עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 5000 בלי חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בעל רזולוציה גבוהה מאוד לא זוכר כמה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים מאוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש…

2. Started by yaron86,

אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by Gorge25,

יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. שלום, אני צריך מחשב שיהיה מחובר קבוע לטלוויזיה שלי בסלון (55") הוא ישמש אך ורק לסרטים וגלישה ! התקציב הוא 3000 שקל . (בתקווה לחסוך כמה שיותר) אני מעוניין לצפות דרכו בסרטי HD ובאיכויות הכי גבוהות. אם המחשב מתחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה זה אומר שעובר גם סאונד ? (זה אומר שלא צריך רמקולים נפרדים) אשמח למפרט ולדגשים שאני צריך לחפש למחשב כזה. בתודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by itshak1a,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by rdx,

שאלה היא האם מחשב עם נתונים כאלה יריץ GTA IV טוב יותר מהנתונים של המחשב השני מעבד E 5200 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9800gt ..... הנותנים של המחשב השני : מעבד E 7400 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9400gt ... הראשון מסוגל להריץ על MED והשני על LOW .. ?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  7. לשימוש משרדי , מוזיקה וסרטים ...

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב בתקציב נמוך יחסית שיעבוד טוב מבחינת OFFICE INTERNET, אולי קצת סרטים וסדרות ב HD ולא הרבה מעבר. אני מחפש מחשב יציב, שיחזיק למטרות הללו יחסית הרבה זמן, ואם אפשר שיהיה בנוי מרכיבים חדשים יחסית על מנת שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בקלות יחסית. חשבתי על שני כיוונים, או AMD, או I3, האם התקציב נמוך מדי ל I3 , ומה ההיתרונות והחסרונות של מערכת I3 לעומת AMD ? אשמח לכמה אופציות של מפרטים באזור ה1500 כמו שציינתי, אפשר מעט יותר, אבל לא להשתגע. המפרט צריך לכלול HDD וצורב DVD, אבל ללא ציוד היקפי בכלל. (ונראה לי שבתקציב כזה ולצרכים הנוכחיים, אין סיבה לשים כ.מסך, במיוחד שתמיד אפשר להוסיף בעתיד) שקט לא חשוב במיוחד, ובכל מקרה למיטב ידיעתי מערכות מהסוג הזה לא רועשות ב…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים בינתיים לא צריך כרטיס מסך חודש הבא אני יקנה אם מישו יכול להרכיב לי את המפרט הכי טוב במחיר הזה אני ישמח אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות יש את AMD ויש את INTEL אין לי מושג מה עדיף משני הם ושיהיה למחשב 2 GB זכרון פנימי כרטיס מסך לא מובנה עדיף! כוון שהבנתי שזה פחות טוב ולוח שהוא לא מיקרו אמממ ואם יש חנויות טובות באיזה הקריות אני ישמח כמו למשל KSP תודה מראש כמובן שלא צריך את הציוד הנלווה כמו רמקולים ומקלדת ועכבר ומסך רק המחשב עצמו

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by evgeni99,

בוקר טוב הרכבתי מפרט מחשב לשימוש משרדי (אופיס,גלישה) מידי פעם המחשב יריץ משחק fifa11 וזהו. אבקש חוות דעתכם במספר נושאים: 1.האם המחשב מאוזן 2.האם המחשב יחזיק מעמד תקופה של 4 שנים? 3.האם המארז הוא טוב כלומר האם זרימת האוויר והקירור יהיו טובים? התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא ציוד היקפי) כל הערה/הארה תתקבל בברכה דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DD…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. האמור נכון לשני המחשבים. במקרה של הבדלים, אציין על המקום. 1. מה התקציב המקסימאלי? לראשון 1800 ש"ח והשני 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, זה תמיד טוב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במחשב הראשון (1800) אם נחוץ, אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. בשני, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים קטנים, סרטים, והטענה של האייפון . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NONE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישחקו על המחשב. משחקים לילדים קטנים שלא דורשים כלום. IC…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by x-amin,

מפרט למשחקים משחקי רשת וכו',דגש על כרטיס מסך תנצלו את המקסימום בבקשה אפשרי חריגות קטנות.. אם אפשר ככה כמה מפרטים מומלצים בין 3000-3500 שקל.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום אנשים, רציתי לשאול את המומחים כאן איזה מפרט טוב אפשר להרכיב ב2000 עד 2500 ש"ח אבל לא אגורה מעל. החלקים שצריך: צורב, מעבד, לוח אם, כרטיס רשת, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז, ספק כח, הרד דיסק - המהירות היא פקטור חשוב בבחירת ההרד דיסק, וגודלו לא חשוב.. מספיק 40 ג'יגה, זה אפילו יותר מדי האמת. כונן דיסקטים וזיכרון 512 3200 (זה חלק חובה, (2 סטיקים), ) כי הזכרון הזה הוא לא למפרט הזה אלא למפרט אחר שיש לי עם P4 ולכן הזכרון אינו נושא לדיון כאן. החלקים שכבר יש לי: מסך, מקלדת עכבר. המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה בתוכנות כמו AUTOCAD וכ"ו... ולצפיה בסקרטים מדי פעם. אז צריך כרטיס מסך שיעמוד בזה.. בבקשה תעזרו לי להשקיע בחכמה. הסכום שיש לי הוא בדיוק 2400 שקל אני יכול להשיג …

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by BloodFist,

הראשון התקציב שלו הוא בסביבות ה4500 כולל הרכבה במעבדה. מה שצריך במחשב הזה זה עכבר מקלדת לא אלחוטיים! רמקלים פשוטים מאוד ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (רצוי מאוד שיהיה את רב האופציות לשידרוג עתידי) במחשב השני שהתקציב שלו הוא 3500 + - כולל הרכבה במעבדה. הוא גם מחשב למשחקים בציוד ההיקפי שצריך בוא הוא מקלדת ועכבר לא אלחותיים. (רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי) המחשב השלישי התקציב שלו הוא בסביבות ה3000 המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודות ביתייות ומשחקים קלים. צריך עכבר מקלדת לא אלחותיים ורמקולים פשוטים. ושיהיה אפשרויות לשידרוג עתידי. נ.ב בכל 3 המחשבים צריך שיהיה הרכבה במעבדה. ושכל המפרטים יהיו מהחנות פנדה בבקשה. אם יש שאלות תשאלו.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום! אני לקראת לבצע הזמנה מחו"ל, מחשב למשחקים כבדים+OC והיתי רוצה להתייעץ לפני שאני חורץ את הגורל. :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor :כרטיסי מסך: 2X SAPPHIRE Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail :דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB Hard Drive Seral ATA-300, 7,200 RPM, 32MB :צורב: LG GH20NS10 Super Multi - DVDRW (R DL) / DVD-RAM drive - S :זיכרון: OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8…

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  19. אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. שלום לכולם, להלן מפרט מחשב המיועד לשמש כמחשב ביתי (סרטים, אינטרנט, מעט עריכת תמונות, קצת משחקים...) התקציב הוא כרגע עד 5200 כולל מסך... הערה : יש לי עדיפות למעבדי אינטל, ולוח אם שאינו MINI (אלא בגודל סטנדרטי/בינוני)... אני כרגע מתלבט על המסך שכדאי לקנות אבל יותר דחוף לי המחשב. האם עדיף לוח דומה של חברת GIGABYTE על פני ASUS?... האם בזיכרון המחשב - ישנה עדיפות לחברת CORSAIR על פני OCZ/PATRIOT/KINGSTON ואחרות? אשמח לקבל הערות למפרט במידה ולדעתכם אינו מאוזן... מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR II…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. היי לכולם, בגלל שאין פורום ספציפי של חומרה, ראיתי לנכון לשאול את השאלה בפורום הזה. יש ברשותי מחשב ישן יחסית (מ-2008, נקנה בזמנו ב-1000 ש"ח). כרגע יש לי כמה מאות שקלים בודדים פנויים (בין 300-400 עם חריגה של עד 150). ברור לי שלשדרג מחשב ישן או בכלל לקנות חומרה ישנה זה בזבוז. אבל המצב הוא שחייב מחשב, לעבודה משרדית, ואין תקציב (ולא יהיה בקרוב) ללקנות מחשב משרדי חדש ב-1200+-. ההתלבטות האם היא לקנות מחשב יד שנייה בתקציב הנ"ל, או לשדרג איכשהו את המחשב שקיים. המחשב מאוד מרעיש ויחסית איטי. המפרט הוא: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G 1024 DDR2 667 כ. מסך OB WD WDC WD1600AAJS-ooWAA0 160GB IDE מארז וספק ג'נריים, מאווררים מרעישים. לא הצלחתי למצוא א…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  22. ​אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by itsik1231995,

שלום, בניתי מחשב למטרת machine learning. מבחינת התקציב הוא בסדר, רציתי לקבל חוות דעת על החלקים לפני הזמנה תודה רבה מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 12700F / 1700 Tray https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106680 מחיר: ₪ 1338 קירור למעבד: …

24. בניתי תחילה לעצמי מה דעתכם? האם הוא טוב למחיר? מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE‎ - ‏M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3547 זיכרון: ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65& כרטיס מסך: Zotac ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 דיסק קשיח: ‏Western Digital‎ - ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATAII‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 צורב די וי די: ‏LG‎ - ‏DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 מ…

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  25. 1 . קיבלתי מחשב : FUJISIEMENS , סדרת - AMILO D , דגם- CY23 (זהה ל-6500 ). נתונים : - INTEL PENTIUM 3 , מהירות - 994M . - HD פנוי - 23.4G . RAM - 440M . - מערכת : WIN XP 2002 . השאלה : עד איזה מהירות מקס. ניתן לגלוש איתו ?. 2. מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M?. תודה - בני.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.