עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by gerdamen,

שלום אני צריך בבקשה מפרט ב3250 שח עם חריגות קטנות : אז ככה. מעבד 4 ליבות ,לוח אמ שיכלול HDMI ו FIREWARE 4 גיגה ראמ 500גיגה בהראד דיסק וכרטיס מסך סביר ב700-1000 שח מארז יפה של TT אם אפשר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. כאמור אני מאזור הדרום ומלבד איבורי או ksp אינני מכיר חנויות נוספות. אני מחפש מחשב בסכום 3000 ש"ח כולל מסך לפחות 20"+ לצורכי סרטים hd משחקים פשוטים וישומי אופיס רגילים לכן שאני רואה את המפרטים שמומלצים כאן לאומת מה שדוחפים ברשתות האם למחשב יחסית פשוט שווה להשקיע במפרט ולקנות במרכז ולקוות שלא ניזדקק לאחריות או עדיף לקבל ממכם המלצות ולקנות בחנות השכונתית או באחת הרשתות באזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכם חברים יקרים, קניתי מחשב נייד מהדגם המדובר בארה"ב. עבד בהתחלה אבל לאחר כמה שימושים בודדים הוא מסרב להיטען וגם לא מגיב לכפתור ההדלקה. עושה רושם שהבעיה היא לא במטען. בכל אופן דיברתי עם התמיכה הטכנית בארץ והם לא יכלו לעזור לי יותר מדי כי את הדגם המסויים הזה לא מייבאים לארץ, את שני הדגמים המקבילים 4530s ו- 4330s דווקא כן. פניתי גם לעזרה בארה"ב ולאחר שהם הפנו אותי כל פעם חזרה לישראל, הבהרתי להם שבישראל לא ממש יכולים לעזור. עכשיו המצב הוא כזה: אני יכול לשלוח אותו לארה"ב לתיקון או החלפה. מישהו פעם שלח מחשב של HP לארה"ב לתיקון ויכול להמליץ על אופן המשלוח ומרכז שירות שכדאי לפנות אליו? לחילופין, האם יש אלטרנטיבות אחרות בארץ? אשמח לכל עזרה,טיפ בנושא.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by DanyL,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסיסי, לשימושי אופיס וכד'. בבית, המחשב יחובר ככל הנראה למסך 22", לכן צריך שהוא ייתמוך ברזולוצייה כזו. כמו כן, הוא צריך להכיל WIFI, כונן דיסקים ומינימום 2 יציאות USB 2. כמובן, שהמעבד והזיכרונות צריכים להיות הכי טובים בגדר התקציב. בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? תודה,

8. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי התלבטות איזה מחשב נייד לקנות. העיקרון הוא שה1005P די מספק, מכיוון שאני צריך אותו לנסיעות ומסמכים ואולי לראות קצת קטעי וידיאו באיכות סבירה. השאלה היא, האם 10 אינץ לא קטן מידי? וגם היתרון הוא בעצם זמן הסוללה. מצד שני יש את ה 1201N שזמן הסוללה שלו די מעפנה רק 3 שעות בערך, והוא 12.1 שזה די מושלם. ושמעתי שהוא מתחמם יותר מידי. אבל גם היתרון הכרטיס מסך. בעיקרון יש לי את התקציב של 2500 בערך. מה לדעתם כדאי? מנסיון אישי עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by noambaum,

שלום לכולם! זה המפרט שאני מתעתד לרכוש בזמן הקרוב - http://tms.co.il/preview/spec/g1adyu2h אשמח לשמוע מה אתם חושבים, לא יבוצע OC , מחשב למשחקים ושימושים כלליים, יחובר אליו מסך 20" של DELL או מסך 22" של HP - עדיין לא החלטתי. על הערה / הארה תתקבל בשמחה ! שבת שלום. נועם

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by boss,

* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. Started by eliezer,

לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV ‎ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט למשחקים בתקציב של 2650 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי... אני מודע לזה שהתקציב נמוך למחשב למשחקים אבל זה התקציב ואין מה לעשות :-\ אני בטוח שתוציאו את המיטב מהתקציב למען המטרה...ויש עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב שנכנס בתקציב... בתודה מראש נ.ב אשמח לקבל כמה אפשרויות למפרטים...תשחקו חופשי עם החלקים...

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by BubbleBoy,

אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by kikijojo,

* מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Active HDL, Model Sim, Mathlab * גודל מסך ? 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (2.5 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMI USB3 VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB-1TB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?איכותית * מסך - מט. * מעבד - i7, חובה. * רזולוציית מסך - עדיפות ל- 1920x1080 תודה מראש על העזרה, זה ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 X 2 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail סה"כ 3000 ש"ח צורב יש כבר + ספק + מארז אז לא קניתי. הערות יתקבלו בברכה כי עדיין אני יכול לשנות דברים כמובן שהמחשב למשחקים ולא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. הי, אני צריך מחשב ממוצע +, כזה שיאפשר להריץ עליו משחקים חדשים, קצת אופיס, אינטרנט, גרפיקה (רינדורים בסדר גודל פשוט) וכו... האמת שאין לי ממש תקציב ,זה יכול לנוע מ3 עד 6 אלף. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 443 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤ 372 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 230 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL ¤ 574 ספק כוח : THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤ 407 מארז : THERMALTAKE M9D ( BLACK+WINDOW) VI4000BWS w/o PSU ¤ 436 מסך : L…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Studio54,

שלום יש לי מחשב נייד (hp probook 4510s ( עם 2 ג'יגה זכרון יש לי סלוט פנוי ותמיכה של הלוח עד 8 גיגה זכרון אני מחפש באינטרנט צ'יפ של SODIMM DDR3 בגודל 4 גיגה )מאחר והמחירים שלהם ירדו לאחרונה ) כדי לשדרג לסה"כ זכרון של 6 גיגה . אך עדיין יש הפרשי מחירים שמגיעים עד לעשרות אחוזים האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ברכישת זכרון לנייד ? יש הפרשים במחירים בין זכרונות 4 גיגה DDR3 1033 של החברות : קינגסטון , סמסונג, CORSAIR ,כשהקינגסטון הכי זול האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים אליו ברכישת זכרון לנייד שלי מעבר למהירות ולנפח ,שבגללו יש את הפרשי המחירים ? תודה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by yotep,

Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 1,190 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB 7200RPM 8MB WD2500JB 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 5,281 ש"ח איך המפרט שבניתי? לא מתוכנן OC מיועד לגלישה סרטים ומשחקים

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים די כבדים כגון Fallout 3 שיחזיק משחקים ותוכנות פופולריות בשוק לפחות לשנתיים הקרובות. אני זקוק לכל הציוד ההיקפי (מסך + מקלדת + עכבר). יש לי העדפה למחשב מבוסס Intel ולא AMD. שמתי עין על המסך של LG 22" W2261V לכן אשמח אם המפרט יכלול אותו אלא אם כן יש מסכים טובים אחרים. בנוסף אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה סרטי FullHD וSolid Work. נושא השקט לא כ"כ חשוב לי, בנוסף אני לא מתכנן OC למחשב. התקציב כמו שציינתי הוא 5000 עם לא יותר מדי גמישות. אני הרכבתי לעצמי את המפרט הבא רק כדי להראות כיוון כללי של הרכיבים, תרגישו חופשי להחליף את כולו. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 849 ש"ח Gigabyte GA-EP45C-DS3 I…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום, זה המפרט הונכחי של המחשב שלי: מעבד - Intel Core 2 Duo e6400 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 זכרונות - TwinMos TwisTer 2GB(1X2) 800MHz כרטיס מסך - ATI Sapphire Redeon x1950xt דיסק קשיח - ‎WD2500KS‎ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק - ‏‏Hec 450TD-TF 450W מארז - HJA-291 MIDI, 18cm Fan Silver אני מתכנן בשנה - שנה וחצי הקרובות כנראה לקנות מחשב חדש, אז השאלה שלי אם בנתיים זה כדאי לשדרג כרטיס מסך. מה שחשבתי לעשות זה לקנות REDEON ‏HD 4730 , ואם חייב מעבד מהר יותר בשבילו(אני מניח אני לא בטוח) אז אני יקנה קיררר ב-100 שקל ויעשה Overclock(לפי מה שהבנתי את המעבד שלי אפשר להעיץ הרבה עם אוברקלוק קטן יחסית). תקציב לכרטיס מסך + קירור(אם צריך) 600 ש"ח אם למישהו יש הצעות אחרות בתקציב הזה…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים (אני משחק מעט יחסית, ואני גם לא צריך שהמשחקים יפעלו בגראפיקה הכי טובה העיקר שיעבדו חלק). התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, אבל אם אפשר לחסוך את תעזרו לי לחסוך.. אני דיי סגור על הרכיבים אבל אני רק צריך ייעוץ, לראות ממכם שהכל בסדר, אם יש לכם עצות איפה אני יכול לחסוך בכסף וכו' וגם יש לי קצת שאלות. אז עוד פעם התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, המחשב הוא למשחקים ולעריכת סרטים ואני לא מתכוון לעשות OC. אני אשמח לקצת מודינג במחשב (אורות וכאלה) אז אם יש לכם הצעות לדברים יפים שלא יעלו הרבה (אני מתכנן לבקש מהחנות שיעשו לי). שימו לב שאני קונה את המחשב בעוד חודש בערך אז אני מקווה שהמחירים של חלק מהרכיבים ירדו קצת בגלל יציאת הסדרות החדשות מארז - 300 ש"ח NZXT TRINITY BL…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. זה מה שבניתי, אשמח לתגובות והערות. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪305 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪380 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪163 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10 + ANTEC VP450 - באנדל איכותי של מארז + ספק ! ₪338 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪277 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1818 בהתחלה הסתפקתי ב GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 אבל אז הבחנתי שאין לו יציאת HDMI אז שידרגתי לנ"ל במחשב יעשה שימוש של אינטרנט וסר…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים