עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benor,

מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  2. 4199 ש"ח fojitsu am1lo pro 4899 ש"ח lenovo c200 4lg 5292 ש"ח hp2129

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by oz_s,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו כרטיס המסך החזק ביותר שנמכר כיום למחשב נייד.. היחיד שמצאתי וגם לא ראיתי איפה מוכרים אותו בארץ או לפחות מפרסמים הוא ה9800M... רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים שלו ואם יש או עומד לצאת בזמן הקרוב דגם חזק יותר.. לא חייב להיות של NVIDIA תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. יש לי העדפה למערכת מובססת אינטל אבל זה מכורח ההרגל, אני פתוח להצעות נוספות. למיב הבנתי, כרטיסי המסך של nvidia מהסדרות 8400, 8500 מספקים תמיכה מעולה לסרטי HD אז הייתי שמח לקבל את התייחסותכם לזה. למחשב אין עוד שימושים חוץ מלשמש לצפיית סרטים (וגם לא יהיו). תודה רבה! גלעד

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  5. מחפש נייד לעבודה משרדית, בעיקר תוכנות בקרה, אופיס וגרפיקה דו ממדית. אין חשיבות ליכולת המשחקים. המחשב צריך להיות קל (עד 2.5kg) עם אחריות בנלאומית. רצוי מאוד יציאה טורית אבל כמובן כל הכניסות המודרניות. חשבתי על מחשב DELL Latitude D531 מה דעתכם? האם מכירים אופציות מקבילות מחברות אחרות (HP, LENOVO, Toshiba)? מה המעבד המקביל של אינטל שווה ערך למעבד זה והאם יש הגיון לבחור דוקא אינטל ולא AMD (הסטיקי בנושא מעבדי ניידים מעודכן ללפני שנה ללא התייחסות ל-AMD)?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. שלום רב. רציתי לדעת האם יש מישהו שהוא בעל נייד מסדרה DV6XXX של HP שביצע כבר הרחבת אחריות לנייד שלו לשנתיים נוספות,איך הפרוצדורה עובדת?האם זה משנה באיזה חנות זה נעשה? תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. כרגע יש לי מחשב של dell מסדרת vosrto ואני ממש מאוכזב. למרות הביקורות הטובות שקבלתי. משטח המגע של העכבר מאוד לא נוח לתפעול והמחשב גם התפרק לי בנסיעות. לפני זה היה לי את של LENOVO אך הצג עשה לי בעיות והמסך היה לי קטן מידי. אני צריך עזרה בהמלצה למחשב נייד עבור עבודות משרדיות בלבד , אני מקליד הרבה יש שימוש נרחב בתוכנות ואינטרנט. גודל המסך הקודם שהיה לי היה 14 אינץ' והיה לי פחות נוח להקלדות. לכן הגודל הרצוי 15 ומעלה. אין לי משקל רצוי. אבל בגלל שאני בתנועה אשמח למשקל שיהיה נוח לנשיאה. אין לי זמן סוללה מוגדר אבל אשמח אם יהיה ארוך להקלדות בנסיעות. כונן CD/DVD? צורב? - כן. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  8. תקציב עד 4.2K, שימושי המחשב זה למשחקים (שיריץ משחקים עדכניים כמן COD אבל אני לא גיימר כבד) סרטים ואינטרנט. יש צורך במסך בלבד בקשר לאוברקלוק אני אשמח לעשות אם זה הכרחי/אפשרי רק שאני לא מתמצא בזה כלכך שיהיה שקט מ1-10 ברמה של 7-8 עדיפות לחנות KSP כי אני גר בנהריה מבחינת מערכת הפעלה אני אשמח אם תייעצו לי למרות שאני נוטה לכיוון ווינדוס 7. ויש לי מפרט שחבר עשה לי אני אשמח אם תגיבו לי עליו! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Yehuda7,

בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. זה המחשב שלי יצרן המערכת: ecs דגם המערכת: l7vmm3 bios: default system bios מעבד: mobile amd athlon[tm] xp-m 1900+, mmx, 3dnow, ~1.6ghz זיכרון: 512mb ram קובץ החלפה: 362mb בשימוש, 453mb פנויים התקן שם: NVIDIA GEFORCE FX 5200 יצרן: nvidia סוג שבב: GEFORCE FX 5200 סוג dac: integrated ramdac זיכרון כולל בקירוב: 128.0mb מצב תצוגה נוכחי: 800x600 [32 bit] [60hz] צג: acerview 7134e וזה המחשב של חבר שלי יצרן המערכת: intel_ דגם המערכת: d915gav_ bois: bios date: 06/09/04 17:22:53 ver: 08.00.10 מעבד: intel r pentium r 4cpu 3.00ghz [2cpus זיכרון: 502mb ram קובץ החלפה: 304mb בשימוש, 923mb directx התקן שם: intel r 82915g express chipset family יצרן: intel corporation סוג שבב: intel…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by Danikk8,

שלום לכולם, מחפש נייד חזק שאני יוכל לעבוד עליו עם תוכנות גרפיקה, כולל פוטושופ, lightroom, וכולה, אני רוצה שהוא יהיה כמה שפחות משקל, ודק,ולא מתחמם, יכול להיות עד 15,4 אינץ, ובטריה כמה שיותר זמן.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  12. שימו לב המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט אבל רצוי שיריץ איזה משחק או שניים בצורה טובה .... Sempron 2500+ (S-754) - 390 K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420 256MB Twinmos CL2.5 X2 - 280 Palit X550 128MB PCI-E, TV, DVI - 420 80GB (8MB) SATA II 7200RPM MAXTOR - 370 ----------- 1880 כולל מעמ והכל נגיד עוד 200-250 למארז ... זה יצא 2130.... שזה דיי זול עכשיו אני דיי בטוח בקשר למפרט הנ"ל רק ש : 1. הלוח הוא של ASROCKS מה זה לעזעזל ?!?!?!? לוח טוב אמין ? הלוח מציג תכונות טובות ... מה אתם חושבים ? 2.הכרטיס מסך של Palit הזה מה זה לעזעזל האם הוא יריץ לי משחקים בצורה נורמלית ????

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by avile,

שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. אז ככה: MSI VR600 INTEL CORE DUO T2450 2.0GHz 1024MB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA השאלה שלי היא כזאת,אם אני ישנה את המעבד ל T5500 יהיה הבדל גדול? ואם אני ישנה ל T7200 יהיה הבדל עצום? אותו סיפור לראם אם אני ירחיב ל 2GB יהיה הבדל ממש גדול ואיפה הוא יורגש. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום לכולם. אחותי כרגע בארצות הברית מחפשת מחשב נייד. מה כדי להמצליץ לה? הצרכים שלה הם שהמחשב יהיה מהיר לעבודה עם הרצת תוכנות פועלות ברקע עם שירים, גלישה באינטרנט. היא רוצה לקנות את ה macbook האם שווה לה? על איזה ניידים אתם ממליצים? איך ה HP Pavilion DV5-1179? הוא טוב? או HP Pavilion DV5-1190?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. היי! אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב למטרה הבאה: המחשב מיועד לשמש כתחנה רדיו באינטרנט (לא שרת). המארז, הקירור והספק צרכים להיות שקטים במיוחד! כמוכן, עריכת וודיאו וקול. אבקש גם שם חנות. בתודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by omriel12,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.8Ghz. כרטיס מסך: GainWard 9400GT 512MB DDR3 לוח אם: MSI RC410M זיכרונות: Ceon 667Mhz 2GB ספק כוח: EZcool 350W (אני יודע שהוא ג'נרי אז תמליצו על משהו זול וטוב שיהיה לי גם תקציב לכרטיס מסך) מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל שמשחק כמו GTA IV, ARMA 2 יעבוד לי על הגדרות כמו MEDIUM בלי ANI ALAISING עם מסך 22 אינץ' ורזולוציה 1360X768

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by LiorZi,

לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H. מעבד: Intel Core i5 3570 BOX. זיכרון: Crucial Ballistix Sport DDR3 8GB (4GBx2) 1600Mhz. כונן קשיח: Crucial SSD 128GB M4 SATA3. כרטיס מסך: Gigabyte 660Ti 2GB OC. ספק: SeaSonic S12II-430B 420W. מארז: Fractal Design Core 1000. מסך: LG IPS225T 21.5'' LED. אין בכוונתי לעשות OC למעבד / RAM אבל OC (ללא העלאת מתחים) לכרטיס מסך אפשרי. אודה לכם אם תתנו הצעות ושיפורים למפרט.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום אני עורך סרטים, (חתונות, אירועים) אני עורך בתוכנות premier ואפטר אפקט, אני מעוניין לקנות מחשב טוב, שיחזיק מעמד , לערוך סרטים של עד שלוש שעות, שיהיה לי נוח ומהיר, ולא יתקע, שהתוכנות יזרמו בו טוב, ואולי שיחיל בתוכו כרטיס עריכה, - אז אם תוכלו להמליץ לי על מפרט כזה. אייל

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by mnhm,

שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  22. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Price Units Total Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 490 1 490 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 265 1 265 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 720 1 72…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. הא…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים