עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barzanger,

אני מחפש דרייברים שלו ולא מוצא אשמח ללינק

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. הינה המפרט שחיברתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB BOX לוח אם: ASUS P5N32-E SLI או ASUS P5B Premium Vista Edition (לא יודע מה יותר כדאי) כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86S256H geforce 8600 GTS silent pipe (passive cooling) דיסק קשיח 1: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM WD2500KS דיסק קשיח 2: Samsung Spin Point T 320GB HD321KJ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 מארז: ANTEC SOLO QUIET MINI TOWER CASE w/o PSU ספק: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU קירור למעבד: SCYTHE ANDY SAMURAI MASTER - 6 HEAT PIPES CPU COOLER קירו…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. אוקי, אחרי כמה החלטות הגעתי למסקנה שאני רוצה שרת ביתי, נמאס לי מתעריפים בלה בלה בלה, הוא יריץ המון דברים, מVMWARE(מתוך FREEBSD, שיש לי ניסיון של יותר משנה כבדה איתה, ממש נהנה איתה ) לשרת אינטרנט, מייל, NESSUS לסריקות Vun ומשחקים ולימודים עם switchים ונטוורקים כרטיס מסך לא צריך, הONBOARD הכי בסיסי שיהיה יהיה מצוין, לא יהיה באמת ממשק גרפי, גם לא מסך, רוב הזמן אני יעבוד מSSH אני מניח לא טרקטור, בטח ישב איפשהו בחדר שלי, מהיכרות עם שרתים בבית הספר שלי, פשוט טרקטורים מייד אני אגיד, לא טרקטור. עדיף שלא יהיה גם בגדול מפלצתי. כונן קשיח לא צריך כל כך גדול, הוא אולי ישמש להורדת דברים וכו, אבל לא שרת אכסון וSTREAMING. חשוב לי מאוד עניין הקוסט אפקטיב, אמרתי 2000, אם זה יכנס ב100…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. .. אינטרנט, עבודה משרדית (לא כבדה מדי), הורדות, סרטים (צפייה) ועריכת וידאו ביתית. אחרי מעקב הפינליסטים עושה רושם הם הDELL INS 6400, HP 6286DV המחשב הוא DESKTOP REP אבל חשוב שעדיין לא יהיה כבד מדי לנשיאה. אחרי כל כך הרבה מאמרים עדיין קשה להחליט בין הנכון והטוב לבין רק מה שמאוד אטרקטיבי מבחינת הSPEC קפצה לי ההודעה לפני שהספקתי ... ACER גם אופציה (נסיון לא רע איתם) - עם יש המלצות - ה5633 (??) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3474 או ה 9302 (??) - 17" במחיר של 15.4 איכותי יותר .. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3785 יש באפשרותי גם לבקש ממשהו להביא מחו"ל, גם במקרה הזה דרושה המלצה למקום הקנייה ואיזו אחריות לדרוש. אשמח ללינקים ועצות קונקרטיות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by nronen,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ,תוכנות להנדסה כגון AUTOCAD http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 * גודל המסך?מתלבט בין 13 ל 15 * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא אבל לא יזיק * בלוטות? לא יודע במה זה עוזר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? לא חשוב אבל לא מזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה אמינה * חשוב שיהיה מסך מט ביינתיים הכי קרוב שראיתי היה DELL VOSTRO 3300 לאחר שדרוג סוללה וזכרון

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by yuvalo,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים). * גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI. * בלוטות? צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים: Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים. Dell Inspiron N505…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by smirnoff911,

http://www.tomshardware.com/reviews/malibal-nine-x7200-geforce-gtx-480m-core-i7-980x,2773.html לנייד הזה אולי יש את החומרה הכי מתקדמת וחזקה שיש עכשיו בשוק Core i7 980X extreme six cores 3.3GHz 12GB memory 2X GTX480's SLI 2X 80GB SSD's ועוד חומרה מפלצתית.. הנייד' החזק ביותר שראיתי עד כה, עם ביצועים ממש טובים סוללה לא תחזיק מעמד יותר מ 40 דקות והמחיר הינו 5325$ =\ מחשב כזה לא נראה לי שהוא צריך להיות נייד אבל כנראעה מישהו רוצה לשבור שיאים חח מה דעתכם עליו?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. בעוד כשלושה חודשים אחותי מתחילה ללמוד, וכמו כל סטודנט מן המניין,צריך מחשב נייד. הדרישות הם לא כאלו גבוהות,אני פשוט לא מבין כלום בתחום זה,ואפילו הסטיקי פה לא הצליח לעזור לי. השימושים הם אינטרנט,אופיס וסרטים,לא משהוא מעבר לזה. התקציב הוא עד 4K,אפילו פחות . מה שאני צריך,זה צורב DVD, יותר מג'יגה זיכרון, שלא יהיה כבד במיוחד, גודל מסך - נורמאלי, גודל של כונן קשיח... - 80 ומעלה, שהסוללה תחזיק את המחשב לטווח זמן אורך ולא שעה, אין צורך ביציאות מיוחדות כלשהן. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד של Apple, אני מאוד אוהב את המוצרים של אפל והחלטתי שאני רוצה לנסות להתעסק עם המערכת הפעלה שלהם מקינטוש. אני רוצה לקבל עצות מיכם האם כדאי לי לקנות את המקבוק פרו 13 אינץ' החדש עם המסך רטינה. אני מבקש, לא להתייחס לכסף, אני רק שואל אם זה כדאי והאם המערכת נוחה וקל להתרגל אלייה. והשימושים כמובן: עבודה מסיבית עם תוכנות כבדות לעריכה, גלישה באינטרנט ומה שמסביב, חשוב לי שהמחשב יגיב מהר ולפי מה שהבנתי במערכת מקינטוש היא באמת מהירה. אז אשמח לייעוץ מיכם, ושוב לא להתייחס מהבחינה הכלכלית כי אני יודע שזה לא משתלם ובכסף הזה אפשר להביא מחשב עם חומרה יותר חזקה ובלה בלה בלה. אני רוצה להתעסק עם מקינטוש. תודה לכם אנשים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב בסביבות ה800$ לצרכים הנ"ל. המחשב נקנה בארה"ב, כך שאני לא יודע אם שווה יותר לקנות מחשב של אפל? בכל אופן, אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לכולם, בניתי מפרט לשימושים שלי - משרדיים בעיקר - אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. צריך גם ציוד היקפי - רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני יודע שזה קצת מעל מה שיידרש אבל אין לי כח לשדרג כל שנה :-) עדיין מתלבט לגבי המארז (לא כלול במפרט למטה) עוד משהו שחשוב במפרט זה 3 שנים אחריות לדיסק הקשיח וספק הכח. אשמח להצעות לשיפור ! המפרט Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK B75M R2.0 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI B75 CHIPSET, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. לוח ASUS A7A266 (יש בו 3 סלוטים ל-SDR ו-2 ל-DDR) והוא עם צ'יפ של ALi מעבד Duron 1600 זיכרונות 2*64 SDR כרטיס מסך Hercules GeForce2 MX 400 בכמה לתמחר אותו?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. 1. החיסכון הוא חשוב. יחד עם זאת אם אין ברירה, אני לא רוצה לפגוע ביחס עלות/תועלת. משהו בסביבות הפלוס מינוס 300 ש"ח. אבל אם יש הצעות טובות, אשמח לשמוע הכל. אם יש דברים שאני מפספס או מעריך לא נכון את המחיר וכו'... אשמח לשמוע תיקונים והצעות. אני מעדיף לחרוג ולקבל את מה שצריך מאשר להשקיע 2000 ש"ח ולאבד אותם. כך שאם צריך חריגה מהחריגה- אשמח לשמוע נימוקים. מישהו שאני מכיר בכלל אמר לי שהתקציב שלי למחשב ברמה שאני ורצה צריך להיות לבסביבות ה3000 ש"ח... 2. שימושים צפויים- אהה... מחשב ביתי. אינטרנט (הרבה (מאוד) טאבים שפועלים בו זמנית. ז"א גם דפים פעילים ולא רק פאסיבים שיצרכו אולי רק זיכרון. שמעתי שגם פיירפוקס זולל מעבד), משרדי כללי, וירטואליזציה תמידית של כמה מכונות במקביל, כל מינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by FRI,

מפרט ב2000 שקל, למטרת משחקים מהחנות הזאת : http://p-see.co.il/index.asp אני מבין שזה לא יצא הכי זול ומשתלם אבל מאוד יעזור לי אם תצליחו להרכיב לי מפרט ב 2000 מהחנות הזאת. בעקרון אני לא מתכוון לשחק משחקים עם הדרישות הכי מטורפות על המחשב, אני מתכוון לשחק ב GTA4 במקרה הכי גרוע, אני יודע שמשחקים כאלה לא ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה אבל שלפחות ירוצו. אין צורך בשום ציוד הקפי, רק מחשב. לא צריך קירור מיוחד או עיצוב מיוחד או כל דבר מיוחד במחשב.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hbensh,

האם אפשר לקבל עזרה במיפרט למחשב ללא מסך . עיקר השימוש יהיה לעריכות וידאו בעדיפות ראשונה. משחקים בעדיפות שניה וכן לשימוש אינטרנטי שיגרתי ורגיל. מעדיף מעבד אינטל אך אם יש המלצה אחרת נא לנמק. מחיר רצוי ללא מסך בסביבות 4000 עד 5000 שח. תודה !

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב נייד "15.6, שמיועד למסמכי אופיס ושימוש חובבני ב-Photoshop ו-Illustrator. ראיתי מחשב של ASUS, דגם K55A-1BSX-PB-R עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד Intel Core i5-3210M, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון 4GB, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium 64 Bi. ב-2000 ש"ח (מחודש עם אחריות) (ניתן לראות את כל הפרטים בקישור: http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/35372fd5-9d0c-4e21-9f57-61db6047cdb7) זה אמור להספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? ולגבי המחיר, הוא סביר? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - ספציפית Soul caliber 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אשמח לייעוץ בנוגע להרכבת מחשב לעריכת תמונות, בעיקר שימוש בתכנות לייטרום ופוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב גמיש מאוד, מעדיפה להשקיע באיכות המוצר וביכולות שלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

23. מבקש המלצה למחשב נייד לצורכי לימוד, שיצוייד בכל טוב, רצוי שיהיה כמה שיותר קל משקל לנשיאה ובעל מסך 14 אינץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by Wunderbar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

25. Started by Dano,

כמובן יד שנייה אבל הוא פועל ורץ טוב.. מעבד: אינטל פנטיןת 4 1.5 ג'יגה http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm?iid=ipp_browse+dsktopprocess_p4p& לוח אם:Intel® Desktop Board D845HV http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845hv/ צ'יפסט:Intel Brookdale i845 זיכרון: 256 מגהבייט SDRAM כרטיס מסך: 100/200 GeForce 2MX כרטיס קול: ביחד עם הלוח אם ( Intel 82801 BA(M) ICH2X/M -AC'97) כונן תקליטונים כונן תקליטורים: LG 52X דיסק קשיח: MAXTOR 4K040H2 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100 http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/?epi_menuItemID=5d2b41d3cef51dfe29dd10a191346068&epi_menuID=976d37cd478c5826433f226075b46068&epi_baseMenuID=976d37c…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.