עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assafovadia,

שלום בניתי את המפרט הבא: Core™2 Duo E6600, 1066 MHz, s775, 4MB Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS XFX GeForce 7950GT 512MB PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Big Typhoon 4 In 1 A-Top X-Blade 520W מה אתם אומרים עליו?הוא ייצא בערך5000-6000 הוא למשחקים בעיקר,מה דעתכם עליו? יש הצעות לשיפור?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נייטבוק ואין לי מפרט או משהו אז כתבתי דברים שאני מעדיף שהיו בו את מה שלא כתבתי זה לא חשוב לי האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל שיהיה זול ואמין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ הקודש בלבד תקציב: 2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עד 500 גג יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר אבל גם שנה זה בסדר כונן אופיטי: יהיה טוב שיהיה חברת המחשב הניד המועדפת: אתם המומחים אין לי העדפה מערכת הפעלה רצויה: xp או ווינדוס 7 כונן קשיח מועדף: 250 gb + משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד יותר מידי גודל הצג:לא כל כך משנה 10 + צבע המחשב הרצוי: הכל חוץ מאדום אפשרויות נוספות במחשב: חזק מבחינת מכות (לא שאני…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. בזמן הקרוב צפוי עדכון של המפרטים המומלצים, ונשמח לחוות-דעתכם בעניינים אלו : - האם התצורה הנוכחית (שבה קיימים מפרטים מרובים וקשיחים-יחסית לכל שימוש עיקרי) מיטבית, לדעתכם, או שמא רצוי לשנותה (למשל : לתצורה שבה קיימים מפרטים מועטים (1-2) בסיסיים וגמישים-יחסית לכל שימוש עיקרי - ובאותם מפרטים כלולות מספר אפשרויות לשדרוג מרבית הרכיבים, בהתאם לשימושים הצפויים ולתקציב) ? * דוגמה עקרונית לתצורה המוצעת : מארז - אפשרות 1 (בסיסי) מארז - אפשרות 2 ("שקט" במיוחד) מארז - אפשרות 3 (ממוטב להמהרה (OC)) ספק-כוח - אפשרות 1 (בסיסי) ספק-כוח - אפשרות 2 ("שקט" במיוחד) לוח-ראשי - אפשרות 1 (בסיסי) לוח-ראשי - אפשרות 2 (תכונות מיוחדות : תמיכה ב-DDR3, ב-RAID, וב-Firewire) מעבד-ראשי - אפשרות 1 (בסיסי)…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. Started by no_way,

המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u

5. Started by hanokh,

שלום לכולם , הייתי מעוניין בעזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בסכום הנ"ל. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ואימייל כמו גם מסנג'ר סקייפ וכו' . אין צורך בצורב מקלדת עכבר וכו'. חשוב לדעתי זיכרון 1g ומעבד נורמלי (לא סמפרון או סלרון) הייתי מעדיף גם כרטיס מסך לא משולב. תודה חנוך נ.ב אהה כן וגם מסך lcd לא crt

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by danez,

אני כבר חודש מתכנן לקנות מחשב נייד dell vostro 1510 t5870 כי הוא מתאים לצרכים שלי בדיוק וקיבלתי המלצות חמות על החברה ועל הדגם הספציפי הזה בפרט. עכשיו גיליתי שאחי טס לטיוואן בעוד שבועיים ונראה לי שהוא יכול לקנות לי את המחשב במחיר ממש זול, אך אני לא יודע האם גם שם הוא ייקרא באותו שם ומאותה חברה (אמרו לי שהחברות המקומיות מייצרות את המחשבים לדל ולשאר החברות). האם מישהו קנה בטיוואן מחשב נייד בזמן האחרון ויש לו מושג בעניין ? אני פתוח גם למחשבים אחרים כי נראה לי שאפשר לקנות שם במחירי מציאה מחשבים ממש ממש טובים ...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by nivzion,

היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. בשעה טובה הלך לי הלוח במחשב הישן, ולכן אני מתכוון לשדרג רק חלק ממנו ולהשאיר את כל החלקים הישנים. אני זקוק ל: לוח, שיכלול כרטיס מסך מובנה מעבד זכרון שימושים עיקריים: ישמש לגלישה באינטרנט צפיה בסרטי HD ולמשחקים בעלי גרפיקה בינונית (rainbow six 3) למשל. כאמור הכל בתקציב של עד 1100 ש"ח חשבתי על השלשה הבאה: מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 350 1 350 ASUS לוח M3N-H/HDMI AM2+, nForce 8300, DDRII 1066, PCI-E, HDMI, HDAudio 450 1 450 זיכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 230 1 230 ויש לי מספר שאלות: האם עדיף מעבד מרובע ליבות? (רוב המפרטים שהמלצתם דווקא עם כפולי ליבה, לכן בחרתי במעבד זה) האם זיכרון ב…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  9. נושא ראשון בקהילת hwzone ;D טוב אז לענייננו אני צריך מפרט לאחותי שימנה את הדברים הבאים ב-2500 גג: מעבד, לוח אם, ספק, זכרונות, hd , מארז, רמקולים פשוטים ביותר , כרטיס קול עם עדיפות ל-ob, מסך וכ.מסך. כן אני חושב שזה הכל. בקיצור אני צריך מחשב חדש לשימושיים כלליים (אופיס, אינטרנט, ודברים הכי בסיסיים שקשורים למחשב) שכולל בערך הכל ויעלה 2500 ש"ח. אני יודע שזה קצת בלתי אפשרי אבל אני ממש צריך את זה. אמממ....זהו. בתודה איתי.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by Ramax,

אני צריך מחשב טוב שיריץ לי משחקים לכמה שנים טובות , הבעיה היא שאני קצת קצר במזומנים אז תנסו לחסוך במקומות מסויימים ... אני לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת+עכבר אם זה משנה משהו . אני צריך כרטיס קול שתומך ברמקולים 5.1. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by ob,

שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  14. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by AC/DC,

לוח אם מדגם GA-965P-DS4 איך הוא של גיגביט אין אותו בKSP מה ההבדל בינו לבין DQ6 ולעומת DS3 המעבד הוא קונרו 6600 או 6400 זה קודם כל עכשיו למיפרט E6600/E6400מעבד - זה היתלבטות שתלויה בכסף לח אם- היתלבטת בן GA 965P DQ6 לבן GA 965P DS4 זה גם עינין של מחיר ככה שאם אני אקח את הDS4 אז הסיכוי ל 6600 עולה אתם תאמרו לי מה יותר שווה זיכרונות - PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL אני חושב שזה הכי טוב מהאפשרויות שיש לי (יש לי הגבלה בסוגים וחברות) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB GA כונן קשיח - 250GB 7200RPM 16MB SATA II WD2500KS איך זה ?? טוב ??

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אעשה למפרט הבא C@ לכ3GHZ לכן לקחתי את החלקים הללו זה יעלה הרבה יותר אך תהיה לו הוזלה במחיר אני מאמין שיצא כ2400ש"ח סה"כ (אלו חלקים לC@ מי שלא שם לב)

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by cleric,

אהלן, טוב אחרי 4 שנים הגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני מאוד חלוד בכל הנוגע לחומרה, התקציב שלי הוא 7K עם מסך, בנתיים הרכבתי לי את המפרט הזה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Zalman 9500 AT For S775 ZM9500AT ¤ 250 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 385 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 500 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GTS 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail ¤ 996 1 צורבים LG H62NK D…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  18. למשל מחשב MSI WIND וEee 1000H או acer one הם פחות או יותר באותם נתונים אז למה הם יקרים יותר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by spooky,

בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד. אני מחפש משהו שיריץ לי מוזיקה סרטים אינטרנט, ואם אפשר אז קצת משחקים, כמובן שאני לא מצפה למחשב שיוכל לסחוב לי את המשחקים הכי מתקדמים במחיר הזה, אבל שיהיה משהו סביר. הפרמטרים שאני רוצה: שיהיה מסך 15" משקל לא ממש מזיז לי (המחשב יהיה רוב הזמן בבית, פעם ב.. אני יוצא איתו) לא חייב שיבוא ביחד עם מצלמה או רמקולים. אבל כן רצוי שיהיה עם צורב DVD. חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3600&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& נראה מחשב טוב ובמחיר טוב, אבל בגלל שאני לא ממש מבין בתחום אעדיף לשמוע חוות דעת מכם.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. * מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 4000 שקל, לא מתאפשר חריגה...חשוב לציין שהמחיר הוא אחרי הורדת מעמ כי קונים באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בPHOTOSHOP \ LIGHTROOM CLASIC כתחביב, והתחברות למחשב מרחוק לעבודה כ4 פעמים בשבוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל שלא ירעיש גם כמו טרקטור 6. …

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. שלום לכולם בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבינה כלום במחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ואולי גם קצת משחקים. הציעו לי את המפרט הבא (ב-5000 ש"ח) מה דעתכם עליו? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 תודה רבה לכולם

24. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.