עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nigger84,

שלום לכולם, מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל? אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים. שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. הכי זול שיש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. שלום אני זקוק ללוח אם, מעבד, זיכרון וספק כוח שיהיו מחוברים ביחד ללא מארז לשם עבודות רינדור. הרעיון הוא לעשות להם אוברקלוק גבוה ככל האפשר ולתת למחשב לרנדר סצנות שכבר סיימתי בזמן שאני ממשיך לעבוד על המחשב הראשי (core i7) שגם יצטרף לרינדור בלילות כאשר אני ישן. אז התקציב הוא עד 2000 שקל רכיבים: שיהיו כמה שיותר אמינים ויציבים לאוברקלוק תגידו לי מה טוב למטרה הזו, מצפיה בפורומים קראתי שהקירור אויר הכי טוב הוא mugen2 אבל אם יש קירור מים שהוא אפילו טוב יותר אז זה בהחלט אופציה סך הכול כל הדבר הזה יהיה על אידה מדף.החלקים יהיו מחוץ למארז ויופעלו רק לצורך רנדרינג. ד"א להפעיל עלייהם מאורר ריצפה יכול לשחוק את החלקים ? -רצוי שהמעבד יהיה 4 ליבות זה בעצם יותר חשוב מהאוברקלוק עצמו…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by D-j-d,

מפרט ב3.5K מקס'. מארז Enermax Chakra כבר יש. שקט דיי חשוב. לשימוש יומיומי, פוטושופ. (מסך 19 אינץ' רחב קיים) מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM x2 ¤48 ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤385 זיכרון Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 ¤277 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤426 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 כונן דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) ¤29 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black ¤201 סה"כ: ¤3536 דעות? הצעות? שינו…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתלבט בין hp pavilion dv6 1110ej מפרט:http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735497 לבין hp pavilion dv2 מפרט: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=10453 השימוש: באמצע השבוע אני בצבא ככה שהמחשב יהיה איתי ואני מתכוון בסוף כל יום לגלוש איתו באינטנרט, לראות סרטים, מוזיקה, מסגנר וכו' בסופי שבוע שאני נמצא אני מתכוון לחבר את המחשב לlcd שבחדר שלי באמצעות hdmi, להתקין לו עכבר ומקלדת אלחוטית ולעבוד מהמיטה, הכוונה היא לראות סרטים במערכת קולנוע ביתית, לשמוע מוזיקה ואינטרנט מה עדיף מבינהם?

8. Started by eliortomer,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?600 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). אחר (נא לפרט) גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות,צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה וקריאת ספרים (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת ספרים צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? 64 ביטים *יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים.לא צריך מערכת הפעלה שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב?לאאא אם כן, לאילו רכיבים? האם תרצה לבצע מערך…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by vitali02,

תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by Maor84,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב למטרות כלליות (אינטרנט, אופיס, סרטים) ובשימוש מזדמן יריץ Cubase חשוב לציין שבעתיד הלא רחוק כלכך אני ארצה להריץ גם SolidWorks (אני מבין שזה יגרור שידרוג כ. מסך). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט אז בסקלה שלכם 10 מבחינת חומרה קיימת אז יש לי מסך "24 של Chimei וצורב Sata של LG וכרטיס קול E-mu 0404 והארד דיסק 160Gb Sata . אני מבין ב OC אבל אני לא מתכנן לעשות למחשב הזה. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מבוסס i5 750 . אלא אם כן יש לכם טענות קשות נגד ובינתיים מספיק כרטיס מסך פשוט ביותר ושיהיה פאסיבי. פעם שעברה שבניתי מחשב היתה לפני 7 שנים הייתי פעיל מאוד בפורמים פה ויצא מחשב שהחזיק 7 שנים ועדיין רץ לא רע (עם OC) הנה משהו שבניתי לדוגמא: Intel Core i5 7…

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  13. תקציב 6500₪ ש'ח ( יש אפשרות לחריגה 100\200 גג ) שימושים משחקים חדשים שצורכים גרפיקה גבוהה מאוד עובד עם תוכנות גרפיקה (עריכת וידאו מקצועי ) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? אני יתקין WINDOWS 7 64BIT עברית ( שירד מאתר FXP ) שימושים מיוחדים OverClock - אם יש המלצה אז כן ציוד היקפי יש לי עכבר ומיקלדת אלחוטי ( ומערכת רגילה בישביל הסאונד ) חומרה אופציונלית כן שיהיה צורב טוב ועם יכנס אפילו 2 בישביל COPY disk דיסק קשיח:טרה\טרה + אפשרויות רכישה תשלום ראשון מזומן - תשאר ויזה ( 5\6 תשלומים ככה ) אפשר להכין מכל החנויות שאתם מכירים (אייבורי סקייפיסי וכו') את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  14. היי אני הרכבתי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות בקרוב, אני מבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט אם יש לכם הערות או כל מיני הצעות לחלקים אחרים שישפרו את המפרט, אודה לכם מאוד אם תגידו לי חשוב לי מאוד שהמחשב שאקנה יהיה חזק מאוד, שקט מאוד, ונוח לשימוש (המארז...) מעבד: Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ 1215¤ לוח אם: ‏ASUS P5K s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E‎ 855¤ כרטיס מסך: ASUS 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ 1800¤ זיכרון:1GB Kingston HyperX CL5 (X 2) 1260¤ דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ‎ Western Digital 315¤ מארז: Antec P180 840¤ סה"כ: 6285 ש"ח את כל שאר החלקים (כוננים וצורבים, מסך, רמקולים) יש לי. אני גם צריך שתציעו לי עכבר ומקלדת טובים ש…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  15. סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למחשבים שיש להם יותר משנה אחריות אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by yossia23,

שלום אנשים 1. התקציב המקסימלי עבורי בערך 3000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? מחשב למשחק FAR CRY 3 על ווינדוז 7 DIRECTX 11 על הגדרות גבוהות. רזולוצית מסך 1360*768 מעדיף HD של 2 TERA אני מתלבט בקשר למעבד- אני יכול להסתפק במעבד אינטל 3220? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל: גיימנג, גלישה באינטרנט . 3. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. יש לכלל את כל הרכיבים במפרט. 5. שקט לא חשוב לי כלל. (0) 6. לא מתוכנן אוברקלוק כלל. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות נוספות. 8. מעדיף שהחנות תהייה באזור רמת גן. 9. הדרישות הבאות חשובות לי: - תמיכה בהתקן USB3. - הרבה זיכרון פנימי ומהיר, ע…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעסקים עם WIN7, מפאת קוצר הזמן אני מחפש מחשב שמגיע כבר היום עם WIN7 ולא רוצה לשדרג ב"חינם". ראיתי את המחשבים של HP ב KSP שמתאימים לתקציב שלי (בערך 3500 ש"ח). Compaq CQ61-320EJ ,Compaq CQ61-330EJ ‎ ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה "330" מגיע עם מעבד T4300 וכרטיס מסך של NVIDIA ואילו ה "320" מגיע עם מעבד T6600 וכרטיס מסך אינטגרלי של INTEL. המחשב הוא בעיקר לעסקים אך מכיוון שהוא ישמש אותי גם אישית הייתי רוצה שהוא לא יקרטע מבחינת גרפיקה עם משחקים ויציאת ה HDMI קורצת לי. אז לשאלתי, האם בין שני המעבדים הללו יש הבדלים משמעותיים בביצועים המצדיקים את הוויתור על כרטיס מסך חיצוני? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Salwaby,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם את השאלה הזאת אבל נלך על זה.. המחשב שלי לאחרונה מקרטע, ואני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו באופן כללי (בבעלותי כ3 שנים.. פרט לכרטיס מסך שנקנה בערך לפני שנה +/-) בכל מקרה, אני הייתי רוצה להתייעץ עם החברה פה לגבי אם כדאי לי לשדרג את המפרט הקיים שיש לי ? או שלא יהיה מנוס מלקנות בזמן הקרוב מחשב חדש.. כרגע זו המערכת שלי : Q6600 Gigabyte P35-DS3L 4GB 800mhz HD5770 ללא אוברקלוק. לגבי תקציב, אין ממש.. השאלה יותר בכיוון אם שווה לי להשקיע במפרט הקיים כסף, או להמתין ולקנות חדש

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by SomeBody_IT,

מחשב נייד (2IN1 - מסך מגע) מומלץ ואיכותי ? אשמח להצעות בשלושת הטווחים הבאים עד 2000 עד 3000 עד 4000 האם מחשב נייד במחירים האלה מתאים לעבודה על תוכנות גרפיות כגון Premier, Unity, Unreal ועוד?? האם כדאי לקנות מעבד גרפי חיצוני? תודה מראש לכל המשיבים והממליצים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by piniz,

אמ.. אני יודע שזה תקציב מוגבל ,בכל זאת תוכלו לעזור לי להשיג מפרט טוב לא צריך ציוד הקפי וכו צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זיכרון לפחות 2 GB,ו.. מארז כולל ספק וצורב DVD.. ו.. כונן קשיח עד 250 GB בערך..

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  23. תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by coldstorm,

שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימוש כללי וקצת גיימינג. התקציב הוא 3000 שקל. אני רוצה מפרט טוב שיחזיק לאורך זמן ויאפשר שידרוגים בהמשך. בסך הכל הדרישות שלי לא גבוהות, לא מחפש רזולוציות מטורפות והמחשב מתוכנן לארבע-חמש שנים. 1. תקציב 3000. 2. שימושים - אינטרנט, סרטים, מעט משחקים, רובם בני שנה-שנתיים - המשחק היחיד שאני מתכנן יהיה דיאבלו 3. המסך המתוכנן הוא 22 אינץ של DELL. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך מערכת שלמה 5 שקט חשוב אבל לא קריטי - נגיד 6 7. בלי אוברקלוק, בלי מערכת הפעלה,בלי בקשות מיוחדות 8. מתכנן לקנות מ-RSM אז בבקשה הצעות רק משם. חשבתי על משהוא כזה: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪861 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Arc…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים