ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב מידעת להריץ משחקים קבדים במיוחד התקציב שלי זה 5500 מה דעתכם: מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX לוח אם nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty זיכרון פנימי A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition צורב LG 52X32X52 OEM כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy כרטיס מסך GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail רמקולים GENIUS SP-Q16 מארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original מקלדת+עכבר Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - D…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הסייר של הוונדוס כל הזמן מפסיק לעבוד הרבה פעמים משום מה והוא עושה לי אתחול מחשב ויוצא לי מכל התיקיות והדברים שאני נימצא בהם וזה כל הזמן קורה גם הגוגל כרום הפסיק לעבוד לי ואני לא מצליח למחוק אותו לא משנה כמה פעמים אני לוחץ לא קורה כלום... איך אני פותר תבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
לוח אם. מעבד שיהיה - Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB Tray או אם יש המלצה למשהו אחר. זיכרון DDR3 (תמליצו בבקשה כמה MHZ צריך היום בערך) כולל ספק כח אם אפשר להרכיב מKSP אשמח (כרטיס מסך,עכבר,מקלדת,מסך. וHDD כבר יש - SAMSUNG F3 1TB)
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. תקציב 2500 שח במזומן שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL (לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX (בשימוש מועט ביותר) נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI) בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס זכרון RAM : המלצת היצרן לתכנת ARCHICAD היא ל 2M , מעל 4M לא ישפיע על איכות העבודה. כך שהדרישה היא לזכרון 4M לא נדרש צורב, מסך מקלדת/עכבר האם כדאי לרכוש 2 דיסקים קשיחים אחד לתוכנות ואחד לDATA? …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היינו: אינטרנט, אופיס, וסרטים . (אולי גם משחקים קלילים ביותר) תקציב: הכי מינימלי שאפשר. ואם אפשר קישור לחנות (רצוי בי-ם). תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי אשר מחפש מחשב לשימוש פוטושופ ובעתיד עריכת וידאו, לא לתוכנת עריכה ספציפית משהו כללי. הוא קיבל המלצה למפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלו, ובנוסף אשמח לקבל המלצה למפרט יותר טוב בתקציב של עד 4,000 ש"ח פלוס מינוס הערה חשובה! לא יהיה בכלל עבודת תלת מימד במחשב, אז אני חושב שאין צורך להמליץ על כרטיס מסך חיצוני חזק אם בכלל. הפרט שהציעו לחבר שלי. לוח אם : WARRENSBURG ATX/DDR3 זיכרון : 4096MB DDR3 1333MHz כפול 2 ( שם החברה לא ידוע ) מארז : HUNTKEY + 400POWER צורב : AD7200 SATA ( שם החברה לא ידוע ) מעבד : Core i7-930 2.80 8M 1333 כרטיס מסך : GT 220-1G מערכת הפעלה : WIN 7 PRO BUSINESS 64 BIT ENG סה"כ מחיר: 1455 $ שזה בערך יוצא : 5,613.32 ש"ח כולל מע"מ האם ה…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב שישמש אותי לתכנות, משחקים, וידאו/סרטים וכדומה. אחרי בדיקת מחשבים רבים, מצאתי שניים שמתאימים לי מבחינת הממשק, מקלדת, נוחות, גודל מסך וכן הנתונים הפנימיים שלו. המחשבים הם: DELL Inspiron N5100BKI245 HP DV6-6C03EJ לשניהם נתונים כמעט זהים (מסך,מעבד,דיסק קשיח, מערכת הפעלה, אחריות וכדומה). ל HP יש 8G זיכרון פנימי ול DELL יש רק 6G. לשניהם כרטיסי מסך חזקים עם 1G זיכרון (ל DELL יש GEFORCE GT525M ול HP יש RADEON HD7470). מחשב HP עולה 600 ש"ח יותר (ה DELL עןלה 4100 ש"ח). מה לדעתכם עדיף ? האם יש משהו אחר בתקציב כזה שהוא יותר טוב ? תודה רבה מראש יגאל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן אנשים , המפרט הוא לחבר , את המחשב אנחנו קונים כבר מחר או מחרתיים ברגע שנסגר על המפרט. אין צורך במסך \ ציוד היקיפי \ מערכת הפעלה \ הרכבה המחשב מיועד למשחקים ,עד כמה שאפשר לעשות מחשב למשחקים בתקציב כזה... אם באמת צריך וזה יתן שיפור בריא , אז קחו 4000 לתקציב. תודה , ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אשמח לעזרה לגבי מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי עם קצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב.. בתקציב שבכותרת.. ובלי מסך.. שימושים בעיקר משחקים ואינטרנט.. מה אתם יכולים להכין לו?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני סופית בחרתי במפרט הוא מיועד למשחקים כבדים ( GTA CRYSIS NTFS וכ'ו ) הרבה זמן שאני משוטט פה אני משתמש גם בתוכנות לסרטים בגלל זה בחרתי QUAD רציתי שתגידו לי איך המפרט ... מפרט סופי ואני מבקש מכמה מקורות הצעות מחיר לא מתוכנן לעשות OC על המחשב אבל אני משאיר תאפשרות פתוחה לעתיד המחיר יצא בערך 6K +- בערך המחיר שתכננתי תנו חוות דעת תודה :] מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤1095 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800M…
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש כבר מפרט והכל, נכון לעכשיו מעוניין לבדוק פיזית את נוחות המחשבים מהסדרה הזאת. אשמח מאוד לקבל כתובות של חנויות/חדרי תצוגה של מחשבי ThinkPad X תודה רבה מראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך אבל לא להתקמצן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חשוב אז עד 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, משחקים. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש: משחקי מחשב BATTLEFIELD 2,3 CRYSIS, MW ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? ציינתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-23 אינץ' עם כניסת HDMI ו-FULL HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינ…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב הוא המחיר, אין צורך במחשב יותר מידי חזק, ולכן אם נצליח להרכיב מפרט בפחות מה טוב... הכל כלול במחשב! - מסך, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר וכמובן המחשב עצמו. הכל במסגרת הנורמל, לא יוקרתי ומפואר- אבל גם לא באייכות ירודה. כעקרון המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤404 1 זיכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz ¤122 2 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II 8MB ¤269 1 כרטיס מסך Palit Nvidia Geforce 8400GS 512MB Retail ¤285 1 כונן אופטי LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1391 כמו שבטח שמתם לב, אין כאן מעבד ולוח אם... אותם אני משאיר באחריותכם אני חשבתי על משהו בסגנון 1000 שקל למסך, עוד 900 למעבד + לו…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תקציב - 1500, לנסות לחסוך אם אפשר. שימושים - אופיס וגלישה. ייתכן שבעתיד יחובר לטלויזיה (HD) לצורך הקרנת סרטים (ללא חיבור לממיר). ציוד הקפי - אשמח להמלצה על רמקולים בסיסיים, מחוץ לתקציב. כל השאר יש. שקט - לא קריטי, ואני גם לא מצפה לו במחיר הזה. אוברקלוק - לא יהיה. שדרוג - כנראה שלא יהיה. אולי זיכרון נוסף. הרכבה בחנות, ללא OS. אזור חיפה והקריות. אני מעדיפה להימנע מאייבורי ו- KSP אם אפשר. הנה מה שהגעתי אליו בינתיים מפנדה: מחיר מוצר AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 325 ש"ח Gigabyte GA-MA74GM-S2H AMD 740G Chipset Model 38500 315 ש"ח Corsair 2Gb DDR2 800Mhz CL5-5-5-18 PC6400 C2G6400C5 205 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewrit…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-לא מתוכנן OC -למטרת הרצה של משחקים ודברים כבדים -יש כבר כונן קשיח SATA2 250GB קירור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775 מעבד: INTEL Core 2 Duo s775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 ספק: Enermax Liberty ELT400AWT 400W זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או אותו דגם רק של אחת מן החברות: LeadteK / eVGA / Asus צורב: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: NZXT APOLLO Black - no PSU(or Silver) מא…
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ב- 3500 ש"ח. (זה המקסימום שאני יכול להשקיע). מטרת המחשב משחקים. המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך טוב. כולל מסך. צורב DVD. ללא מערכת הפעלה. וכל שאר הדברים...זכרון, מקלדת, עכבר, דיסק קשיח וכו...
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו מפרט טכני למחשב. אני צריך חוות דעת.. אם כדאי לשנות משו או להוסיף משו. הייתי שמח אם הייתם בודקים לי את אותו מפרט (אפשר קצת שונה) במקום אחר בשביל שיצא יותר זול בתמונה שהבאתי שכחתי להוסיף כרטיס קול אז תוסיפו את הכרטיס קול הזה למפרט: Asus Xonar DX 7.1 Channel PCIe 2.0 המחיר שלו הוא:552 ש''ח אבל אפשר להחליף אותו אם הוא לא מתאים.. אבל בקיצור זה לא מה שחשוב מקסימום אני יחליף את הכרטיס קול. הבאתי גם מסך מחשב ב-800 שקל מפה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7728549 המחשב יצא בסך הכל: 6049 והמסך:800 תגידו לי מה דעתכם על זה ואם אני יכול להוריד קצת את המחיר של המחשב במקום אחר או לשנות.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-