ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
חשבתי ללכת על ה9800GTX אבל אז ראיתי שיש לו רק 512 מגה זיכרון אז חשבתי ללכת על ה8800GTX עם ה700 מגה אבל אז קראתי שATI מוציאים כרטיסי מסך עם 2 מעבדים ואחרי זה בכלל שמעתי שהולך לצאת דיירקט איקס 11 אז חשבתי לחכות בקיצור אני מבולבל, לחכות או לקנות? אם לקנות אז מה הכי כדאי לי באזור של ה2500 שקל אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS וFAR CRY2 ואת GTA4 בצורה חלקה. בינתיים אני עם ה7800GTX של Evga
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש טענה כי איכות הוידאו שלהם בתצוגה היא לא טובה, ורואים מין בלוקים שחורים חלק מהזמן. הייתי שמח אם מישהו היה יכול לוודא את זה גם.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים שבאים עם כרטיס קול של 5.1,כלומר אם יש יציאה אופטית? כי עדיין לא ראיתי מפרט של מחשב שיש בו סאונד 5.1,ואם כן הייתי רוצה לקבל דוגמאות למחשבים כאלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
במפרט "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 2500 ש"ח - ללא מסך" כתוב בתיאור שללוח "יציאות DVI ו SVIDEO ו HDMI". http://hwzone.co.il/specslist/view/81/#; נראה לי שכרטיס האם לא תומך ב-SVIDEO.... האומנם ? ביי-אורן
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני עדיין בחיפושים אחרי מחשב נייד שיהיה חזק למשחקים מצאתי את זה Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24599&catid=919#details המפרט נראה טוב אבל עדיין יש שאלה של איכות יש למישהו נסיון או דעה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש להביא מחשב נייד מחו"ל. איזה מותגים נותנים בארץ שירות במסגרת אחריות למחשב שהגיע מחו"ל ולא נקנה בארץ? אשמח לדעת. תודה על כל מידע בנדון!
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה נייד מומלץ עד ל 6000 שקל ? האם יש ניידים עם 2 כרטיסים במחיר זה או שצריך לעלות במחיר ? השימושים לנייד הם גלישה, משחקים (עד כמה שאפשר, גם חדשים), תכנות, אופיס ושאר הירקות. עדיפות שיהיה נייד (13-15") אבל לא יותר מדי על חשבון ביצועים. אם אפשר המלצה גם ל matte וגם ל glossy.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבנית מפרט, בסכום של 5 אלף שקל, אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב. מתוך החמש אלף אני מעוניין להשקיע עד אלף שקל בקניית מסך 19 אינץ רחב. אין לי חנות מועדפת ולכן כל חנות טובה מאזור המרכז עם מחירים סבירים תתאים. הנה המפרט שעליו אני חושב עכשיו, אני אשמח לקבל הצעות לשיפור. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 htt…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הקרובה. התקציב שלי הוא כאמור 4-5K כולל מסך וציוד הקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. עיצוב לא חשוב, ושיהיה יחסית שקט (לא קריטי). אשמח גם לקבל הצעות עם התאמה לחנות שבה אוכל להזמין מחשב זה. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט המחשב. גיימר אני לא זאת אומרת שפעם בכמה זמן אני משחק משחקים לא כבדים מידי.. כמו כן אני אשתמש בו לשרטוט וסימולציות.. לוח אם: Intel G31 1600Mhz C2Q כרטיס מסך: AXLE 3D Geforce 8600GT 512MB מעבד: Intel C2Q q6600 זיכרון: Kingston DDR2 1024*2 800MHZ דיסק קשיח: Hitachi -Seagate 250GB כונן: משהו של סוני X20 מסך: 22"-2ms 3000:1DFC מארז: סוג Atx - Mid Tower מספר מאווררים; 2+ AirGuide מחיר: 3,058 ש"ח מה דעתכם על המפרט? על המחיר? ערוך: המפרט מהחנות http://www.pcdeal.co.il. יש למישהו מפרט יותר טוב במחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חבר שלי עומד לקנות מחשב. מטרת המחשב היא הרוב משחקים ואולי גם סרטים...