ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה שלי זקוק לנייד כתחליף לנייח עד 6000 ש"ח. הוא אמור להריץ XP בצורה טובה ובעתיד גם ויסטה. השימושים יהיו: גלישה באינטרנט, משחקים מהשנתיים האחרונות, מוזיקה וסרטים. רצוי: מסך 15" ומעלה, סוללה סבירה, wifi ואחריות כמה שיותר ארוכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר 3500 ללא חריגה של שקל. כולל LCD 17" !! כרטיס מסך : און בורד כרטיס קול: און בורד כרטיס רשת: און בורד זכרון רצוי 512... אם אפשר גם צורב DVD... מקלדת ועכבר... פשוט פשוט פשוט..... אחלה אתגר לא? המחשב לאינטרנט ואולי גם אופיס לא יותר. רצוי דרך חנות logicpc.co.il.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם אפשר לפרט מחירים של כל פרט ואת המקום שבו אפשר למצוא את כולם. נכון לעכשיו מחפש מחשב מותאם למשחקים, בסגנון של מנג'ר ופרו אבולושיון, גרפיקה לא הכי חשובה, שיחזיק לאורך זמן . אני מעדיף כאלה עם ליבה כפולה, ו1000 מגהבייט של ראם. באותה הזדמנות לרשום לי מה עדיף, פנטיום או amd תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נטבוק של אסוס דגם 1005HA היישום הכבד ביותר שאני רוצה להריץ עליו הוא visaul studio 6 (לשם כתיבת תוכניות ב C,VISUAL BASIC) האם המחשב יסחוב את היישום ללא בעייה מיוחדת ?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן אני מעוניין לקנות מחשב נייד של עד 4000 ש"ח, לאינטרנט סרטים שירים וכל זה..... משחקים אינני סבור שאני רוצה שירוצו לי על המחשב, אם כן, האם יש מחשב שיכול לספק את צרכיי ב-4000 ש"ח או שצריך להוסיף מעט יותר תודה לעוזרים אוריה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי להבין או להתמקד במחשב נייד המתאים. אני מריץ אץ התוכנות הבאות: After effects Photoshop(CS4, CS5) Indesign Illustrater FreeHand Maya 3D Max Studio התקציב הוא כ-7000 ש"ח המחשב הבייתי לקראת קריסה סופית ואני חייב את זה לעבודה. בבקשה עזרה ... תודה מראש AlonzoC
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעונין לשדרג את המחשב וברצוני לקנות : מעבד , כ.מסך , זיכרון ולוח אם יש לציין שאני רוצה מעבד QUAD וזיכרון DDR3 מטרת המחשב משחקים וסרטים אז חשוב שיהיה כרטיס מסך חזק!!! עד סכום של 4500 ש"ח יש לציין כי אני קונה בעיסקה גם מסך 22 של סמסונג 226BW . אודה מאוד לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב, זה מה שאני מחפש במחשב: 1. מסך 14 אינץ- 2. אין צורך בכונן דיסקים 3. שימושים עייקרים- אינטרנט, סרטים מעט משחקים 4. אחריות בינלאומית- חשוב. 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מחיר של סביבות ה500-600 דולר תודה לכל העוזרים - אשמח לתשובות מהירות
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכלום, השבוע ישד לי יום הולדת חברה שלי רוצה לקנות לי מיני לפטופ. אני לא יודע איזה לבחור... השימושים שלו יהיהו לשם לימודים כמובן. אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני שוקל לקנות מארה"ב HP Pavilion dv2700t special edition עם המפרט הבא: Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T8100 (2.10GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics Card 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS Personalization HP Imprint Finish (Verve) + Microphone + Webcam Networking Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth Hard Drive FREE Upgrade to 160GB 5400RPM SATA Hard Drive from 120GB 5400RPM SATA Hard Drive!! Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade to LightScribe SuperMulti 8X DVD+/…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
פירמתטי את המחשב הנייד שלי בעיקרון אני יודע לפרמט מחשבים רגילים אבל לא נסתי את המחשב הנייד לאחר הפירמוט הכל עובד קשורה רק הבעיה היא שאני לא יכול לקלוט יותר אינטרנט כאילו אין לי יוצתר את החיבורי שת האלה עראיכה עכשיו גם גילתי שאין לי את הדרייברים ,מי שיכול לעזור לי המחשב זה : Fujitsu Siemens Amilo A-1650G MS2174 מה אני עושה ממש דחוף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לסחיבה (לשיעורים, ללימודים מחוץ לבית וכו) השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ותוכנות אופיס למניהן, אבל גם לצפייה בסרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים) גודל המסך- לא קטן מדי, אני צריך מסך שניתן יהיה לעבוד בו עם שני חלונות אחד ליד השני (13'' ומעלה, הגודל ה"אידיאלי" הוא 14) ישנה חשיבות לזמן סוללה לא קצר כדי לאפשר עבודה ולימודים גם כשאין שקע זמין- לכמה שעות לפחות (המחשב שיש לי היום מחזיק כשעה, אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4) עם יציאת HDMI וכניסה לכרטיס SD DVD צורב אין העדפות לחברה מסויימת המחשב יכול להגיע ללא מערכת הפעלה תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים רוצה להזמין וצירפתי את המפרט שאני סגור עליו כרגע. יש לי לגביו כמה התלבטויות: 1) האם שווה לקחת את ה4770 או ה4850? אני לא בטוח כי יש הבדל מחירים קטן לטובת ה770 אבל זה פחות קריטי לי. מה שיותר מושך אותי זה שהוא בחנות הזאת בא עם GDDR5 (לא יודע כמה גדול ההבדל הזה) וגם שהוא צורך פחות חשמל ומתחמם פחות אז אפשר לעשות יותר OC. נכון? 2) מפחד שהמעבד יהיה חלש מדי עבורי (אני משתמש בפוטושופ, מתכנת בסביבות פיתוח כבדות ומקמפל תוכנות) האם הוא באמת חלש או שלדעתכם יספיק? חוץ מזה אשמח לשמוע הערות כלליות בקשר למפרט ומה אתה חושבים שאפשר לשפר: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪403 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Gigabyte MA-770-UD…
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הזמניתי מחשב נייד מחול.. מה אתם אומרים עליו? הזמני מdell outlet כמה נראה לכם שהוא שווה? מפרט: Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo T9800 (2.93GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) No Fingerprint Reader Dell Bluetooth 5 Button Travel Mouse Back-lit Keyboard Label 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) 14.1 inch UltraSharp WXGA+ LED Display - Brush Metal Black Information 90W AC Adapter NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management Genuine Windows Vista Ultimate 9 Cell Primary Battery Power DVD Software Power DVD Software CD Information 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (1 DIMMs) 125V Power Cord Regal Red 56k Modem Operating System Label Reso…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרט אם אין הגזמה (או המעטה) בין החלקים במפרט הבא למשחקים ושימוש כללי: לוח אם: GIGABYTE Z690 AORUS MASTER מעבד: I7-12700K זיכרונות: corsair - Vengeance 32GB (2x16) DDR5-5600 pc5-44800 cl36 אחסון: Samsung - 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe Interface PCIe Gen 4x4 כרטיס מסך: EVGA - NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti XC3 Ultra קירור: Cooler Master - MasterLiquid ML240L RGB V2 240mm Water מארז: לא סגור עדיין - אבל חייב כונן DVD. ולכן רדיאטור עליון 240 בלבד. אשמח להמלצות בהתאם לכרטיס המסך וכן עם מסנני אבק.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי משחב Lenovo Thinkpad X61s כבר 3 שנים. הסוללה שלו בקושי מחזיקה שעה וחצי (במקור החזיקה כ 5 שעות). מחירי הסוללה מקורית של IBM ממש גבוהים לעומת הסוללות החליפיות. מה דעתכם על סוללה חליפית? האם ישנן חנויות \ חברות דרכן כדאי או מומלץ לרכוש סוללות כאלה? מה הסכנות בסוללה חליפית? איך אני יודע, אם אחליט לקנות סוללה כזו, שהיא איכותית ולא תתפוצץ, תעלה באש או תהרוס את המחשב? תודה מראש, גיא
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
השאלה היא זו ...... איזה מעבד גרפי לניידי intel יותר טוב ?????? האם המעבד intel GMA 4500M שמובנה בלוח האם או Intel HD Graphics שבא במעבדי CORE I3/5 ובמה מתבטא היתרון של אותו GPU ? ועוד ...... האם קיים מעבד גרפי משולב על לוח האם של Intel יותר חזק מ GMA 4500M השמח על כול אינפורמציה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב באמריקה או בריטניה, לאור סוגיית האחריות הבינלאומית, אני מעוניין להמלצות על טיב האחריות שהחברות הנ''ל נותנות על הדגמים הללו בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P04MY1914 Asus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834315187(Acer) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834299297 (Alienware) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233083 (Gigabyte) תודה!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ישנה בעיה נפוצה בה קורה שכפתורי המגע בסדרת ה-Studio של Dell פשוט מפסיקים להגיב. אם נתקלתם בבעיה, פשוט הסירו את הסוללה למשך דקה והחזירו אותה. הכפתורים צריכים לחזור לתפקד כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-