עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by גוב,

במפרט "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 2500 ש"ח - ללא מסך" כתוב בתיאור שללוח "יציאות DVI ו SVIDEO ו HDMI". http://hwzone.co.il/specslist/view/81/#; נראה לי שכרטיס האם לא תומך ב-SVIDEO.... האומנם ? ביי-אורן

2. כרטיס מסך גיפורס GT8800 2 גיגה קינגסטון דידיאר 2 320 וסטרוןדיגיטל 7200 לוח אם גיגביט G35 מעבד אינטל 8200 Q מארז ATA עם ספק כוח שלהם 400 אמיתי כמה הוא אמור לעות והאם הלוח אם חזק מספיק לשנים הבאות שיהיה ניתן לשרד תמחשב עם ציוד אחר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב חזק למשחקים ושימושים יומיים שאני אוכל בבוא העת לשדרג למשהו יותר חזק בעוד שנה, שנתיים ע"פ דרישה שלי.. שדרוגים אפשריים - הכנסת מעבד מהיר יותר, כרטיס מסך נוסף, מעבר מDDR2 לDD3 (כשהמחירים יותר שפויים). אבל קודם כל שאלה - האם זה בכלל שווה את זה? אני לא עוקב אחרי הרבה באנצ'מרקים, אז האם יש שיפור כ"כ גדול בין כרטיס מסך בודד לשתים במקביל? והאם DDR3 טוב יותר בDDR2? אני מניח שאבן הפינה למפרט צריך להיות לוח אם בעל כל הפיצ'רים הנ"ל והוא יכול להיות לא זול, אז אני מניח שתקציב התחלתי שלי הוא בין 4 ל5 אלף ש"ח. אודה על תשובות ענייניות .

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב בפורום, נראה לי שיש פה אנשים שיכולים לעזור מכיוון שאני כבר לא כל כך מעודכן בכל הרכיבים והטכנולוגיות החדשות אני מחפש מפרט בתקציב של עד 5500 (ללא מסך וציוד היקפי), אין תיכנון לOC...לפחות בינתיים השימושים העיקריים יהיו גרפיקה (פוטושופ, פלאש) ומשחקים (בשאיפה לכמה שיותר כבדים) המסך שיש לי הוא 19'' של סמסונג כבר ברור לי שאני הולך על QUAD CORE כנראה על Q6600 או יותר גבוה. אני צריך עזרה בהחלטה על לוח אם (כדאי אחד שתומך DDR3? באיזה צ'יפסט לבחור..ובאיזה יצרן??) כרטיס מסך- פה אין לי מושג מה יתן לי את התועלת המירבית לכסף, אני מעוניין להשקיע כ1000 ש"ח (100+- ) בכרטיס כדאי לעשות מערך SLI? או פשוט להשקיע באחד חזק וזהו? מארז- אני צריך המלצה על מארז איכותי …

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלום לכולם, אחותי הגדולה אוטוטו עוברת לדירה משלה וכן מתחילה לימודים במכללה. לכן, היא צריכה לפטופ. השימושים הכי "מעפנים" שיש - אופיס(אני עדיין מתלבט אם לקנות רגיל או כבר להתקין לה אופן אופיס), אינטרנט אלחוטי ואולי טיפה מוזיקה - זהו. קיבלתי לפני כמה זמן מ"נועה מחשבים" "מבצע": המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4100ב1,990 ש"ח. האם שווה מבחינת Bang for Buck? האם יספק לצרכים של אחותי? אם לא - אנא הביאו הצעות טובות יותר ומתאימות יותר תודה מראש לעוזרים!

7. Started by shabi08,

מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר להגיע בביצועים למפרט שנמכר בערך ב5000 בשנה שעברה. נגיד: Q6600 8800GT 2RAM שזה שנה שעברה היה נחשב מאוד חזק ויקר. אם למשהוא יש רעיון איך להפוך מפרט כזה לזול יותר, מבלי לפגוע בביצועים, אני אשמח לקבל אותו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. חשוב שתהיה יכולת לחבר וידאו למחשב לצורך המרת קלטות. כולל מקלדת ,עכבר ורמקולים, ללא מסך.

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום. אני צריך מפרט למשחקים שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים בשוק, סרטים באיכות מעולה. וכל שימוש אחר.. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אני כן רוצה לעשות OC. יש לי מסך 19" של SONY. אני מטלבת בין שתי סוגים שונים של כרטיסי מסך.. האחד הוא יותר חזק.. ה4870HD גירסאת OC של Club3D, והשני הוא 9800GTX+ XT OC של Twintech. והשאלה שלי היא - האם 4870HD יהיה מבוזבז אם אני יריץ אותו על מסך 19".. ואם זה בכלל מישתלם לי להוציא יותר כסף אליו מבחינת התמורה שלו למסך!. תודה לעוזרים! והנה המפרט שבניתי אם הכרטיס 4870HD. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3…

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by kikoos,

שלום,רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים שבאים עם כרטיס קול של 5.1,כלומר אם יש יציאה אופטית? כי עדיין לא ראיתי מפרט של מחשב שיש בו סאונד 5.1,ואם כן הייתי רוצה לקבל דוגמאות למחשבים כאלה. תודה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by yousux,

איזה נייד מומלץ עד ל 6000 שקל ? האם יש ניידים עם 2 כרטיסים במחיר זה או שצריך לעלות במחיר ? השימושים לנייד הם גלישה, משחקים (עד כמה שאפשר, גם חדשים), תכנות, אופיס ושאר הירקות. עדיפות שיהיה נייד (13-15") אבל לא יותר מדי על חשבון ביצועים. אם אפשר המלצה גם ל matte וגם ל glossy.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by thePony,

נכבדי הפורום שלום רב מחר אני הולך לקנות לאח שלי חלקים למחשב (יש כבר מארז) שמבוסס על תקציב של גג 4500 שקל (כולל מסך) בלי O.C ומיועד למשחקים. היה לי דיי קשה עקב התקציב הדל אבל בסוף הרכבתי לו את המפרט הבא: ספק: Spire Jewel 550W Silent Retail 290 ש"ח מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel 786 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 525 ש"ח זכרונות: 2X DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston 350 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital wd320AAKS 229 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte A…

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  15. חבר המליץ לי על האתר שלכם אז החלטתי ששווה לחפש עצה טובה. אני מחפש מחשב טוב ואיכותי כדי שיחזיק מעמד לשנים הקרובות. (<--- אופטימי) כאמור המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. על המחשב להיות מבוסס אינטל, עם 4 ג'יגה זיכרון, מסך 22" איכותי מקלדת ועכבר (רמקולים כבר יש לי). אני גם מעוניין במארז טוב ומעוצב עם ספק כוח איכותי ואיוורור מתאים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by sagosh,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. להרצת VMWARE בעיקר ועוד כמה תוכנות וירטואליות של ציודי תקשורת.. חשבתי על משהו כזה מעבד חזק 4 גיגה זיכרון 500 גיגה הארדיסק לוח-אמ טוב שתואם למעבד ולזכרונות אם כרטיס קול ומסך מובנה מארז וספק זהו אני לא צריך את כל המסביב אלא אם כן שכחתי משהו חשוב.. יש חיה כזו במחיר הזה? אפשר לחרוג טיפה.. אני פשוט כבר לא כל כך בקיא בכל החברות והדגמים ורציתי שתתנו לי משהו להתחיל ממנו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. קודם כל אני מודה מראש למי שירצה לעזור לי. הדבר הראשון שהייתי רוצה לדעת זה מהו הפרש המחירים בין מחשבים בישראל לבין מחשבים בחו"ל, לדוגמא ארה"ב. מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים, אני לא רואה בו שימוש אחר. דיסק קשיח של 200 ג'יגה בהחלט יספק אותי ולגבי שאר הדברים אני לגמרי לא בקיא. מה חשיבות הלוח אם? האם יש אפשרות לקחת לוח אם שיכול לשמש גם בעתיד, כלומר אחד שיהיה אפשר לשים עליו כרטיס מסך חדש? איזה מעבד זול יחסית ובעל מהירות מספקת?

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט המחשב. גיימר אני לא זאת אומרת שפעם בכמה זמן אני משחק משחקים לא כבדים מידי.. כמו כן אני אשתמש בו לשרטוט וסימולציות.. לוח אם: Intel G31 1600Mhz C2Q כרטיס מסך: AXLE 3D Geforce 8600GT 512MB מעבד: Intel C2Q q6600 זיכרון: Kingston DDR2 1024*2 800MHZ דיסק קשיח: Hitachi -Seagate 250GB כונן: משהו של סוני X20 מסך: 22"-2ms 3000:1DFC מארז: סוג Atx - Mid Tower מספר מאווררים; 2+ AirGuide מחיר: 3,058 ש"ח מה דעתכם על המפרט? על המחיר? ערוך: המפרט מהחנות http://www.pcdeal.co.il. יש למישהו מפרט יותר טוב במחיר שציינתי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by hichcock,

יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  22. אהלן, החלטנו לקנות לאחותי הקטנה מחשב. הדרישות שלה, לפחות כרגע, אינן גבוהות וכוללות בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקי FLASH או משחקים קטנים (GAMEHOUSE, SNOOD ודברים בסגנון). לכן התוכנית שאותה אני מעוניין לעשות הוא להעביר לה את המחשב של אבא שלי שהמפרט שלו מצורף כאן ולשדרג לו את המחשב. P4 2GHZ ABIT IS7 (848P) 512MB DDR1 בסופו של דבר המפרט שאני צריך הוא בשבילו. הוא גם משתמש במחשב לשם גלישה באינטרנט אך לפעמים משתמש בו לעריכת ווידאו חובבנית. למרות זאת, אני לא מעוניין לקנות לו ציוד יעודי מקצועי לעריכה, וזה יתבסס על המפרט שנרכיב (אם הוא התמודד עד עכשיו עם המפרט הנ"ל לעריכה, כל שיפור הוא שיפור) *עקב נושא ההחלפה בין המחשבים, חלק מהרכיבים שאני צריך וצריכים להיות כלולים בתקציב זה עבור המפר…

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. אחרי כמה וכמה ספקות, בסוף הגעתי להחלטה שזה המחשב שאמור לספק במשך תקופה של כמה שנים.. מחשב הנוכחי שלי כבר כמעט 8 שנים, אז כמו שאתם רואים אני לא אחד שעושה שידרוגים כל שני וחמישי.. זה המחשב שבניתי.. מעבד- Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB קרור למעבד- Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 לוח אם- GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זיכרון- 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel הארדיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- (CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כוח- כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan צורב- ‏DVD±RW GH22NS x22 Bl…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים