עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. :nixweiss:דל אייסר טושיבה msi לנובו לכל אחד יש העדפות או סלידה מחברה מסוימת השאלה אם יש איזו שהיא ביקורת עדכנית ולא משוחדת והאם יש ביקורת של טכנאים שנתקלים בבעיות שחוזרות על עצמם בחברה מסוימת .ומה עם השרות שגם חשוב מי נותן שרות טוב ומהיר .תודה מראש לעונים אבי

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by aviados,

חברים שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש לא כולל מסך רק שיש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס INTEL או מחשב מבוסס AMD אם תוכלו לתת לי מפרטים של שניהם ולהגיד לי מה יותר טוב אני ישמח והמחשב משמש למשחקים ואינטרנט

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by more4444,

אני חושבת על לקנות את אחד מהחדשים של דל - vostro 1400 או את ה inspiron 1525 advanced. מישהו ממליץ על אחד מהם? אני לא יודעת אם כדאי בכלל את DELL ובפרט את שני אלו - אני מוגבלת בתקציב של עד 4500 מתכוונת לראות הרבה סרטים, לעבוד הרבה באינטרט, ללמוד ולשמוע מוסיקה. הייתי מעדיפה 14.1" כי הם יותר קלים, אבל הinspiron 1525 advanced ממש יפים ויש לי חולשה לאסטטיקה... המלצות מישהו??? הבנתי שאי אפשר לענות על זה כאן - אשמח לתשובות לאימייל more.yahalom@gmail.com

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שלום. אשמח להמלצה למחשב נייד שאמור לשמש כ"מחשב שולחני" בעיקר. התקציב בערך 3000 - 3500 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, משחקים קלים, סרטים, קצת תכנות בניה חזקה, שיהיה עמיד לרעיונות של הילדים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין בעיה שיהיה יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות בערך, אבל זה לא פרמטר חשוב עבורי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא קריטי. עדיפות ל USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 ג"ב. SSD או שילוב - נחמד, אם נכנס בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא מענין * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by bennnn,

שלום רב,מבקש המלצה למפרט מחשב עד 3000 שח לא כולל מסך.המסך יהיה 22 אינטש. בעיקר גלישה באינטרנט וגם משחקים. אני רוצה מעבד אינטל ה 8500? זה הכי טוב ביום? לוח אם-חייב שיהיה אסוס. תודה לכולם!!!!!!

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  6. שלום לכולם, שמי אייל ואני טכנאי מחשבים במקצועי, אני מציין זאת בשביל הסר ספק בכדי לצמצם את כמות התשובות\השערות אשר עלולות להיות לכם. ז"א קחו בחשבון שחשבתי על ...כמעט הכל. ובכן ,הבעייה היא בכל הלפטופים ובכל הסוגים למיניהם, היא קורה רק בדפדפנים למיטב זכרוני. כאשר אנו מגיעים לאתר כזה או אחר, בו אנו מתבקשים להזין נתונים כגון שם משתמש \סיסמא ועוד, אנו צריכים לזוז עם סמן העכבר למשבצת אותה אנו רוצים להזין וללחוץ בתוכה עם קליק שמאלי של העכבר בכדי שהסמן יכנס לפעולה באותה המשבצת. כאשר הסמן מהבהב\עומד במשבצת ואנו נתחיל לרשום קורים שני דברים\בעיות: 1. בעוד שנקליד הסמן לפתע יצא מהמשבצת ונשים לב כי מה שנמשיך להקליד לא יוזן למשבצת. לדוגמא, רשמתי "ירושלים" וב אות' ר', הסמן יצא לפתע וזה או…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by spiritus asper,

מדובר ב Lenovo T61 במצב Open Box שמגיע עם אחריות לשנתיים, המחיר: 3500 שקלים יש אפשרות לשדרג את הכונן האופטי לצורב DVD ב 130 שקלים איך נראה לכם המפרט? אולי פספסתי כאן משהו חשוב? יצרן IBM דגם T61 מעבד Dual core 2 T7100 דיסק קשיח 250GB SATA 5400RPM זכרון פנימי DDR2 2 GB כונן תקליטורים DVD + CDRW (קומבו) גודל מסך 14.1'' רחב, מאט משקל 2.2 ק"ג כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 140M - 256MB (סך הכל 512mb) יציאות USB 3 רישיון מערכת הפעלה Microsoft® Windows® vista ניתן להחליף לXP ללא תוספת תשלום זמן סוללה 3-4 שעות תוספות (ברוב תתי הדגמים) רשת אלחוטית, Bluetooth סוללה: 6 תאים תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by hirs,

רציתי מחשב שיחזיק את כל הדרישות מינימום של המשחקים הכי חדשים יותר חשוב מכך המחשב מיועד לתקופה של ארבע-חמש שנים צריך שיהיה תואם להוספה/החלפה של רכיבים בעתיד (תואם ל- QUAD-CORE ול- CROSSFIRE ול-DDR2 800 ומעלה) אין לי מושג איזה ספק כדאי לקחת, אבל הבנתי שעדיף לקנות בנפרד מהמארז כדי להשיג איכותיים. איזה ספק כדאי? אמנם אני לא בטוח לגבי הלוח האם, הוא השני הכי זול ברכיבים שעברו את סינון של הדרישות שלי, התלבטתי בין שניים אחרים האם פוקסקון האו מספיק טוב? אולי שווה להשקיע כדי לקבל לוח אם של גיגהבייט? לוחות האם הנוספים: לוח אם FOXCONN P35A ¤776 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM080 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤947 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 המפרט המלא: מעבד Intel C…

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by tamir2,

שלום פורום HWzone אני צריך מפרט ב4500 שקל ללא ציוד היקפי וללא מסך.. רק כמה דברים: דיסק קשיח 80 גי'גה יספיקו אני לא זקוק ליותר תיתנו לי רק קישור למארז..ולחנות שממנה אתם מביאים לי תמפרט תשדתלו שזה יהיה..מ KSP או מאיזור המרכז.. והשימושים הם בעיקר למשחקים..שיעלו בצורה הכי חזקה.!.כי אני רוצה עד כמה שאפשאר ביצועים בסכום הנ''ל! .ולתווך ארוך...שנתיים-שלוש..

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. הרכבתי מפרט לפי דעתי הוא מצויין מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=4D391EAB-023F-4E32-8027-8EC713AABD06

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים, הורדות, אינטרנט, אופיס ושאר שטויות, אבל אני רוצה גם קצת לשחק. משחקים הם לא הדגש העיקרי שלי ולכן אם המחשב לא יתאים למשחק חדש וכבד - לא נורא. הזמנתי כבר מסך SyncMaster 226 BW של סמסונג (22") אבל זה כל הציוד ההיקפי שיש לי. אני מעוניין להשקיע ברמקולים איכותיים (5.1). אין לי צורך במערכת ההפעלה, אני מעדיף שהמחשב יבוא בלי כלום (אבל מורכב). ככה שהדגש המרכזי שלי הוא כרטיס מסך שיאפשר לי צפייה חלקה בסרטים ברזולוציה גבוהה ומשחקים מזדמנים וכרטיס קול איכותי (אני לא אאודיופיל, אבל פשוט שיישמע טוב עם הרמקולים האיכותיים). התקציב, כמו שאמרתי, הוא 3000 אבל אני גמיש ואם אני אשתכנע שממש כדאי לי להוסיף עוד בשבי…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב אחרי ה 13 בנובמבר טוב אז ככה על מעבד זכרונות וכטריס מסך החלטתי מעבד: Kentsfield Core 2 Extreme QX6700 processor כרטיס מסך: Geforce 8800gtx זכרונות: CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory אני יביא את החלקים האלו מחו"ל השאר מהארץ זה אמור לצאת בסביבות ה 2100 דולר אז יש לי בערך אז יש לי עוד קצת כסף בשביל שאר החלקים ואני מעוניין שאתם תעזרו לי לבחור אותם תודה

13. Started by Leopardo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪365 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78LMTS2 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ₪576 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Orange ₪176 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-30 ספק כח FSP 400-60HCN 400W ₪190 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400-60HCN הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by Jen J,

שלום, תוכלו בבקשה לתת חוות דעת למפרט מחשב לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט). מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 453 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Cougar ARCHON-X Mid Tower Black Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 149 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 172 כונני SSD: Gigabyte SSD UD PRO 256GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 מסכים: ViewSonic 23.8" IPS Panel VGA HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪ 541 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש) כמות: 1 - מחיר: ₪ 0 סה"כ: ₪ 2079 ht…

16. Started by jungle-man,

אני מעוניין להתקין WIN XP על Alienware m15x שהגיע עם WIN 7. הבעיה מתחילה עם עם שינוי BIOS מAHCI לATA לטובת התקנת XP ואז הDVD-ROM אינו מזוהה כלל. ועוד לא הגעתי לדריברים.... אם משהו התקין כבר או מכיר אשמח לעזרה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב שולחני לבית, שיריץ (בעתיד) את Windows Vista וישמש בעיקר לטובת עבודה אינטנסיבית ב-Office, גלישה באינטרנט ודואל, מעט עריכה גרפית (Photoshop), מעט תכנות (JAVA ועוד), מעט צפייה בסרטים ומעט מוסיקה. כאמור, מסגרת התקציב היא 5,000 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי, אם כי אשמח למצוא מערכת מתאימה במחיר נמוך מעט יותר. מאז הפעם האחרונה בה רכשתי מחשב עברו לא מעט שנים, לכן ביליתי כמה שעות טובות בקריאת המדריכים באתר זה ובמקומות אחרים. הנה כמה נקודות מרכזיות: 1. מעבד ולוח אם - ממש לא חשוב מבחינת שהמעבד יהיה הכי מהיר או הכי חדש בשוק. גם אין לי קשר רגשי עמוק ל-Intel או ל-AMD. אני מעוניין במעבד שיתמודד יפה עם Vista ו-Office 2007 ושיתן יחס עלות/ביצועים טוב. מה מומלץ? אני מש…

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט של מחשב המשמש בעיקר לצרכים משרדיים-Office,אינטרנט וכיוב' , ומעט עבודות גרפיות- photoshop,lightroom . מעבר לכך שימושים ביתיים-סרטים,תמונות,מוזיקה. לא מתכוון להשתמש במחשב כדי לשחק . התקציב הוא 4000 ש"ח - אם בתוספת לא גדולה של כסף ניתן "לקפוץ מדרגה" אז אנא רשמו (לא תהיה בעיה לחרוג מהתקציב כל עוד זה בגבול הסביר) . אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חזק (ללא מסך וציוד היקפי) לטובת משחקים כבדים בתקציב של 5000 ש"ח זהו סתם איזהשהו מפרט שבניתי ורציתי לשמוע מה יש לכם להגיד עליו? במיוחד האם מבחינת התאימות בין הרכיבים הוא בסדר? אין איזה שהוא צוואר בקבוק? [table][tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 945 [/td] [td] 945 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, …

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by shashkavil,

אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by neilxstc,

שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by ornegev,

שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה של ריבים עצמיים על איזה מחשב לרכוש החלטתי לשתף ולשמוע עוד הצעות. כיום אני עם מחשב HP G62 ישן כבד ולא מה שאני רוצה ליום יום. הנני סטודנט למדעי המחשב אז בעיקרון המחשב בשימוש של כתיבת קוד והרצת סרטונים, אינטרנט. מטרות המחשב? בעיקר לכתיבת תוכנה,עבודות(אופיס) אינטרנט סרטים סרטונים. * גודל המסך? 14 במינימום ובמקסימום(אלה אם יש 15.6 במשקל פחות מ2 ק"ג) *האם חשוב מסך מבריק או מאט? על זה באמת לא חשבתי אשמח לשמוע את דעתכם.. (בעיקרון אני הרבה שעות מול המסך) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה עדיפות לאיכות FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני מעדיף מקלדת עם numpad אך …

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by xena2305,

שלום, שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל. מעבד intel prescott 2.8GHz לוח אם asus p4s800+sata fsb800 זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200 כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו). בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו. חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נר…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by roman89,

אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים