עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Deeply,

שלום לכולם, שמי אור ואני צריך מפרט של עד 3000 כלומר.. שלא יעבור אותו או שלא יהיה על 3000 (אלא קרוב אליו) אני צריך שהמחשב יתאים להכל.. לא למשחקים גדולים מדי, שיהיה INTEL. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by JONathan144,

זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  3. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤624 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤226 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ¤339 כמו…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. הצרכים הם גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. מסך 13-14-15". אפשר עם XP אם עוד מוכרים כאלה. זיכרון 2GB (כדי שהכל יעבוד באמת חלק). אני יודע שיש המון ניידים במחירים זולים שמתאימים אבל אשמח לשמוע המלצות על נייד אמין, וקנייה בחנות אמינה. עד 3000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by tkjbi,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני לא רוצה לתמוך בNVIDIA וב INTEL לא בגלל שהם גרועים, אלא בגלל שזה ידפוק את התחרות אם אני רק אקנה אותם, צריך המלצות ממכם. המחשב למשחקים ולמוסיקה-עדיפות לשקטטטט

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by spitfire3,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים חדשים שיצאו : FC2,AC,GTAIV וכו'. במחשב מתוכנן OC בעתיד (בשנה הקרובה). ישלי מסך כבר 17" ואני משתמש אך ורק ברזולוציית מסך במשחקים של 1028*768. שמשחקים יעבדו על MED-HIGH לפחות. המחשב צריך להיות כולל 2 רמקולים. ישלי כבר צורב אז אני לא צריך עוד אחד ואני יסתפק גם ב 250GB הארד דיסק כי יש לי עוד 120GB בבית של WD. עדיפות ל2GB זיכרון,יש לי קירור של AC 7 אם אפשר להעביר אותו ממחשב למחשב אז לא צריך קירור. אני מבקש שהמפרטים יהיו אך ורק מTMS כי זה הכי קרוב אליי ומבחינת המרחק זו החנות הכי טובה. וזהו. חשבתי על המפרט הזה: http://tms.co.il/preview/spec/hnfc1gsk תודה לעוזרים.

9. שלום, אני זקוק (בדחיפות) למחשב למטרות הורדות, צפייה בסרטים, גלישה ובבוא היום גם לשחק בו את GTA4 לכשיצא ל-PC (אני מודע לכך שדרישות המערכת שלו עוד לא פורסמו באופן רשמי, אבל המחשב הישן שלי מת בפתאומיות ואני לא יכול לחכות עם זה...). אין לי כל צורך בציוד היקפי או תוכנות אלא למחשב עצמו בלבד. התקציב שלי הוא כאמור בין 2000 ללא יותר מ-2500 ש"ח (נמוך, אני יודע, זה מה יש...). בנוסף, אשמח לחוות דעת על KSP. הם אמינים? הם באמת הכי זולים כמו שהם מתיימרים להיות? (נכוותי בקניית המחשב הקודם שלי [ז"ל] ואין בכוונתי ליפול שוב) תודה מראש לכל מי שיעזור לי בכך! ;D

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. שלום לכולם. להלן מפרט המחשב שיש לי בבית: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. הארד דיסק חיצוני, 500 ג'יגה, USB 2. לצערי כנראה שלוח האם או המעבד שלי שבקו חיים. את פרטי התקלה המצערת (אך מעודדת השידרוג שגם כך היה מתוכנן... ) ניתן לקרוא בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368199.0 כך שנשארתי עם המפרט הבא: זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד, מהירות 667, DDR2. ספק כוח של טרמלטק, 600W. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מעוניינת במפרט למחשב בסיסי לגלישה באינטרנט . לא מעוניינת בציוד נלווה כמו מסך או מקלדת ועכבר. לא מחשב AMD ולא סלרון. התקציב הוא 1000 ש". אודה על עזרתכם .. בברכה מימי

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם! ותודה מראש אני חדש פה ואני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים שיהיה שקט ואם קירור טוב יש לי התלבטות די קשה בין כרטיסי המסך למש 9800 GTX או ה-READON HD 4850 ועוד... אם תוכלו לעזור לי ולהרכיב לי מפרט שרצוי שיהיה בטווח המחירים הנ"ל אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה רבה!!!! וגמר חתימה טובה!!!!!! נ.ב אם אתם ממליצים לי להשקיע קצת יותר מ-3000 זה בסדר אבל הכי חשוב לי זה כרטיס מסך איכותי ואני לא כל כך מבין ובטוח מה לקחת

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Beginner,

קניתי מחשב נייד מאמריקה ASUS M50VM-B1 היום בערב המחשב נכבה לפתע. בדקתי את הטמפרטורה של הנייד ויצא 41C. אחרי שנסיתי להדליק אותו, אחרי כמה נסיונות הוא נדלק. - מה אפשר להיות הסיבות שגרמו לכיווי המחשב? -האם יש ספק רשמי לחברת asus בישראל שבה אני יכול לממש אחריות במידת הצורך?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by uzi123,

מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤359 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤627 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤300 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤124 זיכרון: TRANSCEND 1024MB DDR2 800MHz ¤97 כמות:2 מארז: FOXCONN TSAA-803 + FSP 400W PSU ¤308 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2269 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם יש שיפורים או שינויים בבקשה תראו לי ושזה יהיה מאותה חנות שהבאתי מימנה את המיפרט ו2200 מחיר אחרון לחרוג עד 70 שקל וזה גם לא רצוי המפר…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  18. היי [פעם אחרונה שאני מטריד אתכם]. בניתי מפרט מחשב לא כולל מסך, צורב DVD, הארד-דיסק, וכרטיס קול. אותם יש לי כבר מהמחשב הישן ולא אצטרך חדשים. המפרט הוא לגיימר ממוצע +, רציתי חוות דעת על החלקים (נבנה בפנדס כי משם אני קונה]: (יש לציין שרשום בכמות של הזיכרון 2. 4 GB בסה"כ, שיהיה דואל צ'אנל] יש לי וינדוס XP32BIT ואני לא אשדרג לויסטה או XP 64BIT, מה שאומר שיהיה לי 3.2 - 3.5 זיכרון מנוצל) ייתכן (לא בטוח) Overclock ו Crossfire. כל חלק וחלק חשוב לי. רציתי לדעת מה לשפר, שיריץ לי את קרייסיס (CW) על ההגדרות הגבוהות (ואפילו ההגדרות המאוד גבוהות) על רזולוצית ברירת המחדל שלי, 1024*768, מסך '15 (קטן מאוד). תודה, וסליחה על הרבה אשכולות שפתחתי...

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  19. היי, אני צריכה מחשב די פשוט, בעיקר להורדת שירים וסרטים, צפיה וגלישה. קיבלתי מפרט, אשמח אם תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי (אם אני צריכה משהו יותר בסיסי או יותר משוכלל והאם המחיר מתאים או יקר מידי). המפרט הוא: מחשב נייח: HP Pavilion a 6423 מעבד: Intel Core 2 Dou E4600 2.4GHz זיכרון:2048 MB דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כונן אופטי:DVD-WRITER-LIGHT SCRIBE עם תמיכה ב DOUBLE LAYER כרטיס גרפי-NVIDIA GeForce 8400 HD TURBO CACHE עם טכנולוגית PUREVIDEO זיכרון גרפי- 256MB זיכרון יעודי עד 1,023 MB זיכרון גרפי זמין כולל כרטיס רשת: 10/100/100BT כרטיס קול:high definition audio 7.1 מקלדת ועכבר אלחוטים תקשורת אלחוטית 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית:WINDOWS VISTA PREMIUM שנת אחריות במעבדת HP…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן, ישנו תקציב של 7000 ש"ח לקניית מחשב אשר ישמש למשחקים וסרטים(HTPC בחדר השינה) המחשב יחובר למסך DELL 2007WFP וגם לטלוויזית LCD 42" עבור סרטים דגש חשוב מאוד הוא על השקט! המערכת חייבת להיות שקטה מפני שהיא תמוקם בחדר השינה! להלן מפרט חלקי שהרכבתי, ואשמח מאוד להצעות/שיפורים שלכם: 1. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1400 ש"ח 2. לוח אם: מתבלט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס (אני מעדיף של אסוס - נראים לי יותר אמינים...) באזור ה 500-600 ש"ח 3. כונן קשיח - להרצת ווינדוס ותוכנות קבועות חשבתי לקנות: Western Digital WD740ADFD הרד דיסק 10000RPM 620 ש"ח האם ההשקעה כדאית? כונן עבור תוכנות והורדות Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB 420 ש"ח וכרגע יש לי במחשב…

22. Started by Evilized,

מסך כנראה אני קונה סמסונג T220P 22 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אם אפשר להרכיב תמחשב בפנדה או בנועה כי אלה האופציות היחידות שלי. תודה!

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. רציתי לדעת עכשיו שיצאו ה MB ו MBP החדשים, כיצד הם עומדים מביחנת ביצועים/מחיר מול הדגמים המקבילים של התחרות שלהם (אם אפשר התייחסות להבדלים בדגמים שנמכרים במחירים בארץ וכאלו בחו"ל) ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by nof-y,

היי, קניתי מחשב dell inspiron 1525 מעבד intel dual core 2 T5750 2 ג'יגההרטס אני יודעת שהסוללה אמורה להספיק ל3 שעות בערך. ואצלי, לאחר טעינה מלאה, הסוללה יורדת ונגמרת תוך בערך שעתיים וקצת כשאני עובדת באינטרנט . הורדתי את הבהירות של הצג וזה לא ממש עוזר. מה גם, ברגע שאני מנתקת את הלפטופ מהחשמל, האחוזים של הסוללה יורדים בשניות ל- 98 אחוז. המחשב חדש , נקנה לפני מספר ימים, ביצעתי טעינה ראשונית של 24 שעות ונאמר לי שאני יכולה לעבוד עליו בזמן של הטעינה הראשונית. האם זה תקין? במידה והסוללה לא תקינה, האם האחריות של דל מכסה את זה במיוחד אם מדובר במחשב חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים