עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sickp,

ישלי נייד זול של HP עם 3 ג'יגה ראם, I3 וכ.מסך מובנה אם אני פותח את המאפיינים של "המחשב שלי" אז כתוב לי Installed memory: 3GB (2.43 Usable) אני יודע שזה הולך לכרטיס מסך... הקטע הוא שיותר מ500 מגה הולכים אליו ולדעתי זה יותר מידי בעיקר בגלל שאני בטוח לא מנצל אותם שם.. יש איזה דרך שזה יהיה בשימוש למערכת הפעלה? נ"ב אני כבר ניסיתי את הAdvanced options בלשונית BOOT בmsconfig וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by momo007,

שלום חברים נאמר לי ע"י ספק מחשבים כלשהו שהמעבד הנ"ל מהווה את סוף עידן פנטיום 4 ואילו ה- 775 מהווה את התחלת עידן פנטיום 5 על פי מה שהוא אמר המעבד הנ"ל יודע לנצל מקסימום 400 Mhz של זיכרון מישום שהוא לא דואלי. האם נכון? או שזה תלוי בלוח? (הוא הציע לי לוח אם משולב של ECS 661FX-M) מה דעתכם? נ.ב אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. דרך אגב ההצעה עומדת על 2700 ש"ח כולל 512 MB זיכרון ו80GB SATA HD

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. בוקר טוב. הורדתי את התוכנה אוורסט על מנת לבדוק את מפרט המחשב שלי, אבל כיוון שיש שם הרבה אופציות, אני לא יודעת לאן להכנס על מנת לקבל את הנתונים של: מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כרטיס גרפי, צורב [זה אפשרי לראות את זה?], ספק כח [אפשרי?], קרור למעבד [אפשרי?], אני צריכה את זה כיוון שכשישאלו אותי מה המפרט, שאוכל לתת תשובה מדוייקת. תודה למי שיעזור וידריך אותי לאן להכנס.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. העיקרון שבחרתי לעצמי - מערכת AMD עם לוח תומך AM3 לשדרוג עתידי ומעבד תקציבי שיואץ ב-OC שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: עד 3,500 ש"ח (גמיש לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת מערכת הפעלה: תותקן Win 7 ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידו…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by roiZZ,

בניתי מפרט לחבר ב6500ש"ח. המחשב למשחקים כבדים,שירים,MSN. מעבד: AMD 3800+ DUAL CORE לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכורונת: GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel HD: WS 80GB SATA2 (זה יספיק לי) כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB PCI-E צורב: NEC 3550 Dual Layer כונן רגיל: של NEC מארז: Compucase 6A19 Midi Tower NO PSU ספק: HEC ACE480 480W 20//24PIN + הרכבת מחשב במעבדה סה"כ: 6649 ש"ח (בפנדה) איך המפרט? הספק יחזיק ? בתודה,רויה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב פנטיום 3 800MHZ... חרשתי את הפורום הזה אחרי כל הרכיבים, ובתקווה שקיבצתי מפרט בסדר (בשביל זה אני שואל, כדי לקבל תגובות והערות). הדבר היחידי שיש לי זה מעבד E6600 - Intel DC כמה הערות - 1. לא מתכנן לעשות OC בכלל, 2. לא למשחקים בכלל, פוטושופ בעיקר והרבה עבודה עם תמונות דיגיטליות. 3. המחירים הם פחות או יותר מה שראיתי באתרים (תקנו אם אתם יודעים על מחירים שונים מאד) 4. המפרט כולל מסך, מקלדת, עכבר... רק לא מעבד. למפרט - 1. לוח אם - Gigabyte GA-965G-DS3 (כרטיס מסך על הלוח), התלבטתי אם לקחת אינטל DG965WHMKR שעולה כ-150 ש"ח פחות, אבל הרבה פחות זמין בחנויות. מחיר כ-880 ש"ח 2. מעבד - E6600 (יש לי) 3. זיכרון - 2GB מסוג G.Skill 2GB Kit DDR2…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  7. אהלן חברה אני צריך מפרט שישים דגש על עבודה שוטפת נוחה ומהירה, ובשאיפה גם פעילות סבירה במשחקים, אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים, אין לי זמן לפרט מעבר לזה כרגע, אני יתן עוד פרטים בהמשך תודה רבה רבה מראש!!!!!

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  8. שלום אני מעוניין כבר הרבה זמן לקנות מחשב נייד לעבודה משרדים וקצת משחקים.. המחשב לא הולך לצאת מהבית, מקסימום לגינה אז המסך יהיה 15.6" בלבד. חשוב לציין שאני לא מתכוון לשחק הרבה ואם אני ישחק זה יהיה במשחקים לא כבדים (PES2012 / FIFA וכאלה ..) המחיר כמו שציינתי יהיה 3K עם חריגות קלות.. ווינדאוס: 7 מעבד: I3 מהסידרה החדשה של אינטל Sandy Bridge 4GB זיכרון לפחות, כרטיס מסך לא מובנה, חיבור USB3.0 החדש!!! וכמובן אחריות 3 שנים. ראיתי בזאפ מחשב של ASUS שיצא לא מזמן והוא נמכר כרגע רק בחנות אחת. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 מה אתם חושבים עליו? כדי לקנות?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. אודה על עזרה בבחירת מיפרט. התלבטות בסיסית בין מחשב מבוסס core i3 (לאחר ירידת המחירים לאחרונה) לבין AMD . מעוניין במערכת שקטה ויכולת התרחבות בהמשך (לכן לוח שתומך ב- DDR3 למשל). מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לשימוש ביתי לבת 10 (משחקים קלים, OFFICE, גלישה). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE + OFFICE תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. שלום אני מעונין לקנות מחשב להורים לשימושים כלליים. הובע רצון גם לשימוש לא גדול במשחקים במיוחד flight simulator תודה מראש קובי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. לא מצאתי באף מקום, למה? אני מתכוון לסוללה אוניברסלית מקורית. אם אין סוללה אוניברסלית, האם יש סוללה חלופית המתאימה לנייד שברשותי? היש סיכון בשימוש בסוללה לא אוניברסלית? אני מיואש, זקוק לסוללה בדחיפות ומחפש בנרות כבר מזה שבועיים ! תודה. נ.ב - עדיפות לסוללה 9 תאים אך אם אין ברירה, 6 תאים יהיה גם טוב.[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:09:20 16 צפיות ואף לא תגובה אחת..אף אחד לא יודע?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by gilxd931,

שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. מבקש הצעה למפרט לגרפיקה 2D עד 5K ללא מסך וללא ציוד היקפי. התוכנות הגרפיות בשימוש הן בעיקר פוטושופ (אפילו לא גרסאות אחרונות, אבל יתכן שדרוג בעתיד), פריהנד, קורל דרו. אין עריכת וידאו וגם לא התמודדות עם קבצי ענק. אין חובה לנצל את כל התקציב, אך חשוב להקפיד גם על ספק ומארז איכותיים. אני מודע לדיון המתמשך בנושא מפרטים לגרפיקה בכלל, אך במקרה זה דומני שההתלבטויות אמורות להיות קלות יותר שכן הדרישות לא גבוהות והתקציב מאפשר. תודה מראש למתיחסים.[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 13:49:15 שכחתי פרט חשוב:המסך הקיים הוא סמסונג 2333. כמו כן יש שימוש בסורק, סורק נגטיב, ולוח ציור USB.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by shay360,

מעבד 1.7 GHZ וזיכרון 256 RAM כרטיס מסך GeForce 2 64 MB 400 MX לפי מה שנראה לי זה דיי טוב אבל המחשב עדיין זוחל מידי פעם...

