עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CaRoTa,

בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by djz,

אני צריך המלצה יש לי מפרט ואני צריך אותו לרוב לאינטרנט וסרטים אני גם מפעיל משחקים אבל הם לא חדשים גג עד שנת 2007 וגם ממש לא כבדים רציתי לדעת אם המפרט יספיק לי והאם הוא משתלם או שאולי חסר לי משהו חוץ מזה יש לי מסך 19 אינץ רחב 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בדיוק (LG W1952TQ ) אם זה עוזר במשהו.. מעבר לזה אני לא צריך כל ציוד הקפי שהוא. אם חסר עוד פירוט על משהו תגידו ואני אוסיף תודה מראש לכל מי שעוזר! מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by LimaC,

היי חבר'ה מחפש מחשב לסביבת עבודה משרדית (אופיס ודפדפן), מהיר, עם מסך טאצ' - במחיר הכי נמוך שאפשר לדרישות האלה אחרי כשעה וחצי של חיפוש גם באתרים בארץ וגם באתרים בחו"ל, מצאתי את זה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-ideapad-3-15-touch-screen-laptop-intel-core-i3-1005g1-8gb-memory-256gb-ssd-almond/6415810.p?skuId=6415810 דעתכם? התנסתם עם רכיבים מסוימים?

4. Started by shaithebest,

נתקלתי במחשב הזה והמפרט נראה לי מעניין מאוד אבל האם הוא מצדיק את המחיר? LENOVO SL500 THINKPAD INTEL C2D T5870 2.0GHZ 3GB RAM MEMORY 250GB HD HDMI CONNECTOR WIDESCREEN 15.4 1680X1050 MATTE WIN VISTA BASIC מצלמת אינטרנט שנה אחריות האם כדאי ב3999? אשמח להמלצות או שעדיף לחכות שהמחיר ירד?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by blacknot,

מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by cantsay,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל הארד דיסק לא חשוב לי אבל מעוניין שיהיה 7200 RPM. עם ספסיפיקציות הבאות: מסך 15.6 אנטי-גלר - זאת מכיוון שאני יותר מחפש אותו לעבודה עם מסמכים, ולא בגלל שאני עומד לעבוד איתו בשמש. האם זה נכון שהאנטי גלר פחות מעייפים את העיניים? USB 3 (מנסה לחשוב קדימה) מקלדת מלאה. זמן סוללה טוב מעבד I5 ואף פחות. (לא יותר - זמן סוללה חשוב לי) אני מאוד רוצה אסוס אבל לא יודע להחליט בין הדגמים השונים ולא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק. אם לא אסוס אז אני אלך על dell vostro 3550 בלי מקלדת מלאה - האם הוא אמין כמו אסוס? סכום השקעה של 4K הוא ריאלי מבחינתי אבל גמיש. אם אני לא אמצא משהו כזה - מבחינתי לרדת ממש בדגם ולקחת משהו כמו לנובו אנטי-גלר ב2K ב…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by kalimero1234,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מתלבט רבות אם לקנות מחשב נייד או נייח. השימושים שלי זם עבודה משרדית בעיקר ומידי פעם צפיה בסרטים כך שאני לא זקוק למחשב חזק בכלל.... ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייח פשוט עם מסך או פשוט לקנות מחשב נייד..... המחירים הם כמעט זהים מבחינתי כי אני צריך לרכוש גם מסך. האם עבודה מרובה ואינטנסיבית היא נוחה על מחשב נייד כמו על נייח?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שלום, מחר אני קונה את המחשב ככה שאני חייב אישור עליו. אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל ! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤442 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤342 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB (512MBx2) 800Mhz CL4 ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-1GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤167 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤335 http://sk…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  10. קודם כל שלום אני הייתי פה פעם בפורום על שם משתמש אחר, והייתי משתמש די בכיר אבל פרשתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה מכם חברים אין לכם מושג כמה זה חשוב לי, למה אני כבר מעל 4 שנים עובד במחשב נייד שבקושי מריץ לי אקספלורר , ומחשב חדש בישבילי זה כמו חלום קיצר אחיםשלי, אבא שלי מסכים לקנות לי מחשב ב5אלף שזה כולל מסך.. על מסך אני די סגור וזה ה cmv 221d הוא עולה 1300 שקל , כך שזה משאיר 3700 שקל למחשב עצמו, אבל אפשר לחרוג ל4 אלף זה בסדר... על המסך אני סגור אל תנסו לשכנע המחשב שלי ישמש לדברים בסיסיים (גלישה,מוזיקה וכו') + משחקים (ברמה בינוני) את המחשב אני רוצה לקנות או מtms או מנעה מחשבים.. אני חושב שאני ילך על tms בגלל המחירים בניתי שתי מפרטים תגידו לי מה אתם חושבים ואם הם לא …

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום לכולם, שמי אייל ואני טכנאי מחשבים במקצועי, אני מציין זאת בשביל הסר ספק בכדי לצמצם את כמות התשובות\השערות אשר עלולות להיות לכם. ז"א קחו בחשבון שחשבתי על ...כמעט הכל. ובכן ,הבעייה היא בכל הלפטופים ובכל הסוגים למיניהם, היא קורה רק בדפדפנים למיטב זכרוני. כאשר אנו מגיעים לאתר כזה או אחר, בו אנו מתבקשים להזין נתונים כגון שם משתמש \סיסמא ועוד, אנו צריכים לזוז עם סמן העכבר למשבצת אותה אנו רוצים להזין וללחוץ בתוכה עם קליק שמאלי של העכבר בכדי שהסמן יכנס לפעולה באותה המשבצת. כאשר הסמן מהבהב\עומד במשבצת ואנו נתחיל לרשום קורים שני דברים\בעיות: 1. בעוד שנקליד הסמן לפתע יצא מהמשבצת ונשים לב כי מה שנמשיך להקליד לא יוזן למשבצת. לדוגמא, רשמתי "ירושלים" וב אות' ר', הסמן יצא לפתע וזה או…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by kuBBia,

שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס) תקציב 2000-2500 לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41 מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKS צורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים, הורדות, אינטרנט, אופיס ושאר שטויות, אבל אני רוצה גם קצת לשחק. משחקים הם לא הדגש העיקרי שלי ולכן אם המחשב לא יתאים למשחק חדש וכבד - לא נורא. הזמנתי כבר מסך SyncMaster 226 BW של סמסונג (22") אבל זה כל הציוד ההיקפי שיש לי. אני מעוניין להשקיע ברמקולים איכותיים (5.1). אין לי צורך במערכת ההפעלה, אני מעדיף שהמחשב יבוא בלי כלום (אבל מורכב). ככה שהדגש המרכזי שלי הוא כרטיס מסך שיאפשר לי צפייה חלקה בסרטים ברזולוציה גבוהה ומשחקים מזדמנים וכרטיס קול איכותי (אני לא אאודיופיל, אבל פשוט שיישמע טוב עם הרמקולים האיכותיים). התקציב, כמו שאמרתי, הוא 3000 אבל אני גמיש ואם אני אשתכנע שממש כדאי לי להוסיף עוד בשבי…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. זקוק למפרט למחשב עד 3500 שקל לא כולל מסך!! בנוי למשחקים!! תודה לעונים......... ומה יותר מומלץ?? אטלון 64 3000 אוו 3200?? מבחינה כספית וביצועים!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by גבריאל וקנין,

שלום לכולם האם ישנה אפשרות להגביל את מהירות המעבד, ע"מ למנוע ממנו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by LAUSER,

שלום אני מחפש דרייברים עבור XP של המחשב הבא - Compaq Presario CQ60-225EJ אני לא מרוצה מויסטה ורוצה להחליף ל XP. באתר הרשמי של HP ניתן להוריד דרייברים רק עבור VISTA , כשהתקשרתי לתמיכה נאמר לי שהם תומכים רק בויסטה כי המחשב סופק כך ללקוח. תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום לכם. להלן המפרט שהרכבתי לעצמי ועומד כרגע לפני רכישה: מעבד E6750 לוח GB-965P-DS3 זכרונות 2GB 800MHZ CL5 דיסק 250GB מארז HUSH שך NZXT ספק LIBERTY 400W כל השאר פחות קריטי. כרטיס המסך המקורי בו בחרתי היה 8600GT שעולה במינימום כ700 ש"ח עבור הגרסה של LEADTEK או PALIT. המליצו לי גם על 2600XT שעולה במינימום 623 אצל גולדטופ (אם כי הם נותנים רק שנתיים אחריות). הדרישות שלי - בעיקר פוטושופ וכמובן שימוש שוטף של אינטרנט וסרטים. חשבתי ושחבתי והבנתי שגיימר אני לא אהיה, לפחות לא בזמן הקרוב, ככה שהדרישה למשחקים לא חשובה לי כל כך, אבל אני לא רוה לאבד את היכולת לשחק פה ושם ולא במשהו כבד ומתוחכם. פוטושופ יהיה עיקר השימוש וכל כרטיס יריץ את זה. הHD הזה נראה עניין אטרקטיבי ואני ארצה להיות מ…

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by EyalOnn,

הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by ytoledano,

ב3000 שקל מזיגזג, צריך רק את הרכיבים שכתובים כאן. מיועד למשחקים, אבל שום דבר מסיבי, אמור להחזיק מה שיותר זמן. 1 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX 205.62 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 527.46 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-S2 (nforce2) - ATX 469.35 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 835.89 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1. אני חושב שהספק אמור להחזיק את המערכת, או שלא? אם לא, מה לקחת מזיגזג? 2. הלוח אם בסדר, נכון? 3. יש כרטיס מסך יותר טוב מזה בתקציב? 4. לקחתי קירור נוסף רק בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by yoakall,

אוקי.. אולי amd באמת עדיף אבל אני בקושי מבין בפנטיום אז בamd אני לא מבין בכלל תנו לי הצעות למפרטים בבקשה בסביבות ה4000 ש"ח בלי מסך.. תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. Started by siin,

מעוניין לשדרג מחשב בעלות של 2500+- שידרוג ממחשב פנטיום 3 הרכיבים הנחוצים הם: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כח צורב DVD שימושים: בחלק מהזמן שימוש ביתי/משרדי, כגון: אינטרנט אופיס שיתוף קבצים. שימוש נוסף ועיקרי (שבגינו נדרש השדרוג) המרות סרטים. חומרה קיימת: צורב רגיל שני דיסקים קשיחים (80 + 120 GB) כרטיס מסך ASUS ATI 9600PRO כרטיס TV LIFEVIEW הדגש בעיקר על חומרה היכולה ב'קלות' יחסית להמיר סרטים מבלי שתכפה עלי לתכנן טיול שנתי עד לסיום ההמרה מן הסתם עדיף מעבד כפול ליבה (כדי לא להישאר מאחור מבחינה טכנולוגית). לעניות דעתי איני רואה כל צורך להחליף את כרטיס המסך, מפני שלא מדובר במשחקים, אלא אם כן יש לו בכל זאת חשיבות כלשהי בהמרת סרטים. לגבי מארז וספק כח: איכ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אהלן, מחפש מחשב נייד להורים שלי. ישמש לשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס(אין צורך ברישיון לאופיס) ומסך בגודל לפחות 15.6' מצאתי את המחשב הבא במבצעים בבלאק פריידי, מה דעתכם? משתלם? (אין אפשרות לרכוש באילת): Lenovo IdeaPad L3-15IML 81Y30085IV חשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD, מעבד Intel® Core™ i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB וכולל מערכת הפעלה יצרן: Lenovo‏, דגם: IdeaPad L3‏, אינצ': 15.6''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: אנגלית‏, עברית‏, נפח: 512GB‏, כרטיס מסך: Intel‏, זיכרון כרטיס מסך: ללא‏, גודל זכרון: 8…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אהלן חברים, אשמח לעזרה להרכבת מפרט מחשב שהרכבתי ב ksp, אשמח אם תתנו את דעתכם. אני יכול גם לקנות באילת כדי לחסוך כסף. המחשב מיועד לעריכת אודיו/וידאו, שימוש בתוכנת AVID XPRESS ברמה מתקדמת כתחביב. אני לא צריך כרטיס מסך/אודיו חיצוני, מספיק לי מה שמגיע בלוח אם. חשוב לי כניסה DVI ו HDMI בלוח אם, מעבד חזק, הרבה זכרון פנימי ומהיר, חייב SSD של לפחות חצי טרה ומשהו טוב. מה דעתכם את המפרט שהרכבתי? 1. האם זכרונות של G.SKILL עדיין נחשבים מאוד טובים? לא הרכבתי נייח כבר לפחות 5-6 שנים 2. האם המארז טוב? הקירור טוב? 3. כל מה שתוכלו להוסיף.. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים