ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG E510/L.A206E/2GB [table][tr][td] מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד:1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2330 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB[/td] [td] נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ®3100 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA[/td] [td] קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אחרי שהפורום עזר לי מאד בנייד הקודם כעת אני מחפש עוד נייד נוסף. הצרכים: 1. הגודל שאני צריך הוא בערך 11-12 אינץ (אני לא יודע איזה גדלים יש ואשמח לעזרה) 2. המחשב יהיה נייד לחלוטין 3. לא משנה הסוללה כי הוא יהיה על חשמל רוב הזמן למרות שהם מאד חסכוניים בגדלים האלו. 4. מה שירוץ עליו זה רק האינטרנט המייל ותוכנת שע"מ למי שמכיר. 5. צריך להריץ XP 5. התקציב- לא יותר מ 1500 ש"ח. האם יש משהו שיכול לענות על דרישותיי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך נסיעות לחו"ל בלבד. הוא צריך להיות קטן, קומפקטי, פשוט, עם אפשרות להתחבר לאינטרנט, עם אופיס וזהו. לא בעל יכולות גבוהות מדי או מתוחכמות מדי אבל אמין. התקציב - בסביבות 1,000 - 1,500. רעיונות/המלצות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הוזמן: > Code Name > Quantity Price/Ea. Total > ------------------------------------------------------------------------------------------- > 120210 AMD Athlon 64 3200+ 512K 90nm Rev. E > Venice (939) 1 $199.00 $199.00 > Warranty: 800041 - 60 Day Warranty > > Cool Sticker Set: None > > 140736 1 GB DDR (2 pcs 512) PC-3200 (400) > OCZ Platinum Revision 2 (OCZ4001024ELDCPER2-K) > 1 $185.00 $185.00 > Warranty: 800011 - Manufacturer > Direct Lifetime Warranty > > 110224 DFI Lan Party UT NForce4 Ultra-D > Audio/GB-LAN/IEEE/PCI-E/SATAII/DDR/ATX 64 939 > 1 $129.00 …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב גיימינג, עד 6.5K. כולל מסך, מקדלת, רמקולים. אני צריך את זה כמה שיותר מהר, אז אודה לכם מאוד.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל לא בכוח. מחפש יחס עלות\תמורה טוב מצד אחד, מצד שני, לא קונה מחשב כל יום (המחשב הנוכחי בן 5-5.5 שנים) אז רוצה לעשות את זה "כמו שצריך". ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, גלישה סטנדרטית, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, לימודים\עבודה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Rocket League, The Witcher 3 ומ…
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט לHTPC שיחובר בHDMI למסך LCD 47" FHD של טושיבה. אבא שלי רצה לדעת בערך מחירים למשהו נורמלי, אז אשמח לקבל הצעה טובה. עדיפות לחנות באיזור ראשון, על מנת לחסוך לאבא שלי נסיעות במידה ויהיו בעיות. כפי שצויין, HTPC לFHD, צריך מקלדת ועכבר לטווח של כ7 מטר, (אפשר לשלב בינהם במידה ויש משהו משתלם) תקציב מקסימלי כ2000 שקלים, חריגה לא תתקבל בברכה, אבל אם לא תהיה ברירה אז אצטרך לגרום לו להבין שזה המחיר. דבר נוסף, אם אפשר לדחוס בתקציב מפרט נוסף עם לוח אם במידות קטנות, ומארז אני אבנה בשבילו, זה גם אופציה. (לא נראה לי שיש צורך בDVD, אבל יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי). (כמו כן, בלי קשר לפורום הספציפי הזה, אם יש לכם רעיון, איך עם מה שיש לי במפרט בצד, אפשר להציג FHD בשביל…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
core 2 duo e6300 asus p5w dh deluxe wd 250g 16m sata2 pioneer dvdrw twinmos ddr-2 533 1g בגלל הבאס והתיזמונים תגידו לי אם כדאי לשנות evga 7600gt thermalteke suprano silver spire rockteer 600w silent סך הכל 6000 . הוזמן מ-ksp. רשמתי בקצרה משום שאני ממהר ואין לי הרבה זמן...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב קונים לי מחשב נייד, והיתי רוצה אם אפשר, שמישהו יבנה לי בבקשה מפרט טוב עם הפרטים הבאים. אז הפרטים: ראשית , התקציב עד 5000 ש"ח, לא יותר. צרכים: עבודה במיקרוסופט אופיס, מעט משחקים לא כבדים בסגנון VC ו-SA, מעט סרטים וגם מוזיקה. ואם יתאפשר, גם גלישה באינטרנט (אם יש איזה מודם אלחוטי או משהו כזה, אני לא מבין בזה.) דרישות מיוחדות: כוננים: שיכלול כונן DVD-ROM, לא CD-ROM. כמובן שיהיה גם כונן דיסקטים. בטריה: ניתנת לטעינה, שתחזיק הרבה אם אפשר. כ.מסך: עדיפות ל-ATI, למרות שאם יש משהו באותו מחיר של NVIDIA והוא יותר טוב, אז בכיף. דיסק קשיח: 40GB או 60GB, אני מעדיף 60, אך אם לא ניתן להכניס בתקציב אז גם 40 מספיק. אין צורך שתהיה מערכת הפעלה מותקנת. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני רוצה מחשב חדש ללימודים. השימושים העיקרים שלי הם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט(אני יכול לעבוד עם 20 דפי אינטרנט פתוחים כולל Youtube) וכמובן עבודה עם Office. מאוד חשוב לי שהמחשב " יסחב" את זה. מה שחשוב לי: מסך 15.6 - אני יודע שזה מעלה את המחיר ואת המשקל אבל זה חשוב לי. כמובן כמה שיותר קל. מצלמה, מיקרופון ורמקולים בנויים. צורב DVD\CD. מערכת הפעלה. ועוד בקשה חשובה שהמחשב יראה טוב. שלא יהיה סתם שחור כמו המחשבי עבודה אלא יותר בסגנון, כמו המחשבים של Dell או HP. אלה הדברים שחשובים לי, כונן קשיח מספיק לי 320. תודה רבה לעוזרים, אני רוצה ממש בקרוב לרכוש את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3067&CatCode=315 השאלה היא האם כדאי לי להוסיף כ400 ש"ח בשביל זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3245&CatCode=315 ה400 האלו דיי קריטיים בשבילי. מדובר במחשב לשימושים פשוטים, אופיס, מידע VS וכד'. (אין לי שום בעיה לקנות מאייבורי או חנויות שיצא להן שם בעייתי כמוה)
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ותוכנות עיצוב ותלת מימד באופן שווה. לא OC בזמן הקרוב, אולי בעתיד. איך (אם) אפשר לשפר ולהישאר באותו מחיר בעירך? CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 936.64 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock IV CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ] 1 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 548.28 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac …
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב את המפרט הזול ביותר שאפשר כך שאני בעקרון מחפש רק לוח אם ומעבד שהם ממש זולים אבל עדיין יעשו עבודה טובה ולא עדי כך זול שזה בכלל לא יעבוד יש לי חלקים מהקודם אז יש לי כבר מארז ספק כוח של 300 הארד דיסק. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת WIN 7 בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לשימושים כלליים שכוללים גלישה, אופיס וכד'.. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח - גמיש קצת אם שווה להשקיע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר - הכי חשוב שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: אופיס, גלישה באינטרנט יכול להיות לשימוש ארוך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לפטופ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש אני משתמש לזה למשחקים לא כבדים מדי מקול אוף דיוטי1 עד לפיפא 11 רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להציע לי איזה מחשב נייד לקנות או איזה חומרה שתהיה במחשב כגון: איזה מעבד או איזה כרטיס מסך. רציתי לדעת אם כרטיס מסך של 512MB ATI Mobility הוא בסדר לסוג מחשב הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראשית, תודה לכל העונים ובכלל לכל חברי הפורום, אני עוקב אחרי הפורום הזה תקופה ארוכה ומתפעל כל פעם מחדש על נכונות של אנשים טובים לעזור, זה בכלל לא מובן מאליו ומאוד מרשים. לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת תמונות stills (לא וידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. גיליתי שיש לי שריתה על המחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש חומר כלשהוא שיכול לכסות אותו? תמונה של השריטה: תודה. נ"ב הצבע הוא שחור אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-