ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, אני מתלבט על נטבוק בסביבות ה 1500-1800 ושמתי את עיני על הasus eee. יש שני דגמים בעלי תג מחיר כמעט דומה, ומפרט זהה לחלוטין, רק השם שונה. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=eee יש את הAsus 1005p ו הAsus 1015p מה ההבדלים בינהם? במה לבחור..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי את האפשריות הבאות Acer TM5220 15.4" AMD Athlon 64 X2 TK53 1 GB RAM 4max 160GB hdd 5400rpm ATI x1250 משולב צורב dvd ויסטה הום פרימיום מחיר 799 Acer TM5220 5513 Intel Core 2 Due T5500 1gb ram 2max 120gb hdd 5400rpm intel 945GM משולב ויסטה הום פרימיום מחיר 749 Acer AS3104wlmi AMD Sempron 3500 2gb ram 4max 120gb hdd 5400rpm ויסטה הום פרימיום ati xpress 1100 מחיר 749 Aspire 5045Wlmi AMD Turion 64 ML37 1gb dder sdram 120GB win xp home מחיר 749 HP Pavilion DV6544eo AMD turion 64x2 TL56 2gb ram 2x1024 160gb sata 5400rpm nvidia 8400M ויסטה הום פרימיום מחיר 970 מבחינת מחיר יחסית לביצועים מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כוח OCZ StealthX Stream 600W Power Supply 480¤ -נקנה כבר מעבד מעבד Intel® Core2 Duo Processor E6750 2.66Ghz FSB1333 1095 לוח - אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 782 ¤ קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 256 ¤ כרטיס מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M 2064 ¤ מארז nzxt trinity 292 ¤ בסך הכל זיכרון G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 -נקנה כבר בסך הכל כמעט 5000 ואם אתה רואים מחירים יותר זולים תעדכנו אותי תודה רבה וכמובן דעתכם
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מדובר במחשב בתקציב מאוד נמוך. שימושים מאוד מאוד בסיסיים. שמיעת אודיו, שימוש בתוכנות חיפושים בתנ"ך (תורה אור/רזי דרזין. למי שמכיר). כתיבת מסמכים. אין צורך אפילו בפתיחת כרום או דפדפן כלשהו. כן חשוב שיעבוד כמו שצריך. שיעלה מהר, ושפשוט יעבוד בלי לקרטע (למרות התקציב הנמוך). תודה רבה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא צורך בדפדפן. (פירטתי למעלה את השימושים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/ביתית, סרטים וקצת גיימינג לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב פשוט לא מתחבר לי לWIFI לשום רשת. כל רשת הוא רושם לי הודעה כזאת : לWindows לא הייתה אפשרות להתחבר אל "שם הרשת" הדרייברים מותקנים הכל מותקן, דגם המחשב הוא LG E310 מבוסס Win 7 Ultimate x64 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה כבר כמה זמן שאני מאוכזב מביצועים במשחקים בכמה חודשים האחרונים שהם לא רצים מי יודע מה על רזולוציות גבוהות והגדרות גבוהות, נכון תמיד אפשר לנסות לאזן ואני די מבין בדברים האלה אבל הגרפיקה לא מספקת אותי בקיצור אני תמיד רואה פיקסלים מפוקסלים וחוסר AA וזה לא נעים לעין. למרות שאני עוד מעט מתגייס אני עדיין ארצה לשחק בשיא הגרפיקה שאפשר למחשב שלי בביצועים טובים זה המפרט GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 i5 3450 3.1GHz Asus P8H61-MLE CX 500W 1x4GB Kingston אני יודע שכרטיס כבר די ישן(ישן) אבל המעבד חדש והלוח אם חדש, מה אני צריך להחליף אז? יהיה בסדר להחליף רק כרטיס מסך? + אני כבר חושב שהגיע הזמן להביא עוד כרטיס ראם של 4 גיגה בשביל שיהיה 8 לא ככה? התקציב לא ממש משנה כי זאת רק שאלה…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב של DELL עם VISTA HOME ואני רוצה לפרמט ולהתקין XP PRO. 1. האם כדאי? 2. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד לפני? 3. האם תהליך הפירמוט וההתקנה זהים למחשב רגיל? 4. האם זה יפגע לי באחריות במידה והמחשב יתקלקל בעתיד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 Box GIGABYTE GA-945P-S3 DDR2 2x512Mb 667MHz CL5 PQI Westren Digital WD1600JS 160GB GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E NEC DVD±R/RW X18 סה"כ 3,844 ש"ח אמ...חסר רק מארז וספק...איזה אתם ממליצים? שיכנס רק בתוך התקציב ועדיף חנויות מראשון והסביבה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לאחותי ליום ההולדת אחד מהמיני מחשבים ניידים שהפכו לטרנד לאחרונה. ההתלבטויות הגדולות הם על איזה מותג ללכת, אני רוצה משהו איכותי ולא צעצוע שיהרס אחרי כמה שבועות. הסתכלי על ASUS, ACER ו-MSI כמו שזה נראה, לי לפחות, ה-ASUS הוא הכי רציני. אני מתבלט מאוד גם האם כדאי ללכת על הארדיסק מכני או SSD, כיוון ש-SSD יותר שקט ופחות סביר שיהיו בעיות עקב טלטולים, האם יש איזשהם המלצות בנושא? הקניה אומנם תהיה רק בעוד כחודשיים, היום הולדת היא בדצמבר, אבל אני מאוד מתלבט ורוצה להיות פחות או יותר סגור על דגם ומה אני צריך לחפש. עדיפות למסך מעל 9-10" כרגע תקציב זה פחות חשוב, כיוון שיכול להיות שאני גם אקנה בחו"ל ובטח גם עד אז יהיו ירידות מחירים. תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש שני מפרטים אחד שלי ואחד של חבר שלי אנחנו כל פעם רבים של מי המחשב יותר טוב אז אחת ולתמיד החלטנו שאתם תעזרו לנו תשוו את המפרטים ותשתפו אותנו של מי מפרט המחשב חזק יותר טוב יותר בעל ביצועים טובים יותר אז ככה: הנה שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי. עיקר השימוש משחקים (לא משהו יוצא דופן), מעבר לזה גלישה וצפיה בסרטים (אני צופה דרך טלוויזה שמחוברת למחשב דרך יציאת SCART 21 פינים אז אצטרך גם מתאם מHDMI לזה). מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום האפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - משחקים, גלישה, צפיה בסרטים (לא HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ל…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים (כמה שהתגעגעתי למקום הזה ) אז כמו שכתוב בכותרת: הייתי מעוניין לקבל המלצות על ניידים. השימוש הוא משרדי בלבד (יישומי אופיס) הדרישות העיקריות (והיחידות) הן: - גודל מסך: 15" - משקל: נמוך ככל הניתן (חשוב מאוד) - זמן סוללה: עדיף שיהיה כמה שיותר ארוך. - צורב DVD פשוט (אין צורך ב-BR וכד') - רשיון למערכת הפעלה כל שאר השיקולים (BT / BR / כונן קשיח בנפח גדול וכו' וכו' לא מעניינים) התקציב לא מוגבל ברמת העיקרון, אבל בואו נתחיל מאזור ה-7K ומשם נראה איך אנחנו מתקדמים זה מה שאני ראיתי מחיפוש קצר: http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=928 מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה , אני צריך לתמחר מחשב נייד, ולא מצליח להבין בכמה כסף כדאי לרכוש אותו. המחשב הוא: יצרן: ASUS דגם: EEE גודל מסך: 10.1 זיכרון: 1GB המחשב בן 2 בערך, ועבדו עליו בערך כל יום... איזה סכום הייתם משלמים על מחשב שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לסטודנטית מסך בסביבות "13 1500 שקלים תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
עריכת וידאו+מעט עיבוד תמונות+שימושים רגילים זה המפרט מנעה (חנות טובה?) שנראה לי, מה דעתכם? דגם מחיר כמות Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 INTEL Sandusky 945P D945PSNLK 780 ¤ 1 SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII 600 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1 GIGABYTE X700 256DDR BULK PCI-EXPRESS 720 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 ANTEC TX1050B 500W 850 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6785 שכחתי משהו? אולי מאווררים? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב זה המפרט הסופי של המחשב שלי שיגיע השבוע יום שני או שלישי...עכשיו הייתה בעיה לקחת מעבד 3000 סוקט 939 כי הלוח אם הזה לא התאים והדרישות שלו זה 3500 ומעלה אז לקחתי 3500 ...אם אתם חושבים לשנות משו תגידו לי למה נראה לי אני יכול לשנות אותו עד למחר... מארז- antec 1080B amg ספק- antec truepower 430w(לא קניתי עוד אחד זה מגיע עם המארז) מעבד- amd athlon64 3500+ s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye זיכרונות- GeIL value 512MB 400DDR (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- Leadtek 6800 400-TDH 128mb 256bit כונן תקליטורים 1.44 צורב דיוידי- LG GSA4160B X16 זה המפרט... עכשיו אני לא יודע איזה תוכנת הגנה להגיד להם להתקין לי אז אם תוכ…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה מה שראיתי שנכנס בתקציב שלי אם יש לך המלצה טובה יותר אשמח לשמוע תודה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13073 תקציב 3000 (ניתן לחרוג מעט אם ההוספה כדאית) * מטרות המחשב? פיתוח בגאוה לאנדרואיד , גלישה. * גודל המסך? 15.6 מט לא טצ כמובן משקל לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. הממוצעת תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, זמן ממוצע יספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה בנןגע לssd יש לי אפשרות להביא מחו״ל ככה שאם זה לא מסובך להרכבה אז אשמח להוסיף. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אך אחריות 3 שני…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-