ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב לנובו Y50 בייבורי עם ה-I7 16GB GTX 960 עכשיו ניסיתי להריץ תמשחק DMC4 והוא ממש נתקע הלכתי לבדוק בגדרות וראיתי שכביכול הכרטי מסך הראשי הוא המובנה ? והRENDERER זה הGTX יכול להיות כזה דבר? בקיצור איך אני מפעיל בצורה אופטימלית משחקים במחשב חזק כזה תודה רבה לעוזרים תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מפרט דחוף של מחשב במחיר ה4500 כולל מסך המחשב מיועד למשחקים בלי אובר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקציב הוא 3500 שקל משחקים לא בצורה כבדה ואני רוצה מסך 19 תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב מתאים עבור אדריכל, עיקר העבודה מתבצעת ב- AuotCad ו- 3Dmax אין לי מושג איזו מערכת מתאימה לי תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה על פי רוב ההמלצות שנתנו בו בפורום, הקירור הוא לאקסטרה אין שום כוונה לOC האם קיים לוח אם שיש בו BLUETOUTH או WIFI מובנה? חשוב מאוד להוריי שהמחשב יהיה כמה שיותר בלי חוטים ( הם מתעקשים על נייד ) יש רעיונות לזה? תודה לעוזרים שאלה נוספת היא האם מומלץ לקנות לוח אם עם שתי כניסות של כרטיסי מסך כדאי לאפשר שדרוג עתידי זול יותר? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2G…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב גיימניג התקציב הוא 7500 כולל מסך ואני מוכן לחרוג קצת באלף שקל שיחזיק 3 שנים בלי לגעת בחלקים וכדומה מבחינת רעש לא כל כך משנה אבל שהכרטיס מסך שיהיה לפחות nvidia gtx 1080(אפשרי גם ti עם נחוץ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הנה המפרט שיש לי עכשיו : מעבד : AMD Phenom II X4 965 (3.4GHz) Black Edition לוחם אם : Gigabyte 890GPA-UD3H מארז : Cooler Master HAF 932 Full Tower (NO PSU( צורב : PIONEER DVD RW DVR 218L Sata דיסק קשיח : SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 ספק כח : SeaSonic 750Watt עם אני לא טועה. מאורר מעבד : SCYTHE MUGEN II REVB 2 כרטיסי מסך יש לי (CrossFire ) SAPHIRE HD68501G DDR5 והשני Gigabyte HD 6850 1G DDR5 אני לא יודע עם זה הפורום לשאלה שלי עם לא אז בבקשה להעביר את האשכול .. השאלה שלי היא . אני עשיתי CF וזה מפרט די טוב לדעתי עכשיו אני משחק Crysis וניסיתי על המקסימום וזה לא עובד לי חלק... ככה זה אמור להיות? כי אנשים אמ…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה על 13 אינצ בארה"ב שיהיה קל וקומפקטי לצורך עבודה משרדית ותכנות תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה CORE2DOU 1 גיגה זכרון HD 160 +- כרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים בסדר לא מצפה למשו רציני ... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאבא שלי יש מחשב נייד שהוא קנה לפני שנה וחצי עם פנטיום M לא מזמן שדרגתי לו את הזכרונות ל 1GB במהירות של 533 והשאלה שלי היא האם ניתן להחליף מעבד במחשב נייד באותו אופן? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לשאול מה דעתכם מעבד אינטל 1M 775 2.66 64BIT P4 זכרון 2.5 CL 400MHZ DDR 512MB HD 80G 7200 לוח אם MSI PM8M2/3-V S775 מסך LCD MAG S776 17-PS SLIM BMS קרטיס קול 5.1 צורב 16+ DVD+DUALLAYER כרטיס רשת 1.44 אוזניות מקרופון מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים עגולים עם מגבר 3D במחיר של 3650.00 שח אחרי מע:מ חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לאינטרנט + לימודי מחשבים ולא הרבה מעבר מה אתם אומרים ? מה לשנות ? איך המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה מחיר סביר למחשב הזה? השימוש ללימודים (לא גיימינג): מסמכים, וידאו (לא פיתוח) מעבד: A10-6800k AMD זיכרון: 12 ג"ב דיסק1: ssd 128G דיסק2: SATA 1T כרטיס גרפי: GTX-950 צורב. מערכת הפעלה חוקית מותקנת (W10 Home) תודה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום זה המפרט מה אתם ממליצים לשנות כי התקציב מקסימום 1700 ? תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 ₪367 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] GIGABYTE GZ-X7 BLACK w/o PSU ₪200 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W ₪201 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 REV.2 - זמין במלאי ₪60 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪201 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1856 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DELL VOSTRO 3490 ל- DELL VOSTRO 549? נראה שהמפרט הטכני אותו דבר. האם בכל זאת יש הבדלים? אם כן, האם זה משמעותי? ובמה זה מתבטא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא (לשימושי אינטרנט, משחקים קלים כמו SIMS, קצת עריכת וידאו...) מעבד: Core2Duo E6600 לוח אם: Intel DG965WHMKR (westchester) זכרון: 2 ג'יגה DDR2 667 צורב DVD: של LG דיסק קשיח: 2XWD 250 MB SATA2 כרטיס מסך: X800XL מארז: -HEC 6AR6AL ספק: HEC 400TRT מסך: 19" LCD SAMSUNG 931BF מה דעתכם? בהנחה שיתאפשר - מה עדיף יותר זכרון (נניח 3 ג'יגה DDR2 667) או מהירות (2 ג'יגה DDR2 800)?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום. DELL 3593-IN-RD 33-11971 . מה דעתכם לגלישה.סרטים .מוסיקה . בתודה מראש. משה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מבין טוב במחשבים. פעם ראשונה ראיתי משהו שונה מאחרים שהיה לי קל לימצוא ולאפס ביוס. יש לי מחשב נייד בדגם lenovo B550 אני שכחתי סיסמא ב bios . מדליק מחשב ישר מבקש ממני סיסמא. לא זוכר. נסיתי להפעיל מחדש ולילחוץ בזמן F2 או F1 לא מצליח להיכנס להגדרות לאפס BIOS. הפכתי מחשב נייד שיחררתי כמה בורג. ופתחתי מיכסה. ולא רואה איפה בטריה אני רוצה לאפס הגדרות BIOS פעם ראיתי במחשב אחר סוללה(בטריה) BIOS וזה עבד. אבל במחשב נייד B550 הזה לא רואה בטריה. היכן נימצא סוללה BIOS? פירקתי הכל כולל מקלדת לא מוצא איפוס BIOS. בלוח אם איך נראה BIOS? אגב: מישהו יודע ברירת מחדל קוד סיסמאות של BIOS ובלי לפרק מחשב? זה ממש יחסוך לי עבודה. בתודה מראש אמיר
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק כוח להתאים עבורו. החומרה שהולכת להיות במחשב (רוב החלקים נרכשו כבר): - z490 aorus elite motherboard - Intel® Core™ i7-10700K - WD_Black SN750 500GB NVMe - דיסק קשיח 7200RPM - מארז עם 4 מאווררים 120 מ"מ (Corsair 4000D Tempered Black Case) - כרטיס מסך: RTX 3070 (יש לי כרטיס מסך זמני עד שיהיה ניתן לקנות אותו) חשבתי לדוגמא על הספק הזה: Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H GPG750H על הדף הוא נשמע מעולה (דירוג יעילות זהב), אבל אני לא בטוח שאני צריך כלכך הרבה הספק וגם זה מותג לא מוכר בתחום הספקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-