עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Acrios,

שלום רב אודה אם תוכלו להציץ במפרט הבא ולתת לי כמה טיפים של אלופים לגבי בחירת מחשב נייד [table][tr][td] 1. מחשב נייד Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 מחיר ליחידה $ 1,198.00 [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] כללי [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] Dell יצרן [/td][/tr][tr][td] Dell Vostro 3560 VM-RD33-6136 דגם [/td][/tr][tr][td] Silver צבע [/td][/tr][tr][td] Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] מעבד [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr]…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב, אני צריך מחשב שקט, זה הפרמטר הראשון והחשוב מכל, דרישות: 1. שקט 2. AMD 3. יציאת firewire לא מתוכנן OC שימושים : אינטרנט, צפייה בסרטים, ומשחקים ישנים נפח איכסון גדול ( לסרטים ותמונות ) יש ברשותי מסך 20" LCD וציוד הקיפי.

3. Started by ^@^RaveHaek^@^,

יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש

4. Started by token_toker,

שלום, מחפש נייד שיוכל לעבוד חלק עם תוכנות כדוגמת אוטוקד, ולעבודה רצופה באופיס ואם אפשר כולל דוקינג סטיישן. לפחות 2 גיגה זכרון, מעבד לפחות 2.2GHZ וכרטיס מסך רציני מסך 15.4/17 אינטש המשקל איננו העיקר אך אם אפשר כמה שיותר קל. תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי מסך, יש לי כמה חלקים שאני סגור אליהם אבל לא בטוח אם הם תואמים אחד לשניי: 1)כרטיס מסך : 7900GT 2)מעבד: אינטל CORE 2 DUO E6300 3)הרד-דיסק : 80 ג'יגה (לא משנה איזה רק שיהיה מותג) 4)זיכרון: 1 ג'יגה 5)ספק כוח: 400W של חברה עם שם 6)מארז: של חברה עם שם (אם יש אחד שבא עם ספק כוח טוב, וחוסך לי לקנות בנפרד - עדיף) בדקתי בפנדה כמה פעמים בעצמי אבל אני מעדיף להיות בטוח שכל החלקים תואמים. אשמח לקבל עצות...

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by rbu99fm,

Intel Pentium 4 530 3Ghz LGA775 512MB Dual Channel DDR2 533 Western Digital 80GB SerialATA 1.44, CDx52 Geforce PCX5300 וא Radeon X300 128MB DDR PCI Express 16X 128 Wave 6 Channel Audio 1xPCI Express 16X, 2xPCI Express 1X, 4xPCI SerialATA, USB2.0 מחיר: 4000 ש"ח המטרה שלי: מישחקים. שאלה: מה זה ה-PCI Express? איזה כרטיסי מסך מתאימים לו, והאם הכרטיס שמוצע כאן טוב? אל תציעו לי את AMD בבקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by kobiperez,

שלום אני מעוניין לחבר את המסך 32 FullHD למחשב שוכב (HTPC). השימושים העיקריים יהיו משחקים,סרטים גלישה באינטרנט וקצת עריכת סרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקם,סרטים וקצת עריכת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני משחק הכל מהכל * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by kotel,

רק בשביל מוזיקה ושיטוס!! :s05:

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by ymadar,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב, תקציב של 1000 דולר, ניתן לחרוג. השימוש במחשב, מלבד סרטי HD וגלישה באינטרנט, עריכה גרפית (Photoshop, Illustrator) בנוסף אשמח אם הוא יעמוד בעריכה של סרטים. גודל המסך - 14"-15" - חשובה לי רזולוציה גבוהה עבור תוכנות העריכה משקל 2.5 ק"ג בערך, לא קריטי זמן סוללה של 4-5 שעות בשימוש של גלישה באינטרנט HDMI, USB3 בלוטות' - כן 500 GB צורב ללא BlueRay נדרשת אחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה תודה מראש, יפתח.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. אוקיי אז הראשון: . מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פייסבוק , וסרטים שהבחור רואה דרך הטלוזיה (LCD 32" והוא רואה תמיד באיכות טובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" אז 1600X900 אבל סרטים דרך 37" טלויזיה (אבל לסרטים לא משחקים) -לאילו הגד…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך לצערי אין לי התקציב בשביל לרכוש את מה שאני רוצה... לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי... רציתי לדעת כמה אנ יכול לבקש עליו... המחשב הוא כזה: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם P4T זכרון 512 RDRAM 800MHZ כולל כרטיס קול + כרטיס רשת + 4 יציאות USB cdromX52 צורב DVD חדש של LG *16 dual layer הרד דיסק 40 ג'יגה של IBM + הרד דיסק בן שבועיים שלוש של WD 160GB 8 מגה buffer. + מסך של MAG שטוח לחלוטין 17". המחשב מושקע מאוד ומטופל בצורה מקצועית למדיי. (יש אפשרות לקנות מסך חדש חדש 17" דק... למי שיקנה את כל החבילה. אז כמה כל זה שווה!?!?!?!? טל

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by ztahie,

שלום לכולם.. אבקש מפרט מחשב עד סכום של 4000 ללא מסך וציוד היקפי. כעיקרון אני מעדיף דרך חנות KSP -מתכנן לקנות מחר.. שימושי המחשב : אינטרנט,אופיס ומשחקים. אני מעדיף שיהיה AMD (לפי מה שהבנתי יותר טוב למשחקים וגם יותר זול) אבל אם צריך לשנות לאינטל אז בסדר. הכי חשוב שהמשחקים יעבדו טוב (DOOM3,FAR CRY וכו") לא מתעסק ב -OC !! שיהיה מחשב שאפשר לסחוב איתו לפחות שנתיים-שלוש ולא כל אחרי שיוצא משחק חדש-דורש שידרוג... תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by shaikaa1,

בשביל לשחק אמריקאס ארמי המעבד הטוב ביותר שאפשר להשיג בארץ כיום? לוח האם ? זיכרון ? כרטיס מסך ? בשביל המחשב האולטמטיבי שכסף יכול לקנות הרכיבים צריכים לעבוד ביחד לביצועים הטובים ביותר ניסוח שאלה שונה: 4 רכיבים אלו שאני צריך להרכיב מחשב למשחקים כשאין בעיה של כסף

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות בארה"ב את המחשב הבא HP Pavilion DV2-1030US http://www.amazon.com/HP-Pavilion-DV2-1030US-12-1-Inch-Laptop/dp/B001UHOX1Y/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1249043216&sr=8-7 השימושים שלי הם אופיס אינטרנט והייתי רוצה שיריץ לי מטלב בצורה סבירה הכי חשוב לי זה הניידות והוא נראה קל מאוד על פניו זה נראה עסקה משתלמת אבל אני לא מכיר בכלל את המחשב או את המעבד משהו מכיר את הדגם הזה ויודע האם הוא שווה? כי אני חושב לקנות אותו בארה"ב (יש לי משהו שיביא) במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Shumy2,

לא בדיוק מפרט אלא רק הדברים הבאים : לוח אם , מעבד (מבוסס קונרו ) מארז וספק.. תודה , כי דיסקים וכוננים ישל י כבר , וזכרונות וכ. מסך יש לי מקום זול מאוד לקנות בו... בלי ציוד היקפי, כמובן

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by Erez alster,

AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box 865 nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe Gigabyte 834 5610 HP 820 GAM55PLUSS3G Gigabyte 518 WD1600JS Western Digital 338 Kingston DDR2 512MB 667MHZ C5 303 מארז מחשב Impress (FC-IM09A) Frontier 196 LG DVD GSA-4167B 178 POWER SUPPLY 500W 2-FAN 20/24 PIN+SATA+PCI-E 170 מקלדת מולטי מדיה GPT/ COMPAQ 85 עכבר MICROSOFT BASIC OPTI 50 כונן דיסקטים FLOPPY 1.44 SONY 39 מאוורר למארז 80M 35 בעקרון זה המפרט. אני מתלבט בקשר למארז לוח אם וכרטיס מסך... (שאני לא בטוח אם צריך, אולי כדאי משולב). חוץ מי זה אני צריך מסך LCD 19 אינץ' ממש טוב. התקציב עד 2000 שקל. תודה רבה ארז. הסכום המקסימלי חייב להיות 3800 שקל.

20. שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים, אינטרנט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1080P * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום, אני מתעניין בקניית מחשב נייד ולאחר הרבה התלבטויות והתייעצויות, מצאתי את הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E460 i7-6500U 8GB אני חייל, תוכניתן, מתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב, ומעוניין במחשב שישמש לתכנות וללימודים. בעל סוללה עמידה יחסית, ביצועים טובים. האם מישהו שמע על מחשב זה, ויכול להמליץ עליו? אם לא האם מחשב אחר יוכל להתאים? תודה רבה, יונתן

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה דיגיטלת - מזדמן(תחביב) AFTER EFFECT, PHOTOSHOP, ETC…. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(COD, Battle Filed, Etc….) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. בהודעה הקודמת שלי ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט,אף אחד לא התנדב לעשות כך אז ניסיתי בעצמי. אשמח לקבל חוות דעת. המחשב משמש בעיקר לסרטי Fhd על LCD 42".משחקים כמו PES2010. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 1 695 לוחות אם למעבדי אינטל‏ P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ 2GB Kingston Value 210 1 210 כרטיסי מסך‏ HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 860 1 860 דיסקים קשיחים‏ 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 285 1 285 מאווררים וגופי קירור‏ Alpine 11 Pro (s775,1156) 65 1 65 מארזים‏ NSK 2480B HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU 530 1 530 Total price 2955 ₪ תודה חברים (:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים