ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - 2000 שקל עדיף לחסוך, אבל אפשר גם לחרוג בלא יותר מ 300 המחשב ישב בסלון ויהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי ול LCD שעשוי להיות גם full hd. וישמש לשמיעת מוזיקה, סרטים, ואולי משחקים כמו PES או פיפא. אני לא חושב שצריך מקום רב לשדרוג - אולי של כרטיס מסך, אני גם לא רואה את עצמי עושה OC. יש ברשותי 4G DDR2 800MHz של Gskill שאני מעוניין לעשות בהם שימוש ולכן אין צורך בזכרון אם לוח האם תומך DDR2. אם יש הפרש ביצועים גדול (כזה ששווה את הכסף) במעבר ל DDR3 אני מוכן ללכת עליו. יש לי גם כרטיס טלוויזיה של Hauppauge PVR-150 עם שלט. אין חנות מועדפת במיוחד, אני גר ברמת גן. בניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחרונה אני מחפש נייד ב-2,500, כזה שישמש כנייד משני, ואין צורך לסידי או משהו בסגנון. 10 אינץ', לאינטרנט ואופיס שיאפשר ניידות טובה וקלה יותר. המגבלה היא ל 2500שקל. ממה שהצלחתי לראות עד כה, אלג'י מצטיירים כעדיפים, עם ה X110, אשר כולל בתוכו את המעבד הסטנדרטי יחסית (כפי שראיתי אצל האחרים - MSI ASUS) ו 120\160GB הרדיסק. היתרון הגדול שלו, לטעמי - שנתיים אחריות. החסרון היחידי שלו אל מול ה ASUS 1000 למשל, זה הסוללה 3 תאים לעומת ה 6 תאים של אסוס. לא קריטי במיוחד, מאחר ואני בא מעולם של שעתיים עבודה על נייד נטו גם ככה, ולכן זו נקודה טובה למחשבה, אבל לא הפאנץ' ליין.. אשמח לשמוע דעות אחרות בנושא, המלצות, האם כדאי להמתין מעט ויש משהו ששווה לחכות עבורו שצריך לצאת בשבועות הקרובים. כמו כ…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה 1TB כרטיס מסך - 1GB ראם כולל ציוד הקפי - מסך עכבר ומקלדת . פאד .
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין: 1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות? 2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל? 3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב? 4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: רצוי Dual2core. או המלצה לכל מעבד שיהיה מספיק טוב. מנימום מהירות מעבד: 1.7GHz. זיכרון: חצי ג'יגה. דיסק קשיח: 60-80GB. צורב. תקשורת אלחוטית: WiFi חובה. Bluetooth אופציה. מסך: לא קטן מ- 14.5" כרטיס מסך וכרטיס קול לא חשובים. המחשב מיועד לסטודנטית. לא לדברים כבדים מדי, אבל הוא יחליף מחשב רגיל , מפאת חוסר מקום. אשמח לכל עזרה כל שהיא.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לוח אם PC-Chips AMD 3600Pro מעבד AMD Athlon XP 2600Plus דיסק קשיח 7200RPM בנפח 40GB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם אפשרות שדרוג עד לנפח של 2GB! כרטיס מסך איזה שאני רוצה.. כרטיס קול AC97 6 יציאות USB, מתוכן 2 יציאות בחזית המארז אגב... 1000 שקל בלבד.. חחח אני רוצה לשאול על מעבד שלא מוכר לי בכלל... מה אתם אומרים? ברור שלא הטופ.. אבל שווה למשחקים?? הלוח אמ יתאים לשידרוג בעתיד? -תודה...-
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מפרט ב-4000 , עם ציוד היקפי : מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6251 Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ 1 249 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 289.00 ¤ 1 289 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 3 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 6 4525 Compaq Internet Keyboard + Microsoft Mouse KIT 109.00 ¤ 1 109 ¤ 7 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard 546.04 ¤ 1 546.04 ¤ 8 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory …
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אשמח לעזרה כי זה ממש אתגר, אני צריך מחשב נייד שיעמוד בנתונים הבאים: Core i7 SSD 256 Less or equal for 1.1kg 8GB memory No more than 12” screen וינדוס 7 אין הגבלת תקציב ומשאבים. חייב להיות בדיוק הנתונים האלו, זה לVP של החברה שאני עובד בא.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים ועריכת וידאו חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD אין צורך בכרטיס מסך, קיים SAPPHIRE NITRO+ RX 580 Special Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן מאז שהגבתי בפורום הזה ותענוג לראות שעדיין מתקיימים כאן דיונים נוקבים על כל החומרה בארץ ובעולם עכשיו אני מעוניין במפרט מאוד ספיציפי ולאחר חיפושים קשים לא הצלחתי למצוא את הדגם שיענה או יתקרב לדרישותיי ולהלן הדרישות: מעבד שיהיה לפחות 2.0 מסדרה חדשה T5XX או T7XX \ T8XX יחסי עד כמה שאפשר . זכרון אפשר להסתפק ב- 1 גיגה מהסיבה הפשוטה שויסטה לא תותקן עליה ואם תיהיה היא פשוט תוסר כרטיס מסך - מאוד חשוב שיהיה חיצוני ולא מובנה מסך לא קריסטלי ומבחינת הגודל שיתחיל מ- 13' ומעלה זמן סוללה - רצוי 3 שעות. ואפשר לדון על כל התכונות הנוספות יש הצעות למחיר ??
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד, היא כבר היתה בחנות וכמעט קנתה Toshiba Satellite L500-12T עם אחריות ל3 שנים ב4,000, אמרתי לה שכדאי לעשות סקר שוק, ולבדוק איתכם בפורום לפני הרכישה. אז הנה אני בודק. תודה מראש! סידרתי את זה לפי עדיפות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקי פלאש בפייסבוק ), צפיה בסרטים. המחשב צריך לעבוד מהר. * משקל רצוי: 2-2.5 קילו, היא הולכת להסתובב איתו הרבה ככה שיש עדיפות גבוהה למשקל נמוך. * גודל המסך: האידיאל הוא 13.3, אבל לא על חשבון משקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, כמו שציינתי, היא הולכת להסתובב הרבה עם המחשב. שעתיים של שימוש משרדי יהיו נקודת התחלה טובה. * אחריות: שלוש שנים, אחריות משלוחים. (לא יודע אם זה רלו…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-