עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?

2. Started by boss,

71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by rafi k,

אלו הפרטים שידועים לי על המחשב שלי: CPU: intel celeron 1200mhz bus speed: 100 mhz mother board: giga byte 6vtxe bios: ami 6.27.10 memory 128 mb תסבירו לי כמו לילד בן 5 איך לשפר את המחשב.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Amit_11,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Yiii,

האם צפויה ירידה במחירים של מעבדי AMD ו/או חומרה נוספת בקרוב? ואם כן, עד כמה היא משמעותית? (אם בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Nirco,

אני כבר כמה שבועות מחפש מחשב נייד בשביל אחותי, במקרה נתקלתי בדגם ה"ל בהנחה משמעותית האם הוא משתלם? היום אחותי חוגגת 18 וההורים שלי הבטיחו לה מחשב לאחר שאבא שלי היה סגור על dell vostro 1014 קראתי תגובות של אנשים שמהן הבנתי שהרמקולים שלו עלובים ביותר. השימושים הם: גלישה אינטרנט ומסמכים אולי קצת סרטים עם דגש על נוחות שימוש אחריות ארוכה וביצועים טובים בוינדוס 7. התקציב: עד 3600 ש"ח גודל: 13-14 בערך אלה אם כן יש מסך גדול יותר במשקל קל יחסית. זמן סוללה: 4 שעות ומעלה. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. אני סטודנט לקולנוע ועורך ארועים. השאלה שלי אם המפרט מטה יכול בצורה טובה לשמש לעריכת ארועים וגם לשמש לעריכת סרטים דקו, ופיצ'רים מאחר ומפרטי מחשב זה לא התחום החזק שלי. קבלתי הצעה לאותו מחשב משתי חברות שונות ומשהו נראה לי חשוד בהבדלי המחירים והייתי רוצה עוד חוות דעת מקצועית: 1. האם זה אותו מחשב 2. האם המחשב יכול לשמש בצורה טובה לעריכת ארועים וסרטים כאחד אשמח לקבל תיקונים למפרט והסבר, או אישור שהמחשב אכן ראוי... תודה מראש.. --asus p5gd2-x ( האם הוא זהה לasus p5gd2 915 with lan1000, 2ch, ddr2 533) -- אינטל p-4 3.0 GHZ LGA 775 2M 630 64BIT (האם זהה למעבדP4 HYPER TREADING 3.0 GHZ 1024 CACHE FSB800 LGA775 SOCKET) --זיכרון DDR2 533MHZ 512 * 2 --דיסק 7200 SATA 2 200G (האם זהה…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. מחשב שיחזיק משחקים כבדים ל 3 שנים הקרובות (ברזולציה של 1280x1024) אני מוכן להשקיע 5000 שקל, לא צריך ציוד היקפי. הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, וגם יראה נחמד אין העדפות מיוחדות, רק כרטיס מסך של Nvidia. תודה רבה ! נ.ב - אם החנות תהיה מהמרכז-שרון ככה זה יהיה נחמד.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by or0126,

כמו שרשום בכותרת אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור אי אם די או אינטל מה אתם אומרים ולמה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by no_way,

המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u

14. המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by tsr,

[table][tr][td] [table][tr][td]שלום חברים, אני רוצה לקנות לאמא שלי מחשב בתקציב של עד הרשום לעיל, צירפתי טופס בקשה עם כל הדרישות, תודה רבה לכם!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיפות לאייבורי, KSP, TMS. תקציב:2800 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: ללא חריגה. יד ראשונה\שניה: חדש. זמן אחריות רצוי: שנה-שלוש. חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. מערכת הפעלה מועדפת: אם יש אפשרות שיגיע ללא מערכת הפעלה ולהוזיל במחיר - מה טוב. גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 14' או 15.6', במידה וישנה עדיפות בביצועים, לא משנה מה גודל המסך. זמן סוללה רצוי: לא משנה. צבע המחשב הרצוי: רצוי שיהיה שחור. אפשרויו…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by kotevnir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. מה אתם אמורים?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by kobibo,

אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. אעשה למפרט הבא C@ לכ3GHZ לכן לקחתי את החלקים הללו זה יעלה הרבה יותר אך תהיה לו הוזלה במחיר אני מאמין שיצא כ2400ש"ח סה"כ (אלו חלקים לC@ מי שלא שם לב)

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. שלום אני מחפש את הדברים האלה(ספק כוח,לוח אם(AMD), מעבד(AMD) וזיכרון) שיהיו טובים והתקציב שלי כ 2000ש"ח ואני קונה מ KSP! (ולא מאף אחד אחר, ככה שהמלצות לחנויות-לא צריך). עכשיו הבעיה שאני צריך ספק כוח טוב כי יש לי כרטיס מסך בלי מאוור אלה עם קירור(כמו מקרר כזה מברזל) 8800GT שהוא צריך ספק כוח לא רע +1500זיכרון ואני רוצה לקנות עוד 2גיגה(המלצות). מעבדים שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ מחיר: 650ש"ח. Phenom Quad-Core 9550 מחיר 750ש"ח. זיכרון יחסית זול של 2גיגה 800MHZ קינגסטון 190ש"ח. לוחות אם שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI GIGABYTE מחיר: 410ש"ח. M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E AS…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני מוכן להשקיע 2000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה .. אני רוצה שזה יהיה מחשב שיעבדו בו משחקים כמו שצריך (אני לא אחד שכול היום משחק רק מידי פעם אז שיעלו משחקים בסבבה)ורוב העבודה שלי איתו זה הורדות איסיקיו סרטים וכאלה אבל גם קצת משחקים.. הערות: בקשר למקום 160G יספיק.. ועם אפשר מארז שקט ונוח שיהיה קצת יפה וטוב.. ועם אפשר לבנות אותו בפנדה אני ישמח כי אני מתכנן את הקנייה שלי שם.. תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by dsane,

למטרות משחקים עם מסך 15.4 מהחנויות הבאות http://www.walmart.com http://www.costco.com http://www.circuitcity.com/ www.outpost.com www.circuitcity.com www.target.com www.compusa.com או כל רשת אחרת באיזור קליפורניה (חנות ממשית). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים