עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haimcoen,

בס”ד שלום וברכה אשמח לקבל עזרה בקנית מחשב נייד לצלם ארועים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000ש”ח יש אפשרות לחריגה של עד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית photoshop ,lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

2. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה (שימוש בתוכנות אופיס) ובעיקר לביצוע מצגות עם תמונות ב- POWER POINT. הדרישות שלי מהמחשב: דק וקל ושיהיה 14 אינץ(אפשר גם 15 אינץ). מסך מט! איני מבין דבר במחשבים (וזו הסיבה שבחלק מהשאלות במילאתי בשאלון המצורף ישנם סימני שאלה) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי, אם אפשר כולל שם חברה וסוג דגם. תודה רבה לעוזרים! תקציב- עד 4000 שח במקרה הטוב. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), בייחוד בניית מצגות ב POWER POINT עם תמונות רבות * גודל המסך- עדיפות ל-14 אינץ אך אפשר להתפשר גם על 15 אינץ * מסך מט- חובה * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי - פחות מ-2 קג * האם נדרש זמן ס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by patzy,

יש לי אפשרות להזמין מחשב נייד של Lenovo דרך עבודה של קרוב משפחה במחיר זול. אני מחפש מחשב קל (יש מחשב נייח חזק בבית) להסתובב איתו ושיהיה חזק להרצת תוכנות חישוביות (matlab וכו'..) חשבתי לכיוון של: 1)ThinkPad 410 2522- 3FG or C3U 2)ThinkPad T400 2765- 8R6 3)ThinkPad Edge 13" -24U המחשבים מסודרים לפי סדר העדפה אישי שלי (תרם ידוע עלויות דרך החברה אבל זה אמור להיות זול משמעותית אז כסף זה פחות בעיה) כולם גודל של 14.1" או 13.3" מתאמי משקל. צריך המלצה לגבי המחשב ואם יש אפשריות אחרות ב-Lenovo שמתאימים לקטגוריה אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…

5. להלן המפרט המבוקש: 1. בטריה בעלת אורך זמן (3-4 שעות שזה גם הסטנדרט היום, לא?) 2. מסך קטן יחסית, לניידות מקסימלית 3. כרטיס מסך שיכול להריץ משחקי תלת מימד, אני חושב שמשהו בסיגנון של X1400 של Ati או משהו דומה, אפשר גם יותר חזק 4. 2 ג'יגה זיכרון ידוע לי שהפעלת מחשב בתלת מימד גורמת לו להתרוקן מהר יותר מהרגיל, אבל חשוב שכשהמחשב במצב חיסכון הוא יחזיק כמה שעות טובות. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by idanpere1,

שלום אנשים... אני בונה לאח שלי מפרט שאמור לשמש אותו לעבודה בסיסית של אינטרנט אופיס ומשחקים סטייל FIFA 2008, PES וכו'... להלן המפרט שהרכבתי לו בינתיים, אשמח להצעות לשיפור.. : מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHz 610 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G 450 ש"ח זכרון: Kingston 1GB DDR2 800MHz 140 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8500GT 256MB PCI-e GDDR2 345 ש"ח HDD: WD 160GB 7200 RPM SATAII 230 ש"ח מארז כולל ספק: Codegen 6219 Midi 450W Max Black 195 ש"ח את המפרט בניתי בKSP אם אפשר לצמצם את המחיר טיפה ולהוסיץ צורב DVD אז בכיף... אם לא אז לא צריך...

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by tomegozi12,

ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by bluesguy,

הי לכולם..אני חדש פה אז נעים מאוד אני רוכש מחר מחשב ואשמח אם תיתנו דעתכם עליו..אז ככה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך עד 1000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ9000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, סאונד והקלטות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. cubase, finale ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים כבדים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. שלום לכולם אני מבקש עזרה בהכנת מפרט למחשב שיוכל להריץ את המשחק DIRT בלי בעיות (התאהבתי במשחק ). אני יודע שהסכום קצת נמוך, אבל אני לא צריך ציוד היקפי או צורב. המטרה היא שהמחשב יהיה עם OC קבוע בסביבות ה-3.0 , לאחר סיור קצר בפורום חשבתי על המפרט הבא (צריך להוסיף במפרט מארז וספק - אשמח להצעות) תודה מראש מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤377 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. היי אני מחפש מחשב נייח לסרטים\גלישה באינטרנט ומשחקים , צריך שיריץ אותם בצורה סבירה. מעדיף שיהיה הרבה זיכרון HD לא גדול במיוחד וללא ציוד היקפי התקציב המקסימלי הוא 4K אבל עדיף כמה שפחות הצעות רציניות בבקשה , תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. מפרט שהרכבתי למחשב המיועד לעבודה משרדית (וקצת משחקים) בתקציב של 7300 ש"ח (כולל מסך): מעבד Intel Core 2 Duo E6400 גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6 Motherboard זיכרון Kingston KVR533D2E4/512 512MB 533MHz DDR2 ECC CL4 DIMM דיסק קשיח Maxtor Daimondmax 10 250GB 16MB SATA II - 3Y Warranty צורב LG 4167B/H10A White OEM DVD-RAM כרטיס מסך Leadtek GeForce 6200 Turbo Cache (350/500) 128MB (256mb shared) DDR 64bit 4-Pipes - PCX - 3Y Warranty מארז Compucase CI-6A19 White - 0.8mm Steel + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan מקלדת ועכבר Logitech Cordless Desktop Desktop EX 110 כונן דיסקטים Sony Floppy Drive (White) מסך Samsung 960BF 19" LCD מחשב למשחקים (השי…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הלך לי לוח האם של המחשב - ASUS P4T533-c Chipset 478 למחשב יש כונן DVD כרטיס רשת אלחוטי ספק 300 ואט, כרטיס פיירוויר ומארז לא רע המחשב משמש לשימוש משרד (אופיס) + פוטושופ לעיבודי תמונות בסיסיים ולכידת וידאו במסרטה הביתית. התקלה לא באה בזמן טוב - ואשמח לרכוש את החלקים המומלצים במינימום מחיר: לוח, ספק, מעבד, 1 גיגה זכרון האופטימליים.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

המחשב חייב להיות מ KSP דקה מבית של חבר תקציב 2500 חייב יציאת HDMI בלוח מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB - 695 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EG41MF-S2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 435 1 435 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units Total Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 185 1 185 ספקי כוח‏ CoolerMaster Price Units Total eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan 270 1 270 מארז אין לי מושג אבל מחפש משהו טוב

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Ofeking,

שלום. נעזרתי בכם בעבר, ואני צריך שוב את עזרתכם. אני מחפש עוד מחשב נייד ונראה לי שנטבוק הכי יתאים לדרישות. אני שוקל לשם כך את ה asus 1000he. לשם כך, לפני כן, יש לי מספר שאלות על המחשב: 1. לא הבנתי מה היכולת של המעבד. קראתי באינטרנט שיש אנשים שמפעילים את המעבד במהירויות גבוהות מהרשום במפרט. זה משהו בילט אין במחשב, או שעושים אובר קלוק (ומאבדים אחריות?)? 2. האם אפשר לקנות את המחשב מראש עם 2GB ראם, או שחייבים לקנות אותו עם 1, ולהחליף אח"כ? 3. ראיתי באינטרנט שאנשים מפעילים על המחשב הזה משחקים כמו WOW, Warcraft3, AOE3 זה הגיוני? איזה משחקים כן יעבדו? (ברור לי שדברים ישנים, השאלה כמה ישנים). 4. האם יש למחשב יציאה לטלביזיה? בנוסף, אם יש מישהו עם המחשב הנ"ל, אשמח לשמוע התרשמות אישי…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. היי, כותרת. מה להערכתכם שוויו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by MS-D,

שלום ! אני זקוק למפרט מחשב שיכלול הכל פרט למסך СD צורב ופלופי .. חשוב שישב בתוך מארז קטן כי אני יזדקק להעביר את המחשב מהחדר לסלון (הרבה..) ובנוסף לכך שיורכב למשחקים כבדים .. בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by m_g,

אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by itai666,

בוקר טוב. אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3 לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz ספק כוח- 650 enermax 120mm זכרון 8G DDR 3 כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA וזהו בעקרון רציתי לשאול מספר שאלות א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי תודה לעונים ויום טוב!

23. Started by john1984,

עזרה בבקשה . . . מה הם הפערים בין המחירים (פחות או יותר ) של נישאים בינינו לארה"ב ? - חושב לקנות או HP או DELL ואם שווה מבחינתה אחריות החומרה להביא מחשב מארה"ב ולהסתכן בכך שהוא יהרס, לפני הבנתי DELL ארה"ב, האחריות היא רק שם ובארץ אין בכלל וHP האחריות היא לשנה בלבד . . .

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. 6600E 2GB 800MHZ TRANSCEND עדיין איני יודע מה הדגם ASUS P5B DELUXE 8800GTS HD WD 2500SK LIBERTY 400W Gigabyte GZ-FA1CA

• 3 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.