עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק (C2D במהירות 2.0Ghz לפחות) שיוכל להריץ מספר תוכנות במקביל (דוגמאות להלן) בלי לעשות בעיות, הנה הדרישות: * זכרון - 4GB אם יש כזה דבר במסגרת התקציב. * דיסק קשיח: לפחות 160GB * לא גדול מדי - אני אסחב אותו על הגב כל יום - עדיף מסך 14" ומחשב קל יותר - במילא בלימודים אני אתחבר למסך 19" שיש לי שם. * דוגמאות לתוכנות בשימוש (בדרך כלל כמה מהן בעת ובעונה אחת): , Photoshop, InDesign, ArcGIS, Matlab, MS Office * רצוי מארז קשיח (לא יודע מה הולך בשוק - טיטניום?) שהמחשב לא יקורקע עם כל דפיקה קטנה * מערכת הפעלה - עוד לא החלטתי - ראיתי וויכוחים מרים פה בפורום לגבי וויסטה לעומת XP. * אחריות ושירות בחשיבות גבוהה * אין משחקים! השימושים הגרפיים הם בתוכנות שרשומות לע…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. בבקשה אני צריך מפרט למחשב חזק שלאט יקרוס למשחקים כבדים (גרפיקה גבוהה). אני צריך גם עכבר, מקלדת ומסך רמקולים בנוסף לכל הדברים הנ"ל. חשוב: שהמסך יהיה 17~19 אינץ'. לא OC. בבקשה ותודה רבה, צוות פרויקט מע"ג (אל תשאלו...). דרך אגב, אשמח אם תמליצו לי על הדרך הכי טובה לבנות אותו. (אני לא ממש יודע מה לעשות שאני אקנה את הדברים)

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by zxcv12,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין כמה דגמים של DELL ו-LENOVO. אבל החלטתי לבדוק גם כמה מחשבים של HP. ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם - HP Pavilion dm4x Entertainment PC series HP Pavilion dv4t series בכוונה לא רשמתי מפרט אלא כדגמים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by mamgura,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !

5. מחשב פנאי הכוונה למחשב משחקים, גלישה וכ"ו. הדרישה העיקרית היא שהוא יוכל להריץ את המשחקים האלף לייף 2, דאוס אקס 2 ואם אפשר גם דום 3 בצורה נסבלת. התקציב כאמור הוא 3000 עם אפשרות לחריגה קלה למטה או למעלה (עדיף למטה ). עקרונית מה שאני צריך זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרון פנימי, כונן קשיח וכרטיס מסך. כונן דיוידי ודיסקטים כבר יש לי כנ"ל לגבי ציוד הקפי כגון מקלדת עכבר רמקולים ומסך כמובן. גם כרטיסי רשת יש לי למרות שלא יזיק אם יהיה אחד רענן על הלוח אם. אם כבר מדברים על רענון אז הייתי רוצה לדעת גם אם זה חכם להישאר עם אותו דיוידי בן 3 שנים...אם יצויין מאיפה אוכל לרכוש את המפרט אני אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by yoni_r,

מ דעתכם על המפרט הזה של אייבורי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=13&CatCode=27 שמעתי הרבה דברים עליו ולכן אני שואל כי המפרט נשמע סבבה

7. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Spring_K,

אני נמצא כרגע בארצות הברית וזקוק לדעה לגבי המחשב הזה: Sony® VAIO® VGN-NS150J/W 15.4 http://www.officedepot.com/a/products/977690/Sony-VAIO-VGN-NS150J-W-15/ המחשב אמור להחזיק תוכנות "כבדות" כמו קיובייס ופוטושופ כדוגמה... כמה שאלות: הוא מספיק חזק למה שאני צריך ממנו? המחיר שלו טוב? ומה ההבדל בין מעבד שמתחיל ב T וזה שמתחיל ב P לדוגמה P5800 - T5800 תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום, מבקש הצעה למפרט מחשב (כולל מסך) במחיר של עד 4700 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגרפיקה (מה שאומר שצריך כרטיס מסך מצויין). אבקש את המפרט בהקדם האפשרי, תודה רבה, אביעד.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by GUY550,

b]מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3334 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 250GB 8MB 7200 RPM PAT - ST3250820AV ¤437 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤490 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤642

