עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gooz,

שלום רכשתי מחשב נייד והעניין קצת חדש לי אז כמה שאלות אם אפשר : 1)מה זה אטרנט משו כזה 2)האם עניין הWIFI מוגדר בד"כ מראש? כי זה מצא לי באיזור כמה רשתות פעילות אבל הן נעולות או משהו כזה רציתי לדעת מה העניין הזה. 3)האם ניתן לחבר את הנייד למחשב הנייח באיזושהי צורה(USB?) ולהעביר ממנו אליו וההיפך קבצים כי כרגע אין לי דיסק און קי זמין. נ.ב. אשמח לכמה הצעות לתוכנות נחמדות לעבודה עם טבלט ליעול וסתם בשביל לקשקש. תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by cd73,

היכן אני יכול בבקשה לשאול שאלות על שרתים תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by nivi,

מסך - 10 או 11 אינטש שימושים: אינטרנט, אופיס חשוב שיהיה קל, זמן סוללה ארוך, אחריות [br]פורסם בתאריך: 4.01.2011 בשעה 19:55:18 ה asus Eee 1015pemhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 שהציעו למישהו בת'רד אחר נראה לי מתאים, יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אתמול לצערי המחשב (הדיי ישן שלי) הלך לעולמו, נדפק הביוס... מאחר ואין כבר טעם לתקן אותו, אבקש בבקשה מפרט חלקי לחלקים שאני כן צריך, כי את רוב הדברים העיקריים כבר יש לי (ציוד הקפי, התקני אחסון וכו'...) אז התקציב שאני מוכן להשקיע זה גג גג 1500+- ש"ח... מאחר וכנראה שבעוד כמה חודשים אני אהפוך את המחשב הנייח לשרת ענן פרטי ואקנה לי כבר מחשב נייד חזק, אז לא רוצה סתם להוציא יותר מדי כסף כעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - כרגע רק גלישה ברשת, אימייל, וזהו (מחשב עבודה עוצמתי יש לי במשרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - צורב, דיסקים קשיחים, כ.מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. גאונים שלי אני חייב את עצתכם לי המפרט הזה נראה פצצתי במחיר שלו. שידרוג לצורב DVD ונראה לי זהמחשב הזה מעולה (ספק לא נראה לי קריטי) השימושים שלי הם: אופיס, אינטרנט ולראות סרטים שהורדו ב-TVout . אין צורך ב-OC. רק שיחזיק כמה שנים ולא יצלע מפרט המוצר: לוח אם דגם: GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: Integrated graphic core Intel GMA950 כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S…

6. Started by AcidBurn10,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 HP Pavilion DV2129 מישהו מכיר את הדגם? מחשב לסטודנט , סרטים ,אינטרנט ,שירים ..

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. Started by dr70,

קיבלתי מהבוס שלי במתנה את המחשב הנייד שהמפרט שלו מפורט כאן: http:///www.dealtime.com/Compaq-Presario-7000-470004-759/info?tab=specs אם ניתן לשדרג אותו למחשב מודרני וטוב יחסית בעלות נמוכה, אשמח לדעת גם על כך. כמובן שאם הנחה שלהפוך אותו למחשב ברמה של מחשב חדש סביר, יעלה לי כמעט כמו עלות מחשב חדש זה לא משתלם לי. אם זו לא אופציה אני מעוניין לשדרג אותו בצורה מינימלית. השידרוג הוא ע"מ להריץ עליו Win xp ולהשתמש בו בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ו-Skpye. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש ושנה טובה, dr70

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. זה המפרט שמצאתי פה באתר שנראה מתאים ובגלל שהוא מלפני 5 חודשים חשבתי אם יש לכם משהו שאפשר לשפר ולהישאר במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty ש"ח840 לוח אם SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN- 1Y Warranty ש"ח430 זיכרון פנימ יDDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty ש"ח600 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty ש"ח250 צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM - 2Y WARRANTY ש"ח200 כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek/Albatron/EVGA... Dual-DVI Retail - 2Y Warranty ש"ח900 מארז Fo…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט. להלן הדרישות: 1. תקציב: 5000 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כרטיס קול מקצועי.. 5. העדפה למעבד i7 920 6. לא מבין בנושא הקירור, אם יש צורך אנא המליצו. 7. המחשב צריך להיות שקט 8. מע' הפעלה חוקית. 10. מתוכנן OC בינוני 11. מדובר במחשב עבור משחקי אסטרטגיה, אך כם משחקים כגון CRYSIS. רזולוציית מסך 1680X1050. המפרט צריך להיות בנוי כך, שהדגש יהיה על כרטיס מסך איכותי, מעבד ולוח. שאר הרכיבים : זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך שני אשדרג בהמשך (אוסיף). שאלות נוספות: א. בלוחות החדשים (X58), האם ניתן לעבוד עם כרטיס זכרון אחד לדוגמא: OCZ 3P16002GKוOCZ, ורק מאוחר יותר (לאחר שהמחירים ירדו) לקנות עוד 2 ? ב. בנושא SLI או CF, האם חובה שסוגי ה…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by Second Edition,

שלום לכולם , המחשב לא מוכן להתחבר לאינטרנט , ניסיתי במשך יומיים לחבר אותו ללא הצלחה . הוא לא מתחבר לא באלחוטי (ניסיתי שתי רשתות) ולא ע"י חיבור ישיר למודם .. אני כבר מיואש , זה מחשב שקניתי לפני כארבעה חודשים ולא אמור לעשות כאלה בעיות ( מתוך הנחה שהמחשב הוא לא הבעיה שיגעתי את הספק ואת נותן התשתית במשך יומיים עד שהגענו למסקנה שהמחשב הוא הבעיתי ..) אני מצליח להתחבר , התמיכה הטכנית אצל הספק רואה שאני מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא נותן לי גישה לאינטרנט .. מישהו ??? לפני שאני הולך ל hp .. עריכה : הבעיה היא גם באלחוטי וגם בחוטי , בנוסף למצלמת רשת שלא עובדת ואינה מזוהה ע"י מנהל ההתקנים .

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. כאמור אני מאזור הדרום ומלבד איבורי או ksp אינני מכיר חנויות נוספות. אני מחפש מחשב בסכום 3000 ש"ח כולל מסך לפחות 20"+ לצורכי סרטים hd משחקים פשוטים וישומי אופיס רגילים לכן שאני רואה את המפרטים שמומלצים כאן לאומת מה שדוחפים ברשתות האם למחשב יחסית פשוט שווה להשקיע במפרט ולקנות במרכז ולקוות שלא ניזדקק לאחריות או עדיף לקבל ממכם המלצות ולקנות בחנות השכונתית או באחת הרשתות באזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by IronKnife,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(הרבה אקסל), סרטים, הרבה לשוניות וקבצים בו זמנית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עד 14. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. מעבד: intel core i7 2600 3.4ghz 8mbקירור למעבד: thermaltake silent 1156 92mm CPU Fan זיכרון:kingstone (4x4) 16gb DDR3 1333Mhz כונן קשיח: Western Digital caviar Blue 1TB 32MB 7200RPM SATA III ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14 cm fan מארז:thermaltake Element T Middle Tower Black מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Hebrew 64Bit כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 Ti OverClock 1GB GDDR5 DX11

14. Started by GNR,

היי , אני צריך מפרט למשחקים בעיקר עד 3500 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי (יש לי LG L1932TQ) המפרט צריך לכלול מארז NZXT Hush , או לפחות מארז בעל מראה סביר + , כלומר לא משעמם מדיי , אבל גם לא מצועצע. 4 ג'יגה זיכרון אבל אפשר להתפשר על פחות אם צריך. מעבד אין לי מושג מה הכי כדאי , אבל אני נוטה יותר לכיוון אינטל. עריכה : אני רוצה מחשב שקט , אומנם לא חרישי , אבל שיהיה שקט. OC אולי יהיה מתוכנן בעתיד , וגם זה לא בשביל לשבור שיאי עולם. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלום, אני מבקש מפרט למחשב לשימושים ביתיים-סרטים, אופיס, קצת משחקים (לא עקרוני), שיעבוד מהר, שקט-לא עקרוני כל כך, אבל שלא יהיה רעש של מטוס. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= יש לכם רעיונות אחרים? תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by roma4k,

היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב שיהיה עם 4 גיגה זיכרון, כמה שיותר נפח דיסק קשיח, ושיכיל מעבד גראפי, כי אני מעצב פוטושופ. רצוי מסך גדול, אני רוצה לקנות רק ACER או DELL, ומצאתי את שני המחשבים האלה: Acer Aspire 5741G-434G http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=10171 ‏Dell Inspiron N5010-450450‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11198 איזה יותר כדאי לי? מבחינת הפרטים למעלה. כמובן שאתם יכולים להציע לי משהו יותר שווה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Discreet,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  19. מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מחשב לחבר. הוא מעוניין לעבוד עם תוכנות כמו autocad , revit אם אתם מכירים.. עריכה של מוסיקה ברמה סבירה (sibelius, nuendo) חשוב שיתאים גם למשחקים ( מכור starcraft לגירסאותיו.. והעתידיות) שיכלול מקלדת ועכבר נוחים תוצרת logitech. כולל מסך, האם wide מומלץ? מהן החסרונות? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט למשחקים בתקציב של 2650 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי... אני מודע לזה שהתקציב נמוך למחשב למשחקים אבל זה התקציב ואין מה לעשות :-\ אני בטוח שתוציאו את המיטב מהתקציב למען המטרה...ויש עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב שנכנס בתקציב... בתודה מראש נ.ב אשמח לקבל כמה אפשרויות למפרטים...תשחקו חופשי עם החלקים...

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by idoleff,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon 3200+ 64 bit socket 939 OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400MHZ *2 W.D 160GB 7200RPM SATA2 P.O.V GeForce 6800GS 256MB PCI-E FOXCON ATX TH230 BIGTYPHOON התקציב הוא 4500 והמחשב נועד למשחקים בעיקר... בלי OC... יש למישהו רעיון למפרט אחר באותו תקציב?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by ShmenTul,

ראיתי כל מיני משטחי קירור למחשבים ניידים... השאלה האם ומתי כדאי בכלל לקנות? ואם כבר כדאי, איזה לקנות? (המחירים נעים בין משטח עם שני מאווררים ב-70 ש"ח, ועד משטחים של 200 ש"ח) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. שלום לכולם, בעקבות סדרה של הפסקות חשמל באזורי, חוסר באל-פסק וספק ג'נרי זול אני שם לב שהמחשב שלי מתחיל לגסוס (היום לקח לי כשעה להדליק אותו עד שהספק הסכים לעשות ג'סטה ולתת מכה). המחשב שירת אותי נאמנות במשך 5+ שנים, נקנה ב-Ivory ולמען האמת עשה בעיות מהיום הראשון (מסכים כחולים, שתי כרטיסי מסך שנשרפו וכו'). למרות שציפיתי להחליף אותו רק בעוד כמה שנים למחשב יקר ורצחני, אני מבין שאין ברירה וכבר נמאס לי לנסות לתקן אותו להחליף רכיבים על כן אני צריך מחשב בתקציב זול יחסית ועל הדרך לשפר את הביצועים. אני מתכנן לשמור את כל הציוד ההיקפי שיש לי, מסך ודיסק קשיח של 1TB שקניתי לא מזמן (ואולי במקרה הצורך דיסק קשיח נוסף של 0.5TB) - כל השאר יתחלף. מלבד הנקודות שרשמתי למטה שאתם זקוקים להם י…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים