עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by havtzuel,

שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?

2. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6500 +/- + מסך 22" לצרכי משחקים סרטים ואינטרנט. ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. המסך יהיה מחובר למסך 32" לצורך סרטים בעיקר.

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. הסתכלתי על שני המפרטים הבאים: הראשון: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1749 השני: http://www.officedepot.co.il/(qii2him1is3tgpr2ipflm1v4)/catalogFamily.aspx?ID=593507&CID=100 במחשב הראשון "לנובו" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7300 ובמחשב השני " hp" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7400 מכיוון ששני המחשבים בערך אותו מחיר, יש לי עדיפות ללנובו... רציתי לדעת האם הכרטיס מסך שבhp משמעותית יותר טוב מהלנובו.... זאת אומרת האם אני ירגיש הבדל ממשי בין הכרטיסים... תודה רבה לעוזרים.... :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. רציתי לומר תודה לכל צוות הפורומים שפה שעזר לי רבות בהרכבת מפרט המחשב שלי! פשוט מקצועים מעבר לכל דמיון יודעים לרדת עד לפרטים הכי קטנים ולהסביר! להלן המפרט שלי: לוח אם: ASUS COMMANDO מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ ספק כח: THERMALTAKE TR2 500W זכרונות: CORSAIR DDR2 XMS2 1GB (2X512MB 800MHZ עתיד להוסיף עוד 2 ג'יגה של ג'י סקיל מארז: RAIDMAX SMILODON צורב DVD: SAMSUNG WRITEMASTER X18 SATA כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX8800 GTS 640MB מחיר כולל:6180 ש"ח. שוב פעם תודה לכל מי שתמך ועזר. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. Started by mosheva,

שלום! יש לי מחשב של HP DV4 בן פחות מחודש. לא היה לי שימוש כלל בכונן וכאשר ניסיתי לצרוב משהו הבחנתי כי הכונן אינו מוכן לקרוא דיסקים... המחשב מזהה את הכונן והוא נפתח והכל ובנוסף החלפתי כונן עם חבר שיש לו אותו מחב ונמצא כי הכונן אינו תקין... אני יודע שיש אחריות של HP אבל הם מבקשים שאני ישאיר את המחשב שם ואיני מעוניין... האם למישהו יש ניסיון איתם בנושא זה האם יש איזה משהו להגיד להם כדי שיבצעו החלפה אחד לאחד? ובנוסף האם ניתן לתקן אותו במעבדה פרטית מישהו יודע סכומים? תודה!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, הרכבתי את המפרט הסופי, מה דעתכם? לגיימינג , בלי OC, בלי ציוד הקיפי, מחשב שישרת אותי לשנים הבאות היטב: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1051 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B ₪327 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2431 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז:[..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 750W - MODULAR ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪456 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במע…

10. 1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת מה הוא הזמן סוללה במחשב MSI M670 . אני גם אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה, http://ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=132 תודה לעוזרים ! אלכס.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by ac1240,

1) מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים בעיקר כמה שיותר כבדים במסגרת התקציב 2)האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 3)האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 4)עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 5)האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6)האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ?אין צורך 7)האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה אמינה וקרובה לפ"ת(או בפ"ת) 8)אם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא 9)האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא אני לא רוצה מעבד של AMD רק INTEL

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by WIZARD221,

השימוש הראשי הוא בעיקר גלישה באינטרנט וראיית סרטים בטלויזיה ותיכנות. אני רוצה שהוא גם יריץ לי משחקים אבל אני לא חייב איזה משהו משוגע. לא צריך אף ציוד הקפי וגם לא צורב. אני אשמח אם יהיה עליו הרבה מקום אחסון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים: 1.איזה מותג אמין 2.מבחינת ביצועים 3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים) אשמח מאד אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. החלטתי לקנות מחשב HTPC לסלון, המחשב יהיה רק עבור HTPC (לא מתכוון להריץ משחקים עליו) והוא יחובר ל-LCD. חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ סרטי Full HD בלי בעיות, ושיהיה לו נפח אחסון גדול (מינימום 500 GB). התקציב הוא 3000 ש"ח כולל הרכבה, יש למישהו המלצה?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים אחד מהם הגיע ממש עכשיו לארצנו. vostro 1014 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13857 -אני מאמין שיש שם טעות בפרטי מסך כי הוא אמור להיות 14 לפי האתר של דל. vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm יתרונות ל1014 -מחיר יותר נמוך -סוללה 6 תאים, -נפח הארדדיסק יותר גדול -מסך 14 לעומת 13 -ועיצוב יפה לעומת ה1320(חשוב מאוד העיצוב) יתרונות ל1320 : -5 שנים אחריות לעומת 3 -מחשב אמין שנמכר כבר כמה חודשים ללא בעיות ידועות -משקל נמוך. -מארז קשיח יותר. פרט חשוב שלא הלצחתי למצוא זה אם ב1014 המסך הוא מט או מבריק. מה לדעתכם כדאי? או שיש דגם של חברה אחרת שנכנס בתקציב ועדיף ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכולם. להלן המפרט של המחשב החדש שיושב פה לידי ורק ממתין לספק כוח. Intel Duo Core E7300 GigaByte EP-43-DS3 Gigabyte ATi Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe Kingston 1GBx2 Memory Samsung 160GB Western Digital 160GB התקציב הוא 300 ש"ח. האפשרויות הן : Antec Basic 500W http://skypc.co.il/pl_product~BP500U~24~0.htm Hec 500W http://skypc.co.il/sg_product~HEC-500TDT~24~0.htm Cooler Master eXtrem Power 500W http://skypc.co.il/sg_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או לאחר שיחה עם החנות הנ"ל, הן ממליצים מאוד על החברה Hiper (כמובן כי הם עובדים איתם) אך הם אומרים שהספק מנצל כ-85%, וכל השאר רק 70%..ואפילו שהם 500W בסופו של דבר הם 300W לא יודע מה הוא אמר לי שם. Hiper 425W: http://skypc.co.il/p…

20. Started by juggernaut,

שלום חברים! יש לי מחשב עם חלקים בני 4 שנים, הנה המפרט המלא: לוח אם: gigabyte p43-ds3 מעבד: wolfdale e6300 2.8Ghz כרטיס מסך: Gigabyte radeon 4800HD דיסק קשיח : WD cavier green 500GB 32MB זיכרונות: 4GB 800Mhz מחברה סינית, היו יציבים כמו סלע גם ב OC גבוה. כונן אופטי: sony משהו בחיבור IDE. מארז: CM590 קירור מעבד: scyth mugen 2 כמה ריאלי לבקש עבורו? המעבד היה ב OC של 40% למשך כמה חודשים בטמפ' קבועה של 30 מעלות (ואשכרה הצלחתי להגיע לתוצאה הזו עם הורדת מתח!)

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. מה דעתכם על המפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 Sapphire (ATI) Radeon X800 GTO2 256MB GDDR III, VIVO, PCI-E Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II Teac/SONY 1.44 LG 16x 48x White Thermaltake Golden Orb II HEC Compucase CI-6A21 400W MS Internet + MS Mouse Optical KSP 500W, Mic, Remote, 2.1 הצעות לשיפורים יתקבלו בשמחה, בעיקר בכרטיס המסך (רק מהחנות KSP בבקשה) תודה מראש, The Angel

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by Lost Oath,

שלום, ברשותי מחשב P4-1.7Mhz RAM 512mb Samsung 333Mhz כ. מסך GeForce FX 5600 Ultra. Memory 80gb, 8mb buffer 7200. המחשב הוא בעיקר למשחקים וגראפיקה (2D). ישנם מספר משחקים חדשים שלא עובדים כפי שהיתי רוצה וחשבתי לשדרג את הכטיס מסך ל-GeForce 6800. שאלתי היא האם מספיק לקנות את הכרטיס או שלדעתכם יש צורך בשיפורים נוספים כדי להעלות את רמת הביצועים? (כדי שלא יקרה מצב שהכרטיס לא ממש את הפוטנציאל שלו בגלל שאר הרכיבים). בתודה מראש, רומי

23. Started by liranfa,

לא כולל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by BornToBWild,

אהלן, אני מתעניין ברכישת מחשב בעל שימושים מאוד ורסטילים, שמשמש מרכז העבודה והבידור בבית - החל מקולנוע, דרך משחקים וכלה באינטרנט ועבודה. בהתאם לדרישות הגבוהות, הצבתי רף מחיר די גבוה כאמור בכותרת (ללא מסך). בינתיים התגבשתי על ה"שלד" של המחשב (לא מעט בעזרת הביקורות המקצועיות באתר) ונותרו לי כמה חלקים להשלמת המפרט. אשמח לקבל חוות דעת, הן על החלקים שבחרתי והן על החלקים שנותרו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300/6400 לוח: ASUS P5B DELUXE (עדיפות שנייה: ASUS P5WDH DELUXE) כרטיס מסך: GEFORCE 7900GS LEADTEK (עדיפות שנייה: GEFORCE 7600GT GIGABYTE). זיכרון: בנושא הזה אני קצת פחות מתמצא. אני מבין שזה צריך להיות DDR2. אבל מה לגבי הסוגים השונים (533/667/800/1000)? וכמות הזיכרון (256/512/10…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. להלן פירוט הנתונים לפי חוקי הפורום: 1. התקציב שאני רוצה להשקיע הוא עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך, אז עדיף. אין לי רצון לבזבז כסף סתם. 2. השימושים הצפויים של המחשב: בעיקר עבודה ביתית סטנדרטית - גלישה באינטרנט, אופיס, הורדת תוכן מהאינטרנט (מוזיקה, סרטים, מחשקי XBOX). בנוסף לכך, קיים שימוש בתוכנות פיתוח כגון Matlab, Visual Studio, אך לא בצורה מאסיבית. בצורה מזדמנת. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) המחשב לא נועד למשחקים, כי יש לי קונסולת XBOX. ג) כן חשוב שתהיה יציאת HD לכרטיס מסך, אבל אין צורך בכרטיס מיוחד. עדיף להסתפק בכרטיס OB. ד) אין צורך במסך. ה) המחשב יהיה…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים