ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 1,190 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB 7200RPM 8MB WD2500JB 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 5,281 ש"ח איך המפרט שבניתי? לא מתוכנן OC מיועד לגלישה סרטים ומשחקים
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי BATTELFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כותרת התקציב שלי הוא עד 5k לא יותר . לא צריך מסך. לא צריך רמקולים עכבר אוזניות מקלדת פאד וכו... המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis , Bioshock , Fifa , CS , CSS , NBA ועוד כמהה חשוב שלא ירעיש ולא יתחמם
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, מאחר ועבדכם הנאמן הוא חייל, ולא סתם חייל אלא גם עני. אני מחפש מפרט שאוכל לשדרג אותו לאט ממחשב לצורכי אינטרנט/סרטים למכונת משחקים חורקת. כרגע, אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד שיוכלו לשמש אותי בעתיד. הלוח אם צריך להיות תוצרת אסוס והמעבד אינטל. אם יש לכם כוח אשמח גם לאלתרנטיבה מומלצת. תודה רבה על המאמץ. תום.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה קצת חרוש, אבל זה לא השאלה הרגילה. אבא שלי טס לארה"ב ב24.4 ואמי שבועיים אח"כ. אני מנצל את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש, ונשאלת הבעיה הבאה: לקחת AMD X2 4600+ עם לוח ABIT AN9 32X ולקנות 8800GTS וללכת "על בטוח" או לקחת E4300 עם לוח P5B DELUXE ולקוות שהכרטיס שאמור להתחרות ב8800GTS יהיה טוב יותר [וחשוב מאוד בשבילי - אותו מחיר או יותר זול, יותר לכיוון הגרסא של ה320MB]. אני שואל את זה מכיוון שבעתיד יתוכנן OC, אבל יותר חשוב - SLI \\ CROSSFIRE שהמחשב יתחיל להעלות אבק. אני גיימר כבד, ולכן זה מאוד חשוב לי. מתי ATI מוציאים את הכרטיסים? וכמה יעלה X2900XT ? בסביבות 300$ או כלפי מעלה\\מטה? תודה רבה לעוזרים, זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי! אני קונה מחשב לגיימינג ועבודה משרדית שאני אשים באיזור צפוף ולא מאורר במיוחד, אז צריך להיות לו קירור חזק ומארז עם פילטרים חיצוניים לאבק שאפשר להוציא ולנקות בקלות. מוכן לשלם אקסטרה על רכיבים אמינים יותר, כמו כונן WD RED או כרטיס מסך של חברה ספציפית (ניסיון רע עם AMD של Gigabtye ). המסך שלי הוא DELL UZ2315H שאני מרוצה ממנו גם לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש משרדי. רוצה להריץ RDR2+Cyberpunk 2077+Witcher 3, 1080P 60FPS HIGH 3. האם יש צורך בציו…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות את הנייד ASUS UL80VT מחברת QSYS. באתר שלהם ראיתי שהם נותנים עליהם אחריות לשנתיים. התקשרתי לרונלייט בשביל לבדוק אם הם אלה שנותנים את האחריות והם אמרו לי שלא אך שיש חברה אחרת שנותנת גם היא אחריות בשם VISUAL. התקשרתי ל-VISUAL וגם הם אמרו לי שהם לא עובדים עם QSYS. לבסוף יצרתי קשר עם QSYS ואמרו לי כך: 1. את הדגם הזה הם מזמינים מחו"ל לארץ 2. לגבי האחריות: הם טוענים שהאחריות היא אצלם ושיש להם מעבדות שהם מטפלים במחשבים במידה וקורה למחשבים משהו. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהם יתנו אחריות בלעדית משלהם על מחשבים ניידים של ASUS? האם מישהו קנה מ-QSYS? ויודע אם הם אמינים? אני די מפחד שיש פה נחש מתחת לקש. בתודה בן
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
:s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מחשב ע"פ מפרט. רציתי לדעת חוות דעת למחשב זה. מטרתו אינה גיימינג אלא פעולות בסיסיות ואולי משחקים ממש ממש קלילים. מעבד: AMD Athlon 5200X2 (כלומר ליבה כפולה כן?) צורב: LG GH22NP220 DVDX22 ספק כוח 300W (לא יודע חברה) זכרון: Black Dragon 2G Kit DDR2 800Mhz GEIL דיסק קשיח: 320GB 16MB SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDAMI (AM2 AMD) קירור למעבד: HEATPIPE SOCKET 775 OCZ מארז: PS01B-W ATX SILVERSTONE כ. רשת אלחוטי USB (54MB( סה"כ 2315 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה מצאתי נייד במחיר סביר במבצע בבאג בקישור הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur=1&t=29 והשאלה היא בנוגע לכרטיס מסך שלו.. לכאורה ATI RAEDON זה אחלה כרטיס מסך, אבל לא מבין בסדרות שלהם... השאלה היא עד כמה הכרטיס מסך הזה "סוחב", ואיזה משחקים לדעתכם הוא לא יריץ טוב.. כדרך אגב אם יש לכם המלצות למחשבים יותר טובים באיזור המחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי מארז (NINJA) חביב, שאני שוקל לשדרג, אבל יכול לשמור יש לי ספק כח 400 W איכותי של HEC שהיתי שמח להמשיך איתו הלאה אם אפשר גם הרד דיסקים יש בשפע כך שמה שאני בעצם צריך זה מעבד (I7?) , לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך (NVIDIA ) אני עובד עם שני מסכים כמובן, אותם כבר יש... מה אומרים? אה ושל אינטל
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי רציתי לברר האם מארז ה Compucase 6a19 עם הספק 300W יוכל להחזיק את המפרט הבא או שכדאי לקחת מארז/ספק אחר. רצוי בכל מקרה שהמארז כבר יכלול ספק (שיקולים כספיים). intel pentium 2.8E (Prescott) 800Mgz 1Mb cache Asus p4p800 e deluxe HD Western digital 120GB SATA Cdrom DVD RW Nvidia FX5200 2 מאווררים (120 מ"מ) של המארז תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
בס"ד הנה המפרט: מעבד:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103733 (AMD Athlon 64 X2 3800+(65W) Windsor 2.0GHz 2 x 512KB L2 Cache Socket AM2 Processor ) לוח אם: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127013 (ABIT NF-M2 nView Socket AM2 NVIDIA GeForce 6150 Micro ATX AMD Motherboard) זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145539 (CORSAIR XMS2 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 675 (PC2 5400) Dual Channel Kit Desktop Memory) כונן קשיח: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144415 (Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive) כונן/צורב: http…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עבדתי קשה וחרשתי את הרשת והרכבתי מפרטים של מחשב רגיל(לא מותג) ומחשב מותג בתקציב שרשמתי. -התקציב המקסימלי הוא- 3500 ש"ח(ללא מסך!!!) - אם אפשר ואין צורך ביותר רצוי זול יותר ,עדיף שיהיה פחות. -המחשב הוא לעבודה רגילה, משתמש ממוצע - קצת אינטרנט,אופיס,סרטים ומוסיקה... למרות זאת מעדיף מפרט מעל מה שנדרש-שיהיה. -אין צורך במסך או כל ציוד היכפי כלשהו-אם צריך לוותר על הצורב ולשדרג משהו אחר-אפשר -רצוי שיהיה שקט, אבל לא באופן מיוחד(דרגה 7 מתוך 10) -אין צורך במע' הפעלה או הרכבה. -במכוון לא הוספתי את שמות החנויות כך שהדעות יהיו אוביקטיביות, אני כמובן מעדיף מחנות שתתן את השירות הטוב ביותר בכל מה שקשור לאחריות ולכן שירות בבית הלקוח זה -הכי חשוב לי! * כאשר הירכבתי את המפרטים…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ, או בכלל כנראה נטבוק הכי קל הכי קטן (סביבות 10 אינטש) שאפשר לערוך עליו מסמכי אופיס... ולגלוש. חשבתי לכיוון של נטבוק (אבל אולי טאבלט יתאים גם?) במחיר עד אלף ש"ח. יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום מחפש הלמצה למחש נייד מסך 15" כולל ווינדוס 10 טכנולוגיית מסך IPS למטרת זום, אופיס וקצת משחקים. תקציב - עד 2000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין בקניית מחשב HP ENVY 14 דגם 1195, כמה לדעתכם מחשב כזה אמור לעלות? התכנון שלי הוא לקנות מחשב כזה ביד 2 במצב טוב.. להלן כמה פרטים נוספים עך הדגם: Intel® Core i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) תודה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא רוצה לעשות ערכות גרפיות וכ'ד. כרטיס קול: בסיסי ככל האפשר כיוון שאני רוצה לחבר לו כרטיס קול חיצוני להקלטות או אם יש לכם משהו ממש מעניין שיהיה שווה להשתמש בו להקלטות בי…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד של סוני חדש כאשר אני עובד ללא כבל רשת הכול עובד תקין , ברגע שאני מחבר כבל רשת לנייד וגולש באינטרנט אחרי כמה זמן המערכת נופלת למסך כחול מה יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-