עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Gico,

מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב רב תכליתי עד 5500, הרכבתי משהו קטן ורציתי לשמוע חוות דעת עליו (אני יודע שעדיף לקנות AMD אבל אני לא הולך לעשות את זה אז אין טעם להציע....), 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - משחקים- לא יודע מה יש, סרטים בHD, וויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה סביר (לא להתפרע עם מחשב גיימרים מטורף ב 8000 שקל אבל כן שיריץ לפחות את CRYSIS היום בהגדרות סבירות ומציאותיות יחסית). אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 4500 שקל, אבל זה גמיש (למעלה ולמטה). רציתי גם לדעת האם כדי לי לחכות כמה שבועות (DDR3 ? PCIE2 ? 8800GT will become cheaper? PERLYIN ?) או שהדברים שניתן היום לקנות בסכום סביר מספקים ? (אני מוכן לחכות קצת אם זה ישתלם לי מבחינה טכנלוגיות או יחס תועלת טוב יותר). אני מניח שאני צריך מחשב שלם (רק בלי מסך / רמקולים / דיסק קשיח). עם עדיפות לחנות באזור הצפון (איך TMS ? לא NOA). לגבי המעבד אני מניח שאני יוכל להשיג את המעבד בנפרד ב 50 אחוז מחיר, אז אם אתם ממליצים על מחשב בתקציב מסויים תדחפו איזה מע…

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אחרי המון זמן של מחקר והמתנה , הגעתי לסוף אתמול דיברתי עם חבר שלי שיודע להרכיב מחשבים , והוא אמר שאין לו בעיה להרכיב לי , ככה שהחלטתי לקנות מחשב בחלקים מ3 חנויות , NoaComp.co.il Pandas.co.il KSP.co.il הנה המפרט מעבד: קונה מKSP Intel Core i5 750, s1156, 8MB Box מחיר: 1040 ש"ח לוח אם: קונה מNOACOMP Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 מחיר: 490 ש"ח זיכרונות: קונה מ NOACOMP G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 מחיר: 460 ש"ח דיסק קשיח: קונה מKSP Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS מחיר: 230 ש"ח כרטיס מסך: קונה מNOACOMP FORCE3D Radeon HD4870 1GB GDDR5 HDMI PCI-E מחיר: 720 ש"ח מארז: קונה מKSP Enermax Staray Mid Tower Black ECA-3171 מחיר: 355 ש"ח ספק כוח: קו…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? תודה,

9. Started by עופר זוסמן,

קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by boim,

אהלן אני רוצה לקנות את המחשב, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו, ובתצוגה (מצאתי כמה מקומות שמוכרים רק בהזמנה אישית והוא לא נמצא במלאי)? עדיף באזור ת"א והמרכז..

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by lioryb,

אשמח לקבל המלצה ללפטופ לילדים בבית, שיישמש גם ללימודים וגם למשחקים. התקציב כ-4.5K אין חשיבות למשקל, כי אמנם יהיה לפטופ, אבל תמיד יישאר בבית תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. אני קונה את החלקים במספר חנויות, אל תתפסו על המחיר שאני רושם, זו הערכה כללית. אשמח לתגובות מה אפשר לשפר. אין לצאת מתקציב ה5.5k זה מיועד בעיקר לגיימינג, כבר שאלתי כאן על מפרט, קיבלתי תגובות אבל מאז החכמתי מעט, החלטתי לבנות לעצמי מחשב, ולקבל דעה כאן. הנה: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 880 ש"ח P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E 730ש"ח 2x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 250ש"ח HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1300ש"ח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX 520ש"ח Scythe Mugen 3 CPU Cooler 200ש"ח Antec 1200 v3 700ש"ח (Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC (Retail 780 ------------------…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אחרי שש שנים ולא מעט שדרוגים (בעיקר בחלקים שיצאו מהמחשב שלי ), אחותי החליטה שהגיע הזמן לקנות למשפחה מחשב חדש. המחשב אמור לשמש לכל צרכי המשפחה כולל משחקים לילדים. כרגע לא מדובר על משהו ברמה של קרייסיס 2 (בכל זאת הילדים עדיין קטנים), אבל עדיין, שתהיה להם אפשרות (ובטח גם ההורים ירצו). בנוסף המחשב אמור להחזיק שנים, כך שהוא צריך הרבה מקום לשדרוג. אני מעדיף לקנות בזיגזאג אם אפשר. לא מתוכנן שום overclocking. מצ"ב מפרט שהרכבתי במהירות: מעבד - AMD Athlon II X3 440 1.5mb 3000Mhz Box 445 ש"ח אולי עדיף ללכת על כפול ליבה מהיר יותר? אולי כבר מרובע? לוח אם - GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 440 ש"ח אין לי שמץ, לקחתי מהמפרטים המומלצים . זכרונות - OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) 1333…

14. כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח, עם מסך עד 14 אינץ', וכמה שיותר אחריות. וגם שיהיה קל - פחות מ2.5 קילו. השימושים הם תכנות בסביבות כבדות יחסית: eclipse, vs08 ואינטרנט. השימוש הזה יהיה לעתים בו זמנית אז המחשב צריך לדעת לעבוד בעומסים האלו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  15. מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מחשב לחבר. הוא מעוניין לעבוד עם תוכנות כמו autocad , revit אם אתם מכירים.. עריכה של מוסיקה ברמה סבירה (sibelius, nuendo) חשוב שיתאים גם למשחקים ( מכור starcraft לגירסאותיו.. והעתידיות) שיכלול מקלדת ועכבר נוחים תוצרת logitech. כולל מסך, האם wide מומלץ? מהן החסרונות? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by L.L,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך - תמיד זה טוב, אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by RaynN,

שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום, תקציב - כ- 1700 ש"ח מטרות/שימושי המחשב - אופיס, אינטרנט וסרטים, מקס' 720P לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. המסך שלי יהיה 22'', רזולוציה 1680X1050 *אם אפשר להרכיב ספק מספיק טוב כדי שיתמוך בהוספה של כרטיס מסך חיצוני, אם ארצה בעתיד (9600GT למשל), זה יהיה מצוין. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by dark_zero,

שלום חברים! אני צריך מחשב ב3600 למשחקים עם מסך כך שאשמח לקבל מפרט. בלי לחקוג בבקשה. תודה מראש! נ.ב אמשח לקבל חוות דעת על החנות הזאת:http://www.omc.co.il/ ראיתי אותה בסביבה. רצוי שהמפרט יהיה מTMS כי קרוב לודאי שאקנה שם.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. שלום, אני קונה מחשב ב 5K. אשמח את תגידו מה דעתכם על המפרט שקיבלתי , תשפרו ותשנו מה שצריך. תודה, אלעד Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9*2 GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan LG - W2243T 21.5'' LCD 5ms DVI 1:30000 WideScreen Black Logitech Cordless Desktop S520 Total price 4848 ¤ אשמח לתגובות...

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by ilan85,

ערב טוב חברים ושבת שלום, אני צריך בבקשה את עזרתכם בהתלבטות בין שדרוג מפרט קיים לרכישת מפרט חדש. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי כגון אינטרנט, אופיס וכיו"ב, אך גם לשימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, מאיה וכו'. המחשב שירת אותי נאמנה מאז שנרכש לפני כ-3 שנים, אך לאחרונה הוא קצת "כבד". המפרט הקיים הוא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל E7200 CORE 2DUO CONROE 3MB כ. מסך של חברת INNOVISION מדגם NVIDIA GEFORCE 9400GT עם 512MB ספק כוח EZCOOL LED 12CMF400W REAL זיכרון BLACK DRAGON CL4 2G KIT DDR 800 GEIL אם אני זוכר נכון בשני שבבים שונים. כונן קשיח ST3250410AS BARRACUDA 7200RPM 250GB SATA 3GB/s מארז VX SOPRANO THERMALTAKE מ.הפעלה - WIN 7 32BIT ההתלבטות היא בין 3 א…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by boss,

71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.