ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב Lenovo N100, והוא הגיע עם Win Vista. איך אני יכול להוריד את ה-Vista ולהתקין XP??? מפרט המחשב: T5200 1.6GHz 2G Ram 120G HD GF7300 TC תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעסוק בOC, ומעדיף 2GB זיכרון... אם אפשר, זה יעזור אם תביאו את המידע מנעה מחשבים, או פנדה, או כל אתר ישראלי אמין אחר. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה נשמע? בן דוד שלי התקשר אליי עכשיו ואמר לי שהוא רוצה מחשב עד 2000 ש"ח בעיקר לעבודה משרדית. כמו שכבר ניחשתם היו כבר כאלה שהספיקו לז**ן לו את השכל על זה שיש בעיות לפעמים עם AMD, ואם לא יודעים להרכיב בלה בלה בלה. אבל כמובן בתקציב כזה רק AMD. בכל מקרה, אני צריך את העזרה שלכם בלהרכיב לו מפרט, המחשב אינו כולל מסך, או ציוד היקפי כלשהו כמו מקלדת ועכבר. צריך במחשב צורב, ואני חושב ש40GB של דיסק קשיח יספיקו בהחלט. כרטיס מסך הייתי מעדיף את ה LOW END של ATI ולא NVIDIA כי אני אוהב אותו יותר. וזהו, רק בקשה אחת והיא שהמחשב יהיה מחנות אחת בלבד כולל הרכבה ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הרכבת משהוא בסיסי מ SKYPC. פעם אחרונה שהיתי בעסקי החומרה היתה לפני חצי שנה ככה שאולי אני לא מעודכן: מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBNT צורב ASUS DRW-22B1LT X22 DVD ¤184 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30919 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1480¤ המפרט הורכב באתר:http://www.…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רק מארז בלי אביזרים נלווים. מיועד לאנשים מבוגרים לצרכים פשוטים ביותר המצויינים בכותרת. מעדיף מפרט מKSP. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב ....היום הזמנתי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם על המפרט : כי אני עדיין יכול לשנות דברים...מחשב זה מיועד לאמא שמאוד אוהבת מחשבים ..וגם מבינה יחסית טוב. יש לציין שזה מחשב ביתי אשר בקושי יריץ משחקים ,יותר מיועד לסרטים ומוזיקה,גלישה באינטרנט וכו'. AMD PHNENOM X3 8450 לוח אם :MSI K9A2MVFD עם RADEON 3100 עליו. זכרון :CEON 3GB 800MHZ מארז של THRMALTAKE SOPRANO VX ספק כוח THERMATAKE TR2 400 W VISTA PREMIUM הייתם משנים משהו? אני קצת מתלבט בקשר ללוח אם כי שמעתי שMSI לא משהו. בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום זה מה שהצלחתי למצוא מהמפרטים, אשמח לעצות נוספות ואישור . Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 CoolerMaster CM 690 MID ATX - Black - NO PSU Enermax PRO82+ 525W 3X12v Rails x24A each Geforce GTX 285 1GB DDR3 512bit --- תודה רבה לכל העוזרים אני גם צריך HD שיהיה שקט ומהיר 500 GB אין צורך בOC או שידרוג עתידני
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, ביקשתי מפרט לפני חצי שנה בערך ובסוף יצא לא קניתי כלום, אז אני מבקש שוב כדי להיות בטוח שאני מעודכן בכל הדברים... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וסדרות ב-HD, אולי משחקים קלילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכד' (כבד), מטלב (מזדמן), SPSS (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל אולי אתקין עליו משחקים כמו מנג'ר, לדוגמה. -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט לאחותי למחשב לעבודות גרפיות ולמשחקים ולשימוש שוטף אם יש לם הצעות איך לשפר את המפרט או להוריד את המחיר Intel Core Duo 2 E6400 2.13Ghz 775 2MB Cache G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 Gigabyte 965p s3 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA Gigabyte Triton GZ-XX1CA Western Digital 160GB 7200RPM ,8 MB SATA II? LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? Mag AH778 17" ?Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer? Logitech Media elite Leadtek WinFast GeForce PX7900GS 256MB 256bit PCI-E 6036 ש"ח עידו
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי נייד HP Pavilion DV6500 הדגם מדוייק הוא dv6515ej המפרט המלא שלו כאן יש לו כרגע 1 גיגה זיכרון, אני רוצה לשדרג ל-4 (ולהחליף את ה-1 הזה) אבל אין לי מושג איזה זיכרון יתאים לו... רצוי במחיר הכי זול שאפשר למצוא (כמובן שלא להתפשר יותר מידי על איכות )
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם את השאלה הזאת אבל נלך על זה.. המחשב שלי לאחרונה מקרטע, ואני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו באופן כללי (בבעלותי כ3 שנים.. פרט לכרטיס מסך שנקנה בערך לפני שנה +/-) בכל מקרה, אני הייתי רוצה להתייעץ עם החברה פה לגבי אם כדאי לי לשדרג את המפרט הקיים שיש לי ? או שלא יהיה מנוס מלקנות בזמן הקרוב מחשב חדש.. כרגע זו המערכת שלי : Q6600 Gigabyte P35-DS3L 4GB 800mhz HD5770 ללא אוברקלוק. לגבי תקציב, אין ממש.. השאלה יותר בכיוון אם שווה לי להשקיע במפרט הקיים כסף, או להמתין ולקנות חדש
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי בחנות קרובה לבית מפרט עבור מחשב שמיועד לאדם מבוגר שרק יגלוש באינטרנט ואולי יעשה קצת שיחות בסקייפ. מה דעתכם? זו לא חנות ידועה אבל אני מעדיף לקנות שם כדי שהשירות יהיה קרוב... מעבד intel p-d 2140 1.6 GHZ לוח ASUS P5GC-MX זיכרון 1Gb DDR II 667 דיסק MAXTOR 80GB SATA II כונן LG DVD-RW X18 מסך LG LCD 19 1953 2MS 1/2000 כולל מקלדת, עכבר רמקולים ומארז ATX על הלוח והמסך אחריות ל-3 שנים על הדיסק ל-5 שנים סה"כ 3138 כולל מע"מ. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
יש לי חבר טוב, בחור חרדי שעבד איתי. לא קונה לילדים מחשב כי הוא חושב שזה יעלה לו 7,000 ש"ח... הסברתי לו שעבור מחשב שהבנות שלו יוכלו להשתמש ביישומי אופיס, הוא יוכל לארגן מחשב גם ב - 1,000 ש"ח (בעיקר עקב ירידת מחירי המעבדים). אז מי ייענה לאתגר וירכיב לי מחשב (ללא מסך) שלא מתוכנן להורדת קבצים, לא מתוכנן לשימוש באינטרנט (למרות שהסברתי לו שיש אינטרנט חרדי), לא מתוכנן למשחקי מחשב עתירי גראפיקה? אני חשבתי על לוח אם שמשולב בו כרטיס מסך, מעבד מהשורה השנייה (אולי סמפרון), צורב DVD, הרבה זכרון (אם יחליטו בבית ללמוד מחשבים ולהפעיל על המחשב חישובים כבדים). מי מרים את הכפפה?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-