ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שימושים משחקים סרטים אינטנרנט שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי ומהיר
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב: תקציב:5 אלף שקל מזמן/תשלומים מטרת המחשב:משחקים כבדים(iv) ציוד הקפי:מסך 22" כלול במחיר(לא צריך כונן דיסקטים) אני מעדיף שתקנו מksp שהמארז יהיה נורמלי לא מכוער ולא מוגזם לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות רק שירכיבו אותו לא עושה OC אבל שיהיה אופציה לעתיד אם אפשר דיסק קשיח 500GB צורב DVD [br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 16:34:43 מה עשיתי משהו לא טוב שלא מגיבים לי?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי נייד של dell e1505 ואני פשוט לא מבין למה המעבד בתדר כזה הוא אמור להיות על 1.66 או שרק בעבודה מרובה הוא מתחיל לעבוד ב1.66?! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזו למפרט: Pentium conroe E6300 Gygabyte 945P-S3 Crosair 2x512MB DDR2 667Mhz Seagate 160GB SATA2 8M Buff Gforce 7300GT 256MB NEC 5710A HEC 6A19+300W PS Computer Assembly מחיר 4110 המחשב אינו מיועד למשחקים רק לאינטרנט סרטים וכו' כמו כן הוא צריך להכיל רק את מה שיש במפרט. האם יש מוקשים שצריך לשים אליהם לב? (שמתי לב שאין את היצרן של כרטיס המסך האם זה עקרוני?) המפרט חורג מעט מהתקציב. האם אפשר לגלח 100-200 ש"ח ללא פגיעה משמעותית? תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למשל מחשב MSI WIND וEee 1000H או acer one הם פחות או יותר באותם נתונים אז למה הם יקרים יותר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: עם סט זכרונות של G.Skill 2X8GB DDR3 1600MHz RIPJawx X וכונן DVD פשוט. בעיקר מעניין אותי לדעת איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לגרפיקה עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי עובד עם תוכנות אדובי מה שחשוב לי זה דיסק קשיח 1T וזכרון 8 ג'יגה בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט מחשב המיועד לשמש כמחשב ביתי (סרטים, אינטרנט, מעט עריכת תמונות, קצת משחקים...) התקציב הוא כרגע עד 5200 כולל מסך... הערה : יש לי עדיפות למעבדי אינטל, ולוח אם שאינו MINI (אלא בגודל סטנדרטי/בינוני)... אני כרגע מתלבט על המסך שכדאי לקנות אבל יותר דחוף לי המחשב. האם עדיף לוח דומה של חברת GIGABYTE על פני ASUS?... האם בזיכרון המחשב - ישנה עדיפות לחברת CORSAIR על פני OCZ/PATRIOT/KINGSTON ואחרות? אשמח לקבל הערות למפרט במידה ולדעתכם אינו מאוזן... מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR II…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני ב"ה קונה מחשב חדש בימים הקרובים. אני מבקש מחשב למשחקים כי הוא מתאים לכל הצרכים שלי שהם בעיקר אינטרנט וגרפיקה (חלשה, פוטושופ ברמת לוגואים קטנים) אבל גם למשחקים ברמה גבוהה מידי פעם. נכון לעכשיו השקעתי המון כסף בכל "המסביב" של המחשב שלי ואז לאט לאט ליבת המחשב שלי הפכה לחלשה ומעצבנת. כרגע יש לי (ואני לא מעוניין להחליף) ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake PurePwoer 680W Thermaltake 120mm FAN X2 Thermaltake 90mm FAN X2 Thermaltake Perfect Light Cold Catode Blue MAG 796FD2 Microsoft Wireless Desktop Elite Microsoft InteliMouse Explorer 2.0 Microsoft Fingerpri…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני שוקלת לקנות את הדגם הזה (המחיר שראיתי כרגע עומד על כ-6,700 שקלים), אבל אז חשבתי על הנושא של שדרוג. האם הניידים האלה בכלל ניתנים לשדרוג עתידי? או שאני "תקועה" עם החומרה שאיתה מגיע הנייד לנצח, מה שהופך את הרכישה לפחות משתלמת. למישהו פה יש ניסיון עם הניידים הללו? האם הם באמת עומדים בהבטחה שלהם מבחינת ביצועים? הם לא הופכים לגוש פלסטיק רותח אחרי שימוש אינטנסיבי?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ב3000 שקל מזיגזג, צריך רק את הרכיבים שכתובים כאן. מיועד למשחקים, אבל שום דבר מסיבי, אמור להחזיק מה שיותר זמן. 1 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX 205.62 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 527.46 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-S2 (nforce2) - ATX 469.35 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 835.89 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1. אני חושב שהספק אמור להחזיק את המערכת, או שלא? אם לא, מה לקחת מזיגזג? 2. הלוח אם בסדר, נכון? 3. יש כרטיס מסך יותר טוב מזה בתקציב? 4. לקחתי קירור נוסף רק בגלל ש…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב2000 שח לחבר לא כולל מסך ומארז המחשב לא למשחקים Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 260 520 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll החלקים צריכים להיות מ www.ksp.co.il
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא צריך מארז וספק שקטים(כמובן שלא יהיה טרקטור בחדר) כי המחשב יחובר לטלוויזיה דרך קיר ויעמוד בחדר אחר (צריך שיהיה מארז מאווורר) , לגבי שאר החלקים : 1. האם צריך כרטיס קול מיוחד או שמספיק זה הקיים בלוח אם ? 2. האם צריך כרטיס מסך שתומך HD ? (הטלוויזיה היא מסך LCD תומך HD READY). 3. אין צורך בצורב. תודה על התגובות
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם מצורף המפרט הסופי שלי ,המחשב צ"ל שקט (כי הוא בחדר שינה) לעבוד בOC,להפעיל משחקים כבדים ולעבוד עם משך 226BW של סמסונג (2ms) . הבעיה היחידה שנותרה לי היא הכרטיס מסך אני קונה בSKAYPC אז אם תעזרו לי למצוא כרטיס טוב יותר וזול יותר אשמח.... בכל מקרה אשמח לשמוע הערות תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤547 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-