עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בניתי את המפרט הבא למחשב שמטרותיו עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם המפרט טוב או יש מה להחליף ולשפר? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G מחיר: ¤308 מארז: JSP-Tech EzCool Midi-ATX H-550B Silver 400W מחיר: ¤241 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz כמות: 2 מחיר: ¤224 Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB HDMI Passive Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤351 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤141 מקלדת: Genius KB21e +…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by RunningWithScissors,

מפרט ממש לפני הזמנה אני צריך אישור סופי כדי לראות שלא פספסתי משהו צרכים : קידוד , משחקים וכד' ללא צורך ב-OC. כל מה שאני צריך כלול במפרט. אני מעדיף שהמערכת תהיה שקטה וקרה אבל לא קריטי. אה ויש לי fetish ל-quad core P: תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כר…

3. שלום, אני מחפש המלצה למפרט משחקים לא כולל מעבד שיש לי כבר q9550 לא כולל מסך - כרגע משתמש בשני מסכי samsung syncmaster 172t 17" לא כולל ציוד היקפי לא כולל מארז - יש לי CM690 מה שנשאר: לוח ראשי - עדיפות ל gigabyte זיכרון - 4 gb ספק מתח - שיחזיק את המערכת יציב דיסק קשיח - 500GB וכרטיס מסך - אני מתלבט בין 4850 ל 4870 (או שיש הצעות אחרות?) המערכת צריכה להחזיק משחקים ברמת גרפיקה גבוהה + לכמה שנים הקרובות (הכיוון הכללי נכון לעכשיו זה מערכת ל FARCRY2) אז גם אם המסכים שלי עכשיו לא מצריכים 4870, אני רוצה להשאיר אופציות שדרוג ואוליי אפילו CF. המערכת לא צפויה לעבור OC כלשהו אבל ניתן להציע קירור מעבד אם נכנס בתקציב. תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום. מה שאני מבקש שיהיה במפרט: חובה - HD4870X2 אחד. לוח אם וזכרונות שלא יגבילו אותי לאוברקלוק של 20%... קירור טוב למעבד + כרטיס מסך. במעבד בבקשה תבחרו מעבד טוב שקל לעשות איתו אוברקלוק. ואחרון חביב מסך 22"+. תודה.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  5. אוקיי,אז מזה זמן רב שאני רוצה לקנות מחשב חדש-לא כי המחשב שלי ממש ישן (שלא תקפצו למחשבים בבית ספר D:) אלא להיות עדכני ובשביל להעלות את GTA IV ושאר משחקי מלחמה כגון Americas Army 3 (מי ייתן והוא יצא בעוד חצי שנה) וכ'. אז בניתי הרבה הרבה מפרטים,ורוב הזמן נעזרתי בכם ובמפרטים שבניתם כחומר עזר. הנה המפרט שיצא לי, (הארד דיסק 250/320 יספיק לי מעל ומעבר),כמו כן לאחר בדיקה מקיפה הגעתי למסקנה שאני לוקח ATI Radeon HD4850. 4 ג'יגה בייט מינימום D: וכ'. החלפות לוח אם,מארז וספק כוח ייתקבלו בברכה,כמו-כן אני לא רוצה לבצע OC. וללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤845 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤678 כמות:1 http://www.skyp…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3500 שח לא כולל מסך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  7. המחשב על כל פרטיו והכסף הוא משהו שאני מודע לו אבל אני לא יודע איך MSI מבחינת לפטופים בארץ.. הם מתקלקלים הרבה? שהם מתקלקלים יש לאן לפנות? הם מהירים? טובים? בעיקרון העצה היא על כלל הלאפטופים של MSI. תוכלו לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by arkzai,

בבקשה אני יודע שזה בטח פחות מאתגר ממה שאוהבים פה לרוב אבל זה להורים שלי אז בבקשה. אני צריך מפרט רגיל מחשב יציב וזול שבעיקר יהיה לגלישה באינטרנט, הורדה באימיול, ראיית סרטים וניגון מוסיקה השימושים הפשוטים עד 1200 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by IG,

ידידה מתכננת לקנות מחשב בארה"ב ומתלבטת בין השניים (אין דגמים ספציפיים....)- השמושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס ושות', בתקציב של עד 1000$ הכי חשוב זה אחריות בין לאומית... אם יש המלצות למשהו אחר בתקציב- שתפו אגב, שאלה לגבי מערכת ההפעלה של הMAC- מהי, איך היא והאם זה יהיה בעייתי להתרגל אליה אחרי וינדוס... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by MorphX,

http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1942 אני מעוניין לקנות מחשב בסכום הזה, מחשב חזק שיריץ את המשחקים של היום בצורה טובה ושיהיה מהיר לכל צורך בסיסי אחר, תוכנות גרפיקה , סרטים , עריכת וידאו וכו'

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בניתי לחבר מפרט שיעבור OC. התקציב כרגע הוא 3 אלף בחריגה קטנה. השימושים הם משחקים סרטים ומוזיקה. מה אתם אומרים? ASUS P5K SE Intel® P35 chipset LGA 775 480 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 255 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 299 ש"ח Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 895 ש"ח LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 210 ש"ח Thermaltake TR2 Power 420W W0061R 295 ש"ח Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח סה"כ …

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת כמה דברים שלמרות שאני שואל, במקום שאנשים יענו לי על השאלות, הם ממשיכים להציע מפרטים שונים... אני לא לומד מזה כלום. אז ככה, אשמח אם תענו: (תצאו מנקודת הנחה שאני רוצה להשקיע 4-5 אלף). 1. למה ברוב במפרטים שהוצעו בפורום הלוח אם לא ממש יקר, אלא 600 700 800.. חשבתי שהוא מרכיב מאוד חשוב ושהוא צריך להיות בסביבות ה-1400.. מה החשיבות שלו? 2. כרטיס מסך (אני רוצה שהגרפיקה תהיה מדהימה ומותאמת למשחקים הכי כבדי גרפיקה), מה אתם ממליצים (שאלה נקודתית), וכמה זמן הם יחזיקו לי? חשבתי שהם אמורים להחזיק 5-6 שנים לפחות ושמעתי ששנה שנתיים רק. 3. ספק.. מה זה ואיזה תקציב אתם מציעים להקציב לו? 4. המעבד- הוא לא צריך להיות החלק הכי משמעותי? מה שבעצם מחזיק את המחשב, המנוע??? אם אני רו…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  13. אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 750$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אם אפשר בבקשה לבדוק גם את המפרט הבא: http://www.electronicscult.com/product_info.php?products_id=459 אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. שלום חרביי המלומדים, והפחות אוקיי, בתור טובה לחבר אני עושה את זה... הוא קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג כבד... מה צריך... מפרט מלא, ללא מסך, עם עכבר בלבד כציוד היקפי... כבר יש לי מפרט בשבילו אבל אני מוכן לראות גם את הצעותיכם המסך שבשותו: LCD 22 אינצ' מתוכנן גם OC טוב למעבד... הגג הוא 7500 שקלים, כמובן עם ניצול מלא של התקציב בהצלחה, אפשר לבנות מכל חנות

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Jochman,

GA-EP45-DS3R 542 Intel Q9400 1168 G-Power 2 Pro 198 Gigabyte HD4870X2 2150 WD10EACS 624 Patriot 4GB DDR2 VIPER Heatsink 585 FOXPC: CM690 370 ToughPower 600W 499 Total: 6136 את כל החלקים אני קונה בסוג של פרוטקציה משתי חנויות שונות (בעצם, רק הזכרון מחנות שונה) ובגלל שיש להם שמה מארזים וספקים קקי אני קונה מארז וספק מפוקס. מה דעתכם? וכן, חשוב לי שיהיה קוואד.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by shilgi,

היי בתור מתחילה ללימודי אדריכלות ועיצוב גרפי רציתי לדעת אילו תוכנות אפשר להתקין על מחשב נייד ואשמח גם אם משהו שמבין במחשבים ניידים יאמר לי איזה סוג של מערכת הפעלה יותר טובה VISTA BASIC או PREMIUM אני במכינה.. כך שאני צריכה מחשב טוב, אבל לא יותר מידי אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. היי חברים.. אני לפני קניית מחשב חדש ויצא לי להסתובב פה זמן מה ולקרוא על מפרטים וכו'.. בניתי מפרט שאמור לשמש גם כתחנת משחקים וגם כמחשב לעריכה והקלטת אודיו. כאשר כתחנת אודיו אני מעוניין לעקוף את הכרטיס מסך ולהשתמש בכרטיס אונבורד - ענייני שקט..אפשרי? כדאי? לא מעוניין בOC כרגע..אולי בעתיד הרחוק. מעוניין בהמלצה לזכרון 4GB..בנוסף רציתי לברר עימכם האם המארז במפרט אכן שקט מאוד. הכרטיס קול הינו RME מולטיפייס שמגיע ככרטיס PCI. בנוסף אבקש המלצה על UPS עם מייצב זרם איכותי לא יקר ואמין. אני גם מתלבט לגבי הכונן DVD אני צריך איכות צריבה טובה..אני נוטה לפלקסטור מה דעתכם? עם בא לכם להמליץ על מסך טוב ל 4850 זה גם יהיה מגניב כי כרגע יש לי 17". התקציב הכולל למחשב הוא באזור ה5000-55…

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  19. אני מחפש מחשב ללימודים במיוחד Word וExcel לא צריך כרטיס מסך טוב או משהו כזה, צריך שיהיה קל ושיחזיק הרבה זמן ואם אפשר אז שיהיה גם קצת יפה(זה בישביל אחותי, לא ורוד או משהו כזה) 14.1 או 13.3 נראה לי אידיאלי אבל 15.4 זה גדול מידי אני חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤924 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤567 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤450 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤413 מחיר סופי: ¤3610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב מיועד לOC זכרון ומעבד לעבודה אם קיובייס וכו' קצת למשחקים

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. שלום! אני התעניינתי בזמן האחרון בקניית מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי מראה איטיות לא נסבלת, שאני מניח שמגיעה מהמעבד. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4-5 אלף שקל שיסחוב לי הרבה, שיהיה חזק, ויתאים לדרישות גבוהות של תוכנה, משחקים HD וכו': בגדול אני צריך שהמחשב יתאים למשחקים הכי חדשים, כלומר מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר, ואני יודע שזה תלוי בעוד דברים אבל רק שתבינו את הכיוון. אני רוצה שהמחשב ירוץ לי שוטף ולא יתקע או יהיה איטי כשיהיו חלונות פתוחים (אני יודע שזה יגיע מדי פעם אבל שלא יהיה נורמלי). המחשב צריך להיות חזק לטווח הארוך, שלא יקרה שאני אצטרך לקנות חלקים חדשים בעוד שנתיים. זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד חזק לוח אם זכרונות כרטיס מסך מעולה זה בגדול מה שאני צריך אולי משהו קט…

22. Started by integral,

יש למישהו המלצה? תקציב של כ 6000-7000 ש"ח. שני דיסקים של 500 לפחות ברייד 1 עם ערוצים נוספים על הבקר להוספת דיסקים בעתיד (עוד 2 לכל היותר). 2 גיגה זכרון לפחות, מינימום DC אבל רצוי QC. כמובן, שרות 3 שנים באתר הלקוח. מישהו התנסה באיכות השרות של DELL על השרתים שלה בארץ? איפה אתם ממליצים לקנות בצפון (אם זה משנה בכלל)?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by BoriTTo,

שלום לכולם. בשעה טובה נפתחו שערי שמיים והתחילו לשלוח אותי לנסיעות עבודה במגוון מקומות. בדרך כלל לשבועיים. צריך לאפ טופ עכשיו שיהיה איך להעביר את הזמן ולתקשר עם הארץ שאני בגולה. דברים שחשובים לי: מעבד סבבה. 2 גיגה זיכרון WIFI חזק עדיפות לדברים הבאים אבל לא פוסלים מחשב: אחריות בין לאומית. מסך 14 אינץ. לפחות 200 גיגה (יספיק לשבועיים לא? ) שיבוא בלי מערכת הפעלה. בניה חזקה. ואיך שחכתי, יציאות וידיאו שאוכל לחבר אותו לטלוויזיות לצפייה של וידיאו. ופחות חשוב. סוללה (רוב המקומות יש שקעים) כונן אופטי. כרטיס מסך. התקציב הוא מה שאני חושב שמספיק למחשב כזה, אבל אני מוכן להשקיע גם יותר בשביל משהו שאני אהנה ממנו יותר. ואשמח אם אמצא משהו יותר זול. כמו כן יש אפשרות ליבו…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by Adgar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ב4000 והנה הטופס: * מטרות המחשב?תוכנות כמו אדובי פרמייר ופוטושופ, גלישה, מוזיקה, סרטים. * גודל המסך?15.4 לפחות. * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שאשמח לכמה שיותר. לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב מאוד חיבור למקרנים, ואשמח מאוד לחיבור לטלוויזיה. * בלוטות? אשמח. לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 לפחות. אשמח ל250. * צורב DVD? כמובן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הכל חוץ מLENOVO. חברה אמינה. המחשב לא אמור להיות למשחקים, לכן אשמח למעבד טוב יותר וראם גבוה על חשבון כרטיס מסך טוב.. אני הולך לקנות את המחשב שבוע הבא. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק למפרט ללא מסך, אשר ישמש לעבודה בתוכנות שרטוט והדמייה תלת מימדית (בעיקר סוליד), אינטרנט ואופיס. לא יהיה כל שימוש במחשב למשחקים. הדרישות העיקריות הן כרטיס מסך יעודי רלוונטי מהסדרות של Nvidia או ATI (כמה שיותר חזק מה טוב), לפחות 4 ג'יגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח גדול או אם אפשרי אזי אפילו שניים גדולים שיעבדו בתצורת רייד. עוד אני אציין כי לא מתוכנן ולא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב מהסוג הזה - כך שזה לא שיקול. מבחינת התקציב, אזי התקציב גמיש ביותר והוא שיקול של עלות - תועלת. כעיקרון תחנת עבודה זו אני נוטה להחליף כמידי שנתיים, כך שאין טעם לרכיבי חומרה אקזוטיים. יחד עם זאת חשוב כי המפרט יהיה חזק מאד (מי שמכיר את תוכנת הסוליד וורקס יודע מה זה לפתוח ולעבוד עם הרכב…

דיונים חדשים בפורומים