עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  2. אהלן לכולם! קוראים לי אורן, ואני חדש באתר.. ובאתי לכאן כדי להתרשם מהמלצותיכם בעזרת קניית מחשב חדש לגיימינג! יש לי מחשב בן 3 שנים של core 2 duo, וממש הייתי רוצה כבר לשדרג אותו למשו פצצה שישמר לי לשנים הקרובות. אני רוצה להגיע למפרט טוב אבל אני לא יודע אם כדאיי לי I7 או I5. אני כעקרון בתקציב של 4 וחצי ש''ח. אשמח לקבל הצעה טובה! בינתיים אתם מוזמנים להנות מסרט שלי מתקופת הטירונות. =]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by R L,

פריט פירוט ספק Thermaltake Silent Purepower 480W Butterfly Black W/LED PFC Power Supply לוח אם Chaintech 9CJS Zenith i875P P4 800FSB Skt478 DDR ATX Motherboard מעבד Intel Pentium 4/ 3.2C GHz 800MHz FSB, 512K Cache, Hyper Threading Technology מאיץ גרפי ASUS V9950 TVD GeForce FX 5900 AGP 8X 128MB DDR Video Card זיכרון RAM OCZ Performance Series 184 Pin 512MB DDR PC-3700 דיסק קשיח Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive Fluid Bearing מקלדת ועכבר Thermaltake A1836 XaserIII Office Keyboard & Mouse פד משחק BELKIN Nostromo n50 SpeedPad USB מארז Acylic clear case צורב Lite-On BLACK 52X24X52X CDR CD-RW דיסקט Samsung Floppy Dr…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by shahar12,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3300 שקל כולל מסך(אני יודע שהתקציב לא גדול אבל זה מה יש ) המחשב הוא בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים לא ממש כבדים כמו gta,nfs לא מתוכנן oc (בתקציב כזה לא נראה לי שגם אפשר..) לא צריך ציוד הקפי תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Dr. David,

מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zivler,

מה אתם אומרים?? מעבד Intel I7 920 D0 קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8-8-8-21 - F3-12800CL8T-6GBPI הארד דיסק WD 500GB 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז NZXT TEMPEST כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4890 1GB GDDR5 מסך samsung 2253BW (המסך יש לי כבר) ספק כוח Corsair 750TX CF בעתיד בקורב אם יציאת הכרטיסים החדשים (ירידת המחירים של הישנים ) יוצא בערך 5800שקל לא כולל הרכבה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by katkato,

שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, אז אחרי הרבה זמן יחסית שלא הייתי פעיל בפורום, החלטתי לפנות אליכם לגבי יעוץ לשדרוג מחשב בן 6 שנים (שעדיין בועט) ובגלל מבצעי הבלאק פריידי. בגדול המחשב מבוסס מעבד AMD, זכרונות 4GB ב-D/C, כרטיס מסך ישן Radeon 5770 ולוח אם מסוג GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H. רושם פה מפרט מלא של המחשב: ספויילר CPU: AMD Athlon II X4 635 (Propus, BL-C3 (Bloodhound)) 2900 MHz (14.50x200.0) @ 803 MHz (4.00x200.9) Motherboard: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Chipset: AMD RS880 + SB750/SB710 Memory: 4096 MBytes @ 669 MHz, 9-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Transcend JM1333KLU-2G …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by furyanaor,

השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי אני יודע שצריך למלא שאלון, אך לצערי אופי השאלון לא מתאים למה שאני צריך אז הלכתי על פרייסטייל =] טוב, אז יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שו…

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. שלום, חבר שלי הוא גרפיקאי שעובד על תוכנות Adobe Dreamweaver , Photoshop וכו.... הוא מעוניין לרכוש מחשב נייד מספיק חזק שיריץ תוכנות אלו . ההתלבטות הינה בין מחשב נייח לנייד והתקציב הינו כ- 5000 ש"ח - עדיפות לנייד בגלל הניידות. האם ניתן להרכיב מחשב נייד חזק במחיר סביר , במידה ולא באיזה סכומים מדובר ? אשמח להמלצה על משב נייד. תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by RnonR,

אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הדרישות היחדות שלי הן לוח אם עם כרטיס רשת כפול(DAUL NIC) מארז שיוכל לקבל כרטיס PCI באורך של 30 ס"מ וRAID בשביל גיבוי בינתיים יש לי את המפרט הזה מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤968 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ABIT AB9 Pro ¤651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9P כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי LEADTEK nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB PCIe ¤289 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV131 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3274¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אם יש לכם רעיונות טובים יותר הן יתקב…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום רב, אני צריך רק את המארז ומה שבתוכו. לא מתוכנן OC. מסך כרגע 19 ומתוכנן 22 בשנה הקרובה. אשמח לקבל הצעות מ-KSP בגלל שהחנות קרובה אלי ויש לי ניסיון איתם, אבל זה לא חובה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by elidoronline,

אני רוצה לציין שאני לא איזה גיימר כבד אני סך הכל מתכוון לשחק משחקי mmorpg.open world מסויימים כמו Blade and soul Revelation online . Bless . ffxv ומשחקים דומים ואני לא בטוח שאני צריך מחשב חיה מי יודע מה בשביל זה אז אם אפשר קצת עזרה בבניה של המחשב ולא חייב לנצל אלא אם כן יש צורך

17. Started by milgy,

שלום ברצוני להרכיב מחשב HTPC שיהיה בעל צריכת הספק נמוכה, ויריץ בקלות תכני HD אני מתלבט כבר המון זמן על המעבד ולוח האם שעלי לרכוש, אין לי עדיפות מסויימת AMD או INTEL ואין לי בעיה לעשות שימוש בכ.מסך מובנה (יציאת DVI או HDMI בלוח האם) התקציב נמוך ביותר 1000-1500 ש"ח. ייעשה שימוש בWINDOWS 7 אשמח לשמוע הצעות תודה שי

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. ללא מסך....רמקולים ומיקלדת..! תודה מראש! ואם יש מצב תנסו לשים 6800 אולטרה.....

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by comp_master,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642&section=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן. המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב. מספר שאלות: האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ? האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? המחשב מיועד לתקופה ארוכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו

דיונים חדשים בפורומים