עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב עבור גיימר כבד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציבב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם יעלה שיקול רלוונטי שממש משתלם אשמח שתעלו זאת בכתב. לדוגמא כמה חשוב מעבד i7 לעומת מעבד i5 ?. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?​ גיימינג כבד​!!​ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ​ .​יעשה במחשב גם שימוש משרדי אבל הדגש הוא כאמור גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.​ assassin's creed, destiny, watch_dogs, crysis, battlef…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בבקשה שימו לב להערות ולהתלבטויות למטה - תודה על הייעוץ חברה. 1. E8400 BOX 2. לוח אם MSI P45 Neo-F 3. כרטיס גרפי : HD4670 4. זכרון : G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION 5. ספק כח HEC 450TDT 450W 6. שאר הרכיבים ישנם.. מארז, HDD וכו. ישודך למפרט מסך 19 אינטש. הערות : מתלבט לגבי הלוח אם יתכן OC בעתיד, שימוש המחשב משחקים + צפיה בסרטים. לוחות אם אופציונלים שעלו בדעתי חוץ מה MSI הזול יותר הם : 1. Asus P5QL-E כ 550 ש"ח 2. DFI LanParty DK P45-T2RS היקר כ 720 ש"ח האם מוצדק להשקיע כ 300 ש"ח נוספים ולרכוש את ה DFI במקום ה MSI ??? או להשאיר את הלוח MSI ולהשקיע בכ. מסך ולרכוש את זה nVIDIA GeForce 9800GT אשמח לתובנות מכם ! תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by iz,

עדיף מהחנויות KSP או פנדה שיהיה 250 או יותר GB צורב DVD והמעבד שיהיה של אינטל בקשר לכרטיס מסך, אני לא משחק בהרבה משחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים כמו NFS \ FIFA ולא קריטי אם לא יראו הכי טוב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by Sargon,

מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by סל מיחזור,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני זקוק להמלצה על מקום אמין לקניית מחשב חדש, בתל אביב. תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mordidot,

אז ככה בלי ציוד היקפי, עם המעבד החדש של AMD ה920 לא ה940 עם 2 גיגה עם אפשר 4 גם טוב HD4830 למסך 20 יספיק אני חושב 320 גיגה קשיח צורב מארז וספק נחמדים, וזהו... אפשרי?אני הצלחתי לעשות מפרט כזה אחרי הנחה עתידית שתיהיה למעבד ב200 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  10. היי, אני מחפש נייד יד שניה לצרוך אינטרנט ובנית אתרים (אמור להחזיק שרת APACHE ו SQL) התקציב הוא עד 3000 ויש את שלושת המחשבים שבכותרת אשר נכנסים לי לתקציב! הם נראים מחשבים לא רעים בכלל יחסית לצרכים שלי, מה לדעתכם הכי מהם הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Googleness,

מזל טוב מחשב חדש, (מותר דיון התלהבות?) בכל מקרה מי שמתעניין המפרט: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_U550_Windows_7_Netbook_speciffication.pdf הזמנתי דרך סלקום אז המחירים כדלהלן: המחשב 99.9 ש"ח X 36 חודשים מודם סלולרי 10 ש"ח X 36 חודשים חבילת גלישה (2.8 / 1.2) ללא הגבלת נפח ב120 ש"ח בהתחייבות ל18 חודשים (אחר כך אפשר לבטל). היתרון מבחינתי שאפשר היה להזמין מבלי לעשות עסקה נפרדת אלא חלוקה דרך החשבונית ואז לא מתמלאת לי המסגרת אשראי. מזל טוב וסתם היה נחמד לשתף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ברצוני לקבל חוות דעת לגבי מפרט לצרכי אינטרנט, אימיול+ביטורנט, צפייה בסרטים (DIVX בלבד!). התקציב הוא 2000-2200 ש"ח כולל ציוד הקפי (לא כולל מסך) והמערכת צריכה להיות אינטל בלבד!!!! מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤588 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤380 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤232 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤233 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤172 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק HEC 6K60…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by xDoggy,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. ההורים קנו מחשב נייד חדש של lenovo המחשב מגיע אם vista home basic OEMact במחיצת שיחזור בהרד דיסק אנחנו רוצים 2 דברים (כל אחד בנפרד וללא תלות באחר) החלפת הויסטה ב xp או 2000 חוקי - מבלי לקנות רישיון חדש (כבר יש לנו רישיון של ויסטה) קבלת מערכת החלונות (במקה הגרוע - ויסטה) ב bootable install CD ולא מחיצה בהרד דיסק עד עכשו לא הפעלנו את המחשב כלל. לא ראינו אם יש שם מסך רישיון או שהוא ישר עולה לויסטה וכו ההורים עצלנים ולא מתכוונים לעשות משהוא 'מסובך' הצעות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mofig,

שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kmitza,

שלום, אני מעוניין לקבל מחירון עם החלקים הבאים: לוח אם מעבד כרטיס מסך מארז זכרונות *אשמח אם תסננו לי את החלקים שיתאימו למקצוע שבו אני עוסק (תוספת של כמה שורות ייעוץ, מה כדאי?, יכולה להועיל). המקצוע שלי הוא גרפיקאי ומעצב מדיה חדשה. משתמש בתוכנות כמו: after effect, maya, 3d max, premiere וכל חבילת adobe. תודה ויום נעים, שחר

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Klil Tal,

היי לכולם אני מעוניינת לקנות מחשב ללימודים וההעדפה שלי היא למחשב 13.3" האם הוא אכן מומלץ או עדיף לקנות את ה14"? המפרט של 13.3 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=944930 המפרט של 14 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=952052 שניהם עונים על הדרישות שלי, אבל יצא לי להתקל בכל מיני דיונים בקבוצות שכן יש שוני, האם אחד יותר מומלץ מהשני? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by מנדי שטרן,

שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by wta,

לשניהם יש מסך 11.5 אינץ' שניהם שוקלים כ1.3 לשניהם 160 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון ההבדל העיקרי שאני רואה הוא מעבד N270 בלנובו ומעבד Z520 באסוס... אז מה אתם אומרים איזה מהנטבוקים האלו יותר עדיף? זה לסטונדטית שצריכה בעיקר ניידות,סרטים, שירים, אינטרנט וכמובן שאין התנגדות לביצועים טובים באופן כללי.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by RazKaziRo,

פתחתי כבר אשכול בנושא אך היה שם סלט אחד גדול עם כל מיני הצעות ותגובות שבילבלו אותי ואת שאר המשתמשים תוך כדי שיטוט באינטרנט מצאתי הצעה ב p1000 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7703058 רציתי לדעת האם המחשב הזה סביר למשתמש ביתי שככל הנראה יצטרך את המחשב להפעלת משחקים קלים כדוגמת age of empire 2 ו cs 1.6 ברמה טובה וקצת ללימודים ולנסיעות להעביר את הזמן האם המחשב הזה שווה את המחיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by eran256,

מסך:15.4 משקל: 3KG שימושים: משרדי=אינטרנט אופיס וכו. חשוב מאד אחריות רשמית וטובה...ושלא יהיו תקלות... כמובן שאני רוצה ערך מלא לכסף... מה אתם חושבים על TOSHIBA? ואיזה דגם שלהם הכי מומלץ? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by OPG bongo,

מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.