ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,471 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם תוכלו לעזור לי לבנות לי מפרט? . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3.5 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל חריגה מקסימלית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים כמו CRYSIS\GTAIV\CODMW2 וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך-רזולוציה מקסימלית-1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש ביתי, שיעודו העיקרי הוא הורדה מהאינטרנט( אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים או ישומיים כבדים אחרים) המפרט יכול להיות מבוסס AMD או INTEL, והוא צריך לכלול דיסק של לפחות 160GB, זכרון לפחות של 512MB וצורב DVD אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת. מגבלת התקציב היא 2000 שח חוצמזה אשמח על לקבל נמלצה על חנות אמינה. תודה הדון האחרון
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתן למעבד e8400 או e8500 אוברקלוק מקסימלי במחיר 3000-3500 ש"ח (מעבר לסכום זה כבר ניתן לקנות את המעבד Quad המהיר) מטרת המחשב עבודה משרדית, צפיה בסרטים והמרת פורמטי וידאו בין אחד לשני, הורדות ומעט משחקים אין כל צורך בציוד היקפי אין צורך בכונן קשיח, DVD או צורב, אין צורך במסך, עכבר, מקלדת וכד' לפי מה שהבנתם, בנושא האוברקלוקינג יש חשיבות לקרור. העיצוב לא חשוב לי בכלל, מצידי שיהיה קופסא מכוערת ופשוטה אין צורך בהרכבת המחשב או במערכת הפעלה מבחינת חשיבות: 1. מהירות (וקרור) 2. שקט 3. צריכת חשמל נקודות נוספות שאבקש שתענו לי (וקשורות ישירות למפרט) 1. האם יש הבדל בביצעוים בין זכרון 2GB ל-4GB? 2. המליצו לי על לוח אם asus P5QL-E, האם יש דברים בגו? 3. האם התקציב ריאלי, או שעל…
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מפרט AMD למשחקים עם מסך דק 17 אינץ' תקציבי. המסך חשבתי על זה של NU tech הוא מצוין, כבר ראיתי אותו בעצמי, הוא 8ms ועולה 1400 ש"ח בלי חריגות בבקשה. מנעה מחשבים www.noacomp.co.il אם אפשר שיכנס בתקציב הכרטיס Club3d X800RX *שכחתי- צריך לכלול גם רמקולים, מקלדת ועכבר רמקולים אני כנראה הולך על ה SBS70 של קריאטיב (2 רמקולים פשוטים יחסית, אבל טובים) מישהו?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ממה שהבנתי חנויות כבר לאט לאט מפסיקות להפיץ את דגם 1537 (לפי בדיקה באינטרנט בגלל שיש הרבה פונקציות של עבדו טוב כמו: סאונד, לחצני המדיה, סורק wifi, כפתור הדלקת וכיבוי הבלוטות', סורק האצבע, האינפרה-רד מקדימה) רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם החדש שהם מתחילים להפיץ ה-1555? (הבנתי שהוא שיפור קטן של 1537 והם ביטלו כל מיני דברים שם) מה ההבדלים בגדול ואם באמת יש שיפורים, מה היתרונות ומה החסרונות שלו תודה מראש, עדי
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום... רציתי לקבל את חוות דעתכם על לוחות אם של FOXCOM 945 קיבלתי הצעה של מחשב במפרט הבא: מעבד אינטל 6300 לוח אם FOXCOM 945 זכרון 1 גיגה 667 הרדיסק 160 גיגה סאטה 2 כרטיס מסך ATI 550 מארז מפואר צורב DVD של NEC כל זאת ב-3000 שח.... האם ההצעה נשמעת מפתה? האם יש לכם אפשרות להציע משהו יותר מפתה....? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן מה דעתכם על המפרט לשימושים כללים כמו סרטי HD גלישה באינטרנט אופיס וקצת משחקים כמו C&C. המלצות/שיפורים תודה רבה! מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪515 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3B צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪1…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני מזמין אלד משני המחשבים האלו. יש הבדל של 100 דולר אבל זה לא העניין. אני מנסה להבין מה ההבדל. יש דברים קטנים אבל השאלה האם משהו משמעותי? הנה השניים http://www.bhphotovideo.com/c/product/972885-REG/sony_vaio_fit_15e_svf15215cxw.html http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666556791# תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל סבא שלי המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ולעריכת תמונות ווידיאו וגם מאילו חנויות לקנות אותו תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גרפיקאית ועובדת הרבה על המחשב והגיע הזמן לאחד חדש. קיבלתי מחבר למקצוע מפרט של המחשב שלו שהוא קנה לפני כשנה, והייתי רוצה לשמוע חו"ד של מומחים+הצעת מחיר למחשב דומה. מעבד Intel Core i7920 D0 Trayלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R - ? GIGABYTE GA-P55-US3L Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000BG SATA2 32MB G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA מארז CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12II 620W מאוורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm מע' הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM בנ…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תקציב שונה ל 4k-4.5 - ראה הודעה למטה שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט בעיקר ל multitasking. חשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. שימושים: קידודים, גרפיקה (דו מימד),סרטי hd, תיכנות, אינטרנט, משחקים בינוניים... דרישות: מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך nvidia מסך: המחשב יהיה מחובר למסך 19', ולטלוויזית LCD 37 1366x768. בעתיד אולי מסך 20' 1600x1200 מתוכנן oc למעבד. הבנתי שQ6600 יכול בקלות להגיע ל3.2G - האם צריך קירור מיוחד לכך? כאמור, התקציב עד 4000, עדיף פחות אם אפשר. הנה מפרט שהרכבתי, איך הוא נראה לכם? איך אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
התקציב כמו שאמרתי הוא 4000 שקלאפשר לעבור אבל לא יותר מידי... הזמן סוללה פחות חשוב יותר חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל המטרה של המחשב היא עבודה משרדית חשוב שיהיה כרטיס רשת חוטי ואלחוטי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד בארה"ב , בעיקרון חשבתי להיצמד ל Sony ול DELL ואולי לHP . בעל המחשב יהיה אדם שמתגורר בארה"ב אבל יש אפשרות שיחזור לארץ , עניין האחריות הבנילאומית בעל חשיבות בינונית (ולכן מהבחינה הזאת עדיף DELL , לא? ) גודל מסך 15.6 שימוש סטנדרטי במחשב , אינטרנט ,סרטים וכו' (אולי גיימר קליל ) . משקל סטנדרטי (לא קיצוני ) . זמן סוללה ארוך (מהניסיון שלי זהו פרמטר חשוב מאוד גם אם עובדים בעיקר בתוך הבית ) זמן סוללה מקסימלי ככל האפשר. יציאת HDMI חייב , תקן N , האם יש שימוש WIMAX ? האם כדאי להשאיר את האופציה פתוחה? , בלוטוס מומלץ, USB3 אם אפשר . ואם אפשר שהמחשב יהיה מרשים חיצונית . התקציב הינו גמיש (100 פלוס לדו' ) . תודה רבה . נ.ב- אם יש דגם ממש מומלץ שאין ב B…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ב סביבות 1500 שקל - מקסימום 2000. אז ככה - אני לא צריך מסך. השימוש במחשב יהיה כזה, אינטרנט-שיתוף קבצים,אופיס,סרטים,צריבה. משחקים לא כל כך מעניינים אותי אבל אם אצליח להריץ משחק ישן אז גם סבבה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני גולש בפורום להבין למה אותם מחשבים אשר זולים כיום עם מעבדד ה T4200 לא מומלצים פה לדוגמא t6500 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA לאומת מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4200 BUS SPEED: 800 מדובר על חברת DELL האם שונה במעבדים עד כדי כך מורגש להבדלי היחס בין המחירים 2400 לבין 3000 הבנתי שאחד מהם זה IIntel® Pentium Dual Core Processor והשני זה Intel® Core™2 Duo Processor שוב האם ההבדל בין המעבדים כל כך מורגשה בעבודה היום יומית יו …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד אבל אני הרבה זמן כבר לא מעודכן בכל הקשור למחשבים אז אשמח מאד לעזרה. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, משחקים וכמובן שימוש בייתי. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.4 אינץ' (שאלה- מה ההבדל בין מבריק למאט ?) הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: האם יש הבדל מהותי בין 2GB ל4GB? זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. לפחות 3 חריצי USB. מבחינת רמקולים: רוב הזמן מחובר למערכת סטריאו כך שרמקולים פחות חשוב לי. כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. לא צריך תוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוס…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רוצה להזמין בבלאק פריידי מחשב אז אשמח לשמוע המלצות על מחשבים שהזמנתם מאמזון בעיקר של dell. והאם יש הבדל גדול בין new לביןlike new במחשבים. מפרט מסך: 14-13 ברזולוציית FHD זיכרון ראם: 8GB זיכרון פנימי: 256GB SSD מעבד: INTEL CORE I5-8250U ומעלה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעריך גג-גג 1700 אבל תנסו לכמה שפחות למה אין ממש כסף להוציא לאח שלי הלך המחשב וזה מה שצריך רק להחליף. ספק כח נורמאלי ולא ג'נרי בבקשה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-