ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין לדעת לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הבא יחזיק מעמד טוב: INTEL Core 2 Extreme X6800 2x 2,93GHz 4MB 266MHz boxed CPU-Cooler Zalman CNPS9700 LED - בשביל טמפרטורות נמוכות Motherboard GIGABYTE GA-965P-DS3 S775 I965P ATX DDR2 4096MB (4GB) PC2-800 CORSAIR CL5 KIT LEADTEK PX8800GTS DDR3 HDMI HDCP PCI-E 640MB WD SATAII 320 GB WD2500KS Caviar 7200 ASUS DRW-1814BLT Floppy NEC 3,5" black PS ATX 400W ENERMAX Liberty ELT400AWT 2.2 THERMALTAKE Soprano Midi Tower Black ?? לפי דעתי אני יכול להחזיק אותו 4 שנים עד שהוא יחשב למחשב ממש ברמה נמכה. מה אתם אומרים? [בבקשה לא להגיב על חלקי המפרט - זו לא השאלה]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ). בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA. חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך. או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר. כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm והוא נראה לי דיי נחמד רציתי לדעת אם למישהו יש/היה אותו? יתרונות וחסרונות שלו? איזה ביצועים יש לו? האם ניתן יהיה להריץ משחקים עם רמה גרפית נמוכה כמו NFS וGTA ישנים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היוש, מנסה לנצל חלון הזדמנויות של "חבר שנמצא בארה"ב", אשמח לדעת איזה מבין שני הניידים האלו מומלץ יותר. http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5709800.p?skuId=5709800 http://www.bestbuy.com/site/hp-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5606100.p?skuId=5606100 יש הבדל קל במחיר, הדל יותר יקר אבל אם הוא משמעותית עדיף אז אבחר בו. אם יש דגם שמומלץ באזור המחירים הזה (עד 400 דולר) אשמח לקבל המלצה. בנוסף, סתם ננעלתי על Bestbuy, אם יש חנות אחרת זולה/עדיפה ששווה להזמין דרכה, מה טוב תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מפרט לעבודה משרדים, כל שאר הרכיבים יש לי כבר. יש לי זכרון SDRAM, ככה שהלוח צריך לתמוך בו. כמו כן, אני מעוניין במעבד AXP מהנמוכים (1700+-1800+) ולוח אם שיש בו כ. מסך מובנה. ההארדדיסק צריך להיות 20-40 גיגה, לא חייב 8 מ"C קאש, למרות שבמחירים של היום, אני לא רואה סיבה למה לא. תקציב: הכי נמוך שתוכלו לרדת. ספק ג'נארי יספיק כאן ללא ספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נראה לי פצצה אבל לך תדע. זהו ה- HP PAVILION 5010EA נייד: מתנה - תיק נשיאה מפרט המחשב : מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: "15 XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot [b]כרטיס מסך: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics (לא משולב) רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 …
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחשב הנ"ל Toshiba Satellite A500-1GH i5 6GB DDR3' 500GB HDD blue ray 16'' מסך: HD display, 16:9 aspect ratio, resolution 1,366 x 768 - למי שמבין.. עד כמה איכותי? כרטיס מסך של 1GB של Nvidia בכל מקרה: לפי חוות דעת ביוטיוב ועוד כמה אתרי ביקורת הוא מקבל ציונים של 7-8 מתוך 10. תציצו ותגידו את דעתכם. כמו כן הצורך שלי הוא למחשב נייד שולחני, ולכן הגודל והמשקל לא מפריעים לי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מפרט מומלץ למחשב לעבודה בלבד, תוכנות של חברות ביטוח.... לא תוכנות כבדות יותר מדי, אבל עבודה רציפה עם הרבה תוכנות וחלונות אינטרנט ואווטלוק שפועלים בו זמנית. אני צריך שיעבוד עם WIN XP PRO צריך קירור טוב מארז טוב ושקט הארד דיסק מספיק 250GB נראה לי... בתודה, עומר.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי במצבו הנוכחי משמש אותי להכל, רב תכליתי ועובד מצויין. הגיל שלו הוא בערך 5 שנים. בכל פעם אני משדרג בו משהו כדי לשמור על רלוונטיות ועל ביצועים מהטובים ביותר, כרגע נדרש שדרוג יחסית רציני, של לוח אם, מעבד, ותוספת זיכרון RAM המפרט הנוכחי שלו: המחשב משמש אותי לגיימינג ולעבודה גראפית כולל תלת מימד לכן חשבתי לשדרג למעבד הבא: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=14271&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap במידה ואתם מסכימים שזהו מעבד טוב ששווה את ההשקעה, אני צריך שתעזרו לי למצוא לוח אם מתאים בלוח אם חשוב שיהיה לי: לפחות שני pci-eX16 ועוד pci-e X1 4 חריצים לזיכרון, במידה ובעתיד אני אצתרך להוסיף ולמרות שמיו…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, אני ספיר, ערכתי עד עכשיו בתוכנות ADOBE והתחלתי להיכנס לחום האנימציה ולעבוד עם תוכנת מאיה קניתי מחשב שהיה מיועד לה]עיל לי ברמה בסיסית וטובה את תוכנות אדובי וזה מה שהוא באמת עשה, אך עכשיו כשהתחלתי להתעסק עם המאיה הבנתי שאני צריכה משהו רציני יותר. אני אשמח עם תעזרו לי להרכיב מפרט רציני בשביל מחשב תותח, ברמה הכי גבוהה שאני אוכל להגיע עם התקציב( עד 10000 שקל) המחשב שכרגע ברשותי מורכב מ: intel core 2 Duo CPU E6750@2.66Ghz RAM של 2 GB וכרטיס מסך Radon X1300/X1550 series אני אשמח לקבל פה עזרה וייעעוץ לגבי מפרט כולל ושוב לרמה גבוה של ביצועים במאיה, המחשב לא מיועד למשחקים אך ורק לעבודה עד 10,000 ש"ח בנוסף, המליצו לי על הכרטיס מסך 8800 Ultra 768MB ורציתי לשאול מה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי מחשב נייד בחול בסביבות ה1500 דולר. והמפרט הכי טוב שמצאתי הינו זה: # Intel Centrino 2(Montevina) # FREE OCZ 8GB SDHC CLASS 6 # 15.4" # WXGA+ (1440 x 900) # Intel® Core 2 Duo Processors T9400: 2.5GHz, 1066MHz, 6MB L2 cache # Intel PM45 Chipset # 4GB DDR2 800MHz (2GBx2) up to 4GB # 320G 5400RPM SATA # NV 9600M GS 1G VRAM DDR2 # DVD Super Multi Double Layer # 10/100/1000 # Fax Modem # 802.11 A/G/N # 6 cell # 8-in-1 Card Reader # Express Card (MMC, SD, MS, MS-Pro, ; MS-Duo, MS-Pro-Duo, Mini SD via adapter) # USB 2.0 *4 # 1394 *1 # HDMI *1 # eSATA *1 # Vista Home Premium # Black # 6.5 lbs Net Weight # 14.2"*10.5"*1.1"-1.6" Dimension…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש מחשב נייד שכולל את הדברים הבאים: (לא חייב להיות בדיוק אותם דברים אבל בגדול...) מעבד i7 כרטיס מסך יחסית טוב עדיף GEFORCE 2GB 8GB RAM לפחות 32 SSD היברידי או 1TB או 256 SSD גודל מסך 15.6 / 14 רזולוציה HD 1980X1080 לפחות 2 חיבורי USB3 כונן דיסקים לא חובה תקציב עד 5000 ש"ח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנטית לצורכי לימודים ( אינטרנט , אופיס , SPSS וכאלה). ראיתי את המחשב הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10072 ואני לא מכיר את החברה וצריך לדעת אם כדאי לקנות. או המלצה לנייד בטווח מחיר של עד 3000 (ועדיף פחות) תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשדרוג מחשב לסטודנט לצרכי לימודים, עבודה משרדית וכו'. יש ברשותי מארז+ספק HEC 6a19 במצב טוב. חוץ מזה יש לי לוח טיפה ישן GigaByte GA-945P-S3. אין צורך במסך וציוד היקפי. כל חנות באיזור הקריות טובה, KSP, פנדה, נעה וכו.... אני מתלבט בין להוסיף כרטיס מסך פשוט או בין החלפת הלוח למשהו כמו 73pvm-s2h. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12652 כעת אני רוצה לשדרג את ההארדיסק לSSD ולהוסיף עוד 4GB זיכרון... אם אני אקנה אם הרכיבים ויריכב אותם בעצמי אני אאבד את האחריות? תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב מעוניין ברכישת מחשב למשחקים בסכום של 4000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט טוב שעובד עם כרטיס מסך Geforce 9800 GX2? מפרט שיעבוד עם הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חג שמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים על מסך טלויזיה 37 אינץ' full hd הורדות תכנים וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).37 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות , כנ…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
asus ul30vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m asus ul80vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m vaio z820 b/g - שח7999 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9300gs macbook pro 13" - שח7400 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9400m כולם מגעים עם 4 ג'יגה זכרון DDR3 מטרות גרפיקה פוטושופ עריכת סרטים וניידות...(חיבור מסך חיצוני גם ) מאפיינים שהופכים הכל לקשה כל כך : סוללה - איכות מסך - איכות בנייה - כוח מעבד - ניידות - התחממות מקווה שיש מבינים בפורום הזה אני לא יודע מה להחליט...אולי מישהו יצליח לעזור
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-