עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kotel,

רק בשביל מוזיקה ושיטוס!! :s05:

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. שלום לכולם, הכותרת מספקת את רוב המידע- לא נדרש כל דגש על עיצוב חיצוני או מניעת רעש. אני יודע שאפשר להסתפק בלוח אם בסיסי וכרטיס מסך פשוט. HD יוכל להיות של 1/2T. חשבתי על מעבד כפול ליבה של אינטל - השאלה היא איזה עדיף? גודל מסך: 19 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  4. המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

שלום, האם יש הבדל בין הצ'יפסט P31 ל-P35 מבחינת הביצועים במפרט הבא? תודה! פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200-3300 שח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא תודה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?DVD 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אני צריך מחשב לאינטרנט ואופיס בלבד בלי צורב שהדגש הוא על מחשב כמה שיותר שקט, אני מוכן לשלם תוספת רק כדי לקבל מחשב שלא שומעים אותו וזה הכרטיס מסך שאני רוצה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 מסך כבר יש לי

7. Started by Nitsan B,

שלום לכולם. אשמח לעזרתכם. אני מעוניין במפרט למחשב עבור ההורים שלי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט. מחיר מבוקש: 1200-1500 ש"ח אין צורך במסך. חשוב שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, כרגע המחשב הנוכחי קצת מקרטע. אין לי בעיה גם לרכוש בנדל מוכן מאחת החנויות. תודה, ניצן

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by LiorZi,

ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by alonbez,

* מטרות המחשב?שימושים של סטודנט למדעי המחשב, אינטרנט, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא קריטי אני חושב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מאוד רוצה SSD, אבל מוכן לבדוק גם דגמים בלי * כונן אופטי? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by ztahie,

שלום לכולם.. אבקש מפרט מחשב עד סכום של 4000 ללא מסך וציוד היקפי. כעיקרון אני מעדיף דרך חנות KSP -מתכנן לקנות מחר.. שימושי המחשב : אינטרנט,אופיס ומשחקים. אני מעדיף שיהיה AMD (לפי מה שהבנתי יותר טוב למשחקים וגם יותר זול) אבל אם צריך לשנות לאינטל אז בסדר. הכי חשוב שהמשחקים יעבדו טוב (DOOM3,FAR CRY וכו") לא מתעסק ב -OC !! שיהיה מחשב שאפשר לסחוב איתו לפחות שנתיים-שלוש ולא כל אחרי שיוצא משחק חדש-דורש שידרוג... תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by moshemaman25,

סגור נהיה פה קצת בלאגן אני אפתח דיון חדש אם פרטים הרבה יותר מעודכנים

12. Started by Cytex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב-4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות אני משחק משחקים בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכול המשחקים האלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 24 אינץ' אך אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב וזול אני ישמח(לא נכלל בתקציב למחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ????????? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. שלום חבר'ה, יש לי מפרט של מחשב נייד ללימודים בלבד (לא שום דבר מעבר). תנו את דעתכם: מעבד אטום חד-ליבה 1.6GHZ 2 GB זכרון 667 160 GB הארד דיסק 12 אינץ'. 2610 מחיר. יש אפשרות להשיג דיל יותר טוב מזה? עד 3000 גג, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית וגם משחקים מפעם לפעם )לא משחקים משוכללים מהדור האחרון, אלא משחקים ישנים יותר, בעיקר משחקי ילדים( דרישות: 1. מעבד אינטל 2. זכרון 512 מגה 3. דיסק 120 ג'יגה 4. שני כרטיסי רשת (אחד מהם יכול להיות מובנה בלוח האם) המארז, הרמקולים, העכבר והמקלדת אינם חייבים להיות מהודרים ו/או צבעוניים. את הכסף אני מעדיף להשקיע באלמנטים אחרים. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by moshemaman25,

אני לא מבין גדול במחשבים ניידים אני צריך מחשב למטרה לימודים (בטריה חזקה לפחות 4 שעות) לצפיית סרטים חושב יציאת HD כדי לחבר ל LCD וגם שמשעמם לי אני אוכל לשחק משחקים. בנתיים מה שמצאתי טוב זה המבצע של בזק שנראה שעונה על כל הדרישות שלי מה אתם אומרים ? מחשב נייד תלת מימד 15.6" Aspire AS5740D מערכת הפעלה win7 premium 64-bit מעבד: Intel Core i3 330M. זיכרון: 4GB DDR3 1066Mhz כונן קשיח: 320GB. כרטיס גרפי:ATI Radeon HD 4570 512MB Dedicated כרטיס קול: Dolby -optimized surround sound system. כונן אופטי: 8X DVD-Super multi double-layer drive סוללות: 6cell b / g / n :WIRELESS כולל יציאת HDMI משקל: 2.8KG ₪ 3,564

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. הרכבתי שני מפרטים ב2700 שקל שזה הכי זול שהצלחתי להרכיב... תכננתי על 2500 אבל אני רואה שאין מצב כזה... שני המפרטים זהים למעט המארז אחד מKSP: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 510 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos CL2.5 2 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 1 345 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 260 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6919 400W 1 422 סה"…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  17. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט , התקציב הוא בסביבות 4000+-. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ ותוכנות יותר כבדות, לכן אני מאמין שצריך כרטיס מסך חזק. כמו כן צריך להיות מסך טוב - משהו כמו Samsung SyncMaster 226BW אלא אם תגידו לי שזה מסך לא איכותי. בכל מקרה המסך חייב להיות גדול (עד 22 אינצ' בעקבות התקציב) ואיכותי לעבודה גראפית. ייתכן ובעתיד יצטרך עריכת מוזיקה גם, אבל אני מאמין שאפשר יהיה לפתור את זה עם כרטיס הרחבה PCI. כל שאר הרכיבים - במסגרת התקציב, כמובן שהכל בדגש על עבודה גרפית אך גם על סרטים ואינטרנט. חנות אמינה,אם יש חנות ברמת-גן זה אפילו יותר טוב. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  18. לאור השקתו לאחרונה של תקן הUSB 3, האם כדאי לקנות עכשיו מחשב נייד או לחכות קצת? מתי צפוי להגיע התקן החדש למחשבים הניידים ? ברור לי כי כל הזמן ישנם חידושים טכנולוגיים כאלו ואחרים, ואם אחכה כל פעם לחידוש הבא - לעולם לא אקנה מחשב. אבל תקן חדש של USB זה לא דבר של מה-בכך, והפרשי הביצועים, לפחות לפי הנתונים היבשים, אדירים. אז, מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by דרומי,

אהלן לכולם, האם המפרט הבא,זה הטוב ביותר ב 4200 ש"ח? זה מ- COM4U : אני יודע יש מצב למצוא באיזה 100-200 ש"ח יותר זול. מעבד -1088 ש"ח:AMD ATHLON 64 3000 Box Socket 939 1600fsb+thermaltake cooler לוח-767 ש"ח:GA-K8NS ULTRA939-Gigabyte זכרון-535 ש"ח:DDR 512mb 3200 PC4000 Samsung Original (אח"כ אקנה עוד 512 ל DUAL) כרטיס מסך-1517 ש"ח:ALBATRON 6600GT AGP 128mb מארז+ספק-334 ש"ח:SUPERTALENT-ARMOR 833-Black with 400watt מה אתם אומרים,אני יודע שהכרטיס מסך יקר קצת,איפה יש אותו סוג רק ב 1300 או משהו. תודה,מחכה לתגובות. לא יודע מה אם אחריות אם זה לא 3 שנים לא אקח,ועל הזכרון לכל החיים אחריות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by BigPapa,

תגובה 5 מעודכנת למפרט הסופי נכון לעכשיו. אשמח לתגובות. תודה מראש יגאל

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by clix,

ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. אהלן, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. אני מאמין להגיע לסכום של כ-2,500, אולי קצת לעלות. כעיקרון חיפשתי במדור המפרטים המומלצים, אבל בגלל שההבנה שלי בחומרה שואפת ל-0 לא הצלחתי להבין מה עדיף על מה, ולמה. אשמח לקבל הצעות למפרטים והסברים. אני מחפש מפרט שלא יכלול הארד דיסק או ספק (שכבר יש לי). נתנאל.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by or1990,

שלום אני חדש פה. אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב חדש שאני הולך לקנות בסכום של כ4500-5000 שקל, לא לחרוג מהתקציב. התקציב כולל בתוכו גם מסך. הממ אני יודע בערך מה אני רוצה אבל היות שאני לא מבין גדול בתחום אני אתן לכם לעזור לי... השימוש העיקרי של המחשב הולך להיות שימוש בלסרטים, שיתוף ומשחקים..לא צריך מחשב GAMER ולא עבודה.. משו באמצע.. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק תמיד, גם נגיד שאני ממיר סרט לDVD. במפרט צריך גם כרטיס קול, זכרון שיהיה 160GB וצורב DVD. כמובן שצריך את כל הדברים החשובים. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.