ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מראש מצטער לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אז מנהלים יקרים במידה ואתם מוצאים לנכון להעביר את הנושא אני אודה לכם אז ככה אני מחזיק אצלי קרוב לחצי שנה מחשב עם הנתונים הבאים לוח אם - asus p5kc מעבד - intel 2 core quad q6600 2.40GHZ קירור למעבד - zalman ZF1125BTH בטוח זה אומר למישהו פה משהו יותר ממה שזה אומר לי זיכרון - corzair 1066MHZ 1024 MB X 2 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT לגביי איוורור לכ. מסך חוץ ממדבקה של ASUS GAMING SERIES אין משהו אחר על המאוורר אני מאוד מרוצה מהמחשב והוא עונה על הצרכים שלי רק ישנה בעיה אחת !!! הרעש שיוצא ממנו פשוט בלתי נסבל!! הסיבות לזה אני מאמין: 1. מארז ב- 1.90, ספק כוח ב- 5.20 ואיוורור למארז שלא תואם לכלום ניסיתי כמה דגמים של מאווררים למארז שעשו רעש …
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי צריך מחשב נייד חדש. הנוכחי שלו פשוט עגלה זוועתית. השימושים העיקריים שלו זה אינטרנט, מוזיקה ומה שמסביב. גם חשוב שיהיה הארדיסק דיי גדול ומאוד חשוב שיעבוד חלק בלי תקיעות מעצבנות. מכיוון שהוא לא מתכוון לקנות את הנייד מהאינטרנט הוא ביקש הצעה מחנות באזור שלנו והם המליצו על המחשב הזה. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4455 בגלל שכבר הרבה זמן אני לא בענייני המחשבים כמו פעם, אני לא ממש יודע אם המחיר הזה ריאלי או מוגזם. פה אני צריך את עזרתכם. ואם יש נייד עם אותו מפרט (בערך) בפחות כסף שאתם יודעים עליו אז גם טוב, כי נייד עם מפרט כזה בהחלט אמור לספק צרכים בסיסיים כאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 590 ש"ח XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF 1,288 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 483 ש"ח Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 258 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח האם כדאי לנצל את הורדת המחירים של amd ולקנות מפרט מבוסס על מעבד של amd (די דחוף לי המחשב...) או לחכות לקונרו. עוד שאלה שרציתי לשאול היא האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל7900 או למשהו אחר (האם יש הבדל משמעותי?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקבל מחשב נייד מארה"ב , הסכום שאני משקיע זה עד 1000$ , יש למישהו המלצה על דגם/חברה , שימוש המחשב הוא בעיקר יהיה לשימוש של תוכנות גרפיקה (אוטוקאד,פוטושופ),אופיס וכדומה ,
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? , והאם אתם חושבים שהכל יפעל טוב , אגב שמתוכנן OC ל-3.2 בערך ,וכמובן שישאר לאחר ה-OC יציב ולשימוש יום-יומי , וגם האם הכל יהיה מנוצל? זה המפרט : b]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤2620 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤689 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤598 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤253 מחיר סופ…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן כנראה להחליף מחשב אני מעוניים לקנות רק מחשב נטו בלי ציוד היקפי כמו : עכבר,מקלדת,רמקולים, מסך, Cd, floppy ומסך. המחשב הוא בעיקר למטרות של משחקים, סרטים, שירים וכד'.. (בלי OC, מודינג וכל העסק מסביב) התקציב מוגבל ככל האפשר עכשיו רציתי לדעת כמה דברים על איזה לוח אם + מעבד אתם ממליצים ? כרטיס מסך ? האם 512MB יספיקו ? על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ? ומה הנזק המינמלי שאני יוצא איתו מכל העניין ? תודה מראש, מיכה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4-1.7Mhz RAM 512mb Samsung 333Mhz כ. מסך GeForce FX 5600 Ultra. Memory 80gb, 8mb buffer 7200. המחשב הוא בעיקר למשחקים וגראפיקה (2D). ישנם מספר משחקים חדשים שלא עובדים כפי שהיתי רוצה וחשבתי לשדרג את הכטיס מסך ל-GeForce 6800. שאלתי היא האם מספיק לקנות את הכרטיס או שלדעתכם יש צורך בשיפורים נוספים כדי להעלות את רמת הביצועים? (כדי שלא יקרה מצב שהכרטיס לא ממש את הפוטנציאל שלו בגלל שאר הרכיבים). בתודה מראש, רומי
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה קצת חרוש, אבל זה לא השאלה הרגילה. אבא שלי טס לארה"ב ב24.4 ואמי שבועיים אח"כ. אני מנצל את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש, ונשאלת הבעיה הבאה: לקחת AMD X2 4600+ עם לוח ABIT AN9 32X ולקנות 8800GTS וללכת "על בטוח" או לקחת E4300 עם לוח P5B DELUXE ולקוות שהכרטיס שאמור להתחרות ב8800GTS יהיה טוב יותר [וחשוב מאוד בשבילי - אותו מחיר או יותר זול, יותר לכיוון הגרסא של ה320MB]. אני שואל את זה מכיוון שבעתיד יתוכנן OC, אבל יותר חשוב - SLI \\ CROSSFIRE שהמחשב יתחיל להעלות אבק. אני גיימר כבד, ולכן זה מאוד חשוב לי. מתי ATI מוציאים את הכרטיסים? וכמה יעלה X2900XT ? בסביבות 300$ או כלפי מעלה\\מטה? תודה רבה לעוזרים, זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים (אני משחק מעט יחסית, ואני גם לא צריך שהמשחקים יפעלו בגראפיקה הכי טובה העיקר שיעבדו חלק). התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, אבל אם אפשר לחסוך את תעזרו לי לחסוך.. אני דיי סגור על הרכיבים אבל אני רק צריך ייעוץ, לראות ממכם שהכל בסדר, אם יש לכם עצות איפה אני יכול לחסוך בכסף וכו' וגם יש לי קצת שאלות. אז עוד פעם התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, המחשב הוא למשחקים ולעריכת סרטים ואני לא מתכוון לעשות OC. אני אשמח לקצת מודינג במחשב (אורות וכאלה) אז אם יש לכם הצעות לדברים יפים שלא יעלו הרבה (אני מתכנן לבקש מהחנות שיעשו לי). שימו לב שאני קונה את המחשב בעוד חודש בערך אז אני מקווה שהמחירים של חלק מהרכיבים ירדו קצת בגלל יציאת הסדרות החדשות מארז - 300 ש"ח NZXT TRINITY BL…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב חזק להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה, גם סאונד טוב וכל הדברים מסביב.(גם מחשב לפיתוח,אבל אני מאמין שאם זה יצליח לבצע את הדרישות של הרצת משחקים ברמה גבוהה אז זה יעשה את העבודה גם לפיתוח) חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט ויתחבר HDMI. נכנסתי לאתר של KSP לבנות שם מחשב, את הדברים שנראה לי שאני מבין בהם בחרתי כבר, יש כמה דברים שאני לא יודע מה כדאי, שהם: לוח אם: מארז: מאווררים וגופי קירור: לגבי ציוד הקפי יש לי אז לא צריך. אשמח את תמליצו לי פה על דברים ותתנו הערות על מה שבחרתי אם יש משהו שלא נראה לכם וכאלה... התקציב הוא עד 7000-8000 מעבד:1190 ש"ח Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray זכרונות:420 ש"ח DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בבקשה עצות והנחיות בנוגע למפרטי מחשב המיועד ליצירה/עריכה/הפקת מוזיקה אלקטרונית 2 הדרישות העיקריות- חזק ושקט, כלומר שירוץ ללא רעש מיותר כרטיס הקול מיועד בעיקר למוזיקה אלקטרונית ומעט מאד הקלטה חיה של כלי נגינה, תנו הצעות בבקשה הציעו מפרטים שיכללו מעבד טוב חזק ושקט, זיכרון RAM גדול, אוזניות LP איכותיות (-המחשב יהיה ללא רמקולים), קירור למעבד, ספק כוח חזק, מפסק וכו' כמובן שהרכיבים לא יזללו מתח ויעמיסו על המחשב, וסה"כ 5000 ש"ח... כרגע יש לי 2 מפרטים ללא כרטיס קול/ציוד היקפי/ אל-פסק/ מארז, אמרו דעתכם שפרו והציעו שונות: 1. שם המוצר מחיר ליחידה כמות סה"כ למוצר ENERMAX LIBERTY 400W ₪375.00 1 ₪375.00 GIGABYTE GA-P55-US3L ₪515.00 1 ₪515.00 INTEL Core i3 530 TRAY ₪534.00 1 …
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מחפש מחשב חדש... היה לי מפרט עם Q6600, ושמעתי שהוא טוב למשחקים והכל, אבל קצת מפריע לי שהמעבד קצת ישן... ראיתי את המפרט הממולץ למשחקים ושניתי אותו טיפה למה שאני חושב שיותר יתאים לי: מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤649 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤470 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤880 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤126 כמות:…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות ותיכננתי מחשב ב-3K שאמור להריץ משחקים עכשויים, פה ושם גרפיקה. בקיצור מחשב טוב לתקופה הזאת. זה מה שסיכמתי- intel phenom 2 X3 720 gigabyte gama 770 ud3 WDC 500GB ATI ATI HD4870 512MB 2GBX2 kingston 800 MHz CL5 OCZ 600 W צורב דיוידי LG מארז-raid max שיוצא לי באזור ה-150 ומשו. וכל זה ב-3107 ש"ח מה אתם אומרים? (לגבי הספק בהתחלה בניתי על סיסוניק 500 אבל בייעוץ של המוכר הבנתי שעדיף להשקיע בספק ממש טוב שיחזיק מערכת חזקה) אני חייב תגובה היום/ מחר כי אני רוצה להזמין מחר/מחרתיים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מארז (NINJA) חביב, שאני שוקל לשדרג, אבל יכול לשמור יש לי ספק כח 400 W איכותי של HEC שהיתי שמח להמשיך איתו הלאה אם אפשר גם הרד דיסקים יש בשפע כך שמה שאני בעצם צריך זה מעבד (I7?) , לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך (NVIDIA ) אני עובד עם שני מסכים כמובן, אותם כבר יש... מה אומרים? אה ושל אינטל
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-