ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מפרט ב4300 ש"ח אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז, ספק וקירור למעבד OC כבד, משחקים כבדים אז ככה יש לי כמה אפשרויות: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit [ ¤ 964.61 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler [ ¤ 176.43 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן אז ראשית אציג את עצמי: קוראים לי רומן, אני מוזיקאי בעיקרון וכל הקשור אליי מבחינת עולם המחשבים היא עבודה עם מוזיקה. אני כבר שנים לא מעודכן בכל הקורה עם הטכנולוגיה אז מאוד ארצה את דעתכם; לפני מספר ימים רכשתי לכבוד יום הולדת של אחי הקטן מחשב חדש, לא היה לי הרבה תקציב אך עם זאת ניסתי לעצב מפרט כזה שיתאים למשחקים החדשים בשוק. הנה המפרט הטכני: Intel Core I3 540 3.07Ghz 3.06 Ghz לום אם: Chipset Intel H55 4GB DDR III I333 דיסק קשיח: GB500 7200 RPM SATA II GeForce PX240GT 1024MB כל השאר לא חשוב. אני מאוד מבקש לא להשתולל פה יחסית למחשבים יקרים מאוד, התקציב שלי היה נמוך. כולל מסך 19.5 אינג' ורמקולים + סאב: 3400 ש"ח אז, מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג), הייעוד שלו הוא למטרת לימודים, אופיס וכדומה, כמובן חשוב לי שיהיה חזק ביחס למחיר שלו. הבנתי של- DELL יש מחשבים טובים, משהו אולי יכול להמליץ לי על דגם מסויים? או בכלל על מחשב נייד שיתאים לצרכיי תודה ענקית מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, השימוש ללאפטופ הוא ביתי/משרדי, קרי סרטים, מעבד תמלילים ואינטרנט. אני מעוניינת לרכוש לאפטופ (מעל 15 אינץ') עם מסך מגע - אך אלו לא מגיעים עם RPM גבוה מ-5400. האם להתפשר על ה-RPM? תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עם כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר HD שימושים עיקריים - הצגת תכני 1080p וצפיה בYES... בעקרון יש בסיס: C2D E7200 EP43-DS3L 2*1GB DDR2 RADEON HD3450 WD 160GB WD 500GB יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים של SAMSUNG, שהצורך הוא בעיקר ללימודים. קודם כל רציתי לדעת איך SAMSUNG נחשבים בתחום. הדגמים הם: - Q330 JA03IL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783983 R540 JT01IL - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה, רציתי לשמוע כמה דעות על החלקים שאני עומד לקנות, יש לי מארז compucase מאוור זלמן למעבד, מסך סמסונג 206BW 20" HD וכרטיס מסך Palit 8800GT 512. אז ככה: המחירים הם של KSP. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB -860 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E -1289 זכרונות DDR III 1066Mhz - Life Time Warranty 2X1GB OCZ Special Ops Editio -340 דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II -580 ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan- 470 מקלדות Logitech Logitech G15 Gaming Keyboard (English Only)- 374 סה"כ 3913 תודה מראש לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב עבור גיימר כבד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציבב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם יעלה שיקול רלוונטי שממש משתלם אשמח שתעלו זאת בכתב. לדוגמא כמה חשוב מעבד i7 לעומת מעבד i5 ?. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) .יעשה במחשב גם שימוש משרדי אבל הדגש הוא כאמור גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, destiny, watch_dogs, crysis, battlef…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה שימו לב להערות ולהתלבטויות למטה - תודה על הייעוץ חברה. 1. E8400 BOX 2. לוח אם MSI P45 Neo-F 3. כרטיס גרפי : HD4670 4. זכרון : G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION 5. ספק כח HEC 450TDT 450W 6. שאר הרכיבים ישנם.. מארז, HDD וכו. ישודך למפרט מסך 19 אינטש. הערות : מתלבט לגבי הלוח אם יתכן OC בעתיד, שימוש המחשב משחקים + צפיה בסרטים. לוחות אם אופציונלים שעלו בדעתי חוץ מה MSI הזול יותר הם : 1. Asus P5QL-E כ 550 ש"ח 2. DFI LanParty DK P45-T2RS היקר כ 720 ש"ח האם מוצדק להשקיע כ 300 ש"ח נוספים ולרכוש את ה DFI במקום ה MSI ??? או להשאיר את הלוח MSI ולהשקיע בכ. מסך ולרכוש את זה nVIDIA GeForce 9800GT אשמח לתובנות מכם ! תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עדיף מהחנויות KSP או פנדה שיהיה 250 או יותר GB צורב DVD והמעבד שיהיה של אינטל בקשר לכרטיס מסך, אני לא משחק בהרבה משחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים כמו NFS \ FIFA ולא קריטי אם לא יראו הכי טוב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בלי ציוד היקפי, עם המעבד החדש של AMD ה920 לא ה940 עם 2 גיגה עם אפשר 4 גם טוב HD4830 למסך 20 יספיק אני חושב 320 גיגה קשיח צורב מארז וספק נחמדים, וזהו... אפשרי?אני הצלחתי לעשות מפרט כזה אחרי הנחה עתידית שתיהיה למעבד ב200 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד יד שניה לצרוך אינטרנט ובנית אתרים (אמור להחזיק שרת APACHE ו SQL) התקציב הוא עד 3000 ויש את שלושת המחשבים שבכותרת אשר נכנסים לי לתקציב! הם נראים מחשבים לא רעים בכלל יחסית לצרכים שלי, מה לדעתכם הכי מהם הכי כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-