עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב לא מיודע כלל לOC הפעולות השימושיות הם גלישה, אופיס למיניהם, תוכנות מסרים וכן גם הורדות. כמו כן מיועד להריץ משחקים לפחות בשנתיים הקרובות (גם אם זה אומר שבעוד 2-3 שנים זה יעבוד על הגדרות הנמוכות ביותר) ורק מדיי פעם גם סרטים ועריכת וידאו. ש"ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ 2MB BOX 1078 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 650 זכרון: 730 OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 דיסק קשיח: 490 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: 1199 LEADTEK WINFAST PX7900GS 256MB כונן דיסקטים: 55 sony floppy drive 1.44 black מארז: Sunbeam Transformer BLACK 377 מסך: 1,775 LG L1970HR 2ms DVI מקלד…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by LiorZi,

ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח שימושים: ביתי בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') התעסקות עם קבצי RAW בקשות ספציפיות: נפח אחסון רב (עבור התמונות) את המפרט אבקש לבנות ב"נעה מחשבים" - www.noacomp.co.il המחיר עד 3000 ש"ח כולל מסך 23"-24" פשוט וזול (אפשר שהמסך יגיע מחנות אחרת)

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. כשהייתי ב VISTA היה לי בלוח בקרה אפשרות לשלוט בבהירות המסך כעת ב XP אין כזו אופציה גם זאתי בהגדרות NVIDIA זה לא משנה כלום ברצוני לדעת איך אני שולט בבהירות הצג מחשב HP PAVILION 1179

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by sh_matan,

זה המחשב שחשבתי לקנות: מחשב AMD 939 הכולל: AMD Athlon 64 3800 Dual Core-מחיר בדולר:210$-מחיר בשקלים:934.5 שקלים GIGABYTE GA-M55SLI-מחיר בדולר:131$-מחיר בשקלים:582.95 שקלים 512MB DDR2 533Mhz-1GB-מחיר בדולר:50$-מחיר בשקלים:445 שקלים-אני יבדוק איזה חברה זאת. 160GB 8M buffer SATA 2-מחיר בדולר:73.65$-מחיר בשקלים:327.74 שקלים.-אני יבדוק איזה חברה זאת. GIGABYTE Geforce 7600GT Dual DVI-מחיר בדולר:245$-מחיר בשקלים:1090.25 שקלים צורב דיוידי-NEC ND 3550 Dual Layer-מחיר בדולר:59$-מחיר בשקלים:262.55 שקלים. מארז ATX איכותי 1120 כסוף ושחור,ספק 500W-מחיר בדולר-50$-מחיר בשקלים:222.50 שקלים מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי-LOGITECH-שחור-מחיר בדולר-30$-מחיר בשקלים:133.50 שקלים. מסך LG דק LCD L17…

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  6. שוב שלום, נתבקשתי למצוא דגם של מחשב נייד שנמכר בארץ, שכל מטרתו היא להריץ תוכנה מאוד מסוימת, לא כבדה מדי, כאשר הדרישה היחידה ממנו היא שיהיה לו מסך בגודל 15 אינץ'. שאר הפרמטרים, כגון ביצועים, גרפיקה, זמן סוללה (יהיה מחובר ישירות לחשמל רוב הזמן), משקל וכדומה - אינם רלוונטיים. השיקול היחיד, מלבד המסך, שלדעתי כן שווה לקחת בחשבון הוא נושא האחריות, בישראל. התקציב הרצוי הוא, כמובן, המינימלי. מהו המחשב הבסיסי ביותר שעונה על הדרישות (הבסיסיות ביותר) הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

מפרט מבוסס amd ללא מסך המחשב מיועד למשחקים בישביל חבר

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by רז יחזקאל,

מה המחשב הכי טוב עד 8000 שקל? למשחקים כבדים,לערוך סרטים אינטרנט וכו'? תודה רז

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by moshemaman25,

אני לא מבין גדול במחשבים ניידים אני צריך מחשב למטרה לימודים (בטריה חזקה לפחות 4 שעות) לצפיית סרטים חושב יציאת HD כדי לחבר ל LCD וגם שמשעמם לי אני אוכל לשחק משחקים. בנתיים מה שמצאתי טוב זה המבצע של בזק שנראה שעונה על כל הדרישות שלי מה אתם אומרים ? מחשב נייד תלת מימד 15.6" Aspire AS5740D מערכת הפעלה win7 premium 64-bit מעבד: Intel Core i3 330M. זיכרון: 4GB DDR3 1066Mhz כונן קשיח: 320GB. כרטיס גרפי:ATI Radeon HD 4570 512MB Dedicated כרטיס קול: Dolby -optimized surround sound system. כונן אופטי: 8X DVD-Super multi double-layer drive סוללות: 6cell b / g / n :WIRELESS כולל יציאת HDMI משקל: 2.8KG ₪ 3,564

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית ושימושים כלליים שוטפים(לא משחקים) ואליו יוצמד מסך 24' שעבוד על רזולוציית 1920X1080 , חשבתי על מפרט מבוסס core i3: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX - מחיר: ₪545 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 -מחיר:₪595 זכרונות: 2GB DDR3 1333 MHz -מחיר:₪250 דיסק קשיח: SEAGATE 7200.12 500GB SATA2 -מחיר:₪220 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -מחיר:₪300 ספק: SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL -מחיר:₪290 -עכשיו כמה שאלות : *המעבד הגרפי ב - i3 יתמודד בצורה סבירה עם תכני HD? (כעיקרון לא ממש חשוב לי אבל מעניין לדעת) *איזה חלופה משתלמת קיימת מבית AMD? *האם הלוח שבחרתי בסדר... אני פשוט כבר ממשל לא בעסק... זהו בסה"כ... אי…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט , התקציב הוא בסביבות 4000+-. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ ותוכנות יותר כבדות, לכן אני מאמין שצריך כרטיס מסך חזק. כמו כן צריך להיות מסך טוב - משהו כמו Samsung SyncMaster 226BW אלא אם תגידו לי שזה מסך לא איכותי. בכל מקרה המסך חייב להיות גדול (עד 22 אינצ' בעקבות התקציב) ואיכותי לעבודה גראפית. ייתכן ובעתיד יצטרך עריכת מוזיקה גם, אבל אני מאמין שאפשר יהיה לפתור את זה עם כרטיס הרחבה PCI. כל שאר הרכיבים - במסגרת התקציב, כמובן שהכל בדגש על עבודה גרפית אך גם על סרטים ואינטרנט. חנות אמינה,אם יש חנות ברמת-גן זה אפילו יותר טוב. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אין דרישות מיוחדות, שיהיה עם מצלמה ומיקרופון אבל לדעתי זה כבר סטנדרט. שימושים משרדיים-אנטרנט, אופיס, סקייפ רצוי מאוד שהוא יתמוך בלינוקס. אבקש גם המלצה לחנות בה יהיה ניתן לרכוש אותו (קרוב משפחה טס לארה"ב עוד שבוע)

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by nesber,

נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?

14. Started by AmL1,

שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by yair26,

שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by or1990,

שלום אני חדש פה. אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב חדש שאני הולך לקנות בסכום של כ4500-5000 שקל, לא לחרוג מהתקציב. התקציב כולל בתוכו גם מסך. הממ אני יודע בערך מה אני רוצה אבל היות שאני לא מבין גדול בתחום אני אתן לכם לעזור לי... השימוש העיקרי של המחשב הולך להיות שימוש בלסרטים, שיתוף ומשחקים..לא צריך מחשב GAMER ולא עבודה.. משו באמצע.. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק תמיד, גם נגיד שאני ממיר סרט לDVD. במפרט צריך גם כרטיס קול, זכרון שיהיה 160GB וצורב DVD. כמובן שצריך את כל הדברים החשובים. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by טל,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

18. אוקי: כרטיס מסך: ATI Radeon X1800XT 512MB Gigabyte לוח אם: ASUS P5ND2-SLI - nForce4 Chipset for LGA 775 CPU - 4xDDR2 Dual Channel - BUS 1066Mhz - 2*PCI Express 16 (SLI) - 3*PCI - Gigabit LAN - IDE/SATA with RAID - High Definition Audio - 8*USB 2.0 מעבד: Intel® Core2 Duo E6600 - 2.4Ghz - 4MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB מה אם אומרים?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by itay3ez,

מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  21. טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד להיות מחשב סלוני ולהתחבר לטלוויזיה 42 , 720P להצגת תכני HD. בנוסף ובמקביל אני רוצה להתחבר אליו ממחשב נייד (ישן ומקרטע) לשימוש כללי ועריכת ווידאו. הכרטיס מסך צריך לתמוך בHDMI ולהעביר גם קול. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, עריכת HD (תוכנה שקיבלתי עם המצלמה). ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזול…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.