עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Idan-h,

רק מארז בלי אביזרים נלווים. מיועד לאנשים מבוגרים לצרכים פשוטים ביותר המצויינים בכותרת. מעדיף מפרט מKSP. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. Started by Nahum2,

2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by eitan2503,

שלום רב ....היום הזמנתי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם על המפרט : כי אני עדיין יכול לשנות דברים...מחשב זה מיועד לאמא שמאוד אוהבת מחשבים ..וגם מבינה יחסית טוב. יש לציין שזה מחשב ביתי אשר בקושי יריץ משחקים ,יותר מיועד לסרטים ומוזיקה,גלישה באינטרנט וכו'. AMD PHNENOM X3 8450 לוח אם :MSI K9A2MVFD עם RADEON 3100 עליו. זכרון :CEON 3GB 800MHZ מארז של THRMALTAKE SOPRANO VX ספק כוח THERMATAKE TR2 400 W VISTA PREMIUM הייתם משנים משהו? אני קצת מתלבט בקשר ללוח אם כי שמעתי שMSI לא משהו. בתודה מראש למי שיגיב.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by omer672,

מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. שלום זה מה שהצלחתי למצוא מהמפרטים, אשמח לעצות נוספות ואישור . Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 CoolerMaster CM 690 MID ATX - Black - NO PSU Enermax PRO82+ 525W 3X12v Rails x24A each Geforce GTX 285 1GB DDR3 512bit --- תודה רבה לכל העוזרים אני גם צריך HD שיהיה שקט ומהיר 500 GB אין צורך בOC או שידרוג עתידני

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. היי, ביקשתי מפרט לפני חצי שנה בערך ובסוף יצא לא קניתי כלום, אז אני מבקש שוב כדי להיות בטוח שאני מעודכן בכל הדברים... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וסדרות ב-HD, אולי משחקים קלילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכד' (כבד), מטלב (מזדמן), SPSS (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל אולי אתקין עליו משחקים כמו מנג'ר, לדוגמה. -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by SnakeBite,

שלום בניתי מפרט לאחותי למחשב לעבודות גרפיות ולמשחקים ולשימוש שוטף אם יש לם הצעות איך לשפר את המפרט או להוריד את המחיר Intel Core Duo 2 E6400 2.13Ghz 775 2MB Cache G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 Gigabyte 965p s3 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA Gigabyte Triton GZ-XX1CA Western Digital 160GB 7200RPM ,8 MB SATA II? LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? Mag AH778 17" ?Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer? Logitech Media elite Leadtek WinFast GeForce PX7900GS 256MB 256bit PCI-E 6036 ש"ח עידו

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by omri55,

חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. יש לי נייד HP Pavilion DV6500 הדגם מדוייק הוא dv6515ej המפרט המלא שלו כאן יש לו כרגע 1 גיגה זיכרון, אני רוצה לשדרג ל-4 (ולהחליף את ה-1 הזה) אבל אין לי מושג איזה זיכרון יתאים לו... רצוי במחיר הכי זול שאפשר למצוא (כמובן שלא להתפשר יותר מידי על איכות )

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שלום לכולם. קיבלתי בחנות קרובה לבית מפרט עבור מחשב שמיועד לאדם מבוגר שרק יגלוש באינטרנט ואולי יעשה קצת שיחות בסקייפ. מה דעתכם? זו לא חנות ידועה אבל אני מעדיף לקנות שם כדי שהשירות יהיה קרוב... מעבד intel p-d 2140 1.6 GHZ לוח ASUS P5GC-MX זיכרון 1Gb DDR II 667 דיסק MAXTOR 80GB SATA II כונן LG DVD-RW X18 מסך LG LCD 19 1953 2MS 1/2000 כולל מקלדת, עכבר רמקולים ומארז ATX על הלוח והמסך אחריות ל-3 שנים על הדיסק ל-5 שנים סה"כ 3138 כולל מע"מ. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by razabc,

שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=1076503 ברצוני לדעת האם ההארד-דיסק של הנייד הוא SATA או IDE. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by cars racer,

ללא ציוד הקפי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by ilanb0,

יש לי חבר טוב, בחור חרדי שעבד איתי. לא קונה לילדים מחשב כי הוא חושב שזה יעלה לו 7,000 ש"ח... הסברתי לו שעבור מחשב שהבנות שלו יוכלו להשתמש ביישומי אופיס, הוא יוכל לארגן מחשב גם ב - 1,000 ש"ח (בעיקר עקב ירידת מחירי המעבדים). אז מי ייענה לאתגר וירכיב לי מחשב (ללא מסך) שלא מתוכנן להורדת קבצים, לא מתוכנן לשימוש באינטרנט (למרות שהסברתי לו שיש אינטרנט חרדי), לא מתוכנן למשחקי מחשב עתירי גראפיקה? אני חשבתי על לוח אם שמשולב בו כרטיס מסך, מעבד מהשורה השנייה (אולי סמפרון), צורב DVD, הרבה זכרון (אם יחליטו בבית ללמוד מחשבים ולהפעיל על המחשב חישובים כבדים). מי מרים את הכפפה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

מחשב מיועד לנער בן 13 הוא רוצה נייד כי זה תופס פחות מקום וזה יותר אסטתי אין הרבה דרישות, 99% מהשימוש יהיה בבית מחובר לחשמל, ולכן מסך מ15" ומעלה. תודה. המחשבה היא ללכת על משו בסגנון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 אין חנויות מחשבים נורמליות באזור פ"ת ולכן הקנייה תתבצע באיבורי KSP או באג.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by BlinD2k3,

אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by ac1240,

1) מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים בעיקר כמה שיותר כבדים במסגרת התקציב 2)האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 3)האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 4)עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 5)האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6)האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ?אין צורך 7)האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה אמינה וקרובה לפ"ת(או בפ"ת) 8)אם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא 9)האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא אני לא רוצה מעבד של AMD רק INTEL

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by WIZARD221,

השימוש הראשי הוא בעיקר גלישה באינטרנט וראיית סרטים בטלויזיה ותיכנות. אני רוצה שהוא גם יריץ לי משחקים אבל אני לא חייב איזה משהו משוגע. לא צריך אף ציוד הקפי וגם לא צורב. אני אשמח אם יהיה עליו הרבה מקום אחסון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני צריך חוות דעת למחשב הנ"ל, לצרכים של אופיס, גלישה באנטרנט, קצת מוזיקה, תמונות וכדומה. מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון מחיר 2200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by spektor,

כולל מסך, מחשב בשביל משחקים לא מתוכנן OC תודה

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  25. התקציב הוא 2600 בבקשה לא לחרוג יותר מידי ואם ניתן להפחית במחיר זה יהיה מעולה המחשב הינו לשימוש ביתי לאנשים מבוגרים, פתיחת חלונות מרובה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ההורים משתמשים בסקייפ לא מעט. אני צריך את כל הציוד הנלווה כגון עכבר+מקלדת+רמקולים+מסך כל מבוקשי הוא שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן לפי התקציב המחשב לא הולך לעבור שדרוגים עתידיים! אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים