עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אשמח לקבל הצעות למפרט עבור מחשב גיימינג בינוני - גבוה. אני יודע שארצה מחשב עם זיכרון 16GB, כאשר יש אפשרות להרחבה. ממחקר קצר שעשיתי על מפרטי מחשבים ברמה הבנינונית, ראיתי שכרטיס גרפי מסוג NVIDIA Geforce RTX 4070\ NVIDIA Geforce RTX 4070 TI מומלצים, אך אשמח גם לסבר למה הם עדיף על פני גרסאות 4060, לפני שאשקיע את כספי בכרטיס. אשמח גם לשמוע דעות נוספות כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה-5000 עם אפשרות לחריגה של עד 1000 ש"ח ללא מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בינוני - גבוה, המשחק ELDEN RING…

2. אני מעונין לרכוש עבורי מחשב נייח לעבודה בידור וגימינג שיחזיק אותי ל 3-4 שניים ממבצעי אמזון בסיבר מנדי. לא רוצה את הדברים הכי חדשים אבל רוצה שהמחשב יחזיק אותי ויהיה ניתן לשדרוג התקציב 1000 דולר אבל ניתן לחרוג המטרה היא לנצל את המבצעים התוכנית הייתה לעשות את הרכשה הזו בסוף 2020 אבל אם קצת עזרה שלכם ובמידה וזה משתלם אולי אעשה זאת השנה המטרה היא לקנות את כל החלקים ואז לעשות את ההרכבה בארץ תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by leon2810,

טוב אלה בעיקרון הרכיבים שאני רוצה להלביש עם I7 920 מה דעתכם [/] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ₪ [/6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9T-6GBNQ HD5770 (NEW EDITION) 1GB GDDR5 - RETAIL SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK bANTEC THREE HUNDRED SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ] SCYTHE KAMA PWM BLUE LED 120mm WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS תודה רבה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by maxpen11,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD 6,7,8,9 APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אם ניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Cynd7us,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,כולל מסך. אני מעוניין גם במסך 24 או 23 אינץ' עד 1400 ככה שאשמח לקישור למסך גם כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה, משחקים פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24\23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by darkeli,

מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יוטורנט, פיירפוקס, משחקי רשת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עובד עם 1024X768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS,MMOG * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by gaf,

ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. GIGABYTE GA-8IG1000 Pro 725 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI 1,215 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box Micron Original 256MB DDR 333 PC2700 הכל יוצא 3800 עם 512 זיכרון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. 1.שאלה על הלוחות עם המוכללים, בעתיד אפשר לשים כרטיס אמיתי ו"לבטל" את המוכלל, נכון? 2. איך הכי זול להשיג רשיון לWIN XP? 3. תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. מפרט מחשב : מעבד : יש - אינטל Q9450 BOX RETAIL מסך : יש - פיליפס 20 אינץ פאנל IPS ציוד היקפי - יש מערכת הפעלה - יש ( עוברת מהמחשב הזה , הוא עובר להיות שרת לינוקס ) לוח אם : דרישות :* תמיכה בPCIE 2.0 * יציאת סאונד דיגיטלית קואקס חובה + רצוי אופטית אם הוא יתן להוציא משתיהן בו זמנית * כרטיס קול מובנה טוב ככל האפשר *קירור טוב ! המחשב בחדר חם עובד נונסטופ יהיה נחמד אם: * יציאת FIREWIRE - לא חובה יש לי כרטיס PCI זמין ( חבל על הסלוט) * יציאת ESATA - אני משתמש הרבה בכוננים חיצוניים שלי ושל העבודה אז איסאטא יהיה מהיר ונוח תקציב : גמיש כחלק מהמחשב אבל נראהלי הגיוני בסביבות 550 +/- חשבתי על : ASUS P5Q למינהם צ'יפסטים של P43 / P45 ? זכרונ…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by DanteRev,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2011 ,NBA2k11 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by kotevnir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by gopher,

היי לכולם, אני צריך מחשב ביתי שיכול גם להריץ קצת משחקים. המחשב משמש גם לפיתוח וצריך להריץ לפעמים אפליקציות כבדות ככה שחייב 2GB זכרון ומעבד חזק (אני חושב שכל סוג של Core 2 DUO יהיה מספיק טוב) התקציב הוא 7000 ש"ח כולל מסך LCD 17 מקלדת ועכבר. מה שחשוב לי זה שהמחשב יחזיק להרבה זמן ושיהיה אפשר לעשות upgrade לחלקים בצורה נורמלית. כנראה בעתיד אני אולי אעשה OC (כרגע לא). אני מעדיף גם שהמפרט יהיה מחנות אחת. חשבתי על משהו כזה בערך (זה מפנדה): G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1,385 ש"ח Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 999 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח LG GSA-H10 Mul…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  16. אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, איסיקיו וכל השטויות האלו... אני צריך שיכלול מסך lcd, מקלדת ועכבר פשוטים ורמקולים פשוטים. creative sbs 370 יהיו מעולים עם יכנסו...אבל אפשר גם פחות טוב

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אפשר למצוא מחשב טוב בכזה מחיר? השימוש בו הוא לא מקצועי, ,אלא אינטרנט, מסנג'ר, משחקים קלילים (SIMS וכ'..), צפיה בסדרות באינטרנט.. לא משהו יותר רציני מזה.. התקציב שלי די דל, ככה שזה די אמור לכלול הכל.. ..... הלכתי לחנות שאנחנו קונים שם מחשבים בד"כ והוא היציע לי מחשב של HP: מעבד AMD 3400 מסך: 15.4'' דיסק קשיח: 80 ג'יגה רשת אלחוטית DVDRW כרטיס מסך: ג'י פורס WINDOWS VISTA זיכרון: 512 עם אופציה להגדלה ב 200 ש"ח סה"כ כולל תוכנות (לא מקוריות) כולל עכבר ותיק: 4000 ש"ח.. מה אתם אומרים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. שלום, מחפש לרכוש לילד מחשב נייח.ללא מסך ואביזרים הוא משחק הרבה במיינקראפט ובמחשב הישן 4 גיגה RAM - לא הספיק לו...

19. Started by shablull,

שלום רב אני צריך מפרט למחשב עד 2500 ש"ח , היעוד הוא בעיקר אינטרנט,תוכנות גרפיקה וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by tehnodrom,

צריך מפרט שיכלול מעבד AMD (לפחות 3000) סוקט 939 לוח טוב תומך פי סי איי אקספרס כמובן כרטיס מסך פי סי איי אקספרס לא יקר בסביבות ה-700 שקל... הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה ג'יגה זיכרון אין צורך במסך עכבר מקלדת רמקוילם כל ההקפי... מארז שיהיה משהו פשוט שחור ... צורב די וי די וספק כוח (לא ג'נרי) התקציב : 3500 ש"ח.. אפשר לחרוג מעט.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by Diniska,

אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד זכרון הרדיסק כרטיס מסך מארז התקציב הוא כפי שציינתי כ 1500-2000 ש"ח הצעות יתקבלו בברכה. היעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, תוכנות כמו WORD, EXCEL צפייה בסרטים וכו'. העניין הכספי חשוב. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by R.O.R,

שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב נייד Asus f542ua מפרט של המחשב: גודל מסך: 15.6 מעבד: intel core i5 דור 8 זיכרון: 8 gb דיסק: 1tb כרטיס גרפי: intel hd graphics יש לציין שהמחשב ישמש ללימודים בלבד (לא למשחקים וכו'..) תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by BuNKeR,

CORE 2 DUO E6300 TRAY Scythe NINJA PLUS GA-965P-DS3 1Gb KINGSTON Original 667 MHZ Western Digital 320Gb 16MB ATI RADEON X1900XT 256 mb VIVO Retail Dual DVI ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT EDIMAX WIRELESS USB LAN CARD 54 MB EDIMAX WIRELESS ROUTER 54 mb בנוסף המחשב הישן יעבור לסלון לתוך המארז MOZART SX HTPC לכן יש גם כרטיס רשת אלחוטי לחיבור לנתב שיהיה בחדר של המחשב הראשי הצעות שיפורים ?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by matana_10,

היי שלום לכולם תודה על העזרה יש לי מחשב נייד וhp dv6515ejהפכתי אותו ל xp חסרים לי 2 דריוורים הראשון hp integrated module והשני modem device on high definion audio bus אשמח אם תיתנו לי קישור ישיר של ההורדה אני מודה לכם מאוד מאוד ודרך אגב hp לא תומכים בxp למחשב שלי אז לכול משפחת dv 6000 שהפכו אותו לxp תבוא עליכם הברכה לעוזרים המחשב שלי זה hp dv6515ej

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים