ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1690 1 1690 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2 1060 1 1060 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 1 240 Total price 4500 ¤
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו המפרט Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT 128MB SLI DDR3 PCI Express bulk 970 Box Venice 940 ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Elixir 256MB DDR2 533MHz 260 Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD 340 Gigaybyte GA-K8NF-9-939 nForce4 4X Motherboard 610 LG CDRW 52x32x52 140 Codegen 008 Silver 400Watt + USB 159 סה"כ 3419 ש"ח האם לדעתכם כדאי לי להרדת למעבד של 754 ולהוסיף לקנות כרטיס אחר או שינויים אחרים במפרט?(תקציב עד 3500ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב נייד בטווח המחירים כפי שמתואר הנ"ל חשוב לי מאד שהיו למחשב 1)קורא Bio (קורא ביומטרי) 2)יציאת Hdmi תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב היה למשחקים, עריכה גרפית וידאו ופוטושופ. מתוכנן OC, אפשר גם לכרטיס מסך אם צריך. כרגע יש לי חלקים שקניתי: - כונן קשיח WD3200YS 320GB SATA - צורב SONY DVD RW AW-G170A IDE - ציוד הקפי ומסך התקציב שלי 4500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול - אם לא, אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום מתאים יותר. שאלתי: בזמנו היה בלאגן גדול בין TMS לבין FOXPC. מה המצב עם זה היום? ל-FOXPC אין אתר, אבל ל-TMS יש אתר שנראה מעודכן. אפשר לדעתכם לקנות ב-TMS בראש שקט לגבי אחריות, החלפות וכו'? תודה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אחי כרגע בצבא אך למרות שהוא נמצא שם יש לו זמן לשחק משחקים לכן הוא היה רוצה לקנות נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה+ היחיד שמצאתי הוא הACER הנ"ל בKSP שעונה לשימושים ולתקציב : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7616 אני לא רוצה פחות מ9600GT וגם זה היחיד שבאמת נכנס במחשבים התקציביים יחסית... אז, האם מישהו יכול להעיר את עיני או שבאמת הדיל הזה משתלם וכדאי ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הוא הגיע, הוא כאן ! טוב, המחיר קצת ( הרבה !!! ) מפולפל, אבל עדיין ..... https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9619.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=72386&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= למי שרוצה נייד וואו ..... ויש גם יותר יקר ..... עריכה : יש כמובן את ה - C740 , האח הקטן, אבל עם פחות קלאס .... https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,20820,20811,20809,20807
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים לחבר, עד 4000 שקלים, לא למטרות אוברקלוק. רצוי שיריץ משחקים לטווח כמה שיותר רחוק, ז"א הבן אדם מחליף מחשב ברגע שמתחיל לקרטע לו. שקט ושאר דברים לא חשובים בכלל, לא צריך מ"ע ושאר דברים אופציונליים (ציוד היקפי ומסך) אלא רק צורב. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום, הייתי מעוניין לרכוש מחשב נייד שכל שימושו זה אינטרנט ICQ וקצת מסנג'ר, לא כרטיס מסך חזק מידיי לא מעבד הכי חדיש, משהו שיתן לי לגלוש בכיף בלי יותר מידיי תוספות, אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מחשב נייד TOSHIBA L300-11I 2.0 GHz 2048MB 120GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EK119C287P
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורכי הרצת משחקים ושימושים רגילים. גודל המסך לא משנה, שטח דיסק גם כן, מה שאני זקוק לו זה מחשב חזק שיוכל להריץ את המשחקים המובילים בשוק ללא שום בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כנראה שבטרד האחרון היה קצת מסובך בשבילכם אז אני אפשט את זה: צריך תנייד הכי חזק שאפשר לקנות ב5K
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי לפני כ 3חודש דברים ישתנו מאז וכיום אני מזמין מחשב לגבי המארז והספק אז אני מבטל ספק ולוקח את ה COMPUCASE עם ה 400 HEC יחזיק את הכרטיס מסך כן ? לגבי הכרטיס מסך אני חושב לשנות ל GTO2 ...כדאי יותר כן ? (כמובן עם פתיחה ל 16 ואובר ל 520+ ) מה לגבי הלוח ? והמעבד ? להישאר עם ה 3200 או לקחת משהו אחר ? הרי אינטל הלוחות יהיו ייקרים של ה 805 D לא ? אז חסר טעם . או שאני טועה ? כבר לא בקיא במחירים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים. המחשב יקנה בארהב. הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר. גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר. משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות. חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה לא להתייחס למכס במחיר. תודה מראש ערן. ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
דבר ראשון לפני שאני יתחיל,אני מתנצל על העוגמת נפש שעשיתי בכך שלא קראתי את הפוסט הראשון,עכשיו אחרי שקראתי את הפוסט שיניתי את כל ההודעה שלי ואני מקווה שזה יותר טוב. 1.מה התקציב המקסימלי? הוא יהיה עד 10K כמו שרשמתי בכותרת 2.מה הם מטרות/שימושי המחשב? שימוש בצפייה בסרטי HD,משחקים,ועבודה שוטפת 3.האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. חוץ מרמקולים 5.1 שיש כרגע,אני מעוניין במסך וחשבתי על LCD 32 ,וחשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6.מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 המחשב נמצא מטר מהמיטה שלי 7.האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ה…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לבנות מפרט מחשב ואני צריך את העזרה שלכם מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כרטיס ראם- תגידו לי אם עדיף שני כרטיסים שכל אחד 2 ג'יגה או כרטיס אחד של 4 CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX אני מקווה שהכרטיס הזה מספיק איכותי בשביל צפייה בHD. אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים אלא רמה גבוהה לצפייה בסרטים HD מן הסתם עם יציאת HDMI SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 1GB GDDR3 - RETAIL הארדיסק WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD- בבקשה תמליצו לי על צורב ממוצע 100-120 שקל ששווה לקנות ספק- אין לי מושג מה לבחור, עדיף כמה שיותר זול שיתאים לחומרה. מ…
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, לקחתי כמה חלקים מכמה מחשבים ישנים שהיו לי והרכבתי מחשב למדייה סנטר שישמש בעיקר לאינטרנט + צפייה בסרטים המחובר לפלזמה (חיבור HDMI שהומר מ DVI אבל זה לא עקרוני כרגע). המפרט שיש כרגע דיי צולע ומתקשה להריץ סירטי HD ולא נדבר כבר על בלו ריי, המפרט הוא: P4 2.8GHZ Gigabyte P945 3GB RAM DDR2 667MHZ Geforce 5200 FX 128MB (בעל חיבור DVI ו S-VIDEO) השאלה היא מה מגביל אותי הכרטיס מסך או המעבד? או שניהם יחד? אשמח גם להמלצות תחליפים יחסית זולים שמשרתים את המטרה (אין צורך בדברים מפוצצים, מדובר סה"כ במדייה סנטר). נ.ב האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? האם זה משנה אם מחברים מ DVI עם צ'נזר ל HDMI ואז לחיבור HDMI בפלזמה? אוסיף ואציין שאין לי תקציב מוגדר, אשמח להמלצות לדברים איכותיים, אין…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אופיס+אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?2010 NBA, FIFA וכד' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כונן קשיח- יש לי 2 מהמחשב הישן (500+160) 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכ…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-