עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. WinFast PX6600 GT TDH Extreme זה של leadtek הזה שלמעלה ואם המחיר של הכרטיס מסך הזה שלמעלה יכול לעלות 1013 כי זה 6600GTX PCI-EXPRESS GIGABYTE "GV-NX66T128D" Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III PCI-Express וסליחה אני לא כל כך מסתדר באתר הזה שאלה אחרונה וזהו כי אמרו טובות על האתר הזה ואני בטוח שהם צדקו כי אני רואה את ויש לי הרבה שאלות כי אני קונה מחשב חדש וחלק אומרים לי על המפרט שהוא טוב וחלק אומרים שהוא גרוע ואני לא יודע מה לעשות ואני גם מאוד מבולבל תודה על ההבנה אם תבינו אותי תודה בכל זאת.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  3. * מטרות המחשב? אני מחפש מחשב בעיקר למטרת לימודים. אך אני אצטרך שהוא יריץ באופן טוב תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות עריכה שונות. בנוסף הייתי רוצה להריץ כותרי משחקים חדשים כמובן לא באיכות מדהימה או מקסימלית אך שתהיה סבירה. * גודל המסך? לא יותר מ-15.6 לא פחות מ-14 אינץ'. * משקל רצוי? לא כזה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא כזה רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? רצוי, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. *תקציב? לא מעל 4000.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. היי קודם כל שאלת NOOB- מה ההשפעה של כרטיס המסך (או הזכרון של כרטיס המסך) על עריכת וידאו ממצלמה ביתית? עד כמה שאני זוכר ההשפעה היא דיי אפסית. אחרי שעברנו את הרגע המביך הזה, חבר מהעבודה מחפש מחשב כמו שמתואר בכותרת, אין צורך במסך ואין צורך גם במע' הפעלה (יותקן XP ויעבור לWin7 במבצע הראשון) המחשב לא יריץ משחקים, או לפחות לא משחקים כבדים כך שעדיף להוציא את התקציב על דברים שלא קשורים. יש צורך במקלדת ועכבר. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by idan131224,

1. מה התקציב המירבי? 6500 2. מה שימושי המחשב? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יודע זמה הראשון והרכבה אני יכל לבד יש לי חבר שמבין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי אין חנות ספציפית מעדיף לקנות חלקים מחוץ לארץ כי זה זול יותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10/9 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

מתי הסדרה הנ"ל יוצאת בעולם(אם היא לא יצאה כבר) ומתי היא מגיעה לארץ? קרוב שלי רוצה לקנות נייד חדש והוא שמע על זה שאמורה לצאת סדרה חדשה, אז כמה זמן הוא יצטרך לחכות? עריכה: עוד שאלה אחת: האם הלוח עם הצי'פסיט האחרון של AMD 780G בעל הכרטיס מסך HD3200 יכנס לשוק המחשבים הניידים?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב כמה שיותר זול. זה מחשב רביעי בבית שישמש תלמיד בית ספר רק ל-office ואינטרנט (בלי משחקים וכלום). עד עכשיו היה לו פנטיום 2 והכל היה בסדר. אני לא צריך מסך וציוד היקפי. אשמח לקבל מפרטים מוצעים במחירים המינימאלים (אבל עדיין שיהיה מחשב נורמלי) תודה,

9. שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by VBMaster,

שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  12. שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by yardenp4,

מפרט 1: מעבד inte core i3-540 tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H כונן קשיח Samsung spinpoint F3 HD502HJ 3"5 500gb sata2 16mb 7500 זיכרון 2gb kingston ddr3 1333mhz צורב LG X24 SATA DVD מארז כולל ספק coolermaster elite 342 460w קרור למעבד coolermaster hyper tx3 כרטיס רשת אלחוטי edimax ew-7711 in pci סה"כ כולל מע"מ 2060 ש"ח מפרט 2: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-Kingston כ.מסך: Nvidia geForce GT220 1G DDR3 full HD ד.קשיח: sata2 16M 7200 rpm 500G wesern digital צורב DVD: DVD-RW SONY- NEC DL SATA2 מארז מחשב שקט כולל ספק כח 500W כרטיס רשת אלחוטי אדימק…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. בניתי את המפרט הבא עפ"י המלצות שזיתנו לאחרים בפורום. המחשב ישמש לפוטושופ, עריכת וידאו ביתית ,משחקים לא כבדים במיוחד וצפייה בסרטים. המסך שאשתמש בו הינו 19 אינטש. התקציב סביב 4500 ש"ח ללא מסך. (המפרט המצורף ללא כרטיס מסך - 3235) מעוניין לקנות ב- KSP. צריך המלצה לכרטיס מסך וכן לדעת אם יש מה לשנות במפרט שלהלן. לא מתוכנן O.C . מבקש תשובה דחוף כי אני מעוניין להזמין אפילו מחר. ת ו ד ה מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך - ????????????????????? כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY no…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. צריך מחשב לסטודנט לצורך לימודים עם אופציה לעריכת סרטים קיבלתי את ההצעה הבאה: TOSHIBA A300-17S מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T8100 (3 MB Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 2,048 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3470 supporting HyperMemory technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1,023 MB total …

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... אני זקוק למפרט למשחקים (לא סופר כבדים ) כולל ציוד הקפי בסיסי (עכבר מקלדת וכו..) אם אפשר הרכבה ב KSP. בנוסף זקוק המלצה למסך מחשב סביר והכי חשוב שתיהיה בו יציאת HDMI. אני מתאר לעצמי שבסכום שהקצבתי אין אפשרות להוסיף מסך כזה...נכון? תודה מראש לכל העוזר! *קצת דחוף

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. טוב אוקיי אחרי שהבאתם לי המלצה למפרט אני שיניתי קצת ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים + כמה דברים: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤419 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SWS + WINDOW w/o PSU מחיר: ¤435 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מחיר: ¤107 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTIC…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית מדי פעם * גודל המסך? 14-15 אינצ', לעיתים רחוקות אני משתמש בפוטושופ ופרימייר לעריכת וידאו, לכן בעדיפות (אם יש צורך לדעתכם) שלמסך תהיה רזולוצייה גבוהה (1400+) * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בעבודה משרדית רגילה (וורד, אינטרנט..). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP, ניסיון רע איתם... תודה רבה על למשיבים…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…

21. Started by Ven,

בלי שום ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by gaizeror,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by shimon23,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G תגידו זה לא נראה חשוד קצת? המחיר הזה נראה לי זול מדי. נכון שהלוח אם די גרוע, והמעבד גם לא הכי מומלץ, וגם הכ.מסך ob אבל זה נראה לי די שווה. מישהו חושב אחרת? בדקתי לדוגמא בחנויות אינטרנטיות זולות וזה יצא לפחות 500 ש"ח יותר.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים