ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=132 שווה את הכסף או שאני יכול להשיג משהו טוב יותר באותו סכום?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מברר בשביל חבר, המחשב ישמש בעיקר לבידור - סרטים, מוזיקה, משחקים. המפרטים של המחשבים הנ"ל מאוד דומים, כאשר לטושיבה יש יתרון של כרטיס מסך טוב יותר, לHP יש יתרון ביציאות - firewire, 4Xusb מה דעתכם? מישהו התנסה עם המחשבים הנ"ל? מי יהיה אמין יותר? האם יש עוד הבדלים שלא שמנו לב אליהם? תודה מראש בשמי ובשם החבר
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
סתם אני מחפש לשפר אותו עוד קצת... בין 1000 ל-2000 ש"ח... לקראת חנוכה אני מחפש תוספות למחשב שלי.. מה אתם אומרים? הנה המפרט.. Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit 2*512 MB DDR 2 A-Data Gigabyte 8I-915P-Duo+Sound Card 8 ch Western Digital 160 GB 8Mb Sata SAPHIERE ATI Radeon X700 PRO 256 MB Toshiba DVDRW +/-R x16 Dual layer תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, וקיבלתי כבר מפרט והצעת מחיר מחנות http://www.httpshare.net/04082010182032.jpg את המפרט בנה לי בעל החנות שממנה אני כנראה יקנה, זה חנות שכונתית קטנה אבל יש לו מעבדת תיקונים מקצועית ומהירה ושירות טוב...ככה שגם אם אפשר להשיג את אותו מפרט ממקום אחר ב100-200 שקל פחות אני מעדיף לקנות ממנו בשביל לקנות בראש שקט. מה דעתכם על המפרט? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטי HD, וקצת קידודים של וידאו ואולי גם קצת משחקים... ככה שרציתי להשקיע בעיקר במעבד ובRAM, ופחות בכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה מפרט כדאי לי לקחת? מפרט 1: AMD 3200 64 BIT ASUS A8N SLI PREMIUM 1GB RAM DDR 400 MHZ 160GB SATA2 LG 4167B X16 GEFORCE 6800 128MB+TC=256MB 500W מארז סה"כ:3800 ש"ח -או- מפרט 2: AMD 3700 SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None …
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד ללימודים, אני לא הולך להשתמש בו הרבה מעבר לכתיבת מסמכים,אינטרנט ואולי טיפה משחקים קלים. אני מעדיף כמה שיותר זמן ריצה של הבטריה כדי לא להצטרך חשמל זמין כל הזמן. ראיתי שיש מחשבים מיני-ניידים כמו הMSI WIND ודומיו. מה דעתכם - עדיף לי מחשב כזה או מחשב נייד רגיל? אם תוכלו להמליץ חברה ודגם אני ממש אשמח. כמו כן אני יכול לקנות מארה"ב מחשב. עדיף לקנות משם או מהארץ מבחינת מחיר,אחריות וכו'? תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ALIENWARE M11X R2 ורציתי לסגור אותו כאשר הוא מחובר בHDMI למסך אחר ושהמסך עדיין יציג את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בניתי פה מפרט : http://www.upfree.net/2053461 יש לי בעיקר התלבטות במארז וספק האם כדאי לקחת ליברטי 400 +CM 690 או את מה שיש במפרט? תודה
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מתלבט בין Lenovo IdeaPad Z380 לבין Lenovo ThinkPad E330. מבחינת מפרט שניהם זהים, בעיניי הZ יותר יפה אולם יש לו רק שנה אחריות לא שלוש כמו לE. כמן כן, הבנתי שסידרת הThinkPad היא עיסקית ועל כן איכות המחשבים מבחינת בנייה, חומרים ואמינות גבוהה יותר, אך בעיניי היא כאמור פחות יפה.אני לא יודע במה לבחור...עצתכם בבקשה..תודה רבה, ניצן.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אחרי הרבה זמן חזרתי. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב אז הוא אמר לי לבנות לו מפרט בניתי לו מפרט. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 24-02-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 720 1 720 זכרונות? DDR 500 Price Units Total 512MB A-DATA 640 1 640 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1100 1 1100 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 390 1 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Uni…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מפרט, לא כולל מסך. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל יש כ.קול מובנה על הלוח הנ"ל. האם שכחתי משהו? המארז מגיע גם עם ספק.. לא? בעקרון מחשב למשחקים, אבל לא כבדים מדי והכי הכי חדשים... אז.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים פחות או יותר, כלומר לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ושימוש כללי כמו גלישה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בפוטושופ וקצת סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני לא יודע כי יש לי מחשב עתיק, אבל אני ארצה לשחק במשחקים כבדים וחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דבר ראשון עד כמה כרטיס מסך משמעותי למערכת כזו, אם בכלל.. אני יודע שהרצת סרטים ברוב התוכנות לוקחת את כח העיבוד מהמעבד אבל מערכת כזו שמחוברת לטלוויזיה 1080P באמת מסתדרת ללא כח עיבוד נוסף? וזה מוביל אותי לשאלה הבאה- האידיאל הוא לחבר את המערכת בכבל HDMI... (זה נכון בכלל?!) אם כן, עד כמה האוטפוט איכותי מהלוח אם המסכן הזה?! (או שזה בכלל לא קשור ואני יוצא דביל...) בהנחה שכרטיס מסך לא משמעותי, עד כמה המעבד משמעותי? בעוד שהמעבדים הולכים ומתפתחים סטנדרט הHD נשאר כמו שהוא. אם מעבד ישן וזול יכול לקודד סרטי HD בצורה טובה, משתלם בכלל להכניס טכנולוגיה חדשה למערכות כאלו? ושאלה אחרונה ולאו דווקא מדעית אלא יותר אישית- חוץ מהרצת סרטים כמובן איזה עוד שימושים ריאליים ניתן לעשות עם מערכת HTPC …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב 6K המחשב מיועעד לגיימינג! + כרטיס קול איכותי
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות NAS עם מפרט חדיש שיוכל לענות על הדרישות : חסכוני בחשמל ,שיאפשר סטרימיניג של תוכן גבוה (3d 1080p) , הזרמת מוסיקה לdac, שרת הורדות ל usenet אני חושב שלא אצטרך מעבר ל4tb ראיתי שיש הרבה לוחות COMB מבוססי אטום וגם כאלה של AMD אבל אני לא בטוח לגבי תאימות עם כל מיני תוכנת של NAS : FREENAS UNRAID ואפילו אובנטו (לפעמים אין תאימות עם AMD). לגבי HDD לא בטוח מה עדיף GREEN או RED או לא שניהם - חשוב לי שלא יהרסו לי אחרי שנתיים . קנייה אפשרית בארץ או בחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי! טוב אז ככה נשרף הלוח אם,מעבד, הזיכרון והכרטיס מסך.נשארתי עם דיסק SATA 200GB צורב+ מארז +ספק.מחפש תחליף לרכיבים הנ"ל עם אפשרות שידרוג עתידי(הכי חשוב).שימושים בעיקר לצפיה בסרטים(חשוב TVOUT ו SPDIF) קצת משחקים ועבודה נורמלית של סטודנט.תקציב 1000ש"ח או קצת יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-