ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ הכל בלי בעיה .. מצאתי 2 מחשבים שעונים על הדרישה מה לדעתכם יותר טוב..או שיש יותר טוב מזה http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500 http://www.qsys.co.il/pl_product~G73JH-A1~12~44.htm מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, המחשב צריך להיות מהיר 4 גי'גה לפי מה שהבנתי זה הMAX בלפטופ הוא צריך להריץ חלק כל הOFFICE גלישה מהירה באינטרנט פוטושופ וכו.. זהו נראה לי אשמח לתגובות והצעות *אהה כמובן עם WI FI ובלוטוס*
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני חושב להתחדש במעבד 10700 כי בתור עובד אינטל אני יכול לקנות בהנחה (160$ לפני מיסים ועמלות fedex) ואין לעובדים כרגע אופציה ל10700k ומעל. המחיר הטוב מפתה אותי אז אני די מתעלם מההשקה של רייזון 3 או רוקט לייק (דור 11) אני תוהה לגבי לוח אם, אני לא אוכל לבצע אוברקלוק (וגם לא מעניין אותי) אז לוחות z490 לא נחוצים וגם h470 יכולים להתאים. הצרכים שלי הם גיימינג על 2K, מתכוון לרכוש בהמשך: כונן m.2 אחד, כרטיס מסך מהחדשים (3080 או 6800XT וכו'). מאמין ש-2 סלוטים לזיכרון יספיקו (לא חושב שאעבור 32GB) אין הגבלת תקציב אבל אין סיבה להוציא כסף על דברים שאני לא אשתמש, תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
*עודכן הודעה אחרונה בשרשור הזה.* שלום =] התחלתי לגשש קצת בנוגע למחשב חדש ומעוניין לדעת כמה בערך מחשב כמו זה יכול לעלות ולהתארגן על פי זה. דבר ראשון, אני צריך רק את הקופסא עצמה, בלי שום ציוד היקפי. אני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיית LCD 32 (Samsung R81 אם זה משנה.. בנוסף אני גם מתכוון לחבר את הכרטיס קול החיצוני שיש לי דרך הUSB (Lexicon Alpha) וכרגע להשתמש ברמקולי סטריאו שיש לי. כמה מחשב שיריץ סרטי HD בצורה מושלמת ויאפשר שימוש משרדי רגיל אולי טיפה משחקים אבל ממש לא חשוב ויהיה מהיר 1GB RAM מינימום... כדאי גם שיהיה הארד דיסק גדול אבל לא חובה... אגב, יש אפשרות להוסיף רכיב חומרה שיאפשר הקלטה ממיר HOT? מה זה בדיוק וכמה זה עולה? חבר שלי אמר לי שכרגע מחשבים טובים אפשר גם להשיג ב3…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מחשב לשימוש כללי (אני משתמש כבד במחשב) וגם למשחקים מידי פעם. מאוורר AR 775Heat-Pipe מעבד e6550 2.33 1333FSB ספק כח: 12CFM 450W RAL EZ COOL HD: WD 320GB Sata2 16MB כרטיס מסך: NX8600GTS 256 DDR3 msi pcie זכרון: PLT 2GB KIT DDR2 OCZ לוח אם: MSI P35 NEO צורב DVD סמסונג כל זה ב 3370 ללא מסך. איך נשמע לכם?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שהוצעו לי 2 מפרטים מהחנות ובעקבות התגובות החלטתי להוסיף כמה שקלים, וללכת על מפרט הרבה יותר חזק. ובנוסף לקנות מסך. בגדול השימוש של המחשב יהיה לאינטרנט, משחקים (ועכשיו כשיהיה מחשב טוב אז גם משחקים אולי יותר כבדים), לקצת עבודות גרפיות ולהורדות וסרטים. מעבד Intel Core i5-750 BOX לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg זכרון DDR3 2X2GB 4GB (לא ציין של איזה חברה) דיסק קשיח samsung 1TR כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD של סמסונג סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 מארז- הוא קרא לזה "אינטל 630 2 מאווררים" ספק כח Thermaltake TR2 470W בנוסף סט של רמקולים 2.1 של GPT כל זה ב4360 ש"ח. המסך שהוא הציע לי ב…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני קונה מחשב 1.ונגמר להם במלאי הthermaltake xp-90 ו ה-xp120 מה כדאי לי במקום?? חשוב לי מאוד שיהיה ממש ממש שקט (לפחות כמו הxp 90) וחשוב לי שגם יהיו לזה אותם ביצעוים לפחות, ופחות או יותר אותו מחיר... 2. נגמר להם גם הtwinmos קאס 2.5, והציעו לי באותו מחיר את הocz, גם קאס 2.5 מה עדיף? לocz יש הבנתי קירור יותר טוב או משהו..... (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק בלילה ובנוסף גם פולט הרבה חום אשר משפיע בצורה משמעותית על הטמפרטורה בחדר (כן כן ) . לא יצא לי לשחק במשחקי מחשב כבר שנה+ ואני לא מרגיש ממש צורך,לכן החלטתי שאין לי צורך במחשב משחקים מרעיש ורותח והגיע הזמן להתמסד עם מחשב קטן ושקט לכן אני מתכוון למכור את המחשב שלי,להוסיף קצת כסף ולקנות חדש המלצה למפרט שדרישותיו : *תקציב של 3000 ש"ח (אני יכול לשלם במזומן ) *שקט *קריר *בעל חיבור לטלויזיה (HDMI) באיכות גבוהה (לצפייה בסרטים במסך ה- 37' שלי ) *רצוי שהמארז יראה סולידי ולא מקושקש כמו הקיים (טרנספורמר) *נפח הארדדיסק של 500GB + *אין צורך במסך,מקלדת,עכבר ורמקולים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצבא.. השימושים העיקריים הם סרטים, אינטרנט ואם יהיה אפשר אז גם משחקים.. מצאתי את המחשב הבא בEBAY שהוא עולה סה"כ 400 ש"ח. האם הוא שווה את המחיר? ואיך הוא יריץ סרטים ומשחקים אם בכלל? http://cgi.ebay.com/NEW-7-Mini-Netbook-Laptop-Notebook-WIFI-Windows-2GB-HD_W0QQitemZ190381197723QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item2c539a899b#ht_6092wt_1084
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר למפרט לסטודנט למחשבים,שצריך מחשב ללמודים השימוש הוא אופיס,אינטרנט ותיכנות הוא רוצה שגם יהיה אפשר לשחק בו פה ושם אז תכניסו לא במפרט את הכרטיס מסך הכי חזק שתצליחו (אם אי אפשר אז משהוא ONBOURD) וכמעט שכחתי זה צריך לכלול מסך LCD 17 וציוד הקפי אבל לא רמקולים. אם זה מגיע לקטע של כפול ליבה או כרטיס מסך חזק יותר אז עדיף כפול ליבה כי כרטיס מסך תמיד אפשר לשדרג. ----עריכה----- טוב חיפשתי קצת לבד כי אף אחד לא מגיב וואני צריך השלמות זה מ-KSP Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 512MB TwinMOS * 2 520 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 סה"כ יוצא 1860 שקל 1000 שקל נשאיר למסך וזה משאיר 1140 לספק+…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב למפרט הוא עד 1,500 שקל, לעבודה משרדית בלבד. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק. רצוי שהמחשב יהיה מRSM. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2232 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.c…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה. ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?) המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech. W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח. האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב,…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הרכבתי מפרט למטה ואשמח לחוות דעת בהתאם לדרישות שרשומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 לצורך העניין, אבל מכוון למגוון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון להיום 1680x1050 אבל עלול להשתנות (לא מתכוון 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ועם מערכת הפעלה מובנית.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. במקור רציתי מארז קטן אך ראיתי שזה מאד מייקר את העלות (כי צריך לוח אם ללא כרטיס מסך) ולכן ויתרתי. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה המפרט שהוצע לי: מעבד - INTEL PENTIUM E6300 NEW BOX בכמות 1 ¤480 נאמר לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד הוא מספיק שקט בשבילי. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1646 לוח אם - GIGABYTE EG41MF-US2H בכמות 1 ¤430 היתרון בלוח האם הזה שיש לו 4 סלוטים לזיכרון ואז אפשר יהיה להרחיב זיכרון בעתיד. והוא גם כולל כרטיס מסך http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, חשבתי על מחשב P4 DUAL CORE עם 2.8GHZ (אם נכנס בתקציב אפשר גם 3.0) לוח אם - המליצו לי על של ASUS אני לא יודע איזה דגם. 1.0Gb(512X2 DDR2) RAM חברה כלשהיא (אני אשמח להמלצה...) דיסק 160GB SATAII - מקסטור או WD צורב DVD כלשהוא כרטיס מסך סביר (לא צריך ברמה מאוד גבוהה, אבל יותר מבסיסי) מארז וספק סבירים כרטיס קול - אני יכול להסתפק בכרטיס בלוח אם (אם יש מקום בתקציב אפשר להרחיב) בעיקרון אני קצת גמיש בתקציב, אבל אני לא מעוניין לחרוג בהרבה. תודה רבה, אריאל נ.ב. שכחתי להסביר לאיזה צורך - מחשב ביתי לאינטרנט,סרטים, קצת משחקים + תרגילים וסימולציות בMATLAB (שדורשות מאמץ לא קטן מהמחשב הנוכחי שלי)
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כרגע יש 3 אופציות. לקחת את המחשב הישן שלי 2600k שמגיע עם גוף קירור ,עם לוח וזכרונות וספק תקינים ולהוסיף בקנייה בארץ SSD ומארז. או לקנות מערכת מוכנה בארץ\בחו"ל (אם בכלל שווה) לא צריך כרטיס מסך אפשר את המובנה או שאשים להם 980ti שבסוף לא מכרתי כי רציתי שיהייה לי גיבוי. אופציה אחרונה והכי מסובכת זה לקנות מעבד לוח וזכרונות + M.2 +ספק בח"ול ואת המארז בארץ ואז להרכיב את הכל. הייתי נותן את העבודה לטכנאי אבל אני לא סומך עליהם שייחרבשו את כל המידע וייעשו התקנה צ'וקומוקו ואח"כ תהייה להם בעיה עם מסמכים שאבדו או שייצטרכו שוב להזמין טכנאים לכן ביקשו שאני יעשה את זה (לא עובד בזה כבר). רוצה משהו ברמת השגר ושכח הם החזיקו עם i5-750 ומתחיל להציק להם האיטיות. …
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]היי אנשים אני חדש פה כפי שרואים וזה..[/glow] אז ככה, עוד שבוע יש לי יומולדת, יש לי מחשב 1 בבית ויש לי גם אח מעצבן, שלא נותן לי לחיות בשקט. אני יושב שעתיים הוא רוצה את המחשב.. (כנראה זה לא מעניין אותכם אז ניגש לשאלה) :-\ יש לי סכום של [shadow=green,left]2000[/shadow] שקל (כן אני יודע אבל אין לי יותר), ואני רוצה מחשב שיהיה נחמד למשחקים(כרטיס מסך טוב וזול שלא יתקע במשחקים כמו NFSU2 וכו') , גלישה באינטרנט וכל מה שכל בנאדם נורמלי צריך במחשב. בכסף הזה אני צריך רק מחשב, ז"א בלי ציוד היקפי כמו עכבר,מקלדת, מסך וכו'. המחשב הולך להיות ברשת עם המחשב השני, זה אומר שאני לא צריך הארדיסק ענק? מספיק 40 גיגה? במחשב הנוכחי יש 60. ואיפה כדאי לקנות את המחשב, אפשר למצו…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-