עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך מחשב ב5K פחות או יותר לילדה בת 13 שקצת משחקת משחקים כמו SIMS 2 וכו ומורידה הרבה מוסיקה ושטויות לא צריך מסך (יש כבר LCD) אבל צריך מקלדת ועכבר חדשים ויהיה נחמד גם מארז שקט יחסית אבל לא קריטי. לא צריך פה בעיקרון שום חלק מפוצץ ומוגזם אבל שיהיה מחשב איכותי בסך הכל. תודה מראש, אור

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by michaelr,

לוח אם-Gigabyte GA-990FXA-UD3 841 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3206 מעבד-AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz] 1,343 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3311 זכרון-G.Skill RipJaws-X 16GB Kit 8GBx2 988 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3326 ספק כוח-sEnermax REVOLUTION85+ 1250W 85Plus Silver 1,392 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2730 מארז- NZXT Phantom 700 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3433 קרור-Antec Kuhler H2O 620 367 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3160 סה"כ5,362 ש"ח *כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך מכיוון שאני מחכה לראות מה יש ל NVIDIA להציע עם הכרטיסים החדשים אז אני אשתמש…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בהרכבת מפרט עבור חבר העוסק בעריכת וידאו. התקציב: עד 4000 ש"ח (אפשר להתגמש אם אין ברירה). מה דרוש: מעבד, לוח אם, זכרון, כוננים קשיחים, ספק כוח (ואולי כרטיס מסך פשוט). מה כבר יש: מארז, כרטיס עריכה (AGP), מסך וציוד היקפי. מה כבר עבר לי בראש: כוננים: 1 מהיר מאד לתוכניות ו-1 גדול מאד לחומרי גלם זכרון - לפחות 2GB לוח אם - עם מקום להכניס כרטיס עריכה וותיק שאינו PCI-E (כלומר AGP) שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך פרט לכרטיס העריכה (כרטיס TV)? תודה,

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. שלום לכולם, חבר מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים: מוזיקה, אינטרט, משחקים בצורה סבירה פלוס נגיד. הדרישות הקריטיות הן: שיוכל להריץ הרבה דברים במקביל (מוזיקה אינטרנט, מסנג'ר ועוד..), כך שלדעתי יש צורך לשים 4 ג'יגה זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). העדפה למחשב מבוסס אינטל (i3 נראה לי הוא במסגרת מחיר), 500 גי'גה הארד דיסק לפחות (עדיף טרה), שהלוח אם יתמוך Usb 3 אם אפשר. ועוד סוגיה אחרונה, מסך המחשב שלו כרגע מחובר לממיר של יס עם hdmi, הוא רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלויזיה בו זמנית. אז לא יודע אם זה אפשרי או איך, אבל אם זה תלוי כרטיס מסך אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה (אם זה לא אז אשמח להסבר איך עושים את זה , מפצל hdmi או מה שלא יהיה הפתרון ). במאמר מוסגר, במידה ומחשב מבו…

6. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by adamv3,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]פרטי המוצר [/TD][TD=width: 36][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70]סהכ מחיר[/TD] [TD=width: 70]מחיר בשקלים כולל מעמ[/TD] [TD=width: 70]כמות[/TD] [TD]שם[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel-CM8064601560113-i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock-Fatal1ty-B85-Killer-Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Inte…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by SpEcToR,

לא צריך ציוד היקפי.. רק עכבר ומקלדת... מטרה:.. משחקים, סרטים, פוטושופ.. אינטרנט.. ותגידו.. מה יותר טוב AMD או אינטל?! תודה.. נ"ב: אולי אני אעשה OC קטן.. אז תגידו לי לאן אני אוכל להגיע בלי מאוורים משהו מיוחד כמו ה-BT... תודה... אה.. ועוד משהו.. אני חדש =]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by nir_varon,

AMD Athlon 64 3000+ (S-754) מעבד A-DATA DDR 400Mhz 512MB זיכרון WD 160GB SATA דיסק קשיח Nec 3500A DVD+RW x16 Dual x2 צורב DVD compucase - CI6A19 + PSU 300W מארז Creative Inspire 2500 sub + 2sp רמקולים Gigabyte K8NS (S754) Nforce3 250 לוח אם ATI (Sapphir) 9600XT TV, DVI, 256MB כרטיס מסך Hyundai q17 מסך Teac/Sony 1.44 …

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…

13. אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל. את הלוח אם יש לי כבר כמה שנים, ואני חושבת לשדרג (רצוי עם כמה שפחות שדרוגים נלווים - הזיכרון והמעבר, אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה). השימוש: בעיקר גיימינג, אח"כ כל השאר (צפיה בסרטים, גלישה וכו') אז בעצם אני רוצה המלצה ללוח אם שיהיה טוב לשנתיים הבאות בערך, אמין ואם הוא דורש שינוי שאר החומרה (זיכרון ומעבד), המלצות גם בכיוון הזה.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. 1.Xaser II A6000A Plus Tower Case 2.Gigabyte GA-8INXP intel E7205 3.Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 4.Corsair CMX512-2700C2 X2 5.WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 6.Enermax 350W EG 365P VE 7.LG DVD 16x48 OEM 8.Hercules 3D Prophet 9700 PRO סה"כ 8,500 ללא פלופי.ללא כרטיס סאונד,ללא ציוד הקפי. האם השילוב בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כונני קריאה וצריבה ומסך כל אלו נמצאים ברשותי, כונן 120 8 מג"ה כ.מסך RADEON 9550 צורב DVD NEC קורא DVD LG תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Timewalker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל מתלבט אם לחכות לרכיבים מתקדמים יותר עבור ה Vista. התקציב הוא 9K (יש לי מסך, HD, וכוננים מהמחשב הקודם). כעקרון המחשב מיועד למשחקים וכבר החלטתי לחכות ל Conroe + לוח עם Crossfire 3200 - RD580. התוכנית היא רכישה ראשונית של 1900XTX + רכישת תוספת לכשהכרטיס כבר לא יחזיק. ועכשיו לשאלה האמיתית: האם יש טעם לחכות לכרטיסי מסך שיתמכו ב DirectX 10 עבור תאימות ל Vista? למען האמת אני לא ממש סגור על זה שאני צריך את ה Vista, אבל זה סיפור אחר. אני רק רוצה לשמור על תאימות.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by UHU,

שלום הייתי סגור על המפרט הזה די הרבה זמן: מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm אבל המחירים קצת השתנו יש לי עוד 500 שקל להשקיע מה לדעתכם כדי לי לשפר?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  20. מעבד : Intel \ E5300 \ Q8200\ E7300 קירור מעבד : Thermalright SI-128 SE +Nanoxia Super Silent Fan לוח :BIOSTAR TPower I45 זיכרון יחידות Super Talent DDR2 4Gb 1066Mhz : X2 דיסק קשיח :1TERABYTE HD103UJ Samsung כרטיס גרפי : TWINTECH 9800GTX (+) PLUS \ Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 1GB DDR5 \ ASUS HD4830 512MB DDR III צורב : LG H62N SATA DVDRW מארז : NZXT Tempest AirFlow King \ Coolermaster Centurion 590 ספק : SeaSonic 400W SS-400ET-APFC \ FSP BLUESTORM II 400W הסכום כנראה יהיה בסביבות ה2600ש"ח המחשב יקנה דרך אישתו של אחי בחברה שלה ככה שהתקציב אינו ברור כולכך. אם אפשר המלצה למקלדת USB שקטה ככול האפשר שתהיה נוחה כמובן ותתאים לגיימינג. המערכת המורכבת פה מתאימה לC@ ב…

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  21. תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. אני מחפש מחשב לשכן שלי שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט , אופיס ואולי פה ושם משחק פשוט כלשהוא. הוא רוצה להשתמש במחשב גם כטלויזיה אז הוא צריך במפרט גם כרטיס טלויזיה ומסך ראוי בהתאם. אם 3.5 אלף לא מספיקים אז תגידו ואני אודיע לו ... אני חושב שהמחיר די גמיש. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 14:57:50 אני יודע שאני מקפיץ אבל אני צריך את המפרט הזה...תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Kiklop,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא ב 6000 למשחקים כבדים מ KSP? פתח הכל איפוס מעבדי AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי AMD ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC HEC 475W (True Watts) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 6150 ¤

• 9 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים