עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום! אני מעוניין במפרט למשחקים. הנה הדרישות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 2 K ולא גם לאשראי והכל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים שיצאו אני מתאר לעצמי. כמובן אימטרנט,הורדות,צפייה בסרטים,מוזיקה וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק רמקולים וגם שיהיו פשוטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כונן דיסקים הכי פשוט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אהלן חברים! אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון המעבד) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 24'' ברזולוציה של 1920X1080- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עיבוד מידע 2D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודי קולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת ת"א ולשם כך אני רוצה לקנות מחשב נייד שתהיה לו גם יכולת לערוך וידאו בצורה טובה. הנה הדרישות: משקל: אני הולך להסתובב איתו הרבה כולל רכבות ואוטובוסים ככה שדי חשוב שיהיה לא כבד מדי. גודל מסך: בגלל הצורך של התעסקות עם וידאו אני מניח שאזור ה15 אינץ'. חברה: לא משנה לי, הבנתי שחשוב נושא האחריות והטיפול בארץ. תקציב: ממה שהתחלתי לברר אני מבין שמחשב כזה יעלה לי באזור ה5000 ש"ח. אני עומד בפני שכירת אוהל בת"א וכל שקל חשוב ככה שאשמח להצעה כמה שיותר משתלמת. מצד שני אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים הקרובות לפחות אז שווה להשקיע.אציין שייעוד המחשב הוא בעיקר עריכת וידאו ושימושים משרדיים (אופיס ואינטרנט). לא מעניין אותי גיימ…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. הרכבתי מפרט לפי דעתי הוא מצויין מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=4D391EAB-023F-4E32-8027-8EC713AABD06

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  6. שלום לכולם תעזור לי בבקשה להגיע לפתרון של סוגייה שמטריפה אותי מאוד! אני תכניתן WEB, אני צריך מחשב יציב ואיכותי לתכנות בסביבת WEB, מצגות ועם נוחות עבודה (מקלדת ופאד נוחים) כרגע אני עובד על PENTIUM 4 2.26 שולחני 512RAM ואני מסופק מהביצועים, כך שאני לא מצפה מהנייד לתמוך בכל הטכנולוגיות החדישות. אפשרות 1: יש את T41\T40 שהם מחשבים איכותיים מאוד ויציבים (מבחינת בניה וביצועים) אבל הבעיה היא שהם דגמים ישנים. כמו שקראתי בהרבה אתרים הם מיועדים לעבודה! וזה בתכל'ס מה שאני צריך.. כמובן זו גם לא תהיה בעיה לחבר אותו לטלויזיה ולראות איזה סרט. מחשב כזה מעודפים אפשר להשיג ב-2800-3400 ש"ח. חשוב לציין שלפני שנתיים-שלוש המחשבים האלה היו בליגה העליונה! אפשרות 2: האפשרות השניה היא מחשב בסביבות …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by galCool,

Intel E6750 2.66GHz 4Mb Cache 1333MHz FsB 2Gb DDR II 667MHz nVIDIA Geforce 8400 GS 256Mb 160Gb or 250Gb SATA2 16MB Cache 7200 RPM DVD+/-R x16 On-board Sound Card On-board 1Gb Ethernet Adapter איך זה?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  8. מחשב המיועד למשחקים בעיקר סרטי FHD ועבודה בP.S מתוכנן OC כולל מסך 24 חשבתי לקחת את המפרט הזה אך אולי אני אחכה לכ.מ 4870 שיצא ניראה לי עדיף על ה 4850 פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 990 ש"ח 1 Thermaltake V1 cpu cooler TT-CL-P0401 247 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP35-DS4 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 825 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485512HB 1,080 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 395 ש"ח 1 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 485 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 429 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Dell 24 LCD 2408…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by momo007,

שלום חברים נאמר לי ע"י ספק מחשבים כלשהו שהמעבד הנ"ל מהווה את סוף עידן פנטיום 4 ואילו ה- 775 מהווה את התחלת עידן פנטיום 5 על פי מה שהוא אמר המעבד הנ"ל יודע לנצל מקסימום 400 Mhz של זיכרון מישום שהוא לא דואלי. האם נכון? או שזה תלוי בלוח? (הוא הציע לי לוח אם משולב של ECS 661FX-M) מה דעתכם? נ.ב אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. דרך אגב ההצעה עומדת על 2700 ש"ח כולל 512 MB זיכרון ו80GB SATA HD

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Jen J,

שלום, תוכלו בבקשה לתת חוות דעת למפרט מחשב לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט). מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 453 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Cougar ARCHON-X Mid Tower Black Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 149 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 172 כונני SSD: Gigabyte SSD UD PRO 256GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 מסכים: ViewSonic 23.8" IPS Panel VGA HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪ 541 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש) כמות: 1 - מחיר: ₪ 0 סה"כ: ₪ 2079 ht…

11. טוב אז אני מחפש כבר זמן רק מחשב טוב ולדעתי החשב הנ"ל הכי טוב במחיר הזה. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode= מיועד למשחקים קלים (PES, FIFA ואינטרנט) אני צריך שתגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה משהו. ואם זה חכם לקנות היום מחשב עם 5400RPM דיסק קשיח בבקשה תענו לי

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות איטרנט \ אופיס \ PhotoShop ותוכנות עריכת סרטונים ( לא שימוש כבד ) התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי חריגה ובנוסף חשוב לי שיהיה לו אחראיות ל 3 שנים ראיתי את 2 הניידים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5417&CatCode=315 ה Dell חזק יותר במפרט אבל מנסיון שלי בעבודה עם מחשבים ניידים אני מאוד אוהב את הניידים של HP אני אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים או המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by er0101,

כנראה שהלך הספק במחשב הורדות שלי ואני שוקל לקנות מחשב חדש. הדרישות: זכרון 512 מגה CAS 2.5/3, מעבד בסיסי בכ500 ש"ח, קירור טוב למעבד (שיוכל לעבוד 24/7) הרדיסק 160 ג'יגה ATA133 7200RPM, לוח אמין וזול (עם כ. מסך מובנה), מארז עם ספק טוב אבל במחיר הגיוני (משהו כמו 300 ש"ח, אם אשפר בפחות). מה המחיר הכי זול למפרט כזה?

14. שלום לחברי הפורום מעוניין להתייעץ איתכם לגבי מפרט מחשב וחנות מומלצת עבור מחשב בסיסי אשר אני רוצה להזמין עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גלישה ותוכנות אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  15. אמממ... שלום, יש לי מחשב בן מספר שנים כבר, הוא נקנה כשעוד לא הבנתי כלום במחשבים, ולכן הוא מעט מפגר. המחשב (מארז, מסך, ובטח עוד כל מני דברים) הוא של קומפק, ולא ע"י חלקים שבחרתי באופן עצמאי ולאחר מכן הרכבתי בדרך זו או אחרת, מעבד p4 1700 mhz, רדאון 9000 פרו 128 מ"ב שקניתי לפני איזה שנתיים משום שלא יהיה לי תקציב לכרטיס טוב, 256 מ"ב sdram, לוח אם בלתי ידוע כלשהו של קומפק, ספק גם בלתי ידוע כלשהו (אם כי נראה לי שכתוב משהו על הספק, אבל אין לי כוח לבדוק... זה בטח גם איזה זבל של קומפק), כרטיס קול מובנה בלוח-אם, כונן dvd כלשהו של LG (אפילו צורב לא קניתי מסיבה כלשהי...), מסך fs740 של קומפק (אני מניח שהוא די עלוב ועולה איזה 500 ש"ח, אבל זה לא ממש מפריע לי, ואשמח אם תגידו לי מדוע צריך…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. היי חברים, זקוק לעצותיכם בנושא, אני כיום עם מפרט שאני סופר מרוצה ממנו הוא עושה עבורי כל מה שאני צריך בהיבט העריכות וידאו / סטילס ואפילו גיימינג. המפרט שלי הוא I7 8700K EVGA 1070Ti 32 GB RAM CORSAIR VENGEANCE (3000MHZ XMP) Asus Z370 P II Tp-Link Pci - E WLAN CARD SAMSUNG EVO 970 SAMSUNG EVO 860 WD BLUE 1TB SEAGATE BARRCUDA 2TB 7200RPM והמארז הנכחי שמצויד כולו בארבעה פאנים של 140ממ של נקטואה ועוד אחד של 120 נקטואה. ANTEC P8 עם כל אהבתי אליו אני מרגיש שהזרימת אוויר בו לא מוצלחת, מיותר לציין שיש לי D15 להתקנה על המעבד שכרגע לא מתאים למארז לכן אני מחפש המלצה למארז …

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. העיקרון שבחרתי לעצמי - מערכת AMD עם לוח תומך AM3 לשדרוג עתידי ומעבד תקציבי שיואץ ב-OC שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: עד 3,500 ש"ח (גמיש לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת מערכת הפעלה: תותקן Win 7 ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידו…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by natik,

מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) ספקי כוח Enermax ECO 80+ 620W Active PFC 12cm Fan PSU מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none …

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. ערב טוב, אשמח לעצות וחוות דעת לגבי מפרט למחשב אשר ישמש אותי כמחשב בייתי לעיבוד ועריכת מוסיקה למטרת עיסוקי כ-dj. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד מוסיקה ,קליפים ברזולוצית HD תוכנות DJ וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ACID , CUBASE ,MIXMEISTERשימוש באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. יותר מדי קריסות ואיטיות לפעמים. דבר נוסף, המחשב מחמם לי את החדר בצורה קיצונית, הוא יושב בתוך כוך כזה מעץ(יש למארז מאוורר בצידו), ואין לי מושג מה גורם לו לפלוט כמות קיצונית של חום, אני מניח שזה חלק מהקירור(המחשב עצמו מציג טמפ' סבירות לעונה), אשמח להצעת פתרונות קירור אלטרנטיבות לקירור סטוק במחשב שלא יגרום לו לפלוט חום לחדר. כמו"כ אשמח לחו"ד לגבי שדרוג מערכת הפעלה (לשדרג לX64 ? או לעבור ל VISTA?,המחשב שלי יכול לעמוד אני חושב בדרישות של VISTA) המחיר הוא לא פקטור, זה לא שאני הולך לקנות מחשב חדש... חשבתי על הוספת זכרונות לגבי HD אני די מתלבט בין פנימי לחיצוני כרטיס מסך לא יודע, הוא מציג גרפיקה נאה למדי אבל נראה לי הוא מעפן והוא זה שגורם לקריסות. אולי כרטיס קול ורמקולים נחמדים ב…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by Gal Ben,

שנה טובה ומתוקה! אשמח להמלצות על מחשב נייד חזק שיריץ את התוכנות של אדובי בצורה טובה Premiere pro Photoshop הגירסאות האחרונות- 2017 תקציב עד 5000 השימוש יהיה כתחביב ולא כמקצוע. איזה מעבד עדיף וכמה ליבות. אשמח להסבר מי למה כמה מאחר ומבולבל מההיצע בשוק האם קיים מחשב נייד שיענה לצרכיי?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by dvirs,

מעוניין לשדרג ולהוסיף זיכרון וכרטיס מסך זולים ככל האפשר. בבקשה המלצה לכרטיסים שמתאימים לשדרוג לוח-אם MS-7309 VER 1.0 המטרה: משחקי רשת [LEAGUE OF LEGENDS] , עריכות וידאו פשוטות. קיים כיום: מעבד AMD ATHLON 64X2 +3800, כרטיס זיכרון אחד של 1G תודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. רכשתי מחשב נייד מדגם INTEL DELL VISTRO 1015 יש לו מצלמה, אבל אני לא מוצא את התוכנה שלה. אפשר עזרה? או קישור לדרייבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9375142&type=product&id=1218093608316 הלפטופ נועד בעיקר לעבודה כדיג'יי, מבחינת המעבד, הארדיסק והזיכרון זה מספיק, השאלה איך הכרטיס מסך? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים