ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי תוכלו בבקשה לעזור לי בבניית מפרט למשחקים למחשב בסביבות ה3K. אני צריך 2 מפרטים, אחד עם מסך (22" נגיד) ואחד בלי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי נייד HP דגם Pavilion DV6-1330. אין לי S-VIDEO יש לי רק HDMI וחיבור רגיל כחול כזה של מסך מחשב. איך אני יכול לחבר טלויזיה לנייד לא דרך HDMI ? יש איזה כבל שמתחבר לחיבור הרגיל הזה והצד השני מתאים לטלויזיה או משהו ? איך זה עובד העסק הזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784131403&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784326274&rd=1 איזה יותר טוב מהם ?? ומה דעתכם עליהם ?? בכלל יש מחשב נייד יותר חזק מאלו ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם ! שמי שי ואני רוצה לרכוש מחשב נייד עם המעבד החדש של אינטל דגם - T3200 דול קור 2 המחשב נייד הוא בגודל 12.1 " איך לפי דעתכם המעבד מהסדרה החדשה הזו ? איך החימום ואיך הוא יעבוד על הויסטה פרימיום ? בברכה ותודה שי
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי, להחליף את הקירור של המעבד ואת שני המאווררים, אחד מלפנים(מכניס אוויר) והשני מאחור(מוציא אוויר) השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים וסרטים/סדרות. המפרט הנוכחי נימצא בצד ימין. ככרטיס מסך חשבתי על: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 ולגבי הקירור חשבתי לכחת את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro ושני מאוררים ARCTIC COOLING 120mm AF12025. יש למישהו אולי הצעה טובה יותר?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המפרט נמצא פה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913317&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he האם המחשב הזה מספיק טוב להרצת משחקים יחסית כבדים ותוכנות כבדות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם פרסמתי אשכול לפני כמה זמן לבקשת מפרט וממש עזרו לי אז תודה רבה לכל מי שעזר! הנה המפרט הסופי: Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1285 Gigabyte GA-EP45-DS3R P45 Chipset ¤725 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤460 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 Seagate ST3320620AS 500GB 16MB SATA II ? APEVIA X-PLORER SILVER NO PCU 301¤ Enermax Liberty 500W ¤578 בסוף החלטתי לרדת מCF וככה גם הלוח אם ירד המעבד מרובע ליבות בגלל שאני לא מתכוון להחליף אותו בעתיד כשיהיה עדיף מרובע ליבות על כפול ליבות ואני לא סגור לגבי המארז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה, בעיקרון אני לא קניתי מחשב בערך ב6-7 שנים האחרונות, מפאת כסף וכו' החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש, ובעזרה של חבר בנינו מפרט באתר skypc.co.il ורציתי לקבל דעה לגבי עכשיו לפני כן אני אדגיש, מפרט למטרות גיימינג, והמטרה הכללית היא ששוב יחזיק כמה שנים טובות, לא אומר שיריץ הכל כמו מלך , אבל שאני לא אצטרך לקנות שוב בקרוב, מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪273 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪499 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1058 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪118 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪581 קרור למעבד C…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב עבור אבא שלי באזור 1500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת עד 200-300 ש"ח) כולל מערכת הפעלה. שימוש באופיס (וורד אקסל פאור פוינט) אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי או באפשרות לשדרוג. חשוב!! שניתן יהיה לקבל את המחדש עד הבית או לאסוף מחנות בטבריה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד לצורכי צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט ולימודים עדיף שלא יבוא עם כרטיס של nvidia 8400
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כנ"ל, רק מארז קומפלט ללא שום ציוד היקפי ואין צורך להשקיע בקירור שקט, המפרט שבמדור המפרטים המומלצים עודכן לאחרונה רק בסוף אפריל, תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המפרט שלי מגיע ואני מחפש כתבה טובה שתסביר לי בשלבים כיצד לבנות נכון את המחשב שלי מבוסס A64 תודה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הקניה צריכה להתבצע או ב KSP או ב IVORY מנוחיות מרחק / אחריות... מסך קיים 22" 1050*1680, מיועד לגיימינג אוליי קצת OC. תודה מצורף מפרט למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד והעניין קצת חדש לי אז כמה שאלות אם אפשר : 1)מה זה אטרנט משו כזה 2)האם עניין הWIFI מוגדר בד"כ מראש? כי זה מצא לי באיזור כמה רשתות פעילות אבל הן נעולות או משהו כזה רציתי לדעת מה העניין הזה. 3)האם ניתן לחבר את הנייד למחשב הנייח באיזושהי צורה(USB?) ולהעביר ממנו אליו וההיפך קבצים כי כרגע אין לי דיסק און קי זמין. נ.ב. אשמח לכמה הצעות לתוכנות נחמדות לעבודה עם טבלט ליעול וסתם בשביל לקשקש. תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-