ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יכול להביא מחשב בימים הקרובים מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: א. שיהיה קל. ב.שיחזיק הרבה סוללה (רצוי OLED כי שמעתי שיש להם צריכה נמוכה מאוד של חשמל). ג. שהמקלדת תהיה נוחה ולא מצ'וקמקת. שמעתי שיש מחשבים מחשבים של 10" ו12" . הם עונים כל כל הקריטריונים שלי אבל, המקלדת לא נוחה. שמעתי שיש מקלדת נוחה במחשבים מסויימים של 10" או 12". אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד איכותי שמקיים את המאפיינים שהזכרתי. תודה רבה לעונים,
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה להלן המפרט שהייתי מעונין בו. אנא עזרו לי להגדיר במדויק לצורך הזמנה: מעבד אינטל Core 2 duo זיכרון ראשי לפחות 2GB לוח אם מהירות 1066MHZ עם תושבת 775 למעבד אינטל והכנה של חריץ מסוג PCI express לכרטיס גרפי דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כונן צורב DVD קורא כותב זיכרון בגודל 1G כרטיס מסך 256MB מארז שקט ומאוורר טוב עם לפחות 2 חיבורי USB בחזית ו-4 מאחור מקווה שלא שכחתי משהו, ותודה מראש לכל תשובה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7 אלף שקל אבל יכול לחרוג אם יהיה תרומה עולמת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימוד תכנות אז קומפילרים אולי וכל מה שלא עולה לי לראש עכשיו,solid cam,solid works,virtual machine 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או…
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪929[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td]1[/td] [td]₪116[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-USB3-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪378[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪530[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז[/td] [td]Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA[/td] [td]1[/td] [td]₪40[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]2[/td]…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לסטודנטית, עם זמן סוללה טוב, ולא כבד 13-14 אינצ' (אפשר רחב) עדיפות למעבדי i3 החדשים התקציב הוא עד 2600 ש"ח אבל אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר למתחו את התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בחנתי את המערכת מחשב למשחקים בתקציב 6K - ואני רוצה לקבל מפרט מומלץ עבור השינויים האלו: במקום DDR2 - זכרון DDR3 במקום HD 320GB - אני רוצה HS 0.5TB כדי להישאר בגבולות התקציב אני מוכן: להסתפק ב1GB זכרון (אשדרג בהמשך) להסתפק בכרטיס מסך מהדגמים הבינוניים יותר ולהסתפק במארז פחות סקסי תודה!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי פוסט דומה אבל מהמחקר הקטן שעשיתי אני צריך מפרט מסוים שיותר טוב עבור הצרכים שלי והוא קצת שונה.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 4500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe - premire pro, after effects. photoshop וכו, בעיקר עיצוב גרפי ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? NOPE 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע אם זה קשור, אבל שתהיה אפשרות להרחיב RAM לדוג' מ 16 ל 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
ASUS 3.6/LGA775 Intel 915P 4xDDR 400 Dual PciExpress Extreme N6600/TD PCX 6600 nVidia 128MB DDR 550MHz PCI Express P4 3.0Ghz LGA775pin 800fsb 1M BOX (530 series) KVR400X64C3A/256 DDR 400Mhz 256MB KVR400X64C3A/256 DDR 400Mhz 256MB 80GB 7200RPM IDE/150 SATA (8mb) MAXTOR מחיר 4000 ש"ח המחשב גם למשחקים וגם לגרפיקה ועבודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, הילדה עולה לכיתה ז' והיא תלמד בבי"ס דיגיטלי, כך שמרבית חומרי הלימוד יהיו דיגיטליים ולכן יש דרישה מהבי"ס למחשב נייד. הקריטריונים העיקריים הם משקל, זמן סוללה ועמידות. אודה להמלצה לדגמים להשוואה שיתאימו לילדה. ייתכן ונהיה בסופ"ש הקרוב באילת - לכן בודק אופציות כבר עכשיו (נאמר לנו כי בשנה שעברה, מחשב המכרז שנמכר למי שרצה היה HP x360 11.6 EDU G9 N6000 256GB 8GB) בתודה מראש, פיני
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחיר מפתה העיצוב מושלם החברה האהובה עליי חמוד וקטן ממימדים שזה טוב לי מאוד ומתאים מאוד לצרכים שלי(מוזיקה ואינטרנט) שווה לקנות ? לא שווה? הם בעייתים? מתחממים? משהו שאני צריך לדעת לפני הקניה ..........?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חברה. בשבוע וחצי האחרון אני מנסה להשיג את המפרט המושלם בשביל המחשב שאני מתכנן לקנות ובמהלך החיפושים שלי הציעו לי מספר מפרטים שלכדו את עיני. הייתי רוצה שלפי הדרישות שלי ולפי המפרטים שאציג פה, תגידו לי מה המפרט שהכי יהיה טוב בשבילי. הדרישות שלי הן: מעבד i7 חובה. 16 gb ram כונן ssd 2tb זיכרון כרטיס מסך עוצמתי (תחילה התעקשתי על הgtx 980 אך הבנתי שה970 מספק ביצועים דומים במחיר מופחת) לא מעוניין לעשות oc, אולי אשתמש בsli בעתיד לא החלטתי להלן המפרטים: 1. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1423/1395 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 -…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אחד כזה? אני צריך אותו בעיקר לאופיס וכו'
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים... -יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי. -יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב. אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם. תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח, אם יש יותר זול, אז כמובן עדיפות לכמה שיותר זול. כמה אפשר לחרוג אם צריך? 300 ש"ח * מטרות המחשב? אני צריך מחשב חזק לשימוש בתוכנות אדובי: פוטושופ באופן תדיר, פרימייר באופן תדיר ואפטר אפקטס לפעמים. חשוב שיהיה אפשרות תמיכה בOpenGL ובCUDA תלת מימד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לא משמעותי, אני חשבתי על 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 כרטיס מסך: הכרטיס צריך לתמוך בתוכנות עריכה וגרפיקה ולתת האצה של Opengl וCUDA מעבד: i7 מדגם טוב (לא מוכן להתפשר במעבד). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. תקציב: 3,000 - 3,500 ש"ח 2. מטרות המחשב: שהמשחקים של 2008-2009 יעבדו על גראפיקה טובה מאוד, עבודה עם תלת מימד ברמה לא מקצועית, אינטרט 3. ציוד הקפי: מסך 22" 4. לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר 5. העדפה למעבדי Intel, מסך LG/Samsung 6. הקירור והעיצוב: שלא יהיה מגעיל 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט: נורמלי, שלא יהיה רועש ולא שצריך להוציא הרבה על שקט 10. לא מתכוון לעשות OC 11. מפרט למשחקים: ברזולוציה גבוהה למסך רחב 22" עם Analysis (קו לא מפוקסל) דיי גבוה חשבתי על מעבד Intel E8500 אבל אמרו לי פה שחבל על הכסף אז כדאי E8400 זיכרונות: 2GB אבל אין לי מושג כמה MHZ לקחת וכמה CL כרטיס מסך: ATI HD4830 או 4670 ואני מזכיר שהתקציב הוא 3,000-3,500 ש"ח לא כולל רמקולים מקלדת…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון הרכבתי משהו נחמד בפנדה תנו חוות דעת על המפרט המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת מישחקים ואולי עריכה והקלטת וידאו בעתיד. המפרט מפנדה קצת חרגתי :-\ : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 ש"ח Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 nVIDIA GeForce 6150 Socket 939 572 ש"ח PQI 1GB DDR400 PC3200 499 ש"ח NEC ND-4551 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 299 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3808110AS 525 ש"ח סה"כ 3,301 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אחותי כרגע בארה"ב והיא רוצה לקנות לפטופ, יש מבצע בבסט באי למחשב של HP דגם dv6704nr במחיר של 550 דולר שזה מבצע שנראה לי ממש טוב וזול. עכשיו המפרט עצמו נראה לי טוב מאוד חוץ מהעניין שאין לי שום נסיון עם AMD בניידים. למרות שבנייחים אני איתם כמה שנים טובות. מה אתם אומרים צריכה להיות בעיה? הבנתי שהם נחטפים שם ולדעתי לשימושים שלה שזה איטנרנט אופיס מוזיקה וסרטים לא צריכה להיות שום בעיה.. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ויש תקציב של 6500 אפשר לחרוג לא יותר מידי מחשב למשחקים כבדים גם.. (אל תשימו לי 20 מפרטים אז אני מתלבט .. אני צריך אחד ששוה לי לקנות) תודה מראש (ואם אפשר מאיזה אתר בניתם את זה שאני יוכל לקנות משם)
-
- 14 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה: יש לי מחשב פנטיום 4 עם מארז חדש (הספק לא) ודיסק קשיח חדש SATA. המחשב מתחיל לעשות בעיות ואני יושב לשדרג את לוח האם , הספק, מעבד , זיכרון וכרטיס מסך. מה אני יכול להשיג בסכום של עד 1500 ש"ח? התקציב לאשראי. מטרה: עריכת וידאו קלה, צפיה בוידאו וקצת תכנות. לא צריך ציוד הקפי חיצוני (מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים) חשוב לי שקירור המעבד יהיה שקט מאוד (הקירור של המארז מעולה ושקט) אין צורך המערכת הפעלה ולא בהרכבה. תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-