עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכוווולם ! הוכרזו ניידים למגזר העסקי מסדרת Latitude. אובכן, לרובנו זה לראותם בלבד, כי המחירים רחוקים מלהיות עממיים או קרובים לזה. https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-latitude-9410-business-laptop/spd/latitude-14-9410-2-in-1-laptop#tabs_section בצד החיובי - זמן סוללה ארוך ושלל פורטים . בצד השלילי - מחיר כבר אמרנו, ויש כמה דגמים שמוגבלים רק ל - 16 גיגה ראם. נראה מה יאומרו בביקורות. רק בריאות !

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by snird,

ממ אני קונה מחשב חדש ובהתחלה התקציב היה 4,000 אבל העליתי את אבא שלי ל 4,500 P: קיצור הנה מה שבניתי: מעבד: (1070 מקיי.אס.פי) Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: (630 מנועה מחשבים) ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY (כולל כ. רשת וכ. קול מובנים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3681 זיכרונות: (700 מקיי.אס.פי) 2X512MB Corsair DDR2 667 כרטיס מסך אסוס: (720 מקיי.אס.פי) 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: (350 מקיי.אס.פי) 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II של סגייט. צורב די.וי.די: (230 מקיי.אס.פי) Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 מארז: (615 מנועה מחשבים) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W (מגיע עם ספק כוח 430W) סך-הכל: 4485 ש"ח מה דעתכם? שווה את הכסף…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. תקציב מקסימלי 4500 מחשב למשחקים (מסך "19) אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה דרוש גם כרטיס רשת אלחוטי שקט לא כזה חשוב (5) לא מתכנן אוברקלוק מעדיף מחנות במרכז הארץ מעדיף שיהיה מעבד של Intel, מספיק HD של חצי טרה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  5. השימושים הם בשביל: קובצי WORD גלשיה באינטרנט הורדת סרטים וצפיה בהם ומוזיקה ולעיתים רחוקות שיוצא משחקים מענינים כמו סימס או GTA אז משחק גם בהם התקציב 4 אלף ש"ח

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5-3[font=] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 10% ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)? משחקים, אופיס בסיסי לביה"ס[font=], הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[font=] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [font=] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: [font=]מקלדת, , רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נ…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by momo12,

יש לי כמה דרישות מהמחשב הנייד דבר ראשון שלא יהיה לו ציפוי מבריק אלה ציפוי מט דבר שני 4 גיג'ה זיכרון דבר שלישי מעבד כפול ליבה הארד דיסק גדול מסך 15 המחשב הולך להריץ שני מערכות הפעלה ( יוניקס ווינדוס , מכונות וירטואליות , מהדר של 5 שפות תיכנות שונות , מערכות הצפנת נתונים ובקיצור כל מה שקשור לאבטחת מידע ! שזה אומר עבודה עם הרבה טקסטים חשוב שהמסך יהיה איכותי אשר לא יעייף לי את העיינים ) אשמח למחשבים החל מ 4000 שקל עד 6000 שקל תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. :nixweiss:דל אייסר טושיבה msi לנובו לכל אחד יש העדפות או סלידה מחברה מסוימת השאלה אם יש איזו שהיא ביקורת עדכנית ולא משוחדת והאם יש ביקורת של טכנאים שנתקלים בבעיות שחוזרות על עצמם בחברה מסוימת .ומה עם השרות שגם חשוב מי נותן שרות טוב ומהיר .תודה מראש לעונים אבי

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by dan_dekel,

שוב לחבר, תודה. המחשב מיועד למשחקים. לא צריך ציוד הקפי.. רק ערכת שדרוג, כונן קשיח,מעבד,זכרונות, ספק ומארז, כרטיס מסך ולוח כמובן. תודה! דן.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. מצאתי את המפרט הזה. הכרטיס מסך והמחיר נראים נהדר. האם יש פה איזה קאץ'?

12. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. Started by edeniki1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by d1a1n0,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי למשחקים, חשוב שיחזיק משחקים חדשים שיצאו לשוק. אני מתגייס לצבא, ככה שאני יהיה בבית רק בסופ"ש - אבל חשוב שהוא יהיה מהיר, חזק וטוב. המחשב יהיה מחובר למסך 24 אינ'ץ של LG חדש דנדש. כמובן שהוא יהיה HD ואני רוצה מחשב חזק כדי לצפות בסרטים באיכות הטובה ביותר בצורה המהירה והנוחה ביותר. כמובן שאני לא צריך ציוד היקפי או מסך, מחשב נטו.

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. אהלן , מה קורה? אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקולנוע ביתי ולעריכת וידיאו ותמונה וגם משחקים לא יזיקו.. חשוב לי שהוא יהיה חזק במיוחד עקב העובדה שהוא לא ניתן לשדרוג... ניסיתי להתחיל לברר בעצמי אבל אני לא מבין את כל הקטע של הזיכרון בכרטיסי המסך בניידים, יש זיכרון של הכרטיס, ויש זיכרון מקסימלי, מה נסגר עם כל הדברים האלו?! אשמח מאוד לעזרה בנוגע לכ. מסך ולהמלצה על מפרט מחשב... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by shay_el,

התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by NIR40,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה חלונות .SKYPE , משחקים, עריכה ,התשובות ע"פ סדר חשיבות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). SKYPE MOVIE MAKER פוטושופ עבור תיכוניסטית שימוש 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם אך לא בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280 על 1024 מסך 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט …

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by x-amin,

מפרט למשחקים משחקי רשת וכו',דגש על כרטיס מסך תנצלו את המקסימום בבקשה אפשרי חריגות קטנות.. אם אפשר ככה כמה מפרטים מומלצים בין 3000-3500 שקל.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by CoolOne,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם המפרט הזה שווה 6500 ש"ח? המחשב נועד, כמו שאתם משערים, למשחקים, וגם לתוכנות כבדות כמו מאיה, 3DStudio, וכו'... P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL DDR II 667 1GB Elixir GIGABYTE 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO MAXTOR 200GB (8MB) SATA II NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 בחרתי לוח אם כזה, כי שמעתי שהלוח עתיד לתמוך במעבד קונרו. האם זה נכון? תודה מראש לכל המגיבים!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום אני סטודנט להנדסת תוכנה ורוצה לקנות מחשב נייד, עד עכשיו היה לי מחשב PC רציתי לדעת אם זה משנה למתכנתים איזה מערכת הפעלה יש ואם מפריע לעבוד על מחשב של mac יש תוכנות של תכנות שלא עובדות או עובדות אחרת על MAC?(ויזואל סטודיו , intelliJ , ssms וכו) אשמח לעזרה!!!

22. Started by dwarriork,

מחפש לפטופ כמצוין מעלה, ראיתי את ה Acer aspire e15 אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ.. יש משהו בסגנון במחיר דומה שתומך בלינוקס?(ubonto) חשיבות גבוהה לכונן ssd

23. Started by jenia1,

שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by assafidan,

איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים