ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה מיועד בעיקר לעבודה גרפית-פוטושופ ושימוש כללי במחשב-מסנג'ר, אינטרנט וכ'ו. לא דרושה מכונת משחקים, אלא רק שיריץ משחק או שניים מידי פעם... התקציב הוא 400 דולר מארה"ב לחלקים- מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך. הארד-דיסק כבר יש, ואת השאר נקנה כשנרכיב בארץ. פשוט בחלקים המרכזיים אפשר לחסוך אם קונים בארה"ב. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב 14 אינטש נייד עם כונן דיוידי, לסטודנטית, חשוב שהסוללה תחזיק הרבה זמן ושהוא יהיה קל. מעבר לכך שיהיה מינימום 4 גיגה זיכרון פניני לפחות 500 גיגה הרדיסק ויציאה של HDMI, מצלמה קדמית טובה, התקציב עד 3000 שח. אני יותר נוטה לכיוון של ASUS.מצאתי מחשב של אסוס כזה אבל הבעיה שאין לו כונן אופטי, וכל המחשבים באים היום עם ווינדוס 8, אני מעדיף 7. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה המפרט שמצאתי פה באתר שנראה מתאים ובגלל שהוא מלפני 5 חודשים חשבתי אם יש לכם משהו שאפשר לשפר ולהישאר במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty ש"ח840 לוח אם SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN- 1Y Warranty ש"ח430 זיכרון פנימ יDDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty ש"ח600 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty ש"ח250 צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM - 2Y WARRANTY ש"ח200 כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek/Albatron/EVGA... Dual-DVI Retail - 2Y Warranty ש"ח900 מארז Fo…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1080P 144HZ כחלק מהתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא כזה חשוב רק שלא ירעיש יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל שהחנות תרכיב את המחשב 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר (יותר נכון אחותו) שלחוצה בכסף... אז ככה אני צריך מפרט לא כולל1.מסך 2. מקלדת+עכבר.. ב 2000-2200 שקל! רצוי שיהיה מאותה חנות .. תודה מראש לעוזרים השימושים הם לאינטרנט בעיקר.. אבל שתהיה אופציה להריץ משחקים קלילים וכו'..
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד בארה"ב בתקציב של עד 2500$. הנייד אמור לשמש כתחנת עבודה לעיצוב תעשייתי של תלת מימד ודו מימד בתוכנות כמו MAYA וכו'. לפי הבנתי אני צריך כרטיס מסך מקצועי מסדרת QUADRO או FIREGL, נדמה לי ש FIREGL של ATI יותר מתאים לתוכנות תלת מימד ועיצוב נכון? המסך צריך להיות בגודל 14-15 והמשקל לא משנה. כמו כן עדיפות למעבד 2.4+ וHD גדול במיוחד. אהה כן וXP PRO חובה. חשבתי ללכת על אחד מהמותגים הגדולים כיוון שהם מציעים אחריות בין לאומית שאת זה אני חייב. אם תוכלו להביא לי דגמים מאתרים בחו"ל שאתם חושבים שמתאימים למטרות שלי אני אשמח מאוד! תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב בשביל אחותי, ויש לי כמה דברים שצריך לשים דגש הארד דיסק לפחות 320 גיגה היא תשחק ניראה לי רק בסימס אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ועוד דבר אחד אני צריך שהמחשב יורכב מהחנות הזו: www.logicpc.co.il אני מעדיף חנות קרובה מאשר רחוקה וגם קניתי שם פעם. בקשר לתקציב אם תהיה חריגה קטנה זה לא נורא וללא מסך וציוד היקפי
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, קניתי מחשב נייד מהדגם המדובר בארה"ב. עבד בהתחלה אבל לאחר כמה שימושים בודדים הוא מסרב להיטען וגם לא מגיב לכפתור ההדלקה. עושה רושם שהבעיה היא לא במטען. בכל אופן דיברתי עם התמיכה הטכנית בארץ והם לא יכלו לעזור לי יותר מדי כי את הדגם המסויים הזה לא מייבאים לארץ, את שני הדגמים המקבילים 4530s ו- 4330s דווקא כן. פניתי גם לעזרה בארה"ב ולאחר שהם הפנו אותי כל פעם חזרה לישראל, הבהרתי להם שבישראל לא ממש יכולים לעזור. עכשיו המצב הוא כזה: אני יכול לשלוח אותו לארה"ב לתיקון או החלפה. מישהו פעם שלח מחשב של HP לארה"ב לתיקון ויכול להמליץ על אופן המשלוח ומרכז שירות שכדאי לפנות אליו? לחילופין, האם יש אלטרנטיבות אחרות בארץ? אשמח לכל עזרה,טיפ בנושא.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש למטרות שונות: לימודים, קצת גרפיקה, סרטים, אינטרנט ,משחקים. אני לא מבין גדול במחשבים ואני לא כל כך יודע מה זה OC ,אז כנראה שלא רלוונטי עבורי. כן חשוב לי מעבד של אינטל ולא AMD. קיבלתי את ההצעה הבאה, אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת. לוח PearlCreek uATX 800 G31 BLKDG31PR מעבדCore Duo2.66E7300 3M775 1066 BX80571E7300 זכרון 1GB 800 DDR2 DDR2 800-1GB x2 ד.ק SEAGATE 320GB 16M SATA2 ST3320613AS כ.מ HIS ATI HD4670 512M DDR3 225 צורב LG DVD-RW SATA BLACK LGDVDRWSATAB מארז HEC + 450WATT HEC PS CI-6AR6-450 סה"כ (כולל מע"מ) : 2,486.00 ש"ח האם ניתן לעשות שיפורים במסגרת אותו המחיר (או פחות) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות איזה מחשב נייד לקנות. העיקרון הוא שה1005P די מספק, מכיוון שאני צריך אותו לנסיעות ומסמכים ואולי לראות קצת קטעי וידיאו באיכות סבירה. השאלה היא, האם 10 אינץ לא קטן מידי? וגם היתרון הוא בעצם זמן הסוללה. מצד שני יש את ה 1201N שזמן הסוללה שלו די מעפנה רק 3 שעות בערך, והוא 12.1 שזה די מושלם. ושמעתי שהוא מתחמם יותר מידי. אבל גם היתרון הכרטיס מסך. בעיקרון יש לי את התקציב של 2500 בערך. מה לדעתם כדאי? מנסיון אישי עדיף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי , אני צריך מפרט למשחקים בעיקר עד 3500 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי (יש לי LG L1932TQ) המפרט צריך לכלול מארז NZXT Hush , או לפחות מארז בעל מראה סביר + , כלומר לא משעמם מדיי , אבל גם לא מצועצע. 4 ג'יגה זיכרון אבל אפשר להתפשר על פחות אם צריך. מעבד אין לי מושג מה הכי כדאי , אבל אני נוטה יותר לכיוון אינטל. עריכה : אני רוצה מחשב שקט , אומנם לא חרישי , אבל שיהיה שקט. OC אולי יהיה מתוכנן בעתיד , וגם זה לא בשביל לשבור שיאי עולם. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי אני מתכנת שכתחביב גם מפיק מוזיקה (עם תוכנת Cubase). פה ושם גם צופה באיזה סרט Xvid. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אבל ברמה סבירה, בלי הוצאות היסטריות שיקפיצו את המחיר באלפי שקלים כדי לגלח עוד חצי דציבל. המקום שאני יכול לחסוך בו באמת הוא הביצועיים הגרפיים - אני מריץ רק משחקים ממש ישנים כך שאפשר להסתפק ביכולות גרפיות מינימליות. מצד שני חשוב שהמחשב יהיה מהיר ו- responsive, כי זה לא נעים לחכות יותר מדי כל פעם שאתה מקמפל/מריץ תוכנה בפיתוח, ובטח לא לסבול מדיליי ב- Cubase. חשוב מאד מסך LCD איכותי, אחד כזה שאתה יכול לשבת מולו עשרות שעות כל יום בלי לסבול מכאבים או עייפות בראש ובעיניים. עד כמה שהבנתי מסך Samsung SyncMaster 730B נחשב לאיכותי והמוביל בסוגו, אבל דיעות אחרות יתקבלו בברכה.…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 1,190 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB 7200RPM 8MB WD2500JB 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 5,281 ש"ח איך המפרט שבניתי? לא מתוכנן OC מיועד לגלישה סרטים ומשחקים
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:*-*לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה מחשבים ניידים כדאי לקנות בנגיד 4000-5000 שח? אולי קצת יותר לא מיועד ספציפית למשחקים. שימוש באינטרנט בכלליות חשובה אמינות איזה דגמים של dell מומלצים? אולי עדיף lenovo? אולי משהו אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
והאם אפשר לבקש מסך מסוג מסויים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקר; לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אם יש אפשרות, גם ב-HD אם זה נכנס לתקציב) ומשחקים, לא הכי חדשים נניח שנת שיפעיל משחקים עד לפני שנה-שנתיים. תקציב: 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה של עד 500 ש"ח נוספים. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה העדיפות - ומה יותר חזק ואמין. TOSHIBA Satellite A300-243 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=3272 ASUS K50IJ 2.1GHz K50IJ-643 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2279&catId=372 Dell studio 1555 T65 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מחשב ע"פ מפרט. רציתי לדעת חוות דעת למחשב זה. מטרתו אינה גיימינג אלא פעולות בסיסיות ואולי משחקים ממש ממש קלילים. מעבד: AMD Athlon 5200X2 (כלומר ליבה כפולה כן?) צורב: LG GH22NP220 DVDX22 ספק כוח 300W (לא יודע חברה) זכרון: Black Dragon 2G Kit DDR2 800Mhz GEIL דיסק קשיח: 320GB 16MB SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDAMI (AM2 AMD) קירור למעבד: HEATPIPE SOCKET 775 OCZ מארז: PS01B-W ATX SILVERSTONE כ. רשת אלחוטי USB (54MB( סה"כ 2315 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-