ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מסך סביבות ה15', ושיוכל להריץ באופן סביר משחקים לא הכי חדשים ולא עם האפשרויות הגראפיות הכי גבוהות. עד 3500₪, כפי שכתוב בכותרת. יקנה בארץ. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך המפרט? Intel Core 2 Duo E8400 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-EP43-DS3L Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe CoolerMaster CM690 Corsair CMPSU-550VXEU 550W אני לא עושה OC, ואל תציעו לי כרטיסים של ATI צריך לשפר משהו? 9800GTX של פאליט מקורר טוב?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה, היא בת 9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- * בלוטות?- * גודל מינימלי של כונן קשיח?- * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן DVD, לא חייב שזה יהיה צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מה דעתכם לגבי האופצייה הזאת? http://www.getit.co.il/Prod/66209/#description תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, לקחתי כמה חלקים מכמה מחשבים ישנים שהיו לי והרכבתי מחשב למדייה סנטר שישמש בעיקר לאינטרנט + צפייה בסרטים המחובר לפלזמה (חיבור HDMI שהומר מ DVI אבל זה לא עקרוני כרגע). המפרט שיש כרגע דיי צולע ומתקשה להריץ סירטי HD ולא נדבר כבר על בלו ריי, המפרט הוא: P4 2.8GHZ Gigabyte P945 3GB RAM DDR2 667MHZ Geforce 5200 FX 128MB (בעל חיבור DVI ו S-VIDEO) השאלה היא מה מגביל אותי הכרטיס מסך או המעבד? או שניהם יחד? אשמח גם להמלצות תחליפים יחסית זולים שמשרתים את המטרה (אין צורך בדברים מפוצצים, מדובר סה"כ במדייה סנטר). נ.ב האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? האם זה משנה אם מחברים מ DVI עם צ'נזר ל HDMI ואז לחיבור HDMI בפלזמה? אוסיף ואציין שאין לי תקציב מוגדר, אשמח להמלצות לדברים איכותיים, אין…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
- מארז יש - דיסק קשיח יש - כונן אופטי יש - ציוד עקפי ומסך יש עיקר העבודה היא בפוטושופ ופלאש. אני מניח שזה כבר סטנדרט אבל צריך כרטיס רשת בלוח אם. אם ניתן לרדת מתחת ל2000 ולקבל מפרט סביר גם טוב.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נייטבוק ואין לי מפרט או משהו אז כתבתי דברים שאני מעדיף שהיו בו את מה שלא כתבתי זה לא חשוב לי האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל שיהיה זול ואמין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ הקודש בלבד תקציב: 2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עד 500 גג יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר אבל גם שנה זה בסדר כונן אופיטי: יהיה טוב שיהיה חברת המחשב הניד המועדפת: אתם המומחים אין לי העדפה מערכת הפעלה רצויה: xp או ווינדוס 7 כונן קשיח מועדף: 250 gb + משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד יותר מידי גודל הצג:לא כל כך משנה 10 + צבע המחשב הרצוי: הכל חוץ מאדום אפשרויות נוספות במחשב: חזק מבחינת מכות (לא שאני…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכולם אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב, שיהיה בעיקר לשימוש משרדי - אינטרנט אופיס וכו', אך גם סרטים מדי פעם, ואפילו קצת משחקים אם זה יהיה אפשרי בתקציב. התקציב הוא בסביבות 2,000ש"ח, וזה צריך לכלול רק: מעבד, לוח אם, זכרון, כ.מסך, ספק,הארדיסק. מה שקיים כבר אצלי זה: עכבר, מקלדת, רמקולים,צורב DVD, מסך CRT של סמסונג ומארז compucase 6A19 שחשבתי להשאר איתו, מה אתם אומרים? אני גר בקריות אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהאיזור (KSP, OMC,TMS ועוד כמה שאני לא מכיר...)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאחותי הקטנה בת ה-10 שימושי המחשב יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים פשוטים (מה ילדות בגיל הזה משחקות? ??? ) ברשותי מסך 20' של סמסונג (206bw). השקט הוא דיי חשוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בבקשה תעשו לי מחשב טוב ב3000 שקל בבקשה מי ksp
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה של SAMSUNG ואני מעוניין לחבר את המחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית בבית אל הטלויזיה בכבל Ethernet על מנת שהטלויזיה תקבל ממנו את הגישה לרשת הביתית האם יש אפשרות לעשות דבר כזה? אם כן איך עושים ? צריך תוכנה מיוחדת? או פשוט לחבר את הכבל LAN בין הטלויזיה למחשב נייד והכל אמור להסתנכרן לבד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקי אז חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט של מחשב שיתחבר למסך של 27 אינץ' FHD בשביל לראות סרטים וגם בשביל שהמחשב יהיה תותח למשחקים בשביל מסך 24 אינץ' FHD ויריץ משחקים הכי חזקים שקיימים על מקסימום. קודם כל על המסך הזה הוא לא מוותר: מסך מחשב LG 24" W2453V 2ms LCD ₪1548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2453V וזה המפרט שבניתי לו: מעבד Intel Core i7-920 D0 Box ₪1507 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601920 לוח אם Asus P6T ₪1304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31302 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1203 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של 3000 ש"ח למשחקים כבדים.מזיגזאג שהמפרט יכלול מעבד,לוח אם,זכרון(שיהיה 4G),כרטיס מסך חזק,הארד דיסק,צורב DVD מארז+ספק. חשוב לציין שלא יהיה OC בכלל אז שגם המעבד יהיה חזק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חבר'ה! חבר רוצה לשדרג מחשב לעריכת אודיו ואני פחות מבין בתחום הזה. יש לו מחשב קיים מ2014, והתקציב לשדרוג הוא 2000 ש"ח. התוכנה שהוא עובד איתה בעיקר היא Ableton 10. אני רוצה להגיד שהשדרוג העיקרי צריך להיות SSD וראם, אבל אני לא בטוח. ואיך מוודאים שהלוח אם \ מעבד תומכים בשדרוגים אלה? האם זה בכלל אפשרי. תודה ענקית לעוזרים!! חג שמח הנה המפרט:
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שבת שלום לכם חברי הקהילה היקרים, החלטתי לקנות מחשב נייד מטעמי עבודה נוחות והדרישות שלי הן: - DELL - ביצועים טובים לגלישה באינטרנט, עבודה ב 2007 OFFICE, פוטושופ, שירים , סרטים ומשחקים (לא כבדים, משהו כמו trackmania). - מסך רחב - WIFI בתקן מהיר להעברת מידע ברשת הביתית. - בלוטוס - PCMCIA וחריץ לכרטיס זיכרון SD תקציב: מקסימום 4000 ש"ח אשמח לקבל דגמים התואמים את הדרישות, בתודה רם.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הנה המחשב: intel pentium 4 ht 2433 mhz מעבד: msi 865pe neo 2 -s (5 pci/1 agp/4 dimm/audio לוח אם: 512 mb (ddr sdram) זיכרון: geforce fx 5500 256mb 128bit tv-out dvi כרטיס מסך: benq g744 17 מסף שטוח: כרטיס קול מובנה על הלוח אם. קונן תקליטורים קונן דיסקים קונן צורב די וי די של סמסונג הארד דיסק 40 ג'יגה עכבר+מקלדת אלחוטיים 2 רמקולים +סאב מעץ ספק כוח 400 ואט מארז אם 2 מאווררים ואולטרה כחולה. מערכת הפעלה וינדוס אקס פי הום אדישין מקורית. כמה הוא שווה המחשב שלי???
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לוח אם מדגם GA-965P-DS4 איך הוא של גיגביט אין אותו בKSP מה ההבדל בינו לבין DQ6 ולעומת DS3 המעבד הוא קונרו 6600 או 6400 זה קודם כל עכשיו למיפרט E6600/E6400מעבד - זה היתלבטות שתלויה בכסף לח אם- היתלבטת בן GA 965P DQ6 לבן GA 965P DS4 זה גם עינין של מחיר ככה שאם אני אקח את הDS4 אז הסיכוי ל 6600 עולה אתם תאמרו לי מה יותר שווה זיכרונות - PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL אני חושב שזה הכי טוב מהאפשרויות שיש לי (יש לי הגבלה בסוגים וחברות) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB GA כונן קשיח - 250GB 7200RPM 16MB SATA II WD2500KS איך זה ?? טוב ??
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי במפרטים המומלצים מפרט בסכום האמור שעשוי להיות מוצלח גם למשחקים, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. המפרטים המומלצים שולבו בספטמבר 09, כך שאני מניח שמאז הרכיבים שלהם הוזלו מעט. המחשב ישמש את הילדים ואותי גם לעבודות משרדיות (בי"ס וכול). אין הפעלה של תוכנות גרפיות למיניהן. נדרש לי מחשב שיוכל להחזיק משחקים כגון fallout, ו/או mass effect ו/או dragon age. אלו שיייכים היום לבן הגדול שיש לו מחשב חזק מאד שנרכש בעזרת אתר זה לפני יותר משנתיים בתקציב דאז של כ - 3,500 ש"ח ועתה יעברו לבן הצעיר. דרישות מקדמיות: מערכת הפעלה תהיה חלונות 7 (התכנה כבר ממתינה במגירה..). נדרש מארז עם ספק חזק ואיכותי (יש לי ניסיון מר עם ספקים ג'נרים שבמחשב הנוכחי, שהלך לעולמו בימים אלו, הוחלפו לעיתים ת…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש ובגדול החלטתי ללכת על המחשב מהמפרט המומלץ. יש לי רק כמה שאלות/דגשים. הנה המפרט שבניתי בחנות (על סמך המפרט מהאתר): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪927 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2946 OCZ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Reaper HPC Edition, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2983 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il…
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-