עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש את עזרתכם ברכישת נייד ע"פ הכותרת הדברים העיקריים שחשובים - מעבד - עדיפות לאינטל מסך 15.4 מינימום זיכרון נורמלי (2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותי גם בעוד שנה-שנתיים, גודל דיסק קשיח - מינימום 160 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט או בנפרד, כמוכן אשמח לתגובות על מחשבים אלו http://shop4.frys.com/product/5730402?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop4.frys.com/product/5754852?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG - 679$ http://personafile.com/HP-G60-120US-Laptop.html אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים ולכן אני אשמח להצעות בהקדם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by shem86,

hp pavilion dv4000 VS fujitsu siemens amilo pro v2045 המפרטים דומים מאוד, ולא הצלחתי להחליט. היעד הוא אופיס +אינטרנט+מוזיקה וסרטים. המחיר זהה לשניהם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by The Ball,

היי לכולם, אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים. השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי. צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי. אשמח להמלצות.

4. Started by Amit_11,

נשרף לי המחשב והגיע הזמן לקנות מחשב חדש .. החלקים שחשבתי הם : מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. בקיצור .. אני צריך שתגידו אם יש פה חלקים שלא מתאימים אחד לשני .. הדיסק קשיח הבנתי שאני יכול למצוא ביותר זול במאתיים שקל ואני לא צריך WD .. ואני צריך גם ספק שיתאים לכרטיס מסך שלי .. זה החלקים בערך שאני רוצה בסביבות ה2000 שקל גג .. שאני מחשב את החלקים האלה אז יוצא לי 2000 , אבל אם תמצאו דיסק קשיח במאתיים שקל אז המחיר ייר…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by rambo122,

המחשב מיועד למשחקים חדשים וחשוב שירוצו חלק (gta,need for speed וכו') וגלישה ואין צורך בציוד היקפי וגם לא ארדיסק . מתוכנן בעתיד אוברקלוקלמעבד וכרטיס המסך . תודה .

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. הי יש צי מחשב נייד דגם טושיבה והילד נעל אותו ברמת ביוס אולי מישהו יכול לעזור הפל' שלי 0542036580

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי עבודה משרדית, שיתוף קבצים, האזנה למוסיקה וצפייה בוידיאו. ואני מתלבט בין שתי אפשרויות, המבוססות על כרטיס מסך מובנה בלוח האם: האופציה הראשונה: מעבד 2180E ולוח אם P5KPL-VM האופציה השניה: מעבד Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 ולוח אם M2A-YM (הבנתי שבאופציה זאת אוכל לחבר שני מסכים בו זמנית). איזו מהאופציה עדיפה לדעתכם? ושאלה נוספת... האם להסתפק בזכרונות במהירות 667 או להשקיע במהירות 800, בהתחשב בכך שאני לא בעניין של OC והמחשב אינו למשחקים.

9. אני צריך מחשב ללימודים וגיימינג. אני לא ממש מבין בכל זה.איזה מעבד כרטיס מסך וכולי. בבקשה תעזרו לי זה דחוף. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה ללימודים(כתיבת סיכומים,קריאה ועוד),משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו Team Fortress 2,פיפא וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danielzy,

תקציב בכותרת. עדיפיות גבוהה למסך 19" רחב Samsung, וכרטיס מסך HD4870.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by henpl900,

שלום המחשב שלי ישן מאוד אף עובד בלי עין הרע, מעולה !! טפו טפו אני רוצה לפנק את המחשב בכרטיס זכרון, אבל אני לא יודע בכמה הוא תומך, איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי זכרון אני צריך לקנות למחשב? מצורף מפרט המחשב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת מהכל, משחקים פה ושם בעיקר Diablo 3 ן WOW עבודה מזדמנת ב Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by simon_hr,

היי,אני מחפש המלצה למחשב בשביל אחי הקטן * מטרות המחשב?אחי מהתחיל להיות תקליטן והוא רוצה לקנות מחשב שיתאים לו * גודל המסך?רצוי 15 אפילו יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר משש שעות ברצף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?כרטיס קול רציני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף גדול * כונן CD/DVD? צורב? עדיף צורב דיוידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא יקר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אני ישמח לשמוע המלצות על חברות שכדי... התקציב שלי עד אלפיים ש"ח אפשר לחרוג לשלוש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. איך המחשבים האלו בכללי? מי יותר טוב לעבודות משרדיות? חשובה המהירות. יותר נייח אך עם אפשרות להתנידות. בקונפיגורציות האלה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDS1535NB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 עם הרחבת דיסק קשיחצ ל160GB וזיכרון ל-4. איך האתר הזה באמינות בכלל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AMD-GUY,

אוקי קודם כל פתחתי לפני שבוע וחצי דיון דומה ומישהו אמר לי לחכות חודש ליציאת הקונרו, כי אז יצאו לוחות שתימכו גם בקונרו וגם במעבדי PENTIUM D שכרגע קיימים, וש- 805 ירד ב- 50 דולר... הבעיה היא שאני לא יודע אם זה באמת בול בעוד חודש... אני כבר חודשיים וחצי תקוע עם ג'יפה 2 ואני לא מסוגל יותר! אני חייב מחשב משחקים! אז רציני עכשיו אם אני מחכה, בדיוק בעוד חודש המחירים בארץ ירדו? בכל אופן, אני צריך מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי אני קונה שם (יש לי 800 שקל זיכוי שאני לא רוצה לבזבז וזה ליד הבית שלי) ואני צריך את הדברים הבאים: שילוש, כרטיס מסך הכי זול (כמובן ש- PCI-E והלוח גם עם PCI-E), מארז וספק. וקירור למעבד.. אפשר לעלות עד 3000 אבל מאד מאד להשתדל שלא... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  16. שלום, יש לי תקציב של 4200-4500 ש"ח לקניית מחשב חדש שתומך ב 64bit. המחשב לצורכי אינטרנט, office(ואולי קצת משחקים).דרישות נוספות: זיכרון 512mb לפחות, מסך LCD 17, מארז מפואר, לא צריך צורב, לא צריך כונן 1.44. לא איכפת לי אם זה אינטל או AMD. אם הכסף לא מספיק לקנות מחשב עם לוח אם וכרטיס מסך טובים נא לציין זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה...אני לא רגיל כלל לכתוב בפורומים, אך לאחר רפרוף קל באתר, השתכנעתי שזו פורום רציני ביותר :-) אני פונה בשאלה לגבי מפרט מחשב מאחר ואני מבולבל לחלוטין מכל הכתובות וסקרי השוק שקראתי כרגע יש לי מחשב P3-1000 MHZ עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 64 MB וHD של 160 GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנים רבות והוא עונה לצרכי לרוב אני משתמש בOFFICE, אינטרנט (הורדות וכאלה), צפייה בסרטים ומשחק בעיקר בNBA LIVE 06 ובקווסטים (כמה שקיימים כיום בשוק) באופן אולי מוזר , החלטתי על החלפת המחשב לאחר שהבנתי שקווסטים חדישים כמו longest journey 2 - dreamfall ו משחק נוסף מבית היוצר של SYBERIA כלל לא מסוגלים לעלות על המחשב שלי! אפילו לא בהגדרות מינמליות! י…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by shashkavil,

שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by reyrey_200,

שלום בניתי את המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA2 8MB ¤190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar160S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤727 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤278 כמות:1 http…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (ניתן לתשלום באשראי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. - P4 2.4/400, לוח MSI 648 MAX (ציפסט 648 של SIS), 512MB זכרון DUAL , 2. 3000+/939 (VANICE CORE), לוח גיגה K8NSC-939, זכרון 512 דואל. כל שאר הרכיבים זהים וכוללים 9600XT/256MB, דיסק IDE, וכל השאר. מה צפוי להיות ההבדל בביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. טוב אז קודם כל תוציאו זיכרון וכרטיס מסך מרשימת החומרה שאני צריך לקנות. זיכרון יעלה לי 300 ש"ח (שני סטיקים של 256MB DDR333, אני לא יכול בכלל לשנות את הזיכרון), אז תורידו מתקציב של 2200 ש"ח 300 ש"ח, וישאר 1900 ש"ח (כי זיכרון אני מתכנן ליקנות בקרוב, רק כרטיס מסך יש לי אותו עכשיו). אז אני צריך מעבד AMD, לוח אם ל-AMD, כונן קשיח (מספיק גם 60 GB), מארז (שכולל מאוורר וספק כוח), צורב, משחה למעבד (משחה טובה) וזהו. אני לא רוצה פלופי וסי.די.רום. בבקשה שהחלקים יהיו טובים ושיחזיקו מעמד לעוד שנה וחצי משהו כזה ושכמובן לא יעברו את ה-2200 ש"ח. ואני יודע שאני פירסמתי בקשה שתביאו לי מחשב של INTEL בהודעה קודמת אבל גיליתי ש-AMD בערך אותם ביצועים יש וגם זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tim_N,

שלום רב בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים. המפרט: Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core) 3 GB RAM DDR2 533 MHz Gigabyte GeForce 7600GS. אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך). האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת? האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3? ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?. אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המ…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.