ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. קיבלתי אתמול מפרט אבל אני לא יודע אם הוא מפרט אמין ושווה כי המחשב עולה 4,699 יחסית זול אבל בקשר למפרט הייתי רוצה שתעזרו לי התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח המפרט הוא כזה: מחשב נייד Intel Core 2 Duo T5500 1024MB 80GB DVDRW IBM מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 1.66GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express זכרון נפח: 1024MB מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80GB חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel High Definition Audio 24bit …
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב לנובו T61 עם ההארד דיסק 80 GB. אין לי כמעט שום דבר בעל נפח זכרון משמעותי שאמור לגרום לכך שישאר לי 2 גיגה פנוי. מדי פעם אני רואה שהמחשב מנסה לעשות גיבוי אבל אין לו מקום פנוי, השאלה שלי היא איך אפשר למחוק קבצי גיובי של המחשב שבוצעו עד עכשיו יש סיכוי שהם אלו שטוחנים לי את ההרד דיסק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ראיתי באתר של סוני את המחשב הזה http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666065650&categoryId=8198552921644569398 איך אני מייבא דבר כזה לארץ ? מה המיסים וכל השטיות שצריך לעשות כמה זה יוצא .?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
להלן קישור. האם זה מפרט סביר האם מישהו שמע על החנות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6662&from=show_products.asp&main_cat=5&sub_cat1=176&sub_cat2=300&sub_cat3=314&last_cat=sub_cat3&cat_id=314
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ועם מערכת הפעלה מובנית.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד של DELL שישמש אותי לעבודות, אינטרנט וסרטים. אני לא מתכוון להפעיל משחקים כבדים אם בכלל על המחשב. מה אתם חושבים על הדגם הזה? http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=dell (המחשב הראשון ברשימה.) הגשתי עליו הצעת מחיר של 4,500 שזכתה באתר P1000. (מגיע ללא מערכת הפעלה) או שעדיף לי לקחת GigaByte עם מפרט דומה ב4,000 ש"ח? (לשלם 500 ש"ח פחות, להישאר עם אותם ביצועים ,אבל אחריות בג'יגה-בייט שנתיים לעומת 3 שנים בDELL.) מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6500 +/- + מסך 22" לצרכי משחקים סרטים ואינטרנט. ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. המסך יהיה מחובר למסך 32" לצורך סרטים בעיקר.
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוקטובר ואני צריך מחשב נייד.. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אשמח לתשובה מהירה, יש לי פרק זמן מוגבל בו יהיה מי שיקנה לי את המחשב בארה"ב. הוא יהיה בLA אם זה עוזר. תודה מראשדן
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב, בחור חרדי שעבד איתי. לא קונה לילדים מחשב כי הוא חושב שזה יעלה לו 7,000 ש"ח... הסברתי לו שעבור מחשב שהבנות שלו יוכלו להשתמש ביישומי אופיס, הוא יוכל לארגן מחשב גם ב - 1,000 ש"ח (בעיקר עקב ירידת מחירי המעבדים). אז מי ייענה לאתגר וירכיב לי מחשב (ללא מסך) שלא מתוכנן להורדת קבצים, לא מתוכנן לשימוש באינטרנט (למרות שהסברתי לו שיש אינטרנט חרדי), לא מתוכנן למשחקי מחשב עתירי גראפיקה? אני חשבתי על לוח אם שמשולב בו כרטיס מסך, מעבד מהשורה השנייה (אולי סמפרון), צורב DVD, הרבה זכרון (אם יחליטו בבית ללמוד מחשבים ולהפעיל על המחשב חישובים כבדים). מי מרים את הכפפה?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
* גודל המסך? 11.6-14 [עם עדיפות ל 13 14 אינץ'] * משקל רצוי? מיועד לידידה שברירית, אז כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אין צורך ביציאות מיוחדת * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד לבחורה סופרת בפוטנציה, היא כותבת המון על המחשב ומסתובבת איתו בין בית קפה לאחר, וגם ללימודים, ככה שלהסתובב עם מטען זה לא פלוס מבחינתה. האיכות של המסך שצריכה להיות גבוהה, שניתן יהיה לקרוא בלי כאבי ראש. המקלדת גם חשובה. גם נטבוק בא בחשבון [בהתחשב בתקציב] כוח עיבוד לא קריטי …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן עקב הרס לוח אם במחשב הישן החלטתי לשדרג אותו השדרוג יכלול מעבד לוח אם וזכרונות. המפרט כרגע: מעבד: intel PentiumD 2.6ghz לוח אם: msi PM8PM-V זיכרון: 512MB 533mhz ספק: 400W כ.ק.: WD 80gb צורב: asus(חיבור sata) עכשיו, יש ברשותי עוד מחשב, המפרט: מעבד: intel E6300 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-UD3L זיכרון: Mushkin 4GB כ.מ.: Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI ספק: Thermaltake 500W כ.ק.: WD 500gb צורב: LG חשבתי לקחת את המעבד מהמחשב החדש(יחסית), לקנות לוח אם(עם כרטיס מסך מובנה), וזכרון(בנפח 2GB DDR2) ואת זה לחבר למחשב הישן ובנוסף לקנות מעבד קצת יותר מתקדם למחשב החדש קודם כל, האם זה בכלל רעיון טוב, או שכדאי פשוט לשדרג את המחשב הישן ולהשאיר את החדש כמו שהוא?(האם יש בעיה בהעב…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב נייד חדש. עד היום רכשתי מחשבי שולחן אשר הבנתי יחסית מה בדיוק היה צריך לקנות ובאיזה איכות וכסף, אבל השוק של המחשבים הניידים איננו מוכר לי, ובכך אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט איכותי למחשב שיתאים לצרכי (-: סכום הקנייה אשר אני מעוניין לרכוש בו את המחשב נע בין 4500 ל-6000 ש"ח, ניתן קצת להוסיף או להוריד במידה ויש כמה רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם. אז ככה, השימושים והצרכים העיקרים שלי בנוגע למחשב הנייד הם: 1. הנקודה שהכי חשובה לי בקניית המחשב היא רמת ביצועים גרפים טובה כיוון שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לעיצוב גרפי (בתוכנות כגון פוטו שופ,3D MAX וכד'..), וכמו כן צפייה בסרטים על גבי מסך LCD בשידור "הי דפנישן" וגם חשוב אבל פחות, משחקי מחשב והורדות…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לא מבצע OC. לא צריך מסך. חשוב שיהיה כונן קשיח של 250 GB סטיק אחד של 1GB ( בשביל שדרוג עתידי ל2GB )
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-