ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
היתעקמו לי כמה מקשים ואני צריך לקנות חדשים אבל אני לא מצליח לימצוא באינטרנט כלום אגב היתקשרתי ל HP והם נתנו לי מספר של איזה ספק אבל הם רוצים 450 ש"ח על כל המקשים או 25 ש"ח עבור על אחד... קיצור אני מנסה לימצוא משהו יותר זול באינטרנט..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ציטוט שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד ארבעת אלפים שקל, ניתן לחרוג מהתקציג בעוד 1000 שקל. המחשב מיועד לצפייה בתמונות, ועריכה קלה שלה ובנוסף לשימוש באינטרנט ותוכנות כמו מייקרוספט וורד ועוד. התכנון לקנות אותו מאיזור ירושלים, עדיף מחשב שקט יחסית, עם מסך גדול, 17 נניח, עדיף מחשב עם מסך טוב, בו אפשר לראות תמונות בצורה איכותית. עדיף מחשב שמגיע מורכב. עדיפות למחשב נוח, יציב, עם מקלדת גדולה וממשק פשוט.המחשב מתוכנן להקנות עכשיו.לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט ב-4000 שח, כולל מסך 22 אינצ'. אין צורך במקלדת/ עכבר/רמקולים. המחשב לשימוש כללי - קצת משחקים, מוזיקה וכו'. ומבוסס אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נראה לכם שבסכום הזה אפשר להשיג מחשב יותר טוב למשחקים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 2X512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD HEC Compucase CI-6919 400W סה"כ 4157
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב בשבוע הבא. לעבודה. הישן כבר לא סוחב ... :'( המחשב דרוש לי לעבודת תלת מימד ורנדורים ( 3D Studio Max) גרפיקה/פוטושופ, ןעריכת ווידאו. מעבד מהיר, לוח טוב - בודק אפשרות לעשות אוורקלוקינג, לפחות 2GIG זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס מסך מהיר אבל לא יותר מידי יקר ( 1000-1600 ש"ח) כונן DVD-RW + כונן DVD רגיל, ספק מתח טוב, מארז מאוורור. עלות: 6000-7000 ש"ח למחשב + באופציה מסך 19" LCD אכותי. כרגע אני חושב על מערכת הבאה: מעבד: E6600 או E6300 לוח GYGABITE P965 DS4 זיכרון 2 GIGA KINGSTON כרטיס מסך GEFORCE 7950GT 2 דיסקים קשיחים של SUNSUNG 150+300GIGA וכל השאר... אם יש המלצוות, הערות, מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה על תגובה מהירה כי אני צריך להזמין/או להרכיב מערכת ביום…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
+ חיבור HD חיצוני ועוד התקנים חיצוניים כגון FIREWAIR מצלמות USB ו-AV ללא מסך , ללא צורב DVD.בנוסף יש ברשותי כרטיס קול PCI טוב-4 יציאות, כרטיס FAIREWAIR PCI חדש , כרטיס USB-4 PORTS חדש , כרטיס מודם , כרטיס רשת. כשניגשתי לבקש הצעה מחברת מחשבים מוכרת, הציעו לי את המפרט הבא: מארז: EZSILVER לוח אם: ( המליצו בעיקר על MSI ) , אני ביקשתי ASUS .הציעו דגם P35 מעבד: INTEL E6750 CORE 2 DUO זכרונות: 1 ג'יגה 800 MHZ של חברת OCZ עם קירור מיוחד על הכרטיס ( שידרוג ל-2 ג'יגה תוספת 200 ש"ח ) כרטיס מסך: NEVIDA NX8500GF 512 MB דיסק קשיח: W.D.320 GB ( כתב ליד 16M-לא מבין למה התכוון) אבקש מכם את דעתכם למפרט זה ואולי תמצאו לי מפרט אחר יותר טוב ובמחיר יותר זול. מחכה לתגובות, תודה, אורן.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם עדיף מהשניים הבאים? גם טכנית וגם איכותית? Gigabyte GA-Z68M-D2H INTEL DUNES BEACH Z68 ATX איזה ספק עדיף לטווח הארוך, אמינות היא הנושא החשוב כאן: Seasonic 430W SS-430JT Enermax NAXN 450watt בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למפרט מחשב+מסך 19(רמקולים מובנים) עד 3500 שח כולל הרכבה. במחשב הוא לשימושים כלליים אופיס אינטרנט ומשחקים קלים שמוצאים באינטרנט. כולל ציוד הקפי בלי רמקולים ואם זו לא בקשה מוגזמת אז שהוא יורכב באתר של נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב אני מחפש לחבר מפרט של מחשב במחיר הנמוך ביותר במזומן גם במחיר של אחריות קצרה יותר המפרט כולל מחשב עם צורב dvd, הרדיסק הכי קטן שיש מספיק, 20 ג'יגה אם היה קיים היה רלוונטי, זיכרון 512, מקלדת, עכבר, מסך אפילו 15 יהיה טוב, כאשר כרטיס קול כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנים בלבד, נושא הקירור לא משנה כלל סטנדרטי מספיק, הוא מעוניין לקבל את המחשב ללא שום מערכת הפעלה גם לא חינמית ולא חופשית אין העדפה אישית לחברה כזו או אחרת כל עוד מדובר בחברה שהמוצרים שלה אמינים בדרך כלל השימוש הוא גילישה באתרים, תוכנת מסרים מידיים, אנטי וירוס, שמיעת קיצבי קול תודה רבה, תזכו למצוות
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקים (כגון אינטרנט, וורד, שירים, סרטים וכדומה) ושיעבוד חלק ולא יקרטע תחת עומס. כמה שאלות חשובות בנוסף לחוות הדעת שלכם: 1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב ומתאים למפרט? 2. האם מומלץ להוסיף למעבד הנ"ל קירור או שהסטוק מספיק? 3. האם הכרטיס המסך המובנה מספיק? תודה רבה לעוזרים! מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪339 כמות: 1 מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray | מעבדים לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 ₪274 כמות: 1 לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 | לוחות אם כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5" 500GB SATA3 Blue ₪323 כמות: 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5'' 500GB SATA3 Blue | דיסקים קשיחים זיכרו…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט ממולץ למשחקים ללא OC , התקציב הוא 4,500 אני צריך גם מסך 19' חשוב לי שיהיה 2 GB , אין לי בעיה שיהיה כרטיס DX9 טוב שיחזיק לי משחקים ברמה גבוהה ביינתים. אני קצת מתלבט אם עדיף לי AMD או אינטל בגללל התקציב אשמח לשמוע את דעתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני זכאי למלגה לבחירת מחשב נייד עד 6500 שקל ואני רוצה לנצל את מלוא ההטבה. אני בעיקר צופה בסרטים,מוריד סרטים וגולש באינטרנט,משתמש להגשת עבודות בוורד ולא מתעסק בגיימינג או עריכת סרטים מוזיקה פוטושופ וכו'. חשוב לי שהמחשב ישמור על מהירות ונוחיות שימוש גם בעוד 4 שנים,מסך 15 ותמורה טובה למחיר מצאתי את המחשב הזה - https://ksp.co.il/?uin=37397&select=.1304..271. מה דעתכם? יש לפטופ אחר במסגרת התקציב שאתם ממליצים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עם איזה חנות אפשר להתמכח במחיר? אני מחפש איפה לקנות את הנייד בהכי זול. עריכה, הבנתי שב-KSP זה הכי זול שאפשר למצוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728947 אולי אתם יודעים עוד חנויות שיותר זולות מ-KSP? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 שאלות 1-יש לי אפשרות שמישהוא שנוסע עכשיו לארה"ב יכול להביא לי דגם INSPIRION E1505 בסכום של 1400 $ וזאת על פי מפרט בהתאמה שכולל : מעבד T7200 2.0 GHZ , זיכרון 2.0 GB מהירות 533 MHZ דיסק קשיח 80 7200 RPM ,כ.מסך ATI 1300 128 MB , מערכת הפ. XP MEDIA , מסך 15.4" כרטיס קול AUDI GAY הדגם המקביל בארץ הוא 6400 עם אותם נתונים ב8500 9000 שח עם רק 512 זיכרון 7500 שח השאלה האם כדאי לומר לו לקנות בחו"ל ? מה הסיכונים לגבי מס אפילו עם חוזרים עם זה פתוח ? שם הבנתי שצריך מעמ 8% מה כדאי צריך תשובה מהירה 2-לגבי מערכת הפעלה איך זה הולך אפשר או כדאי לפרמט נגיד מ XP HOME ל PRO בעיברית לא יהיו בעיות ? שם הם מציעים את המדייה (לא מכיר) או PRO האם מקבלים CD רגיל או שיש קוב…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-