עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אריאל זנדר,

המחשב שלי כרגע בן 11 שנה והגיע הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (חריגה בקטנה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, gtx 1050 ti חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

2. שלום ותודה מראש לכל מי מיעזור לי. אני צריך מחשב לעצמי לשימוש ביתי (הורדות וכו) אין שימוש במשחקים וכו. הדברים שחשובים לי: 1) שהמחשב יהיה מהיר מאוד( בגלישה באינטרנט , בהרצת תוכנות סטנדרטיות וכו) 2) הכי חשוב - שקט 3) נפח איחסון גדול (אולי 2 דיסקים קשיחים -אחד למערכת הפעלה ותוכנות ואחד לאיחסון) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור - ובאמת הכי חשוב לי זה שקט -אני רוצה מחשב חרישי . אין לי בעיה לחרוג מהתקציב ולמעשה בשביל שקט התקציב בלתי מוגבל. את המחשב אני ירכוש בKSP סניף תלפיות ירושלים - אז עדיף דברים שקיימים אצלהם במלאי או לפחות במלאי בKSP בכללי. ממש ממש תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by ofril19,

מה התקציב המקסימלי?1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה ובלי מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? SKYPC יש מצב... 1…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by orjerby,

שלום. אני צריך מפרט למחשב. התקציב הוא 3000 ש"ח, אם ממש חייבים כדי שהמחשב יהיה נורמאלי בשביל הדרישות שלי אז אפשר עד 3500. אני הולך לחבר אותו ל-LCD 42 אינצ' FHD (חיבור HDMI כנראה) ולשחק במשחקים על הרזולוציות הגבוהות ביותר(FHD), ולראות סרטי 1080P BR. אני רוצה מעבד מרובע ליבות, כי אני הולך לצפות ב-BR. אני רוצה 500 ג'יגה דיסק קשיח. שמעתי שבשביל רזולוציות גבוהות עדיף 1024 זיכרון בכרטיס מסך, אז תביאו לי כאלו. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה טובה, ושיהיה שקט, שהמארז לא יהיה מכוער. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. לא מתוכנן OC. תודה.

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by nir56,

שלום, מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17299 אני צריך מחשב פשוט יחסית, קל שמתאים ללימודים בערך בתקציב הזה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. היי סוף-סוף חסכתי מספיק כסף למחשב חדש ; התקציב שלי הוא כ-5K, אני לא מתכנן OC, השימוש - בעיקר למשחקים כבדים... לאחר קריאת ההמלצות פה בפורומים ובמדור המפרטים, הרכבתי את המפרט הבא - מה דעתכם? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=16 GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1443 Western Digital WD5000AAKS 500G…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  10. בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by casio222,

המחשב יהיה מיועד בעיקר לעבודה גרפית-פוטושופ ושימוש כללי במחשב-מסנג'ר, אינטרנט וכ'ו. לא דרושה מכונת משחקים, אלא רק שיריץ משחק או שניים מידי פעם... התקציב הוא 400 דולר מארה"ב לחלקים- מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך. הארד-דיסק כבר יש, ואת השאר נקנה כשנרכיב בארץ. פשוט בחלקים המרכזיים אפשר לחסוך אם קונים בארה"ב. אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לבית הספר לסרטים וקצת למשחקים התקציב שלי הוא 3000-4000 תגידו איך זה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947876 תודה לעוזרים!~!D:

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by cars racer,

ללא ציוד הקפי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by popko,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by vivogd,

מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by ac1240,

1) מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים בעיקר כמה שיותר כבדים במסגרת התקציב 2)האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 3)האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 4)עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 5)האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6)האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ?אין צורך 7)האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה אמינה וקרובה לפ"ת(או בפ"ת) 8)אם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא 9)האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא אני לא רוצה מעבד של AMD רק INTEL

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. **** "פוסטר אמיתי מגבה את דבריו בנימוק רציני\קישור למבחני מאמץ + השוואות " ******* מטרת המחשב : אפליקציות ( לדוגמא : פוטושופ + אילוסטרייטור + דריימוויר וכו') וגם משחקים (פחות חשוב) לכן בניתי 2 מפרטים , נטיתי לכיוון ה754 משום שבמבחן מאמץ של טום הוא עקף את ה939 בסיבוב ( http://www.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application ) הפריטים הסגורים : מארז Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ צורב 1 NEC ND-3500A Black16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ זכרונות Supertalent D32PB12C2 512MB*2 3200 CL2 Memory 1138 כרטיס מסך Albatron Geforce AGP6600GT 128Mb DDR III 128Bit Video Card 1399.00 עכשיו הקטע הבעייתי 939 2 AMD …

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by boss,

* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. מבקש לקבל מפרט עבור משחקים עד תקציב של 3000 ש"ח ברצוני להריץ בצורה טובה משחקים כמו MWF2 - FAR CRY 2 , CRYSIS וכו'.. א. יש לי מסך 20 " ואני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1280X1024 ב. אני די נעול על כרטיס ATI HD 4850 - נא שלבו אותו במפרט שאתם מציעים לי. ג. השקט של המארז די חשוב , היות והמחשב אצלי בחדר. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. הציעו לי את המחשב הבא : ----לוח אם : GIGABYTE P35 DS3L ----מעבד : INTERL CORE 2 DOUAL E8400 3GHZ 6M ----זיכרון : KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ CL5 ----כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8800GT 512MB ASUS ----צורב : DVD SATA X20 ASUS ----מארז: EZCOOL K110 2USB IN FRONT ----דיסק קשיח : 500GB 7200 SATA2 32MB SEAGATE המחיר : 4000-4100 שקל. שאלה ראשונה : האם המחיר הוא סביר למחשב כזה ? עכשיו, מצאתי אותו דבר בדיוק רק עם הכרטיס הזה nvidia geforce 9800GTX 512mb שאלה שנייה : האתם כדאי geforce 8800GT או 9800GTX ? ושאלה שלישית שלי, האם המפרט הזה הוא הכי טוב שאני יכול למצוא ב-4000 שקל ? האם יש מחשב עם מפרט יותר טוב שאוכל לקנות ב-4000 שקל ? ד"א המחשב הוא למשחקים

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  25. המפרט הוא: E7200 ABIT IP35-E ATI 3850 256MB 2GB RAM 800MHZ 500W חשבתי לשדרג כרטיס מסך ואת הראם,יש לי 1100 ש"ח לשידרוג,השאלה היא האם שאר המפרט לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש יחסית

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.