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by mike666,

שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. היי, אני קורא כבר לא מעט זמן בפורום כדי להבין איזה מפרט אני רוצה להרכיב, ויחסית נסגרתי על משהו, בהתאם להמלצות בפורום. הייתי שמח לקבל חוות דעת כלליליות לתשובות לשאלות שעדיין פתוחות מבחינתי. באופן כללי המפרט מיועד לשימוש רחב (עבודה משרדית, משחקים וסרטים ב FHD,מכונות ווירטואליות..) ואמור להחזיק לזמן ארוך ללא שדרוגים. אני לא סגור לגבי האם אני מעוניין ב OC או לא, וגם אם כן זה יהיה OC קל-בינוני. דרישה חשובה נוספת במפרט היא שיהיה שקט ככל האפשר בגלל שהוא ממוקם בחדר שינה. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪694 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoin…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by גרפיקאית,

אני לא מבינהה בכלל במחשבים ואני רוצה לדעת איזה מחשב נייד כדאי לקנות עד 5 אלף ש"ח, אני לומדת אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, אפטר אפקט ופרימייר תודה רבה,

14. Started by rotman,

שלום לכולם. המחשב ישן , בן 4 בערך . משום מה כאשר המחשב מופעל באמצעות הסוללה , ברגע שהווינדוס מסיים לעלות המחשב קופא, המסך נשאר על אותה התמונה ושום דבר לא מגיב. כמובן שניסיתי לפרמט כמה פעמים ושום דבר לא עוזר , אותה הבעיה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Admondi,

מעלה פירוט יותר מדויק, אשמח מאד להכוונ ה כי הלכתי לאיבוד, הכיוון הוא רכישה מיידית, של מחשב 13'' לעבודה, אפשרות של 14''. מחיר 3,500 אבל אפשרי עד 5,000 שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. שימוש כמחברת עבודה בפגישות ובישיבות. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ומהיר, שיעלה מהר, יחזיק לאורך שנים. סוללה חזקה כי לא אוכל להטעין במהלך היום. שיהיה קל. הבנתי שעדיף זיכרון עבודה 16 GB זיכרון אחסון גבוה כדי לשמור תמונות ומסמכי עבודה. האם מומלץ מסך טאצ? האם זה עמיד או נוטה לההרס מהר? עד כמה משפר את חווית השימוש במחשב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. המחשב לחבר סטודנט מצאנו מחשב באייבורי נשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית. מה שהנחה אותנו זה קודם כל המחיר עד 2800 ש"ח גודל מסך 14'-13' ושיהיה מחשב נייד ולא נטבוק מצאנו את המחשב הזה: מסך "14 מעבד Intel® T4300 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי Intergrated Graphic שנתיים אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5030&CatCode=315 המחשב עם אחריות של שנתיים וקצת נשמע זול יחסית. רצינו לדעת אם למישהו יש ניסיון או ידע עליו ואם יש משהו שעומד מאחורי המחיר, או שיש עוד דגמים כאלה ואם כן נשמח להצעות נוספות . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by Salwaby,

כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by elias,

שלום חברה. אני צריך מפרט ללא שום ציוד הקפי, ורק מKSP המחשב מיועד לעבודה שוטפת: משחקים הורדות אינטרנט, ובעיקר לימודים! כמו כן אני מתכנן לחבר בזמן הקרוב רסיבר כך שתתיחסו לעניין של כרטיס קול, כי נכון להיום אין לי מושג אם כרטיסי קול אונבורד שווים משהו. הרכיבים שאני צריך הם: מעבד- C2D לוח אם- שיאפשר שידרוגים עתידיים זיכרון- 2G דיסק קשיח- 250GB לא צריך יותר כרטיס מסך- נכון לעכשיו אני אם מסך CRT 17' ומתוכנן בעתיד הלא רחוק LCD של 20" לפחות. כרטיס קול- ?? מארז + ספק.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטי FULL HD במסך LCD 37 אינץ - בחיבור HDMI. אין לי חשיבות למשקל וחשוב המסך יהיה 15 אינץ האם הדגם הנ"ל מתאים? מחשב נייד COMPAQ CQ61-430EJ WK645EA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9614 תודה, נמרוד.

20. Started by ronen100,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. יש לי מחשב בין 7 שנים וברצוני לשדרג את הרכיבים הר"מ: מעבד - Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz לוח אם - Gigabyte Z87X-D3H-CF זיכרונות - (Corsair 2X8Gb DDR3 (CMZ8GX3M1A1600C10 כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 760 את הכוננים הקשיחים וספק הכוח החלפתי לפני כחצי שנה ואני רוצה להשתמש בהם לאחר השדרוג כולל המארז * 2 כוננים קשיחים - Samsung SSD 860 EVO 1TB ** 2 כוננים קשיחים - Western Digital Black 2TB 7200RPM SATA *** ספק כוח - Corsair TX850M *** מארז - Thermaltake Chaser A31 חשבתי על החלפה לרכיבים הר"מ: מעבד - Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 לוח אם - Asus ROG STRIX Z490-F GAMING LGA1200, DDR4 …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by topcat115,

זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. Started by nirzx,

לאחר חודשים של לבטים רבים החלטתי לבסוף לקנות את הASUS g73jh-a2. ראיתי שאין שום סקירה על המחשב ולכן החלטתי לשתף את המעוניינים. אז ככה: כרטים המסך של המחשב באמת חזק מאוד radeon 5870 מפעיל call of duty Modern Warfar על האפשרויות הכי גבוהות ופועל מעולה. המעבד הפתיע אותי לרעה, כאשר אני מפעיל את הטורבו מוד שאמור לחזק את המעבד, בעצם רק מחליש אותו וגורם לכל משחק לפעול לאט יותר. המחשב היה אמור להגיע עם 1000G אך הגיע רק עם 910G. ולא התקנתי עליו דבר וכבר תפוס עליו 80 ג'יגה שלא ברור לי על מה.(ווינדוס שוקל כל כך הרבה? :s05:)((ולכן נשארתי רק עם 830G)) אם משקל הוא נושא בשבילכם, אז כדי לדעת שעם המטען העכבר המחשב והתיק, תגיעו למשקל של לפחות 5 קילו אותם תיסכבו על הגב. למחשב אין בעיית חימום…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Illectronic,

הלוח אם שלי עשה את שלו ככה שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש מעבד I5 לוח אם שחוץ מכניסה לכרטיס מסך תהיה גם כניסת PCI אחת. 4 כניסות USB3 אחוריות ואם אפשר גם כניסות USB2 (אפשרי קדמיות). תומך SATA3. בדרך אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-16 גיגה 1600Ghz. תקציב: 2500 שח אין צורך ב-OC. מעבר לדברים יומיומיים אני רוצה להריץ עליו הרבה מכונות וירטואליות במקביל. יש המלצות מה לחפש במעבד/לוח אם או דגמים מסויימים מומלצים? עריכה: נראה לי שמצאתי לוח אם שתואם לדרישות שלי Asus H87M-Plus לגבי המעבד אני עוד לא בטוח. הכל נראה אותו דבר - - - תגובה אוחדה: - - - פחחח מזה? איך הגעתי לפורום הזה ^^

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by BlackBird71,

אני צריך מפרט טוב למשחקים כבדים ולתוכנות אולפניות וגרפיות תקציב 25000 שקל אה ולא כלל מסך ומערכת המסך שיש לי הוא של SAMSUNG 931BF והמערכת היא PANASONIC 3500Wכלל סאב ויכול להיות שאני קונה מוניטורים

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים