עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by rtirti,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. רציתי לדעת את דעתכם בנוגע למפרט שיצרתי המפרט הוא למחשב שנועד להרצת מוזיקה וסרטים באיכות הכי טובה וכמובן שיוכל להכיל כמה שיותר בעניין הזה ( 1 טרה נראה לי מספיק ) המחשב הוא בעצם משמש בתור מחשב ארכיון מוזיקה\סרטים וצריבתם לDVD או CD המחשב חייב להיות חזק גם מפני ווירוסים ועובד חלק אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול כאן ואני ישתדל לענות ( אני חובבן בקטע הזה אבל אשתדל ): http://tms.co.il/preview/spec/cm86xpf1 תודה רבה על העזרה עריכה: התקציב שלי הוא בין 2.5 ל3.5

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by lior46,

אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by elabet,

האממ אני מקווה שזה אפשרי.. מולטימדיה זה כולל משחקים (רמה בינונית גבוהה), סרטים (HD) ושירים כמובן. שיהיה כרטיס מסך טוב, כרטיס קול (של קריאטיב אודיג'י אני חושב) ו-2 ג'יגה זיכרון וכמובן מעבד מהיר אם יש חריגה, אז שלא יהיה משמעותי..

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  6. ובכן, לא אכפת לי אם זה AMD או אינטל, דווקא יש לי רצון לעבור סוף סוף לAMD (זול יותר ולא הרבה פחות טוב) הייתי רוצה שיהיה במפרט לפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי, והרדיסק די גדול. ב"משחקים בינוניים" אני מתכוון לזה שהוא יוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה המון תודה!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. ערב טוב! מצאתי את מפרט המחשב שלי והייתי שמחה אם תסדרו לי אותו לפי: מעבד: לוחם אם: כונן קשיח: זיכרון: כרטיס גרפי: צורב: קרור [אם כתוב]: אני רוצה שזה יהיה לי מסודר כי אני רוצה לעשות חתימה של המפרט שלי+שיהיה לי את זה מסודר כי איך שזה על הדף זה לא ברור לי בכלל... וכמובן, אשמח לדעות... המשחק נועד למשחקים בסגנון crysis וblack & white 2, RA3.... תודה ולתמונה: http://img75.imageshack.us/img75/5760/dsc03461oq6.jpg

8. Started by chendwend,

שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בסיסי: כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטונים. חשוב מאוד כרטיס רשת מובנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 800$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Dr.flotz,

אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. מחפש מפרט למחשב משחקים (גם סרטים) לא מתכנן OC. אני מעדיף שיהיה לי מעבד מרובע ליבה. (ירדו כבר המחירים נכון?) ללא ציוד הקיפי תקציב: 5k תודה מראש

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  12. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 שקל, חלק במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב Dvd של Lg. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בצורב lg. אינטל במעבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by ehud101,

שלום שפיצים מקצוענים, בבעלותי מחשב נייד כבר שנתיים, וכחלק מהתבגרותו הוא החל להראות סימני עייפות. את המחשב קניתי עם מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת (אך ללא דיסק) ולכן צרבתי את קבצי הrecovery במידה וארצה לפרמט יום אחד. ואכן היום הזה הגיע ואיתו 2 שאלות: 1) את הצריבה עשיתי לפני כשנה, האם עלי לצרוב בשנית ע"מ שכל העדכונים שהצטברו במהלך הזמן יכללו או שקבצי הrecovery שאצרוב יהיו הקבצים הבסיסיים ולכן אוכל להשתמש בדיסק שהכנתי לפני שנה? או שאולי להשתמש ב windows 7 32bit recovery שקיבלתי עם המחשב 2) היכן אוכל למצוא מדריך טוב לפרמוט והתקנת windows (recovery)? תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. אני צריך מפרט שבכותרת. תודה רבה מראש לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 5K לא יודע אם מזומן או לא 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום, רק קופסא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא כל כך אכפת לי מעיצוב (אני לא אשלם על עיצוב יותר מכמה עשרות שקלים, צריך שיהיה שקט אבל לא חייב משהו מיוחד, פשוט שלא יהיה רועש) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה והתקנת VISTA 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא במיוחד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באיל…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום חברים אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים והכל הוא לא בישבילי מומלץ שיהיה פנטיום ולא amd והתקציב הוא 3000 אלף עים הרכבה מומלץ בפנדה מחשבים תודה מראש אאלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by בזיק2,

לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. היי, יצא לי לשאול כבר במקום אחר אך לא הרגשתי שקיבלתי מספיק חוות דעת ולכן אשמח לעזרתכם אני מפתח משחקי מחשב, וכעת מעוניין להשתדרג במחשב נייח חזק במיוחד. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 12K. אשמח מאוד אם זה יתקרב יותר ל10K מכיוון שאיני מעוניין בOC מיוחד 2. מה שימושי המחשב? 144hz 2K massive gaming, פיתוח מנוע משחק - עבודה עם הרבה מאוד דברים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? חשבתי על רמקולים של לוגיטק ב120 שח. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קניתי כבר G.SKILL TridentZ Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4…

20. Started by Kenny,

היי אנשים, כרגע אני עם E8400 \ HD4870 בעיקרון יש לי הכל, המחשב לא סוחב לי BF3, החלטתי לשדרג מספר חלקים. כרטיס מסך - נראה לי די ברור מעבד+לוח אם+זכרון - באים ביחד.. יש לי ספק כח 600W של קורסייר, מאמין שהוא יספיק. הרד דיסקים יש , מארז יש cooler master C690 (נראה לי שזה השם שלו). מסך 24" full hd חשבתי על כרטיס המסך GTX570.. אין לי בעיה עם ATi במידה ויש להם משהו חזק יותר בואתו המחיר. חשוב לציין, התקציב שלי הוא בערך 3000 אולי אפשר להוסיף עוד קצת.. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by omer-m,

שלום, בזמן האחרון אורך חיי הסוללה של הנייד שלי קטנו פלאים, ועומדים כרגע על חצי שעה. 1. האם יש מה לעשות? (המחשב בן 3.5 שנים בערך) 2. איפה ניתן לקנות סוללה במידה ואין ברירה? (מחשב של LG) תודה עומר

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש (מחודש) של DELL, מסדרת Latitude, דגם E6420 ואני בהתלבטות. מצד אחד הניסיון שלי עם התוכנה (Driver Booster) מאוד חיובי ועושה רושם שהיא מהימנה ואמינה, מצד שני, הדרייברים המקוריים מהאתר של DELL. חשוב לציין שאלו לא בדיוק אותם דרייברים כי כשהתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של DELL אז התוכנה מצאה לי מלא עדכונים למלא דרייברים שהיא כתבה עליהם "ממש ממש ישן". מוזר, לא? מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.