עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by notice,

: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-H67MA-D2H H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2298 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪610 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2374 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Br…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by Second Edition,

שלום לכולם , המחשב לא מוכן להתחבר לאינטרנט , ניסיתי במשך יומיים לחבר אותו ללא הצלחה . הוא לא מתחבר לא באלחוטי (ניסיתי שתי רשתות) ולא ע"י חיבור ישיר למודם .. אני כבר מיואש , זה מחשב שקניתי לפני כארבעה חודשים ולא אמור לעשות כאלה בעיות ( מתוך הנחה שהמחשב הוא לא הבעיה שיגעתי את הספק ואת נותן התשתית במשך יומיים עד שהגענו למסקנה שהמחשב הוא הבעיתי ..) אני מצליח להתחבר , התמיכה הטכנית אצל הספק רואה שאני מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא נותן לי גישה לאינטרנט .. מישהו ??? לפני שאני הולך ל hp .. עריכה : הבעיה היא גם באלחוטי וגם בחוטי , בנוסף למצלמת רשת שלא עובדת ואינה מזוהה ע"י מנהל ההתקנים .

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. מעבד: intel core i7 2600 3.4ghz 8mbקירור למעבד: thermaltake silent 1156 92mm CPU Fan זיכרון:kingstone (4x4) 16gb DDR3 1333Mhz כונן קשיח: Western Digital caviar Blue 1TB 32MB 7200RPM SATA III ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14 cm fan מארז:thermaltake Element T Middle Tower Black מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Hebrew 64Bit כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 Ti OverClock 1GB GDDR5 DX11

5. Started by pain_killer12,

יש לי אפשרות להשיג את המפרט הזה: מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - TRAY לוח אם - GIGABYTE GA-P35C-DS3 זכרונות - G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 2GBHZ כרטיס מסך - BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב דיוידי- LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מארז- NZXT APOLLO w/o PSU BLACK קירור למעבד- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ספק כח - OCZ StealthXStream 600W Power Supply ב4500 שקל. המחשב הוא למשחקים ולOC עצבני להכל. תנו דעתכם, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by mickeydi,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב שישמש לחישובים מדעיים בבית. כלומר, ההתלבטות העיקרית היא לגבי מעבד. מצד אחד הקוד שאני עובד איתו עושה שימוש בopenMP ואז כל ליבה נוספת מקצרת את זמן הריצה. לכאורה יש יתרון למעבדים של AMD עם 8 ליבות על פני אינטל (אני לא מחשיב 4 ליבות עם HT כשקולות ל8 ליבות כי מנסיון HT לא תורם במקרה הזה). מצד שני, אם זמן הריצה של תהליך יחיד על ליבה של אינטל יהיה קטן ב2 מזמן הריצה על ליבה של AMD הרי שהיתרון במספר הליבות של AMD לא תקף. כמו כן, איזה מעבד עדיף עם GCC שאני משתמש בו? מעבר לקוד שאני כותב בC אני מריץ גם פייתון. יש הבדל בביצועים בין AMD ואינטל? יש עוד התלבטויות אבל אני חושב שהבהרתי את הכוונה שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. התקציב הוא 2600 בבקשה לא לחרוג יותר מידי ואם ניתן להפחית במחיר זה יהיה מעולה המחשב הינו לשימוש ביתי לאנשים מבוגרים, פתיחת חלונות מרובה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ההורים משתמשים בסקייפ לא מעט. אני צריך את כל הציוד הנלווה כגון עכבר+מקלדת+רמקולים+מסך כל מבוקשי הוא שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן לפי התקציב המחשב לא הולך לעבור שדרוגים עתידיים! אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. 1. 3000 ש"ח כולל מסך. 2. שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, עיצוב גרפי פשוט. א) word, gimp. ב) צפייה והקלטה תכני DVB-T - עדיפה איכות סאונד וצפי גבוהה (DVD) ג) גלישה באינטרנט 3. מסך עם רמקולים לפחות 22" 4. לא אזדקק למקלדת ועכבר בינתיים. 5. השקט אינו קריטי. 6. אין צורך במערכת הפעלה. אך חשבתי להתקין במקביל windows 7 וmythbuntu 7. אקנה כנראה ב-KSP. 8. אני מעדיף שיהיה לי כרטיס רשת אלחוטי בכל מקרה מותקן. תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by pure perfection,

ערב טוב , יש לי מחשב נייד HP שלא נדלק , הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המטען למחשב בלי הסוללה אבל גם ככה לא עובד .. מה זה יכול להיות ?? תודה

10. Started by ernan,

Intel Dual Core T3400 2.2Ghz נחשב מיושן?

11. שלום יש לי אחים קטנים (כבר לא קטנים) בגיל 14. אני רוצה לקנות להם מחשב חדש בתציב הנל. שיכלול מסך ,כרטיס טלוויזיה, מעבד אינטל רצוי ,ו2 גיגה זיכרון ראם ולפחות 160 גיגה הארדיסק. ניסתי להרכיב מפרט בעצמי אך לא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי . המחשב הנל לא הולך להיות מחשב משחקים אבל רצוי כרטיס מסך שיפעיל משחקים בנוניים. אם אפשר שתביאו לי את האתר שהרכבתם ממנו את המפרט כדי שאוכל להזמין. תודה רבה דביר.

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by reggaewithdoli,

שלום, חבר שלי פנה אלי וביקש עזרה בקשר למחשב של שותפה שלו: תקציב: בערך 1500. יעוד :עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים. היא רוצה שהוא יריץ vista/ המפרט לא צריך לכלול מסך וצורב. עדיפות לחנויות באזור הדרום. תודה

13. Started by charm,

המפרט הוא רק למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת וכו המפרט מיועד לחבר שלי שמתכוון לערוך ולהקליט מוזיקה (מנגן בלהקה עם חברים), יש לו כרטיס קול איכותי כך שלמרות שכמעט לא מייצרים לוחות בלי כרטיס קול זה לא חובה ומה שכן הואאמור לכלול את החלקים הבאים לוח אם AMD עם סוקט 939 מעבד AMD ופה השאלה מה עדיף מבין שני סוגי המעבדים? אבל בכל מקרה שיהיה 939 זיכרון 1GB דיסק 200GB כרטיס מסך סביר הוא רצה שיהיה עליו 256 מגה ומארז עם ספק חזק (האם הHEC 6a19) מספיק טוב או שרצוי מארז יותר חזק - הוא ביקש ספק 480W וצורב DVD המחיר עד 3500 או פחות כמובן, האם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הזה? בתודה מראש ארז

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  14. מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU)‎ - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

אניי ודע שזה קשה אבל בבקשה זה דחוף.. לסטודנט אפשר כרטיס מסך OB אני צריך מפרט אני בטוח שתתנו מבוסס AMD אין לי בעיה, וגם מסך LCD 17" שיהיה כמה שיותר אמין וציוד היקפי שזה רמקולים קצת אם אפשר טובים כי אחי אוהב מוזיקה ומקלדת ועכבר מיקרוסופוט המחשב יעבוד בנוסף לזה על אימיול 12 שעות ביום.. לטיפלוכם =] בבקשה זה רציני ואפשר לחרוג עד 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by doronh,

שלום אפשר את המפרט למחשב שייעודו לתמונות ועריכתן כגון פוטושופ ולייטרום ושיתופים במרשתת..? לא למשחקים ... להלן התשובות לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות פוטושופ ולייטרום.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by urilotan,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by visr,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים ברמה גבוה כמו דיאבלו שיוצא בקרוב ממש בעתיד אני מתכנן ללמוד עיצוב תעשייתי כך שהמחשב צריך להיות מסוגל להריץ את התוכנות הכבדות שנדרשות... התקציב עומד על 4-4.5 אם למישהו יש המלצות אני אשמח תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. אהלן חבריה.., מחפש מפרט עם מעבד קור 2 דיו וביצועים גרפים טובים ,התקציב 4500. מיועד לגיימרים ומשחקים כבדים. ויאללה סומך עליכם. נ.ב בבקשה שיהיה מבוסס INTEL ,תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  21. חבר שלי ביקש לבנות לו מפרט הנה הדרישות בעיקר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים, סרטים, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים חדשים עד כמה שאפשר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X765 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות מרומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות שהמשחק ירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 6…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by parAzoid,

אני יודע שהנושא הזה קצת חרוש, אבל זה לא השאלה הרגילה. אבא שלי טס לארה"ב ב24.4 ואמי שבועיים אח"כ. אני מנצל את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש, ונשאלת הבעיה הבאה: לקחת AMD X2 4600+ עם לוח ABIT AN9 32X ולקנות 8800GTS וללכת "על בטוח" או לקחת E4300 עם לוח P5B DELUXE ולקוות שהכרטיס שאמור להתחרות ב8800GTS יהיה טוב יותר [וחשוב מאוד בשבילי - אותו מחיר או יותר זול, יותר לכיוון הגרסא של ה320MB]. אני שואל את זה מכיוון שבעתיד יתוכנן OC, אבל יותר חשוב - SLI \\ CROSSFIRE שהמחשב יתחיל להעלות אבק. אני גיימר כבד, ולכן זה מאוד חשוב לי. מתי ATI מוציאים את הכרטיסים? וכמה יעלה X2900XT ? בסביבות 300$ או כלפי מעלה\\מטה? תודה רבה לעוזרים, זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

i wanna buy laptop in 5000-6000. it specially for internet and light games. btw: i can't from some reason write in hebrew in explorer, it types gibrish, and in word, icq and other stuff it doesn't do problems.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני צריך עזרה בבחירת מחשב חדש תקציב של בערך 3000-4000 שח לשימוש משרדי עד משחקי מחשב לביצועים בינוניים אני רק צריך את המפרט עצמו ואם אפשר המלצה על מארז סביר. את המודינג אני כבר יתכנן בעצמי והעיצוב עצמו.. בנוסף לכך,מתוכנן OC בינוני מערכת הפעלה windows xp HOMEאו ?PRO מה יותר כדאי? על איזה מפרט טוב תוכלו להמליץ לי? תודה;D נ.ב. צ"ה=ציוד היקפי

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני לא בדיוק יודע איזה דרישות יהיו לי מבחינת החומרה לצרכי לימודים... אני מעדיף שיהיה עם זמן סוללה סביר (כלומר מעבד סדרה חסכנית יחסית כמו P8X00) ואיכות בניה סבירה. גודל מסך 13.3 ומעלה (ואם יש כרטיס מסך מחוזק, אז NVIDIA בבקשה). זה היה הכיוון שלי עד כה: ווסטרו V13, שמאוד חסכני בחשמל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm Latitude E5400 עם איכות הבניה הטובה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p87.htm והמחשב הזה עם חריגה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 ואם יש חנות מומלצת (אם נשארו כאלה) אז אשמח תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.