עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1)Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2)Asus P5Q Deluxe 3)8GB Kingston HyperX (4X2GB) DDR2 1066 MHz 4)Thermaltake Ti1 CPU Color 5)Sapphire HD6790 1G GDDR5 2DVI HDMI 6)HT OMEGA CLARO 7.1 Sound Car(יבוא אישי*) 7)‏Thermaltake Armor MX 8)LG DVD-RW 9)Thermaltake 550W PS 10)500GB HDD כול זה ב2800 משתלם ? אני צריך את במחשב כהכרון למשחקים ,סרטים מוזיקה , ושיהיה חזק בלפתוח מלא אתרים בו זמנית . .

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by cobmetal,

שלום לקבל הצעה למפרט עבור קרובי משפחה , המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוסיקה ואינטרנט מידי פעם משחקים , מה שחשוב שיהיה מסך איכותי (חושב על 2209) , כמו כן יש צורך בציוד היקפי , את הקניה אבצע כנראה בסקייפיסי , תודה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט ב5500 כולל כול הציות ההקפי המחשב מיעד להריץ מחשקים חזקים מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. גם ללא מסך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by _PrincesS_,

בניתי מפרט למחשב גיימינג שישמש אך ורק ל-CS:GO ! אני בעיקר רוצה שה-fps יהיה גבוה ושהמשחק יהיה בהגדרות הכי גבוהות. זהו המפרט: [h=1]לוח אם Asus H97I-PLUS LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/h] [h=1]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/h] [h=1][/h][h=1]קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2[/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E[/h] [h=1]כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III[/h] [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520[/h] [h=1]מארז ללא ספק Antec X1-T Mid Tower Gaming[/h] [h=1]זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit[/h] [h=1]צורב LG DVD±RW…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. התקציב סביבות 4000 ראיתי של לנובו מאוד מעניינים אך האחריות היא רק שנה. מי נותן אחריות מלאה לשנתיים ומעלה? השימוש הוא ביתי ללא תוכנות כבדות חשוב לי הרד דיסק לפחות 250 ג'יגה תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לידידה שלי. אנחנו לומדים ביולוגיה ככה שכוח חישוב ויכולות גרפיות פורצות דרך הם ממש לא נחוצות. מה שחשוב לה זה שהוא יהיה עם מסך 15 אינץ'. השימוש העיקרי הוא ללימודים והרבה, כלומר שעות ארוכות של עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שלא יהיו בעיות קליטה עם האלחוטי (לא יודע עם זה בעיה בדגמים מסויימים, אבל האלחוטי מאוד חשוב). זהו, מעבר לזה רק שיהיה נוח, ועד כמה שמחשב 15 אינץ' יכול להיות קל היא בטח תשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. השימושים של המחשה בעיקר לסרטים בHD קצת משחקים איך המפרט הבא והאם הוא יתמוך ברזולוציה מקסימאלית Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty מעבד MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI לוח אם 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel זיכרון 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty צורב Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מאוורר לCPU JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC מארז צריך המלצה לכרטיס טלויזיה כמו שאתם רואים אני קצת לחוץ בכסף אז חסכתי קצת השאלה האם המפרט יספיק ? אין צורך בציוד היקפי חוץ מאולי שלט רחוק תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by DontPanic,

שלום חבר שלי צריך מחשב, השימושים הם משרדיים בעיקר olidworks קצת מטלב וקצת סרטים - ללא משחקים יש צורך במסך וללא שאר ציוד היקפי, החנות צריכה להיות בב"ש והוא מעדיף KSP ... התקציב הוא 3200 יש אפשרות לחרוג אבל עדיף שלא... , אין חשיבות מיוחדת לשקט, יש לשמור על אופק שידרוג זה מה שניסיתי אלו הרכיבים שצריך דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך …

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. היי אז ככה, יש לי כבר רמקולים 2.1 יש מקלדת ועכבר יש מסך 24 אינץ' ויש הארד דיסק נייד של 640 GB וצריך רק מחשב. התקציב הוא גמיש. המטרות העיקריות היא גלישה, צפייה בסרטי HD פה ושם אולי לשחק GTA. צריך שהיה כ.מסך HD והארד דיסק קטן. אין צורך בOC תודה

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  12. הדגש על המשקל הנמוך כמו גם על איך שהוא נראה הוא ישמש למצגות ולאופיס בעיקר

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. מחפש מפרט למחשב משחקים (גם סרטים) לא מתכנן OC. אני מעדיף שיהיה לי מעבד מרובע ליבה. (ירדו כבר המחירים נכון?) ללא ציוד הקיפי תקציב: 5k תודה מראש

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by BarBee,

שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by zman188,

מעבד AMD64 סוקט 939 מהסדרה החדשה לוח אם עם ציפסט nForce 4 עם תמיכה ב PCIe כרטיס מסך PCIe midrang או x700, 6600 ןגם כמובן S ata צורב DVD וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. וגם כמה לדעתכם זה יעלה בארץ (לא כולל מסך או ציוד היקפי)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. אהלן, יש לי ALIENWARE M11X R2 ורציתי לסגור אותו כאשר הוא מחובר בHDMI למסך אחר ושהמסך עדיין יציג את המחשב?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by nizzan77,

שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן. 3. האם יש צורך ב…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. שלום חברים! אחרי שבועות!!! של חיפושים שינויים סקירות וסריקות... ובעיקר כאב ראש..... החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי קניית מחשב חדש... 2 ייעודים למחשב: 1. הרצת מספר וינדואוזים במקביל כולל ויסטה (ע"י תוכנת VIRTUAL PC לטובת תרגול לדימוי רשת מחשבים.. אני לומד "מנהל רשתות מחשבים" של מייקרוסופט....) ככה שאני צריך בין 2-4 ג'יגה זכרון RAM ומעבד מהיר.. 2. הפעלת משחקים חדשים... כרטיס מסך ברמה בינונית -/+ שיריץ בלי שום בעיות משחקים חדשים... לא גיימר כבד... בינוני.... וזה גם לא אני.. זה לאח שלי... חחח אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 2400 MHZ 1066 FSB 4096 CACHE מחיר: 1300 ש"ח ~ לוח אם: Asus P5B Deluxe intel p965 מחיר: 1100 ש"ח ~ זיכרון: Corsair® TWIN2X20…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&AuctionId=6357118 קנייה טובה או שאפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר? וכמובן בהתאם לרכיבים אם כדאי לקנות או לחכות עוד קצת.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Godmoney,

אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב נייד שמתאים גם למשחקים חדשים וכבדים וגם לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו..). מה התקציב למחשב שכזה? אני הרי מניח שמחשב ב 4-5K לא מתאים להגדרה. אני אשמח להמלצות גם לדגמים ספציפיים. תודה למי שימליץ וייעזור.

23. אוקיי ראיתי את המפרטים המוכנים וכולם כוללים מעבד כפול ליבה של אמד. למרות כל האהבה שיש לי אמד נראה לי אני אלך על אינטל בגלל ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר. (עד כמה שזה נשמע מוזר) אני לעומת זאת ראיתי הצעה לאינטל Q6600 עם מפרט לא רע ב1600 שח אני די חושב שאני סגור על התוספות שאני רוצה, והכל אמור להגיע גם לסביבות ה3000 רק עם מעבד 4 ליבות. אוקיי אז המעבד אמור להיות Q6600 דגם G0 לוח אם של אסוס P5KPL-CM דיסק קשיח 320 גיגה סאטא 2 16מגה באפר וסטרן דיגיטל צורב דיוידי פיוניר X20 זיכרון 2 גיגה דדר 2 800 מגה (לא מרוצה) מארז דרעק (לא מרוצה) ספק כח דרעק (לא מרוצה) כ. מסך על הלוח (ממש לא מרוצה) כל זה היה במפרט המקורי עכשיו שידרוגים שלי במקום 2 גיגה דדר 2 800 מגה הרץ קינגסטון שהיה במפר…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים