עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3p,

הי, אני צריך מחשב לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט ומידי פעם סרטים/סדרות) כולל מסך 22" בסביבות 3K. צריך לכלול גם מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) וצורב. תודה

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מהחניות NOA ו KSP לא צריך הרכבה אפשר לקנות משתי החניות. חשבתי על משהו כזה: amd 3200 msi neo4 7800gt 2x512 אם ניכנס בתקציב אז 2x1024 200gb +מארז וספק תודה לעוזרים. ------------- אני צריך מפרט לחבר ב4 וחצי גם למשחקים הוא גר במרכז ללא ציוד הקפי תודה

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  3. שלום לכולם. פתחתי כבר נושא כאן והיום אני לפני קנייה. רציתי לדעת אם המפרט שהרכבתי ב KSP יתאים לצרכים שלי שזה מחשב עריכה חזק שיוכל פה ושם גם להריץ איזה משחק (כבד כמובן). כרגע המסך שלי הוא 19'. אשמח לתגובות מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Asus DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מאר…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  4. אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by X-Style,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לבקש מפרט עד 6300 ש''ח ללא ציוד היקפי ומסך(יש לי מסך 17" אז אפשר לא להתפשר על כרטיס מסך חזק כי הרזולוציה גם ככה 1280*1024). למטרות משחקים. מתוכנן OC.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות בארה"ב את המחשב הבא HP Pavilion DV2-1030US http://www.amazon.com/HP-Pavilion-DV2-1030US-12-1-Inch-Laptop/dp/B001UHOX1Y/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1249043216&sr=8-7 השימושים שלי הם אופיס אינטרנט והייתי רוצה שיריץ לי מטלב בצורה סבירה הכי חשוב לי זה הניידות והוא נראה קל מאוד על פניו זה נראה עסקה משתלמת אבל אני לא מכיר בכלל את המחשב או את המעבד משהו מכיר את הדגם הזה ויודע האם הוא שווה? כי אני חושב לקנות אותו בארה"ב (יש לי משהו שיביא) במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. הי חבר'ה! מה העניינים? לפני 3 שנים הצקתי לכם כאן ועזרתם לי לבחור את המפרט הבא למחשב הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB [מאז התווסף עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro מדוע אני מעוניין לשדרג? הסיבה העיקרית היא שבחודשים האחרונים המחשב קורס ספונטנית אחת לכמה זמן. לפעמים עם שגיאה קריטית. לפני חצי שנה פשוט לא יכולתי לאתחל אותו יותר. מה שעשיתי היה לפתוח אותו ולנקות אותו ה…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  11. שלום, המחשב דל E4300, עם XP מותקן ויכולת שדרוג לויסטה עסקים (ובהמשך כמובן לWIN7). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מחיצה (partitioning) בהארד דיסק, כך שמערכת ההפעלה תהיה בכונן אחד וכל המסמכים והמדיה בכונן השני. האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? האם אני צריך טכנאי עבור זה? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 14 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by aviv00,

מישהו יודע פרטים על המעבד עם הצורכת הנמוכה ‎Intel Pentium SU2700 1.3GHz 800Mhz FSB 2MB Cache‎ למשל כמה הוא עולה ל 1000 יחידות ומה היחס הביצועים בינו לבין ATOM ? מעניין אותי היחס עלות \ ביצועים שלו בהשוואה ל ATOM תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by dannygnh,

מה הסיבה שמחשב נייד של hp ניכבה לבד לאחר כעשר דקות. והאם ניתן לקרר את המעבד באותו צורה כמו מחשב שולחני עם מישחה טרמית.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  18. היי, לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, נראה לי שלזה... אני מתכנן בעתיד הלא רחוק לבנות מחשב (מבוסס אינטל) שאני רוצה שיהייה מקורר ושקט עם מעט מודינג (כמו LCD או VFD, FAN CONTROL וכו') לפני בניית המפרט, רציתי לדעת אם ישנם רכיבים כלשהם (ספק, מאוררים, כבלים וכו') שכדאי להביא מארה"ב - כלומר או שאין בארץ או שהם משמעותית זולים יותר [אין ממש תקציב, אבל רכיבים מעניינים או משתלמים ישקלו] אשמח לכל רעיון תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד טוב אבל לא להוציא הברה מאוד כסף. מצאתי מחשב ASUS 1000H מחודש עם 80GB כונן קשיח ב1000 ש"ח עם חצי שנה אחריות. מצאתי גם מחשב ASUS 1000HA מחודש עם 160GB כונן קשיח ב1100 ש"ח עם חצי שנה אחריות. לסיום מצאתי מחשב Acer travel Mate 4310 יד שנייה עם מעבד AMD Sempron 3500 1.8Ghz, עם 512MB RAM, כונן 80GB, מסך 14.1 אינץ' וכרטיס מסך ATI Radeon Xpress 1100 והכל ב1250 ש"ח אבל ללא אחריות. המערכת הפעלה לא חשובה בשבילי, כי יש לי אחת שרכשתי להתקין בבית, וחשוב לי שהמחשב יהיה נייד אבל שיהיה נוח לעבוד איתו מבחינת המסך. במחשב שארכוש ארצה לגלוש, לכתוב מסמכים ורוב הזמן הוא יהיה בחדרי כדי שאוכל לחבר אותו לטלסקופ שלי. האם מסך 10 אינץ' יספיק לעבודה כזו? (…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  21. סתם אני מחפש לשפר אותו עוד קצת... בין 1000 ל-2000 ש"ח... לקראת חנוכה אני מחפש תוספות למחשב שלי.. מה אתם אומרים? הנה המפרט.. Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit 2*512 MB DDR 2 A-Data Gigabyte 8I-915P-Duo+Sound Card 8 ch Western Digital 160 GB 8Mb Sata SAPHIERE ATI Radeon X700 PRO 256 MB Toshiba DVDRW +/-R x16 Dual layer תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש בפורום. אני גולש פה דיי הרבה זמן אבל עד עכשיו לא הגבתי. אוהב חומרה, מחשבים בלה בלה בלה ... ועכשיו לעניין. ביולי אוגוסט [אחרי ירידת המחירים] אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים+כל השימוש היום-יומי. אני לא מתכנן לעשות OC בחודשים הראשונים אחרי קניית המחשב, אבל רוצה שהמחשב יהיה מוכן לOC בכל זאת. לא צריך ציוד היקפי, אבל אם יש אפשרות לדחוף מסך 19' זה יהיה נחמד. הכנתי מפרט בIQPC, לשיפוטכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS COMMANDO ¤1144 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THD9 - RETAIL ¤2498 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD -לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.