עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arm123,

אז ככה, אני לא משחק הרבה אבל עובד קצת עם גרפיקה, ורציתי לשאול מספר שאלות: 1: מה ההבדל בין SATA2 ל SATA ל IDE 2: האם זה נכון שכאשר מחברים 2 דיסקים קשיחים זהים ב SATA הם מזוהים ומתנהגים כמו HDD אחד במהירות כפולה 3: מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E 4: האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 5: ואחרונה מה החידוש במעבדי פנטיום D לאומת רגיל תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  2. היי אז ככה, אשמח לעזרה במפרט לפי הקווים הבאים: 1. תקציב - 5000-6000 ש"ח, יכול גם לחרוג קצת מעבר לזה. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים (מעט משחקי רשת) + צפיה בסרטים (+מעט עריכה גרפית). 3. ציוד היקפי - יש ברשותי רמקולים ועכבר/מקלדת סטנדרטים ממחשב ישן יותר אבל אשמח לשמוע על אפשרויות איכותיות יותר לשיפור חווית הגיימינג מסגרת התקציב, מעוניין לקנות מסך 22' אם יתאפשר במסגרת התקציב (בשאיפה למסך איכותי - Full HD). 4. זקוק לכלל המרכיבים הרגילים - DVD/צורב,כונן דיסקטים, כרטיס רשת בסיסי. 5. אין עדיפות לחברה כלשהי. 6. עיצוב וקירור - קירור סטנדרטי - לא מתכן OC. עדיף שיהיה שקט יחסית אבל לא צריך להיסחף להוצאות גבוהות. לגבי מראה - אני לא מתכוון להוציא על זה $ מיותר, רק שלא יכאב בעין …

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש נייד בארה"ב , בעיקרון חשבתי להיצמד ל Sony ול DELL ואולי לHP . בעל המחשב יהיה אדם שמתגורר בארה"ב אבל יש אפשרות שיחזור לארץ , עניין האחריות הבנילאומית בעל חשיבות בינונית (ולכן מהבחינה הזאת עדיף DELL , לא? ) גודל מסך 15.6 שימוש סטנדרטי במחשב , אינטרנט ,סרטים וכו' (אולי גיימר קליל ) . משקל סטנדרטי (לא קיצוני ) . זמן סוללה ארוך (מהניסיון שלי זהו פרמטר חשוב מאוד גם אם עובדים בעיקר בתוך הבית ) זמן סוללה מקסימלי ככל האפשר. יציאת HDMI חייב , תקן N , האם יש שימוש WIMAX ? האם כדאי להשאיר את האופציה פתוחה? , בלוטוס מומלץ, USB3 אם אפשר . ואם אפשר שהמחשב יהיה מרשים חיצונית . התקציב הינו גמיש (100 פלוס לדו' ) . תודה רבה . נ.ב- אם יש דגם ממש מומלץ שאין ב B…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by ey51,

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול את דעתכם. מה עדיף (מכל הבחינות: ביצועים בתמורה למחיר, חום, רעש, צריכת כח) 9800GTX או 9600GT in 2-Way SLI אפשר להניח שלוחות האם בשני הסט-אפים יעלו בערך אותו הדבר. ל 9800GTX אני כנראה אבחר את Gigabyte GB-EX38-DS5 ל 2 כרטיסי 9600GT כנראה את Asus P5N-D יש לסטאפ עם ה SLI מגרעה: הלוח אם נחות בהרבה באיכות שלו לעומת הלוח אם בסטאפ של הכרטיס הבודד. לוח אם באיכות טובה יותר שתומך ב SLI עולה מעל 1300 ש"ח. SLI זה יקר מבחינת הלוח אם...

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  6. בניתי את המפרט הבא למחשב שמטרותיו עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם המפרט טוב או יש מה להחליף ולשפר? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G מחיר: ¤308 מארז: JSP-Tech EzCool Midi-ATX H-550B Silver 400W מחיר: ¤241 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz כמות: 2 מחיר: ¤224 Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB HDMI Passive Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤351 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤141 מקלדת: Genius KB21e +…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by danielroil,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. המחשב החדש צריך להיות חזק מאוד, ומה שחשוב לי בעיקר זה כרטיס מסך+ מסך HD טובים במיוחד. יש לי תקציב גבוה 10K+ (לתקציב בעיקרון אין גבול, אבל אני לא מחפש משהו בזבזני) אבל עדיף לא לבזבז סתם על שיפורים מיותרים. * יש לי כבר את המארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led ואת הספק הזה: Thermaltake ToughPower 600W W0103 חשבתי על מסך בסגנון (כלומר גדול יחסית 20+, ואיכותי במיוחד): hp w2448hc חשוב לציין שאין צורך בציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...). אין צורך גם בצורב או כונן דיסקים. המחשב בעיקר למטרת משחק במשחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by kira,

כבר כמה ימים אני גולש בפורום להבין למה אותם מחשבים אשר זולים כיום עם מעבדד ה T4200 לא מומלצים פה לדוגמא t6500 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA לאומת מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4200 BUS SPEED: 800 מדובר על חברת DELL האם שונה במעבדים עד כדי כך מורגש להבדלי היחס בין המחירים 2400 לבין 3000 הבנתי שאחד מהם זה IIntel® Pentium Dual Core Processor והשני זה Intel® Core™2 Duo Processor שוב האם ההבדל בין המעבדים כל כך מורגשה בעבודה היום יומית יו …

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. זה שידרוג למחשב של חבר שלי יש כבר מארז... מעבד Intel Pentium 4 631 BOX ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=I631 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤221 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2064¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il הרכבתי עוד אחד נראה לי גם טוב: והנה עוד אחד מקקוה שטוב כי הוא רוצה ל…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by jon-E,

מה בעצם היתרונות בחיבור שני כרטיסי מסך והאם זה דורש תוספות נוספות כגון ספק כח שונה זכרון קירור או כל דבר אחר. אני מתעניין ב - CF ל- HD4870 ורציתי לשמוע את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by wq99,

כמה שווה להשקיע במחשב כזה יד שנייה : HP PAVILION G6 [table][tr][td][table][tr][td]2.53 GHz Intel Core i3-380M[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]4 GB DDR3 [table][tr][td][table][tr][td]500GB SATA‏ (5400 סל"ד)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]dvd/rw סוללה במצב בינוני. בלי אחריות. נקנה לפני שנתיים .

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אני רוצה מחשב גם למשחקים וגם לעבודה. (אימיול עובד, דפדפן פתוח ואני משחק במשחק או רואה סרט..) אני סטודנט אבל נהנה לשחק במידה ואפשר ולכן בחרתי באפשרות של מחשב למשחקים ב 3000 שח מהמפרט שפורסם, כי נראה לי שהוא יכול לשרת את שני המטרות., אך אני רוצה שתהיה אפשרות לשדרג אותו עוד שנה שנתיים ולכן אני רוצה לדעת על איזה לוח אם יותר טוב כדאי?? כזה שיהיה עם DDR3 ואפשרות לשים את ההארד דיסק שלי עם עוד הארד דיסק שאקנה... הלוח אם שהומלץ שם נראה לי כבר ישן ואני מעדיף להשקיע עוד סביב ה200 שח על לוח אם ועוד סביב ה 250 שח למארז. כדי שאוכל בעתיד לשדרג. אם יש טיפים אז תודה!! אני מעולם לא התעסקתי בAMD ולכן אני לא מכיר לוחות אם שלו ומארזים טובים. חשבתי בהתחלה ללכת על אינטל ולוח אם של GIGABYTE P35-…

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by YoTaMi,

1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by dbx22,

שלום, אני מתכנן בשבועות הקרובים לקנות בארה"ב מחשב נייד. הדרישות הן שיהיה כמה שיותר חזק לתקציב, הכי קטן וקל שאפשר. משחקים אני לא ממש מתכוון לשחק אבל אם יהיה כרטיס מסך נחמד זה יהיה טוב. התקציב היא 1000 עד 1200 דולר גג. יש את הטבלט של HP TX2500z שהוא קטן וחזק, ואני לא ממש צריך את מסך המגע, אבל זאת אפשרות נחמדה מאוד שאני יכול למצוא לה שימוש. http://www.jr.com/hp/pe/HP_TX2510US/ וראיתי גם את הדל XPS 1330, הדגם ב999 דולר באתר של דל שמכיל בערך אותו דבר, רק מעבד core 2 duo 2.0 ghz והרדיסק 160 ג'יגה, ו2 ג'יגה זיכרון במקום 3. איזה מהם אתם ממליצים לי יותר? יש לכם אולי דגמים אחרים להמליץ לי? אני מודע לקטע של האחריות ככה שאפשר לא לדבר על זה. ישנה גם האופציה של MacBook אבל מפחיד אותי …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. היי חברה אני הולך לקנות בקרוב Gaming laptop והתקציב שלי הוא נע בין 5-6 ואפילו קצת קרוב ל7 אלף ומצאתי לפטופ משתלם מאוד במחיר זול אבל אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני מחליט סופית אז השאלה שלי היא כזאת: האם אתם מכירים לפטופ עם מפרט כזה במחיר משתלם ויחסית זול חדש מהחנות? the specs is down below: cpu i7-i5 gpu gtx 1070+ or rtx 2060 16ram 1tb hdd 256-512gb ssd

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by אלעד עובד,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

17. חוות דעת די דחופה כי אני עומד קנות את המחשב איך המחשב הזה לצורך משחקים כבדים כמו IV PRO10 ועוד משחקים כבדיםם מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ₪673 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ₪381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C4 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ₪665 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28681 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  18. מסך 19" LCD תומך DVI! מחשב שאמור להריץ גם משחקים....אוליי לא הכי חדשים אבל שיריץ טוב גם בעוד כמה שנים.... חשוב שיהיה אינטל ולא AMD....עדיפות שלי פרטית.. אמממ 1ג'יגה DDR2 אני חושב אבל תנו המלצות מאיזה חברות וכאלה... בקיצור יש לי כיוון כללי אבל אני מעדיף להיתייעץ

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  19. אהלן אני רוצה לקנות מחשב (ללא ציוד הקפי) תקציב הוא 3K (אפשר עם חריגה קלה) למשחקים אבל שלא יהיה מעבד AMD בקשר ליעוד שלו אני מבין שזה לא מספיק אבל אני מתקוון למשחקים ברמה בנונית הכי חשוב לי זה זיכרון כי אני משחק ב l2 ופותח הרבה חלונות משחק תודה לעוזרים נ.ב אם אפשר גם המלצה למסך בעזור ה 1000 ש"ח (שזה לא קשור לתקציב המחשב

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  20. עם מסך "15. אשמח לשמוע חוות דעת... וגם איזה חברה עדיפה בטווח הזה.

21. שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד אבל אני הרבה זמן כבר לא מעודכן בכל הקשור למחשבים אז אשמח מאד לעזרה. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, משחקים וכמובן שימוש בייתי. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.4 אינץ' (שאלה- מה ההבדל בין מבריק למאט ?) הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: האם יש הבדל מהותי בין 2GB ל4GB? זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. לפחות 3 חריצי USB. מבחינת רמקולים: רוב הזמן מחובר למערכת סטריאו כך שרמקולים פחות חשוב לי. כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. לא צריך תוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוס…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by sagioto,

מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. מחפש מפרט מחשב הכי טוב! תקציב : 2000~3000 (בבקשה לא להגיע ל3000 אלא אם כן זה קריטי!) אני לא מבין כלום במפרטי מחשב אז בבקשה לעשות אותו הכי טוב + מקומות זולים לקנות את המחשב! תודה רבה! אשמח אם תעזרו לי! אני פה גם במסנג'ר ובאימייל : dinamo10@gmail.com מסנג'ר dean215@gmail.com אימייל מטרה : משחקים כבדים מאוד כגון Unreal Tournament 2003 והמשחקים החדשים שיצאו. תודה רבה! נ.ב ~ אני צריך הכל כולל הכל! כולל המארז , ספק כוח , לוח אם , כרטיס גרפי , מעבד ... וכו' (לא בטוח שצריך כרטיס קול)

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by nice,

שלום,לאחרונה הוזכר בעולמי הפרטי שוב ושוב המושג "שרת". את ההגדרה השיטחית ביותר אני כבר מכיר - מחשב שמאכסן בתוכו קבצים למען שימוש של מחשבים אחרים.אבל כל מה שנוגע לדרישות משרת,מחירו הממוצע,והדרישות ממנו הוא תחום שבו אין לי כל ידע. ופה אתם נכנסים,אני הודה לכל מי שיוכל לתת קצת מידע על הנושא. כדי לייעל את המחקר הכנסתי מקרה היפותטי לסלט - ברשותי אתר עם 2000 כניסות ביום,אני מעונין להעלות אותו לשרת אחר מהשרת שברשותי עכשיו,מה אני צריך לחפש בשרת כזה אם ברצוני לאכסן אותו בביתי,ואיזו תשתית אני צריך בשבילו. תודה רבה לכל מי שיתרום לדיון ולא.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Shlomi XD,

AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,128.99 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 665.95 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 426.99 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 239.17 ש"ח SONY CD-RW 52X32X52 - BULK - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 119.92 ש"ח Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Silver לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.91 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח …

• 9 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.