העיצוב של המחשב לא חשוב, אולי רק קצת, לכן הוא בחר את הCM690, לא צריך מערכת הפעלה, ואת המחשב מרכיבים לבד. לא מתוכנן OC. רצוי שיהיה הכרטיס מסך HD4870. רזולוציית משחקים - 1280x960 אבל מתוכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY. (ובעתיד אולי למסך רחב) זה מה שאני והוא בינתיים בנינו לו, סה"כ יצא 3800 ש"ח, אם יש מקום לשפר, תגידו איפה ובמה החלק המשופר יותר טוב.: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE P35--DS3L (אמרו לי שכדאי P43, אבל אני לא יודע אם ה50 שקל הבדל ביניהם שווים את זה..מה ההבדל? שמעתי משהו PCI-E 2.0 אבל הבנתי שזה לא עושה כלום...) כרטיס מסך: HD4870 זכרונות: 4GB KINGSTON 800MHZ ספק: HEC 500W מארז: CM690…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אחרי כמה וכמה ספקות, בסוף הגעתי להחלטה שזה המחשב שאמור לספק במשך תקופה של כמה שנים.. מחשב הנוכחי שלי כבר כמעט 8 שנים, אז כמו שאתם רואים אני לא אחד שעושה שידרוגים כל שני וחמישי.. זה המחשב שבניתי.. מעבד- Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB קרור למעבד- Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 לוח אם- GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זיכרון- 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel הארדיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- (CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כוח- כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan צורב- DVD±RW GH22NS x22 Bl…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש אך ורק לתוכנות אופיס ואינטרנט. ראיתי את המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= האם הוא יתאים? האם המעבד הוא דגם מקביל למה שהיה בזמנו סלרון? אם כדאי לעשות שינויים בעלות מינורית אשמח גם לדעת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. רצוי עם DVI גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע חג שמח
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
להרכבת מחשב חדש, גיבשתי פחות או יותר רשימת קניה כאשר דיסקים קשיחים וכונן DVD יש לי כבר. המחשב נועד לשמש ב: 1. עריכת סרטים ותמונות ממצלמה (פוטושופ וקריאטיב סוויט של אדובי) (40% מהעבודה) 2. עבודה משרדית Office 2007, אינטרנט, תכנת ניהול משרד, ניהול אתר ברשת (30%). 3. עריכת מוסיקה (ברמה בסיסית+עם אדובי אודישן) (15%) 4. משחקים (ברמה בינונית-) (15%) חשוב לי שקט, ואמינות חומרה הכי שאפשר, התחברות לגאדג'טים וגיבויים עם דיסק חיצוני ב-eSATA, ו- 1394 . אז הנה שלד המפרט, ואשמח לכל הערה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB Cache קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Abit IP35-PRO Intel Socket 775, eSATA, 1394, ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB …
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
SAPPHIRE 100245L Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail $159.99 AllComponents 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model $44.99 GIGABYTE GA-EP45-DS3L LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail $104.99 Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400 - Retail $164.99 Subtotal: $474.96 בנוסף בארץ אני קונה מארז+ספק, אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי מעודכן בעולם החומרה אבל אני זוכר לטובה את הרמה של הפורום אז אני בטוח שתוכלו לעזור לי. אני מעוניין לקנות מחשב לאח שלי למשחקים חדשים (דוגמת StarCraft2, RedAlert3 וכו'). ישנו מסך 22" ברזולוציה 1680x1050 לכן הכרטיס מסך צריך להחזיק את הרזולוציה הזו חלק. האם מעבד ליבה כפולה יעשה את העבודה או שכדאי לקנות Quad? (המחשב ישמש להרבה שנים) האם 2GB זיכרון זה מספיק או שכדאי 4GB? איזה חברות של לוחות אם מומלצות היום?(בזמנו asus ו abit שלטו) דרוש הרד דיסק מהיר של 500GB... איזה חברות אמינות היום? ודרוש מארז נוח ושקט + ספק. (אין צורך בציוד היקפי) אפשר למתוח את התקציב למעלה אם זה כדאי. אגב יש איזו פריצת דרך בקרוב שכדאי לחכות לה? (מעבדים חדשים, מאיצים …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-