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. שלום לכולם (: , הייתי רוצה שבחוות דעת על המחשב לא תנסו לחסוך בכסף על החלקים בהמלצה שלכם ולתת לי משהו פחות טוב אבל אם אתם רואים חלקים באותה רמה שיש בפחות כסף אז מה טוב תודה . מעבד : intel core2quad 9300 2.5ghz 1333mgh 6mMB cache- ש''ח1030 לוח אם : -1020ש''ח- Gigabyte GA-X48T-DQ6 1600MHZ DDR 3 1900 2*PCI-E eSATA 2 intel X48 כרטיס מסך :-838ש''ח Geforce 8800GTS 512MB GDDR3 HDTV כרטיס קול :370ש''ח -Creative sound Blaster X-Fi Xtreme gamer ספק כוח : Chieftec 550W PSU 12csm fan 24pin Active PFC Retail 251 מארז :NZXT Hush HU001 classic Series silent Mid tower black case no psu- 333 דיסק קשיח : 275 ש''ח Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB sata 2 ADVICE UPS 750 USB + Program 3…

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  16. שלום כולם. אמא שלי היא גראפיקאית, עובדת הרבה עם Photoshop, קצת פחות עם InDesign ותוכנות קשורות. יש לה מחשב כבר כמה שנים טובות, והגיע הזמן לשדרג. כמה דגשים: 1. אין שום צורך שיריץ איזשהו משחק , סרט או משהו לא רלוונטי אחר - להפך, ככה אחותי תעזוב לה את המחשב בשקט. 2. חשוב שיהיה מהיר בייעוד שלו. 3. שיהיה שקט כמה שאפשר (בלי להסחף, לא צריך להשקיע 200 שקל בשביל קירור שקט במיוחד). 4. שישרוד הרבהההה זמן (כמה שנים). עכשיו כמה הערות בנוגע למה שצריך לכלול המחשב והתקציב - ככה, אין תקציב מוגדר, כמובן שאין צורך להסחף וללכת עד 10K+, אבל בכל זאת - השיקול העיקרי הוא שהיחס בין העלות לעמידה בדרישות יהיה הגבוה ביותר (ובכל זאת, אני מניח שאפשר לסדר מחשב כזה בפחות מ3K אפילו). בנוגע לרכיבים …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אם אפשר לפרט מחירים של כל פרט ואת המקום שבו אפשר למצוא את כולם. נכון לעכשיו מחפש מחשב מותאם למשחקים, בסגנון של מנג'ר ופרו אבולושיון, גרפיקה לא הכי חשובה, שיחזיק לאורך זמן . אני מעדיף כאלה עם ליבה כפולה, ו1000 מגהבייט של ראם. באותה הזדמנות לרשום לי מה עדיף, פנטיום או amd תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. הכל כלל הכל. ( אולי מלבד רמקולים)

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום המחשב מידעת להריץ משחקים קבדים במיוחד התקציב שלי זה 5500 מה דעתכם: מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX לוח אם nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty זיכרון פנימי A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition צורב LG 52X32X52 OEM כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy כרטיס מסך GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail רמקולים GENIUS SP-Q16 מארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original מקלדת+עכבר Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - D…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by anri,

בלי ציוד היקפי . תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  24. מעוניין במפרט עבור מחשב בסיסי לשימוש של אינטרנט, וורד וכדומה.... במחיר שלא יעלה על 1200 ש"ח (ללא ציוד היקפי). תודה

25. Started by schatzman,

תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט הזה בשביל משחקים כבדים. אני חושב לקנות אותו. מעבד-AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX לוח אם-Gigabyte GA-M85M-US2H NForce 8200 CHIPSET דיסק קשיח-Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ מארז-ANTEC SOLO ספק כוח-HEC 550TE-2WX 550W זיכרון-Corsair 4GB Kit DDR2 1066Mhz XMS2 8500 CL5 C5C מקלדת-סט אלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 קירור למעבד-Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER מסך-מסך Samsung P2250 22" 2ms DVI 1:50000 כרטיס מסך-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X תודה למגיבים.

• 10 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים