עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Ohadya,

שלום, כמה נק' שבתקווה יעזרו 1- תקציב 4/5K ( גמיש לכאן ולכאן ) - כמו כן תמיד ניתן להציע נייד יותר טוב ( ממש לא מתחשק לי משהו " עגלה " ) - מאוד חשוב רכיבים טובים ולא משהו עלום שם ! 2- מטרת המחשב בעיקר לעבודה משרדית וגלישה. 3- HD - 150 GIGA 4- שהייה קל ( לא ממש קריטי ) 5- חשוב מאוד אחריות ( אם יש יותר משנה אפילו עם הוספת תשלום זה בסדר ) 6- גודל מסך לא ממש משנה מאוד אשמח אם תוכלו לרשום לי לפחות כמה לינקים של חניות באיטרנט ( לא בא לי ליפול... ) המון תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד ללימודים ועבודות צדדיות, ומוכן להשקיע במחשב לטווח ארוך בהתאם לחומרה. אין באפשרותי לקנות מחשב נייח מאחר ואת רוב שעות העבודה על המחשב אני עושה בלימודים או בעבודה... אני עובד עם התוכנות: Autocad, Revit, sketch-up ורוצה להתחיל להתעסק עם רנדור 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 בהתאם למחשב, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות שרטוט ורנדור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. זקוק למעבד+לוח אם+ספק+קצת זכרונות.. וזהו אני מניח. כרטיס מסך (9500GT), הארדיסקים (מספיק), ציוד היקפי.. הכל כבר "מכוסה". ורצוי שהרכיבים יהיו ב"הישג יד" באיזור חיפה והקריות.. תודה מראש לכל גברגבר שימליץ.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 5500 שקלים, אפשר לחרוג עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המירבי הוא תכנות, הרבה עבודה עם VM, (בערך כשלוש VM של לינוקס רצים במקביל), בנוסף טיפה גיימינג (משחק כשעה בשבוע במשחקים בסגנון הירוס 3, פורטל, פורטנייט, ביושוק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yar9013,

היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Vafel,

שלום לכולם, בדקתי את המפרטים המוכנים שמפורסמים פה באתר ונראה שהם מתאימים לצרכים שלי, אשמח אם תענו לי לשתי שאלות: 1) איפה מומלץ לקנות? אני יכול להרכיב לבד את המחשב. עדיף חנויות בירושלים או תל-אביב 2) אלו הדרישות שלי למקרה שיש לכם עוד המלצות: התקציב הוא 1500 ש"ח, אם ניתן לחסוך אז עדיף מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by giloman,

חייב להיות מKSP ... שימושים : משחקים של ילדים קטנים ובעיקר אופיס ותוכנות של ניהול עסקים צריך ציוד הקפי שזה מסך ,רמקולים,עכבר ומקלדת ...

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. הרכבתי את המחשב הזה בחנות FOXPC...רציתי לדעת אם אתם חושבים שיש משהו לשפר או שהחנות לא הכי טובה לקנייה בה... ואני צריך שהמחשב יהיה ממש שקט! תודה בכל מקרה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ¤1487 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=843 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by ZXY1,

מחשב לקצת מהכול קצת אינטרנט + קצת אופיס + קצת אימיול + קצת משחקים (משחקים ברמה של GTA 4 + 5 + UT2003 וכ"ו) המחשב שלי הישן מת ונשארו ממנו החלקים שהם: צורב N10H LG בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח חדש 160 GB בתקן SATA מסך סמסונג "17 מארז + ספק 480W גינרי מה שאני צריך זה: מעבד עדיף של אינטל (מעבד חזק יחסית שהכי משתלם תמורת עלות/תועלת) לוח אם חזק (כולל לפחות חיבור 1 שתומך בתקן IDE לצורב ולדיסק קשיח) לוח אם + כרטיס מסך על הלוח (מה עדיף על הלוח או בנפרד מהלוח?) זכרונות של 2 GB (חברה ידועה עם אחריות לכול החיים) מארז + ספק חזק (שיתמוך בויסטה בעתיד) מודם + פקס של (עדיף שלאינטל) אחריות ל - 3 שנים על כול הקופסא ומה שבתוכה ועדיף חנות באזור חדרה אמינה וזולה תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by Lodvig,

היי אחרי שיטוט בפורומים בשבוע האחרון , שידרגתי קצת את המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות נא חוות דעתכם AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GA-K8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb 1.44 ICS 1883 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER CHEBRO XSPIDER Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 8 Channels onboard / SPDIF 5400 למזומן תגידו לי גם אם המחיר בסדר, כי זה חבר של חבר שמכין לי את המחשב והוא בוכה שכמעט ואין לו רווח, אם המפרט הזה סבבה לא אכפת לי לתת לו עוד 100 שקל שיהיה מבסוט...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by frostxy,

מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by viTali,

זה שווה או שרצוי במחיר הזה לבנות מחשב חדש? תודה מראש על העזרה פשוט לאחי יש השבוע יום הולדת ואני מאד לחוץ בזמן בגלל הצבא. http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Kingston,

מחשב של AMD הכי חזק לתקציב הזה למשחקים תוכנות גרפיקה מוסיקה ועוד... תציעו לי מפרט בבקשה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by dandul3,

מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Spirox,

לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ryacov,

רכשתי את המחשב השבוע איך אפשר להשיג מדריך בעברית? איך נכנסים להגדרות BIOS ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Assaell Hudatov,

זה מחשב מורכב שראיתי באתר של ksp , רק שיניתי את הכרטיס מסך. לדעתי זה נראה מחשב חזק וטוב , האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה? האם הוא שווה את המחיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤285 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 SeaSonic M12II 430W Cabel Management A.PFC PSU, יחידות 1 ¤399 NZXT ALPHA NO PSU, יחידות 1 ¤298 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ¤670 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3235 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ אם יש לכם הצעות איך להוריד במחיר זה יהיה נחמד מה שיש במפרט זה הדברים היחידים שאני צריך כל הנלווה יש לי. אשמח להתייחסות לגבי החברה שממנה נקנה הכרטיס מסך אני לא ממש סומך על חברות חוץ מסאפיר וג'יגהבייט אז ככה …

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by originall,

מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מסכים LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל מחיר…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.