ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום , המחשב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 הוא בסדר? אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה , תגידו... תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לשימושים בסיסיים יוטוב מוזיקה וכו' ... חשבתי על זה http://www.buy2.co.il/o/e623ef72-6860-42de-b2ee-cceef5043227 האם זה הכי טוב שאני יכול להוציא עד 1500 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לינק מצורף לעמוד שבו הוא מוצע. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/b26af8b3-acff-48b4-9d67-88b0340a8240?details=show&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=DH_NATIONAL_17_12_2012 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המחשב הנ"ל: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-H85M-D3H Front USB3 Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 ספק סילברסטון 500 וואט במסגרת מבצע של בלק פראיידי רכשתי היום כ.מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD אני מעוניין בגדול בלשחק בפורזה 3, במסך 100 אינץ' שמוקרן דרך מקרן זה המקרן אם זה משנה: http://www.netoneto.co.il/product/מקרן-תלת-מימד-מבית-epson-דגם-ehtw6600?aff=Zap&aff_a=1 אין לי בעיה למכור את המחשב הנוחכי, ולרכוש אחר, התקציב הוא עד 3000…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, מחפש מחשב, בתקציב של עד כ-2500 ש"ח. יש אפשרות לחרוג קצת למעלה, אבל ממש עדיף כמה שיותר זול.. מה שחשוב לי - מסך 15.6, ושיהיה מט, ואם אפשר - סוללה חזקה.. בנוסף, עניתי על השאלון הרגיל: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 15.6, אבל שיהיה מט! * משקל רצוי? לא יותר מ2.5 ק"ג, עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שעות - שאוכל לקחת ללימודים בלי לטעון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך. * כונן Bluray? לא צריך. * האם…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחשב נייד הכי פשוט שאפשר, צריך להחזיק עליו רק אופיס ומערכת הפעלה HD או זיכרון מובנה, הגודל לא ממש משנה מסך מט או מבריק לא משנה, גודל - 9-10 אינץ' כונן CD רצוי, אבל מדריך להתקנת WIN דרך דיסק או קי יכול לבוא במקום תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחשב שיהיה פשוט, זול הכי הרבה יריץ אינטרנט (פלאש) ווינאמפ ביחד תחת ויסטה בלי להתקע. שיהיה הרד דיסק של 250 ג'יגה. לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אפשר גם בפחות מהתקציב המצוין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי בפורום הזה המלצה למפרט גרפיקה ועכשיו אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המפרט שהמליצו לי. קודם קצת פרטים, אם מישהו ימצא חלק טוב יותר אני מחפש מפרט למחשב בעל יכולות גבוהות לגרפיקה דו מימד ותלת מימד, אני משתמש בתוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, פוטושופ, אילוסטרטור וכדומה. יש לי מסך ואין לי צורך בשום ציוד היקפי...כל מה שאני צריך זה רק המארז וכל מה שנכנס בתוכו זה מה שהמליצו לי *קרדיט לYZ101* Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ¤1451 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Scythe Kabuto, יחידות 1 ¤198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1014 Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ¤1279 http://ww…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6dulhyrt הוזמן אתמול..אפשר לשנות. מה אתם חושבים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הדגם הוא של COMPAQ TC4200 ניסתי לשחק בהגדרות אבל אני לא מצליח להפעיל אשמח לעזרה אגב זה עם XP באנגלית תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור לימודי הנדסת תוכנה. יש לי מחשב נייח בבית, לכן אני לא צריך מחשב רציני במיוחד. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין צורך בכונן אופטי או בכונן קשיח גדול. השימושים העיקריים יהיו עבודה עם מסמכי אופיס, Visual Studio ועוד תוכנות שיצוצו בהמשך. חשוב לציין שעיקר העבודה תיעשה על המחשב בבית אבל בכל אופן אני רוצה מחשב שיהיה איתי בלימודים. אין שום צורך בסרטים, מוזיקה או משחקים בכלל. לגבי התקציב - כמה שיותר נמוך. בסביבות 2000 שקל. את המחשב אני אקנה בארץ. לא כ"כ קריטי זמן סוללה, אני מאמין שרוב הזמן יהיה לי חיבור לחשמל. אין העדפה לחברה ספציפית. הייתי מעדיף מחשב בצבע לבן, אבל גם צבע אחר יתאים, שחור יהיה אחרון בסדר העדיפות. חשבתי לדוגמא על Asus 1215n או על …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט של עד 3000 שקל לצרכי אינטרנט ומשחקים לאח שלי הגדול תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן כולם שוב, תודה לchevy שהראה לי איך מנסחים את השאלה פה נכון. אז ככה- * מטרות המחשב-חיבור למסך הפלזמה לצורך צפייה בסרטים באיכות hd, גלישה כללית באינטרנט, לימודים. * גודל המסך-עד 14 אינץ', לא כל כך משנה לי אם זה מט או לא. * רזולוציית המסך-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אין לי מושג מה זה. אין לי דרישות מיוחדות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-עד 6 שעות בגלישה רגילה באינטרנט\לימודים, עד שעתיים בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI ,USB * Bluetooth- כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-750 ג"ב ,אני לא כל כך מבין בסוגים, אשמח אם מישהו יוכל לעזור * כונן אופטי-לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- מה זה? * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז סופר קטן, שאוכל לקחת לצבא. מן הסתם אני צריך גם לוח אם קטן שיכנס למארז. תמליצו עד דברים איכותיים ובשום פנים ואופן אל תתנו קישור לפנדה. אה, ואני צריך מארז שניתן לנעול אותו.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי הצעה למפרט ע"פ הדרישות הנ"ל. כמו כן, בהמשך ישנו מפרט שחבר הציע לי מ-KSP, אשמח אם תחוו את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח ולא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. האמת שאני כבר לא כל כך מעורה, בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים החל מGTA 4 ועד ל-modern warfare 3 -מהי…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-