ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
ללא OC רצוי כמה שיותר שקט ללא מערכת הפעלה או ציוד היקפי בינתיים הייתי בזיג-זאג ונתנו לי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_340&products_id=11618
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בתחילת אפריל אני רוצה לקנות מחשב מרובע ליבות תותח... המחשב ישומש: *למשחקים חדשים טובים כפי שיצאו... עד עכשיו: COD4,CRYSIS,PES08 *שידור סרטים ותוכניות בHD, הקלטת תוכניות.. PVR על מסך 32 LCD. - חשוב מאוד. *עבודה משרדית רגילה - אני תלמיד תיכון.. לא רציני. החלקים שאני צריך: *כונן קשיח *צורב DVD *מעבד *לוח אם *3 מאווררים למארז (Gigabyte AURURA 570) שנמצא בשימוש כרגע על המחשב הישן. - 120MM *קירור למעבד *זכרונות *כ.מסך *PVR *מסך 22 אינץ'. הASUS שנכתב עליו כאן באתר. *מקלדת ועכבר אלחוטויים.. לשימוש ממרחק של ~5 מטר. מה לא צריך: *ספק כוח *מארז OC: אני לא מתכנן לעשות OC בתחילת הדרך. אך אחרי שנה - ועוד איך. אני לא מחפש אחר רכיבים סופר-דופר וקירור מים.. אך למעבד אני כן ייק…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט מחשב, 5 אלף שקל, עם מסך LCD, מקלדת עכבר, מטרת גיימינג. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד- intel 3770k לוח אם- asus z77 vextreme זיכרונות- 32gb g skill 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte sli gtx 680 2gb ספק כח- corssair ax1200i הארד דיסק-wd 2tb 7200rpm ssd- intel 330 120gb מארז- cooler master cosmos 2 קירור למעבד- [h=1]Noctua NH-D14[/h] מסך- dell u3014 עוד כמה זמן אני יכול להחזיק עם המחשב הזה על הגדרות גבוהות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט למפתח תוכנה, עבודה על ויז'ואל סטודיו, תוכנות פלאש, מספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה בלפחות 15-20 חלונות (לשוניות) במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו, פלאש פרו, פלאש בילדר, משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פלאש בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן,זקוק למפרט למחשב htpc התשלום במזומן. דרישות המחשב הן עבודה משרדית,הורדות,תמיכה מלאה בסרטי hd ,כנראה שאני מביא את המסך של dell 2408wfp , הבנתי שהוא הכי מומלץ לייעוד הזה (תקנו אותי אם אני טועה) אני רוצה שהמחשב לא יצייץ ושלא יחשוב למילי שנייה כשאני פותח מיליארד חלונות עליו. מקלדת ,עכבר ורמקולים - לא נחוצים. צורב דיוידי - לא בעייה -הכי זול בזאפ מעדיף את המעבד 4 ליבות של אינטל,לא מבין מה ההבדל בין box לtray.אם עדיף מעבד אחר,תקנו אותי. לוח אם. שיהייה מתקדם עם אפשרויות לשדרוג בעתיד. בקשר להארדיסק - אני לא צריך הארדיסק גדול.יש לי my book 1tb ככה שאני צריך הארדיסק איכותי שירוץ עליו ויסטה ועוד מספר תכנות בסיסיות ביותר. בעניין הכרטיס מסך - טיילתי קצת במפרטים המוכנים שלכם ורציתי…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק לגרפיקה. (משחקים כאופציה) כמו שיהיה שקט ומעוצב יפה. אם צריך עוד משהו תשאלו. תודה
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חזק יחסית, לעיבודים מתמטיים ועבודה, אבל שיאפשר לי גם לשחק באופן סביר. קיבלתי את המפרט הבא, ב 4700 ש"ח: לוח אם Intel RockLake 865 PERL + Lan-100 מעבד INTEL PENTIUM 4 1M Cache 800Bus 3.0GHZ 2 * רכיב זיכרון DDR PC-3200 512MB 400MHZ מקלדת 104 מקשים BTC PS2 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB מארז ל- ATX 3001-b 300W 12V Pentium 4 דיסק קשיח WD 7200RPM 8MB Cache 80GB מאיץ גרפי Asus V9520 Magic/T 128MB Geforce-FX5200 כונן פנימי CD-ROM מהירות IDE 52 X תוצרת SAMSUNG כרטיס קול On Board 128 Bit רמקולים Logitech S30 Subwoofer 2.1 כרטיס רשת On Board 10/100 PCI עכבר Logitech Pilot Wheel Optical OEM B-58 Black האם הרכיבים העיקריים סבירים או שכדאי להחליף? מ…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו את ההצעת מחיר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=1 מה אתם אומרים עליה שווה לקנות ? איך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מתי הסדרה הנ"ל יוצאת בעולם(אם היא לא יצאה כבר) ומתי היא מגיעה לארץ? קרוב שלי רוצה לקנות נייד חדש והוא שמע על זה שאמורה לצאת סדרה חדשה, אז כמה זמן הוא יצטרך לחכות? עריכה: עוד שאלה אחת: האם הלוח עם הצי'פסיט האחרון של AMD 780G בעל הכרטיס מסך HD3200 יכנס לשוק המחשבים הניידים?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ את המשחקים הכי חדשים, לא ברמה של רזולוציה של 1900 על לא יודע כמה פשוט שיהיה איכותי ומהיר, כסף אני מניח משהו כמו 3000 עד 3500 שקל אפשר לחרוג קצת לא נורא, אני קונה מחשב פעם ב 5-6 שנים נכנסתי ל KSP ובניתי את זה אבל נתקלתי בכמה שאלות לגבי החלקים מעבד : intel core 2 dou quad 6600 / e8500 מה עדיף לתקופה ארוכה ולא כרגע ?! p45 או x48 זה קשור למעבד אבל אני לא יודע מה בדיוק, אם אפשר הסבר הזה יהיה מצויין... לוח אם : P5Q Deluxe / לוח אם תומך די די אר 3 איך הלוח הזה ?! יש לו תכונות טובות וגם CF או עדיף להשקיע עוד בלוח אחר זכרונות : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel זה הכי קשה לי לבחור, סתם בחרתי הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס …
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ? חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה. השימוש שלו? עבודה משרדית נטו. כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת. תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הבא ב-2550 ש"ח האם זה נראה בסדר האם יש לכם הצעה יותר טובה: פרטים: אחריות: מחיר: מארז midi atx 1119 500w 12 לוח אם gigabyte 945gcmx s2 1066 video o/b midi 36 מעבד intel pentiumE e2140 1.8ghz 800 36 זיכרון Supertalent 1024mb ddr2 667 s.clocked 36 כרטיס מסך 36 כרטיס קול 6.1 36 דיסק קשיח Seagate/ hitachi 160gb sata2 8mb 36 כונן תקליטורים 12 צורב Asus dvd rw x18 sata retail box 12 מקלדת MULTIMEDIA 12 עכבר OPTY 12 רמקולים 12 כונן פלופי 12 תוספות: מסך nu-19"-w922a-8ms-lcd 36 מדפסת סו…
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-