עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JohnnyBravo,

יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by patetinka,

neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by kalimero1234,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מתלבט רבות אם לקנות מחשב נייד או נייח. השימושים שלי זם עבודה משרדית בעיקר ומידי פעם צפיה בסרטים כך שאני לא זקוק למחשב חזק בכלל.... ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייח פשוט עם מסך או פשוט לקנות מחשב נייד..... המחירים הם כמעט זהים מבחינתי כי אני צריך לרכוש גם מסך. האם עבודה מרובה ואינטנסיבית היא נוחה על מחשב נייד כמו על נייח?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by matana_10,

היי שלום לכולם תודה על העזרה יש לי מחשב נייד וhp dv6515ejהפכתי אותו ל xp חסרים לי 2 דריוורים הראשון hp integrated module והשני modem device on high definion audio bus אשמח אם תיתנו לי קישור ישיר של ההורדה אני מודה לכם מאוד מאוד ודרך אגב hp לא תומכים בxp למחשב שלי אז לכול משפחת dv 6000 שהפכו אותו לxp תבוא עליכם הברכה לעוזרים המחשב שלי זה hp dv6515ej

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום אני רוצה לדעת בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים כדי שאני יוכל לשדרג את המחשב שלי בתקציב יותר גבוה. התקציב ביינתיים הוא 1700 שקלים. תתנו לי בבקשה הצעת מחיר על החלקים, ותוסיפו אותה ל1700 שקלים ותמליצו לי בבקשה איזה חלקים כדי לשים במקומם כדי שהמחשב יעבוד טוב למשחקים. לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ (משוער) החברה פיצתה אותי לזכרונות יותר טובים בגלל תקלה תודה רבה רבה אריאל

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אין צורך בכוננים, מסך וציוד היקפי. מתכנן OC עתידי. יש צורך במארז (אך אני מעדיף מארז ללא ספק ולקנות את הLiberty 400w). מעוניין כרגע ב1 ג'יגה זכרון עם אפשרות שדרוג ל2 בעתיד. המפרט שחשבתי עליו (מKSP): Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 860 1GB TwinMOS TwiSTER 1 900 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 HJA-70 MIDI Black 1 135 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 5020 מפרט מSkypc: IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 ¤1,051.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤833.00 ¤833.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by YOU123,

אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by x-amin,

מפרט למשחקים משחקי רשת וכו',דגש על כרטיס מסך תנצלו את המקסימום בבקשה אפשרי חריגות קטנות.. אם אפשר ככה כמה מפרטים מומלצים בין 3000-3500 שקל.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפשת לקנות 2 מחשבים ניידים ואני מאוד אשמח לעזרה היות ואני ממש חסרת כל ידע במחשבים. עברתי על ההודעות בפורום וזה עזר קצת, אך אני עדיין מבולבלת. אני אפרט את הדרישות לשני המחשבים בניפרד. אני מתחילה ללמוד באוקטובר כלכלה וסוציולוגיה-אנטרופולוגיה והמליצו לי לקנות מחשב שבאמת יהיה נייד וקל לנשיאה. המחשב יהיה המחשב היחיד שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש. חשבתי של מסך 13-14. המחשב יהיה לשימוש אופיס ואינטרנט, ולא משחקים, הורדת סרטים וכו' הסרטים שכן חשוב לי שיעבדו כמו שצריך הם סרטים של הרצאות ודברים שקשורים ללימודים סוללה עם זמן פעולה כמה שיותר ארוך (כמה שניתן במסגרת שאר המיגבלות) אני לא יודעת אם זה רלוונטי- אבל אני אוהבת לעבוד עם עכבר. אני בדרך כלל עובדת על כמה ד…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  10. דבר ראשון כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה בפורום! אתם אנשים טובים (לא מתחנף, מפרגן!!!) אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שבעיקרו ישמש אותי ללימודים (מנהל עסקים) אך מעוניין בהרצת משחקים וכדו' שדורשים כרטיס מסך מעולה,זיכרון גבוה ומעבד חזק! מה לדעתכם עדיף? שניהם בעלי כמעט אותו מפרט! אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: שמתאים של אסוס זיכרון פנימי: 512 מהירות 400 של קינגסטון כונן קשיח: 120 של westran digital חיבור sata כונן דיסקים: צורב די וי די של אל ג'י כרטיס מסך: fx 5700 256mb ספק: 400 וואט עכבר ומקלדת של מיקרוסופט מסך של מאג 19 אינץ' שטוח ומארז סטנדרטי זהוא לא הבאתי סוגים מדוייקים כי זה לא ממש חשוב אני שואל בכלליות רק אם המחשב הזה חזק

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5800 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים, עריכת סאונד ואינטרנט. א) תוכנות עיקריות ספציפיות: cubase sx תוכנת עריכת סאונד הדורשת מעבד חזק וזיכרון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: crysis 2. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) : מקלדת טובה, עכבר סטנדרטי. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה …

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  13. האמת שזה דיי דחוף כי זה מתנה לבר מצווה (השבוע) של אח של חבר (מדודה שלו) אז כל הצעה תתקבל בברכה. אני הרבה זמן לא בעניינים, לכן אני פונה אליכם. המפרט צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1 איכותיים יספיקו). שימו לב שהמסך שקיים הוא LCD 17, אז יש לקחת את זה בחשבון שבוחרים את כרטיס המסך, כי הרזולוציה המקסימלית היא 1024*1280. הטווח הוא בין 4-5K בגלל המסך, אם אפשר להביא מחשב טוב בפחות כסף שאין הפרשי ביצועים גדולים מבחינת המשחקים, אז עדיף. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by socrtes,

אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by EVGA,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם , אנחנו מתעתדים לקנות לאחי בן ה-9 מחשב חדש. מכיוון שלכל החברים שלו יש משחקים מגניבים שצריך מחשב חדש וטוב עבורם, אז ביקשנו מחשב שיתאים לגיימרים. אז ככה, היינו בשתי חנויות: excellnet בתל אביב ו-Ivory ברעננה. להלן המפרטים שהוצעו בכל אחת מן החנויות: מפרט excellnet INTEL CPU Core2Duo 2 E4400 2M 775 800 M/B-GIGABYTE GA-945GCMX-S2 HD 80/7200 SATA II 8MB MEMORY-1024MB DDR2 667Mhz KINGSTON כונן אופטי DVD-RW 18x case 500W front usb קיט אלחוטי מולטימדיה מקלדת+עכבר silver line MONITOR-FUGICOM 19" 5MS +DVI+SPEAKERS בסך הכל 3390 ש"ח מפרט ivory לוח 1066 מעבד אינטל ליבה כפול E2160 667 זיכרון DDR2 1GB דיסק s-2 160GB hitachi צורב dvd 18X LG/NEC כ.מסך gefo…

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  17. קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום ובוקר טוב אני נמצא בארץ הקניות הבלתי מוגבלות (ארה"ב) ועומד בפני החלטה אחת הקשות שעשיתי בחיי... לאחר מחקר מעמיק של השוק וירידה לפרטים מצאתי את עצמי עוד יותר מבולבל מכשהייתי בהתחלה... אני סטודנט שמחפש את הלפטופ הראשון שלו ! אני משתמש וותיק במחשבים ואוהב חומרה איכותית ומאמין כי זהו ענף שתמיד ישנה תמורה שווה לכסף! על מה לא הסתכלתי... SAMSUNG, ASUS, HP, DELL וכו וכו וכו... כמובן מיותר לציין את הMACBOOK שהודעה זו נרשמת בעזרתו... אז לאחר הקדמה זו אנא עזרו לי ! אני נואש מנבירה חסרת תחלית במרחבי אתרי הסיקורים... המליצו לי על מחשב טוב+ בכדי שאוכל לישון בשקט לפני שנת הלימודים הבאה, הבאה עלינו לטובה … * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדי…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by kip,

היי, מודה מראש על העזרה... אני מחפש מפרט שיסחוב משחקים בצורה סבירה, כרגע יש לי FX 5200 והוא עדיין מעלה הכל... המפרט הוא ללא מסך ורמקולים. אה, כן, בסביבות ה 3500 ש"ח. הציעו לי AMD VENICE 3000 לוח של אלבטרון NFORCE4 1 ג'יגה RAM של CORSAIR 160G HD SATA2 6600 של אלבטרון מארז SPL "בריזה" (מה זה לעזעזל?) צורב DVD NEC 3540 זה היה לפני שבועיים... כמה זה שווה היום? ו... אם אפשר להטריח :s05: מדפסת משולבת, לא תעבוד קשה מדי... מה שווה מבחינת מחיר, ביצועים ועלויות אחזקה? מלאן 'תלפים תודות...

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by savransky,

אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by AmL1,

המחשב הוא לילד בן 12-13 מיועד למשחקים קצת בצפר קצת וכאלה עם מסך LCD 17/19... תודה...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מעבד - 890 Gigabyte GA-E7AUM-DS2H nForce 9400 LGA 775 לוח אם - 765 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G -זכרון X2 - 320 (160X2 Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS - דיסק קשיח 608 PVR150 - כרטיס טליוזיה 420 סה"כ 3000 ש"ח יש לי מארז + ספק חדשים ממחשב קודם יש לי צורב דיוידי חדש סה"כ המגמה היא לא להוציא יותר מידי כסף אבל אני פתוח להצעות אבל אני רוצה מוצר טוב אם צריך לשדרג רכיב אז תרשמו בבקשה בכוונה שיבצתי לוח אם שיש בו כרטיס מסך "נורמלי" כדי שיהיה מחובר לטלויזיזה בצורה נוחה וירוצו משחקים כמו GTA2 רד אלרט ופיפא אז בבקשה לא להמליץ לי להוסיף כרטיס מסך כי זה הוצאה גדולה ומיותרת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. בדיון הקודם לא ממש ידעתי מה אני רוצה ולכן בשביל לעשות סדר אני פותח דיון חדש.. אז ככה התקציב הוא 5500 אבל מותר לחרוג קצת.. אני רוצה מסך crt אבל לא סתם חרא אלא מסך crt באיכות טובה שעולה 600-700 שקל לא מתוכנן OC תודה לעוזרים..

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by 12131,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? עריכה: הבנתי שיש הבדל משמעותי, יש כמה סוגים של 8800, איזה כדאי לקנות? (בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב) 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) התקציב שלי הוא 4000-4500. אני רוצה מחשב חזק שמתאים למשחקים ויחזיק הרבה זמן. בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.