ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך דעה על המפרט הזה מעבד : ינטל פנטיום 4 דבל כור 3.2 G לוח אם : ינטל BLACK CREEK כרטיס מסך : POWER COLOR X850 זיכרון : DDR2- KINGSTON 2550 MB דיסק קשיח :SATA 2 -250G כריס קול : כייטיב 7.1 צורב DVD : פיוניר כונן DVD : פיוניר מסך LG 19 :LCD מארז : ATX
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לוח אם מדגם GA-965P-DS4 איך הוא של גיגביט אין אותו בKSP מה ההבדל בינו לבין DQ6 ולעומת DS3 המעבד הוא קונרו 6600 או 6400 זה קודם כל עכשיו למיפרט E6600/E6400מעבד - זה היתלבטות שתלויה בכסף לח אם- היתלבטת בן GA 965P DQ6 לבן GA 965P DS4 זה גם עינין של מחיר ככה שאם אני אקח את הDS4 אז הסיכוי ל 6600 עולה אתם תאמרו לי מה יותר שווה זיכרונות - PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL אני חושב שזה הכי טוב מהאפשרויות שיש לי (יש לי הגבלה בסוגים וחברות) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB GA כונן קשיח - 250GB 7200RPM 16MB SATA II WD2500KS איך זה ?? טוב ??
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
השימש העיקרי במחשב יהיה למשחקים! מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיק…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים שיעלה 4500 כולל מסך 17 אינץ דק. אשמח לחלקים כמה שיותר חזקים שאפשר למצוא במחיר כי זה מחשב לדי הרבה זמן וחשוב בלי חריגות בתקציב. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור. נ.ב לא צריך ציוד הקפי אבל צריך כונן צורב דיוידי
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי נייד של dell e1505 ואני פשוט לא מבין למה המעבד בתדר כזה הוא אמור להיות על 1.66 או שרק בעבודה מרובה הוא מתחיל לעבוד ב1.66?! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, טוב אחרי 4 שנים הגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני מאוד חלוד בכל הנוגע לחומרה, התקציב שלי הוא 7K עם מסך, בנתיים הרכבתי לי את המפרט הזה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Zalman 9500 AT For S775 ZM9500AT ¤ 250 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 385 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 500 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GTS 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail ¤ 996 1 צורבים LG H62NK D…
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפשת לקנות 2 מחשבים ניידים ואני מאוד אשמח לעזרה היות ואני ממש חסרת כל ידע במחשבים. עברתי על ההודעות בפורום וזה עזר קצת, אך אני עדיין מבולבלת. אני אפרט את הדרישות לשני המחשבים בניפרד. אני מתחילה ללמוד באוקטובר כלכלה וסוציולוגיה-אנטרופולוגיה והמליצו לי לקנות מחשב שבאמת יהיה נייד וקל לנשיאה. המחשב יהיה המחשב היחיד שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש. חשבתי של מסך 13-14. המחשב יהיה לשימוש אופיס ואינטרנט, ולא משחקים, הורדת סרטים וכו' הסרטים שכן חשוב לי שיעבדו כמו שצריך הם סרטים של הרצאות ודברים שקשורים ללימודים סוללה עם זמן פעולה כמה שיותר ארוך (כמה שניתן במסגרת שאר המיגבלות) אני לא יודעת אם זה רלוונטי- אבל אני אוהבת לעבוד עם עכבר. אני בדרך כלל עובדת על כמה ד…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפש לפטופ כמצוין מעלה, ראיתי את ה Acer aspire e15 אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ.. יש משהו בסגנון במחיר דומה שתומך בלינוקס?(ubonto) חשיבות גבוהה לכונן ssd
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות להגביל את מהירות המעבד, ע"מ למנוע ממנו להתחמם?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מעוניין להתייעץ איתכם לגבי מפרט מחשב וחנות מומלצת עבור מחשב בסיסי אשר אני רוצה להזמין עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גלישה ותוכנות אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב שאני מחפש הוא במיוחד לקידוד סרטים כי אני מקליט מהטלוויזיה צריך שגם יהיה חזק למשחקים נכון לרגע זה יש לי כרטיס מסך 9800 שעובד יפה עם UT2004 ככה שכל משהו יותר חדיש כבר יהיה יותר טוב ופחות מטריד אותי העניין הזה למרות שהייתי שמח אם המערכת תתמוך ב-SLI. נורא חשוב לי שיהיה לו יכולות עיבוד חזקות. וכמובן הארד דיסק גדול כי אני מאחסן בו הכל אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב וכרטיס טלוויזיה המחיר הוא כאמור 8000 ש"ח ואין לי בעיה להתגמש נ.ב. באמת לא מעניין אותי אם זה יהיה amd או אינטל ואפשר שיהיה מותאם ל-OC
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי רכיבים למחשב ורציתי לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות, הרכיבים: מעבד: i5-3470 - Box כרטיס מסך: Radeon HD 7850 לוח אם: Gigabyte H77M-D3H אני לא מתכוון לעשות overclocking, והמחש מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. השאלה שלי היא איזה קירור אני צריך? כמה מאוורים במארז? האם כדאי לקנות מאוורר נוסף פרט לזה שמגיע עם המעבד?\ תודה מראש על כל העזרה, טראוט
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לפנסיונר, בתקציב עד 2000 שקל. השימוש הוא שימוש כללי: אופיס, להכין מצגות, לגלוש באינטרנט, ולשמוע מוזיקה באיכות סבירה. ציוד היקפי: צריך לכלול רמקולים שאפשר להגיע לווליום גבוה, ומקלדת (פשוטה). חשוב שיהיה 4 GB זיכרון. כמובן אין צורך ב-OC, ואין צורך בלהשאיר אפשרות לשדרוג עתידי.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב סטנדרטי לשימוש ביתי בתקציב של עד 2000 ש"ח. נתחיל לתאר את המחשב שאני רוצה. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט ואופיס בלבד. BS PLAYER להפעלת סרטים, שירים, גלישה באינטרנט, סרטונים באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר וכל הדברים הבסיסיים הללו. לא למשחקים (אולי וואלה ). 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. שיהיה שקט בסיסי, לא צריך טרקטור. רגיל... 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני נמצא בארץ הקניות הבלתי מוגבלות (ארה"ב) ועומד בפני החלטה אחת הקשות שעשיתי בחיי... לאחר מחקר מעמיק של השוק וירידה לפרטים מצאתי את עצמי עוד יותר מבולבל מכשהייתי בהתחלה... אני סטודנט שמחפש את הלפטופ הראשון שלו ! אני משתמש וותיק במחשבים ואוהב חומרה איכותית ומאמין כי זהו ענף שתמיד ישנה תמורה שווה לכסף! על מה לא הסתכלתי... SAMSUNG, ASUS, HP, DELL וכו וכו וכו... כמובן מיותר לציין את הMACBOOK שהודעה זו נרשמת בעזרתו... אז לאחר הקדמה זו אנא עזרו לי ! אני נואש מנבירה חסרת תחלית במרחבי אתרי הסיקורים... המליצו לי על מחשב טוב+ בכדי שאוכל לישון בשקט לפני שנת הלימודים הבאה, הבאה עלינו לטובה … * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדי…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי, מודה מראש על העזרה... אני מחפש מפרט שיסחוב משחקים בצורה סבירה, כרגע יש לי FX 5200 והוא עדיין מעלה הכל... המפרט הוא ללא מסך ורמקולים. אה, כן, בסביבות ה 3500 ש"ח. הציעו לי AMD VENICE 3000 לוח של אלבטרון NFORCE4 1 ג'יגה RAM של CORSAIR 160G HD SATA2 6600 של אלבטרון מארז SPL "בריזה" (מה זה לעזעזל?) צורב DVD NEC 3540 זה היה לפני שבועיים... כמה זה שווה היום? ו... אם אפשר להטריח :s05: מדפסת משולבת, לא תעבוד קשה מדי... מה שווה מבחינת מחיר, ביצועים ועלויות אחזקה? מלאן 'תלפים תודות...
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לבחירת מחשב נייד המחשב אמור לשמש לקבלת מיילים בעיקר וקצת אופיס החיבור לאינטר נט חשוב תקציב עד 2000 שקל עדיף בלי חריגה אבל אשמח לישמוע הצעות עם יש משהו מיוחד תביאו ותפרטו למה * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 13.7 פחות או יותר * משקל רצוי? 1.7 לא יותר מידי כבד זה לילדה ובעיקר לנסיעות וטיולים* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן כמה שיותר לפחות 3 שעות משהו כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי אבל אין צורך* גודל מינימלי של …
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego אמרו לי שזה המעבד הכי טוב למשחקים במחיר הגיוני זה טוב ? וזה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ? (מצטער על שאלות מפגרות..) :עכשיו אני חשבתי לקחת את המארז הזה http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Xaser_Tsunami_VA3000SWA_Silv_VA3000SWA_Aluminium_without_powersupply מה אתם אומרים עליו ? טוב ? יפה ? תמונה מוגדלת למי שרוצה http://www.computerkey.gr/catalog/images/tsunami%20va3000%20silver.jpg פשוט אמרו לי שהמעבד הזה שאני רוצה לקנות ממש יתחמם.. זה נכון ? או שה-3 מאווררים של המארז הזה (אם הוא בכלל טוב ואני אקח אותו) מספיקים ? אמרו לי שכדאי לקחת משהו שנקרא ביג טייפון (?) מה זה ובאמת אני צריך את ז…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג מחשב בעלות של 2500+- שידרוג ממחשב פנטיום 3 הרכיבים הנחוצים הם: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כח צורב DVD שימושים: בחלק מהזמן שימוש ביתי/משרדי, כגון: אינטרנט אופיס שיתוף קבצים. שימוש נוסף ועיקרי (שבגינו נדרש השדרוג) המרות סרטים. חומרה קיימת: צורב רגיל שני דיסקים קשיחים (80 + 120 GB) כרטיס מסך ASUS ATI 9600PRO כרטיס TV LIFEVIEW הדגש בעיקר על חומרה היכולה ב'קלות' יחסית להמיר סרטים מבלי שתכפה עלי לתכנן טיול שנתי עד לסיום ההמרה מן הסתם עדיף מעבד כפול ליבה (כדי לא להישאר מאחור מבחינה טכנולוגית). לעניות דעתי איני רואה כל צורך להחליף את כרטיס המסך, מפני שלא מדובר במשחקים, אלא אם כן יש לו בכל זאת חשיבות כלשהי בהמרת סרטים. לגבי מארז וספק כח: איכ…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-