עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכל כלל הכל. ( אולי מלבד רמקולים)

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום המחשב מידעת להריץ משחקים קבדים במיוחד התקציב שלי זה 5500 מה דעתכם: מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX לוח אם nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty זיכרון פנימי A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition צורב LG 52X32X52 OEM כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy כרטיס מסך GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail רמקולים GENIUS SP-Q16 מארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original מקלדת+עכבר Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - D…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב שיחזיק לי לתקופה ארוכה אמין וחזק. אני רוצה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (שאני מתלבט בין החדשים 5XXX), זכרונות. ואולי גם ספק כוח שאני לא יודע אם מה שברושתיי מספיק חזק. בין 4K-5K גג. תודהמ ראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.4…

6. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב לחדר ששוכן בו גם תינוק . לכן המחשב צריך להיות שקט, בשאיפה רכיבי קירור פאסיביים. אבל, וזו דרישה מקשה (בהתחשב בתקציב של 2000 ש"ח ומעלה), המחשב צריך להתאים לעריכת ווידאו ברמה חובבנית-בינונית. אין צורך במערכת הפעלה או שום אביזר חיצוני נוסף. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard - Crossfire x16 PCI-E x2 זיכרון פנימי DDR3 1333 MHZ 4GB 2X2048 ADATA דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW כרטיס מסך Radeon HD4870 x2 2GB 256bit - Gigabyte\Sapphire כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז Thermaltake M5 Black 120mm 3XFan ספק כח 1000W - Thermaltake Toughpower קירור מעבד מה שמגיע מintel סה"כ 7800, 7300 מזומן, לא כולל מע"מ כי אני אילתי מחובר למסך Sony kdl40v4000 שהוא lcd 40 inch FHD (המסך כבר נקנה …

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אנשים תקשיבו אני צריך דחוף מחשב מבוסס AMD לגיימר רציני. חשוב לציין שהמחשב ייקנה בחו"ל באורלנדו (ארה"ב). אני מבקש לתת לי מקומות באורלנדו אני חוזר מקומות ולא אתרים מכיוון שהוא אינו גר שם אלא מטייל, אנא תנו לי מקומות מדיוקים. לגבי המפרט: תקציב 1100$ (ניתן לחרוג במידה וזה מצדיק). כמובן כפי שציינתי המחשב יהיה אך ורק לגיימר כבד ולכן יהיה מבוסס AMD. הנני מתכוון לקנות: מעבד,כרטיס מסך, לוח אם, (לגבי שאר המרכיבים הכל כבר נקנה). מעבד:לגבי המעבד אינני יודע בדיוק איזה מעבד לקנות כפול ליבה, מבוסס ליבת סאן דייגו, מהירויות שעון וכו. כרטיס מסך: לגבי הכרטיס מסך פה יתרכז כמובן רוב התקציב מכיוון שזהו המרכיב העיקרי והחשוב לגיימר והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס תציעו לי מבוסס ATI, NVIDIA (הדור הח…

9. Started by prager,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב.. בתקציב שבכותרת.. ובלי מסך.. שימושים בעיקר משחקים ואינטרנט.. מה אתם יכולים להכין לו?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  10. מחפשת מחשב לגרפיקה דו-מימד. כל הפרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 לא כולל המסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה דו מימדית, כתחביב רציני מאוד, אבל לא כמקצוע א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: מסך מתאים לגרפיקה, מקלדת ועכבר. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב, מערכת הפעלה נתקין בבית לאחר התייעצויות שונות הגענו למפרט הבא: מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7860ay לוח אם …

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אהלן, מצ"ב לינק של מכירה קבוצתית בוואלה. אני אישית נגד קניית מחשבים או בכלל מוצרים מאתרים כאלה. אבל עדיין, משהו פה ממש מוזר. זה הקישור: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E ואותו מחשב באתר אחר.. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?productID=565 תגידו לי אתם, מה דעתכם. צורכי המחשב הם לאינטרנט ולעבודה משרדית נטו.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by alonkl,

האם זה ועוד Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCie ב300 דולר טוב? http://img528.imageshack.us/my.php?image=untitledxj8.png

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by ahinazar,

תקציב: 3.5K בשביל: משחקים כולל עכבר כזה בדיוק: http://wellcom.co.il/catalog/images/Microsoft/MOM.jpg ומקלדת נוחה למשחקים. רמקולים: 2+באס תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. ישנה בעיה נפוצה בה קורה שכפתורי המגע בסדרת ה-Studio של Dell פשוט מפסיקים להגיב. אם נתקלתם בבעיה, פשוט הסירו את הסוללה למשך דקה והחזירו אותה. הכפתורים צריכים לחזור לתפקד כרגיל.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by ls10,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו אשמח אם פחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה רגיל 4 שעות , אשמח אם יהיה 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של HD, SSD . * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן אחריות מלאה לשלוש שנים . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש לירון.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by kudish,

מחשב בעל משקל של שני קילו או פחות מסך 3'13 יצאת HDMI אני ראיתי את lg e300

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by dd7,

מאיפה בארץ אפשר לקנות כרטיס מסך למחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by amisha,

היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום לכולם אני זקוק לנטבוק 13-12 אינץ עם בטריה שמחזיקה כמה שיותר, לצורך נסיעות מרובות, המחשב ישמש אותי לאינטרנט\סרטים\תמונות\קריאת ספרים\אופיס דברים פשוטים, לא משחקים, בכל תקציב שעונה על ההגדרות הנ"ל .שאלה: האם מחשב עם מהירות 1.3 יכול להריץ סרטים בצורה נורמאלית? (לא HD)

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Lior10,

שלום, אני מעוניין בנייד שדי עומד להחליף את השולחני שלי (מפאת הצורך לעבוד עם מחשב מחוץ לבית וכן בסלון). אני מעונין בנייד עם מסך 15" (אין לי בעיה עם המשקל של כ-3 ק"ג). יש צורך במעבד חזק P8400 ומעלה, אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד, HD בגודל סביר 160GB ומעלה, מסך גלוסי. הסתכלתי קצת על הDell Studio שדי מעניינים, אשמח לייעוץ והכוונה מהמומחים שכן לי אין ניסיון רב בתחום הניידים. תודה, והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. באיזה מקרים אני צריך לשדרג ממעבד T5800 ולעבור למעבד P8400 ? שמעתי מחברים שאמרו שאפילו בצרכים בסיסיים כמו גלישה סרטים שירים ואופיס וHD כדאי מעבד שהוא לא פחות מ P8400 בגלל זכרון מטמון וFSB יותר גבוהים ומעבד חזק שבאים על ידי ביטוי אפילו בצרכים בסיסיים כמו שצינתי וגם בגלל מערכת הפעלה של ויסטה שמתפקדת יותר טוב עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים. זאת אומרת אינטרנט, תוכנות שונות, משחקים (שיריץ ברמה גרפית של פיפא נגיד) וכו'.. אין צורך בציוד היקפי, מסך או במערכת הפעלה, פרט לצורב סביר. תקציב עד 2000 ש"ח (זה כבר אחרי חריגה אז לא לחרוג יותר) אשמח גם אם אנשים יתנו חוות דעת על מפרטים שיציעו לי שאני לא אפול למפרט חובבני. תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by tomer434,

טוב תראו אני לא קונה זה בשביל חבר אבל אני נתתי לו את המפרט עם ה4850 וספק של HEC וכל השאר ומשיהו הציע לו עם 4870 וספק גאנריק וזכרונות לא משיהו אז תגידו מי יותר טוב כי הוא חושב שאני עובד עליו..... מה שאני הצעתי.... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-10 XP REDLINE כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק Raidmax NINJA ספק כח HEC 500TE 500W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4185 ש"ח השני שהציעו לו. (עם ספק גאנריק לא שיודע לי אחרת) CPU Core 2Duo E8400 3GHZ 1333MHZ 739ש"ח(ללא מע"מ)…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים