עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD 64 3200+ s939 stepping E6 Gigabyte GA-K8NF9 Ultra OCZ value cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6600GT VIVO 128mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 460W ATX2.0 ~4340 NIS בחרתי מערכת כזאת האם יש אפשרות לשיפורים בתחום של החומרה, (לא חייב כרטיס מסך חזק)

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by yakovzi,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים (אולי גם לשחק מנג'ר, אבל אל תספרו לאשתי...), גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. A64 3000 K8N neo4 2* 512 Vitesta 500ddr GB 6600GT 160WD sata COMPUCASE 6A19 nec 3520A CREATIVE 370 אני עוד צריך למצוא ספק טוב מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב לאחותי הקטנה בת ה-10 שימושי המחשב יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים פשוטים (מה ילדות בגיל הזה משחקות? ??? ) ברשותי מסך 20' של סמסונג (206bw). השקט הוא דיי חשוב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תמונות, מחשב שפוטו שופ יעבוד ולא יקרטע (לא לעריכה כבדה ) ולעבוד אם תוכנות אחרות קלות להוספת אפקטים וכו'..פוטו פריים וכדומה המחשב מייועד להדפסת תמונות באירועים..(מגנטים באירועים) איזה המלצות יש ומה עדיף לקנות נייד רגיל או נט בוק ראיתי שהמחירים לא בשמיים מה ההבדלים בינהים גדולים כלכך? מה עדייף לעיסוק שלי ? להוסיף עוד 700 שח ולא לחשוש מכלום? 2500 שח מחשב נייד רגיל מ.נייד T4200/2Gb/160G/15W/VB Lenovo G530 (444635U) BT - 1800 (צריך להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון) נט בוק מחשב נייד N270/1G/160G/10W לבן Acer Aspire One Atom/XPH

7. המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by tenana,

שלום רב, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בכסביבות 2K ש"ח. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 2GB DDR samsung Albatron 6800NU (AGP לצערי) 640GB (Maxtor 160GB + 500WD) Hec Compucase 6a21 + 400W (שכחתי לציין) - מסך 19 אינץ'. בקיצור, הדברים שאני שוקל לשדרג הם המעבד הלוח אם הזיכרונות והכרטיס מסך. אני לא יודע אם אני אצטרך לשדרג גם את הספק בשביל זה (אשמח לקבל תשובה). ההרד דיסק של ה500 הוא חדש. המטרה העיקרית של המחשב הזה תהיה להריץ יישומים רבים בעיקר, שידורי HD ומטרה אחת עיקרית. להריץ דיאבלו 3 כשהוא ייצא, אני לא מתכנן לשחק בעוד משחקים ממש.. אבל באמת חשוב שהוא יריץ את זה. הסיבה היחידה לשדרוג היא רצון לשדר שידורי HD, והמחשב לא ממש מסתדר ע…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

יש אפשרות לחריגה עד כמה שנדרש, אם זה ממש נדרש.. עבודה משרדית, אך שלא יגביל גם באפשרות למשחקים פה ושם.. כל הציוד ההיקפי נדרש, מסך אם יש אפשרות להכניס 19" זה יהיה מצוין, עכבר ומקלדת אל-חוטי, רמקולים אם אפשר 5.1 זה יהיה מצוין אבל גם 2.1 יהיה מספק, מדפסת מושלבת עם פקס וסורק. מארז לא קריטי הלוק, אבל אם יש אפשרות להשחיל איזה משהו טיפה מפואר, יהיה מצוין. תודה מראש =]

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5-3[font=] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 10% ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)? משחקים, אופיס בסיסי לביה"ס[font=], הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[font=] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [font=] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: [font=]מקלדת, , רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. חברים נכבדים שלום רב דרוש מפרט למחשב כדלקמן: עיקר הייעוד של המחשב הוא שימוש באינטרנט ובמשחקים שאינם דורשים את הרמה הגראפית הגבוהה ביותר: פיפא 2012, FM 2012 וכו'. יש לקחת בחשבון שהייתי מעוניין שהמשחקים יעבדו ללא בעיות גם בטווח סביר בעתיד. תקציב של 2.5K, אין צורך בציוד היקפי. כמו כן, רציתי לדעת היכן מומלץ לרכוש את המחשב ובכלל על אילו בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים הייתם ממליצים באזור המרכז/שרון (במידה שלא נהוג בפורום למסור מידע כזה בפוסט, הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי בהודעה פרטית). תודה רבה על הסיוע.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by nivzion,

היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. מחפש הצעה אטרקטיבית למחשב נייד, לחברה של חבר שלי תקציב 4-5K (שקלים כמובן) מטרה - אינטרנט, אופיס, עבודה בעיקר. דרישות - קל משקל, כ.רשת רגיל + אלחוטי, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, קומפקטי (עד 14", אפשר גם 12") כמה שיותר להכניס לתקציב בבקשה, אני מתאר לעצמי שאי אפשר בתקציב כזה ובדרישות שכאלה לקנות משהו מהדור הכי חדש (core 2 due) אבל בכל זאת, הכי טוב שאפשר להכניס לתקציב כזה (5 זה כבר מתוח - גג מתוח) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by itsik1231995,

יש ברשותי מחשב נייד מסוג LENOVO Z560 הוא מגיע עם המעבד I5-480M ו 2 גיגה RAM samsung 2rx8 pc3-8500s-07-10-f2 משום מה יש לו רק סטיק אחד למרות שלמחשב הזה אמור להיות 2 סטיקים וזה מורגש, המחשב איטי לפי מה שבדקתי מדובר ב DDR3 אך אני לא יודע מה תדר העבודה שלו אני רוצה להוסיף לו עוד RAM כך שהמחשב יהיה טוב לשימוש יום יומי + תיכנות בשביל סטודנט לתוכנה חשבתי על להוסיף לו 2 גיגה אך מנסיון שלי 4 גיגה ראם למחשב שמיועד לתיכנות ומריץ WIN10 זה גבולי .. לכן לדעתי עדיף 4 גיגה ככה שבסופו של דבר יהיה לי 6 האם זה בעייתי לשים 2 מודולים של זכרון בעלי נפחים שונים? אם לא, אשמח להמלצות (מ-KSP/TMS/IVORY) תודה !

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by d1a1n0,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי למשחקים, חשוב שיחזיק משחקים חדשים שיצאו לשוק. אני מתגייס לצבא, ככה שאני יהיה בבית רק בסופ"ש - אבל חשוב שהוא יהיה מהיר, חזק וטוב. המחשב יהיה מחובר למסך 24 אינ'ץ של LG חדש דנדש. כמובן שהוא יהיה HD ואני רוצה מחשב חזק כדי לצפות בסרטים באיכות הטובה ביותר בצורה המהירה והנוחה ביותר. כמובן שאני לא צריך ציוד היקפי או מסך, מחשב נטו.

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by borsood,

קיבלתי את ההצעה הזו למפרט: Pentium conroe E6300 Gygabyte 945P-S3 Crosair 2x512MB DDR2 667Mhz Seagate 160GB SATA2 8M Buff Gforce 7300GT 256MB NEC 5710A HEC 6A19+300W PS Computer Assembly מחיר 4110 המחשב אינו מיועד למשחקים רק לאינטרנט סרטים וכו' כמו כן הוא צריך להכיל רק את מה שיש במפרט. האם יש מוקשים שצריך לשים אליהם לב? (שמתי לב שאין את היצרן של כרטיס המסך האם זה עקרוני?) המפרט חורג מעט מהתקציב. האם אפשר לגלח 100-200 ש"ח ללא פגיעה משמעותית? תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by dNk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חלקית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pes/Fifa 12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 17 אינץ', בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני אקנה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אובר…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by NIR40,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, אינטרנט עם הרבה חלונות .SKYPE , משחקים, עריכה ,התשובות ע"פ סדר חשיבות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). SKYPE MOVIE MAKER פוטושופ עבור תיכוניסטית שימוש 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם אך לא בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280 על 1024 מסך 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט …

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by jerry_dev,

היי, רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: עם סט זכרונות של G.Skill 2X8GB DDR3 1600MHz RIPJawx X וכונן DVD פשוט. בעיקר מעניין אותי לדעת איך המסך.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  24. בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by yaron2k,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.