עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב נייד notebook של חברת LG מדגם X110. המחשב עמוס מאוד ורציתי לפרמט אותו. רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לעשות אחריהפירמוט מכיוון שאף פעם לא פרמטתי NOTEBOOK. האם אני צריך דרייברים למחשב?? מערכת ההפעלה שלו היא XP. יש לי את הדיסק של הוינדוס. השאלה שלי האם אני צריך את הדיסקים של המחשב או שמספיק אני מפרמט אותו והוא מתקין את כל הדרייברים לבד? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

3. היי כולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט, השתדלתי לפרט ככל הניתן כמו שרשום בחוקים, אני מתנצל אם יצא לי קצת ארוך. * תקציב - 2000 ש"ח, מאוד בעייתי לחרוג כי אני רוצה גם מסך, והתקציב שלי לשניהם ביחד זה 3000 ש"ח ללא חריגות בכלל. אין אפשרות למזומן. * מטרות המחשב - בעיקר ישמש את האחיות שלי, שזה אומר אינטרנט, סרטים, office, photoshop, וכד'. יכול להיות שישתמשו בו למשחקים (לא כבדים ורזולוציות נמוכות) - אבל זו מטרה מאוד שולית. * ציוד הקפי - בעיקרון לא, אם כי אני רוצה מסך - התקציב שלו הוא בערך 1000, איך שאני מבין את החוקים - עדיף לפתוח עליו thread נפרד בפורום מסכים לא? * יש לי העדפה לאינטל core 2 duo, אני מתכוון לקמפל עליו פרויקטים מסוימים ויותר נוח לי לעבוד עם אינטל. כדי למנוע …

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by cb,

שלום, אני פונה כאן לאנשים שמבינים בחומרה ובבניית מחשבים למשחקים. יש לי חבר שהצליח לארגן סוף סוף תכסף (10000שקלים)למחשב חדש. אני מבקש שביאו לי כאן את המפרטים הכי טובים בסכום הזה.כמובן למשחקים כבדים. בבקשה את הדברים הכי טובים שאפשר לקנות בכסף הזה,וכמובן תמורה ביחס למחיר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום המחשב מידעת להריץ משחקים קבדים במיוחד התקציב שלי זה 5500 מה דעתכם: מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX לוח אם nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty זיכרון פנימי A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition צורב LG 52X32X52 OEM כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy כרטיס מסך GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail רמקולים GENIUS SP-Q16 מארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original מקלדת+עכבר Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - D…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Xavi06,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by _PrincesS_,

בניתי מפרט למחשב גיימינג שישמש אך ורק ל-CS:GO ! אני בעיקר רוצה שה-fps יהיה גבוה ושהמשחק יהיה בהגדרות הכי גבוהות. זהו המפרט: [h=1]לוח אם Asus H97I-PLUS LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/h] [h=1]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/h] [h=1][/h][h=1]קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2[/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E[/h] [h=1]כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III[/h] [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520[/h] [h=1]מארז ללא ספק Antec X1-T Mid Tower Gaming[/h] [h=1]זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit[/h] [h=1]צורב LG DVD±RW…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by lumi,

צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר כולל מסך. הצרכים הם די פשוטים: אינטרנט, אופיס, ומשחקים קלים. יש צורך במסך LCD פשוט 17' 512 מגה זיכרון מעבד פנטיום (דרישה של החבר) צורב: אם אפשר אז צורב DVD מקלדת, עכבר וכו' בקיצר הכל הכל ודבר אחרון גם win xp עם רישיון כמובן תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by zman188,

מעבד AMD64 סוקט 939 מהסדרה החדשה לוח אם עם ציפסט nForce 4 עם תמיכה ב PCIe כרטיס מסך PCIe midrang או x700, 6600 ןגם כמובן S ata צורב DVD וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. וגם כמה לדעתכם זה יעלה בארץ (לא כולל מסך או ציוד היקפי)

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. תקציב שונה ל 4k-4.5 - ראה הודעה למטה שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט בעיקר ל multitasking. חשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. שימושים: קידודים, גרפיקה (דו מימד),סרטי hd, תיכנות, אינטרנט, משחקים בינוניים... דרישות: מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך nvidia מסך: המחשב יהיה מחובר למסך 19', ולטלוויזית LCD 37 1366x768. בעתיד אולי מסך 20' 1600x1200 מתוכנן oc למעבד. הבנתי שQ6600 יכול בקלות להגיע ל3.2G - האם צריך קירור מיוחד לכך? כאמור, התקציב עד 4000, עדיף פחות אם אפשר. הנה מפרט שהרכבתי, איך הוא נראה לכם? איך אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by imac,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6824 EZcool N-100B Front USB Black/Silver 400W Case 209.00 ¤ 1 209 ¤ 1 2539 CPU Cooler for Pentium IV 775 pin for FSB800 CPU 50.00 ¤ 1 50 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 849.00 ¤ 1 849 ¤ 3 6965 Western Digital 200GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 527.00 ¤ 1 527 ¤ 4 7490 Albatron PM800 Pro 775 + VGA 64MB +SATA Socket 775 Motherboard 299.00 ¤ 1 299 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 2512 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 7 2512.00 ¤ השימוש העיקרי של המחשב הזה יהיה עריכת סאונד, זאת אומרת תוכנות כמו …

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  14. בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Unique,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 + - האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כבדים .. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? \ לא רלוונטי כרגע. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים, כגון Prototype, Crysis וכ'ו. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. מחפש מפרט למחשב 6K המחשב מיועעד לגיימינג! + כרטיס קול איכותי

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  20. Started by פבליק,

כיום אצל לנובו שני סוגי מסכים עיקריים הסוג הVIBRANTVIEW ןANTIGLARE כאשר הראשון זה הסוג השקוף שתורם רבות לצבעים החיים שרואים בסרט אך מצד שני שקוף. הסוג הראון מתאים יותר לעבוד מרובה מכיון שאני מעייף את העיניים גם בתאורה חזקה. בכול מקרה רציתי לדעת לגבי זווית צפיה כלומה באיזה מן המסכים זווית צפיה גבוהה יותר(אני מתכוון שכשאר מסתקלים על המסך מהצד רואים חלקים שחורים אז באיזה מן המסכים ניתן לראות בזויית גבוהה יותר מבלי שחלקים יושחרו!?)

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Gico,

מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.