ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב משרדי בשביל אח שלי. התקציב הוא מקס' 3500. השימושים הם לעבודות סטודנט בהנדסת תעשייה וניהול בטכניון עם תוכנות כגון ACCESS ואולי PHOTOSHOP, קצת אינטרנט ומוזיקה. ישנה אפשרות לקנות בחיפה. הוא רוצה גם מסך 17 LCD, רמקולים סבירים ועכבר מקלדת. יש מצב גם למצלמת WEB אם נכנס בתקציב. כמו כן, צורב DVD וUSB בקדמת המארז יתקבלו בברכה המחשב הביתי הנוכחי דווקא מתאים לו אבל אני פוחד שלא יחזיק לו הרבה זמן - יש לי אותו 4 וחצי שנים והוא מורכב מAMD PALOMINO 1800 שמתחמם יותר מדי...(71 מעלות במנוחה)
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות ותיכננתי מחשב ב-3K שאמור להריץ משחקים עכשויים, פה ושם גרפיקה. בקיצור מחשב טוב לתקופה הזאת. זה מה שסיכמתי- intel phenom 2 X3 720 gigabyte gama 770 ud3 WDC 500GB ATI ATI HD4870 512MB 2GBX2 kingston 800 MHz CL5 OCZ 600 W צורב דיוידי LG מארז-raid max שיוצא לי באזור ה-150 ומשו. וכל זה ב-3107 ש"ח מה אתם אומרים? (לגבי הספק בהתחלה בניתי על סיסוניק 500 אבל בייעוץ של המוכר הבנתי שעדיף להשקיע בספק ממש טוב שיחזיק מערכת חזקה) אני חייב תגובה היום/ מחר כי אני רוצה להזמין מחר/מחרתיים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעבד E5300 לוח אם INTEL DG41RQ L775 זיכרון DDR2 PC 800 2GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD כולל הרכבה נקנה באיזור הגולן תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך 24 של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים של אינטרנט וסרטים. אני יכולה לקנות מאילת. דרישות: - פאנל ips רזולוציה fhd - מעבד דור 8 i5 - אחריות 3 שנים (לקחת בחשבון תוספת תשלום אם צריך) - Wifi 2x2 - 256gb ssd -מסך 15 אינץ - עדיף בלי כונן דיסקים - עדיף לא של asus או acer. תקציב: 3,500 פחות או יותר. האחריות ואמינות מאוד חשובה לי. דברים שראיתי: https://ksp.co.il/m/product.php?uin=48171 https://www.pc365.co.il/product-16339-Dell_Inspiron_15_5579_N5579_4129_במלאי תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אז לאחר 7.5שנים עם מחשבי הנוכחי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש זה המחשב הנוכחי שלי https://www.userbenchmark.com/UserRun/21436549 אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית ולצורך הלימודים במדמח כלומר פיתוח אפליקציות ושיט נוסף כזה, הכי חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.. וואו אני ממש לא ספציפי אבל אממ תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ואם כן, איך עושים שחזור? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריסה של המחשב (פנטיום 4, 2.4, עם 512 זיכרון וכ.מסך 6800 AGP), זקוק למחשב חדש בתקציב מינימלי של כ- 2500 (לבן שלי) המחשב משמש לאינטרנט, Office, וקצת משחקים (FIFA, NFS, FAR CRY, ורצוי גם החדשים). אני מצפה שיתן שדרוג כלשהו ביחס לקיים כמובן. יש לי מסך CRT שלא מתוכנן להחלפה בקרוב ולכן לא צריך להשתולל עם כרטיס המסך דגש על אפשרות לשדרוג המחשב בטווח של שנה, כשיהיו עוד מזומנים. השדרוג יהיה בעיקר לטובת אפשרות משחקים חדשים ורציניים יותר. אין צורך בציוד היקפי האם כדאי כבר להתקין מחשב חדש עם VISTA או להישאר עם XP ? אם מומלץ VISTA, אז יש לשלב גם במחיר. תודה מראש לעונים,
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מחפש הלמצה למחש נייד מסך 15" כולל ווינדוס 10 טכנולוגיית מסך IPS למטרת זום, אופיס וקצת משחקים. תקציב - עד 2000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש …
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בכותרת מופיע הכל.. והמפרט בצד! תודה מראש, עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב חזק ביותר שהולך להריץ CENTOS5 64BIT, עליו VMWARE ואז 8-10 מכונות וירטואליות שיהיו WINXP. כרגע הדיסקים הולכים להיות ללא RAID או LVM ועל כל אחד מהם יהיה חצי מהמכונות הוירטואליות כדי לחלק את העומס. כל מכונה וירטואלית צריכה להיות עם 40GB דיסק וכמה שיותר זיכרון. איו חשיבות לכרטיס מסך. מערכת ההפעלה הראשית היא CENTOS5 ולכן כל הרכיבים צריכים לתמוך בה. המארז חייב להיות כמה שיותר קטן וקומפקטי. המפרט שיש לי כרגע ביד הוא: Intel Core 2 DUO E6750 GigaByte GA-G33M-DS2R 8GB RAM 2 x WD2500YS 2X PCI ethernet 1gbs case:foxconn DH841 אשמח לשמוע הצעות ייעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מפרט מאייבורי מחשבים מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4 Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache זכרון 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסךPCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb או בתוספת של 290 ש"ח Nvidia Geforce NX6600 128MB NX6600LE דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב DVDX16 תומך Dual Layer כונן דיסקטים FDD 1.44MB בתוספת של 35 ש"ח כרטיס קול שמונה ערוצים (7.1) תקשורת כרטיס רשת LAN 10/100 ציוד היקפי עכבר ארגונומי+גלילה מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D מסך 17" שטוח של MAG או AOC סה"כ - 3690 ש"ח האם המפרט שוו…
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי, עקבתי אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן ואני כנראה אקנה מחשב בחודש הקרוב (אני יוצא למשלחת לארה"ב ושאני חוזר זה אמור להיות התאריך קניה...) אני מקווה שעד אז המחירים קצת ירדו אבל רציתי לשאול אתכם כבר עכשיו מה דעתכם על שני מפרטים שבניתי שהם אמורים להיות הבסיס של הקניה +- שדרוגים קטנים בתקווה שהמחירים ירדו עוד בחודש הקרוב מפרט מבוסס INTEL וOC לא רציני, 3938 ש"ח בTMS מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 656 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים …
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td]שלום חברים, אני רוצה לקנות לאמא שלי מחשב בתקציב של עד הרשום לעיל, צירפתי טופס בקשה עם כל הדרישות, תודה רבה לכם!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיפות לאייבורי, KSP, TMS. תקציב:2800 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: ללא חריגה. יד ראשונה\שניה: חדש. זמן אחריות רצוי: שנה-שלוש. חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. מערכת הפעלה מועדפת: אם יש אפשרות שיגיע ללא מערכת הפעלה ולהוזיל במחיר - מה טוב. גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 14' או 15.6', במידה וישנה עדיפות בביצועים, לא משנה מה גודל המסך. זמן סוללה רצוי: לא משנה. צבע המחשב הרצוי: רצוי שיהיה שחור. אפשרויו…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בכסביבות 2K ש"ח. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 2GB DDR samsung Albatron 6800NU (AGP לצערי) 640GB (Maxtor 160GB + 500WD) Hec Compucase 6a21 + 400W (שכחתי לציין) - מסך 19 אינץ'. בקיצור, הדברים שאני שוקל לשדרג הם המעבד הלוח אם הזיכרונות והכרטיס מסך. אני לא יודע אם אני אצטרך לשדרג גם את הספק בשביל זה (אשמח לקבל תשובה). ההרד דיסק של ה500 הוא חדש. המטרה העיקרית של המחשב הזה תהיה להריץ יישומים רבים בעיקר, שידורי HD ומטרה אחת עיקרית. להריץ דיאבלו 3 כשהוא ייצא, אני לא מתכנן לשחק בעוד משחקים ממש.. אבל באמת חשוב שהוא יריץ את זה. הסיבה היחידה לשדרוג היא רצון לשדר שידורי HD, והמחשב לא ממש מסתדר ע…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב …
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן (אחרי 6 שנים) לרכוש מחשב חדש. התקציב בין 2000-2500 ש"ח (גמיש) הצרכים שלי הם בדרך כלל אינטרנט, office, מוזיקה, הורדה וצפיה בסרטים/סרטונים. אבל, בנוסף אני עושה שימוש לפעמים בפוטושופ, בעיקר לתקן ולסדר תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, ויש לי כוונה בעתיד גם לערוך סרטונים ביתיים ממצלמת וידאו (כולל אפשרות דגימה) בתוכנה כגון pinnacle. מאחר וכל החלק הזה הוא בעיקר "חובבני", לא הייתי רוצה להשקיע בו יותר מדי. איזה מפרט אתם ממליצים? אשמח אם תציינו (במה שרלוונטי) גם אופציות נוספות אם ישנן. תודה.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-