עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nivosh,

שלום חברים. האם אני דוחף את הגבול? מפרט עד 1000 ש"ח? הקיצר אני צריך: שימושים: אינטרנט, הורדות, סרטי מוזיקה וקצת עריכת תמונות ווידאו מעבד חזק (אבל לא בשמיים) לוח אם עם: כרטיס מסך און בורד עם יציאת DV, כרטיס קול סביר, יציאת לאן \ בלוטות' \ ווי-פיי מארז עם קירור סביר ספק כוח סביר זכרונות מספיק 2 ג'יגה אבל שתהיה לי אפשרות להרחיב והכי חשוב: שיתמוך בלינוקס 100 אחוז. וזהו. אני אתקין עליו הארד דיסק SATA שיש לי וצורב שיש לי

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. זה המפרט שאני מתכנן לקנות : לוח אם: GA-965P-DS3 , INTEL 965P, 4xDDR2 533/667/800 DC מעבד: Intel® Core 2 DUO- E6400 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E זיכרון : PQI 1GB- 800 MHz דיסק קשיח: 160 ג'יגה SATA 2 8 MB Western Digital ספק כח : 480W של HEC עכשיו אני מתלבט בין הCORE 2 לבין המעבד הזה (5600+) AMD Athlon 64 FX / AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 אני חוזר שוב המחשב נועד בעיקר למשחקים! ועוד דבר האם שווה לי להשקיע עוד קצת בשביל הכרטיס מסך הזה: EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 PCI-E מהאתר נועה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7268 נ.ב: והספק אמור להספיק לפי מה שבהנתי לא?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  3. אני צריך שיהיה מהיר וחזק אבל לא לשימוש מעבר לאופיס ומוזיקה ברקע. ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, אבל כן עם צורב DVD וHD של 80G (לא צריך יותר), ועל המארז להיות פשוט. והכי חשוב- שיהיה מאותה חנות, בבקשה, כי אין לי כח, זמן, רצון וידע להרכיבו ממספר חנויות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by yamamoto,

בסדר חבר'ה צמצמתי ל 2 דגמים רק תעזרו לי לבחור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13359 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 בעקרון הנתונים שלהם די דומים ועם מסך מגע (אני לא מבין מה הטעם בWIN 8 בלי מסך מגע) וגם פחות או יותר במסגרת התקציב בערך 4.5 לאסוס יש קצת יותר זיכרון אבל לסמסונג יש SSD אמיתי 128 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו + עריכה של סרטים ותמונות (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מס…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. אהלן חברים! אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון המעבד) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 24'' ברזולוציה של 1920X1080- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עיבוד מידע 2D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by 00Amir,

אני רוצה לקנות מחשב נוטבוק 10" לצורך טיול ושמירת תמונות , קצת פוטושופ... אני לא מבין למה במעבדי אטום הם ירדו ממעבד 330 (משנת 2008) שהיה 2C 4T למעבד Z670 (הכי חדש) שהוא 1C 2T והמעבד הכי חדש שהוא 2C זה האטום N570 שהוא 2C 4T , למה לא ממשיכים במעבדי 2C 4T ? אני גם שם לב למעבד החדש של AMD E-350 שדיי נותן תוצאות טובות... מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש מחשב נייד לאמא שלי אשר כולל את הדרישות הבאות צורב DVD מצלמה ומקרופון גודל המסך שלא יהיה פחות מ 13" עקב כבדות ראייה נגישות לאינטרנט SKYPE וכדומה מערכת הפעלה לא הכרחי בקשר לכרטיס האלחוטי,רציתי לדעת אם אני אבקש שיתמוך גם בתקן N ו G,האם זה יקפיץ את המחיר? בנוסף היא מעוניינת ללמוד עריכה בפוטושופ ובניית אתרים(אם זה קשור בכלל) אז זהו בכללי אשמח לשמוע הצעות , תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. שלום, להלן מפרט למשחקים שהרכבתי עבור אחי כשהדגש הוא על פשטות כלומר, מרגע שיקבל את המחשב ההתעסקות תהיה מינימלית (בלי פילטרים לנקות, בלי שדרוגים ותחזוקה יומיומית) הלוח והמעבד סגורים 99% מה שאני מבקש זה דעה על שאר הרכיבים האם יש משהו יותר משתלם הסיבה ל NVIDIA היא בגלל הנוחות - פחות פאטצ'ים להוריד/דרייברים. יחובר למסך 22" אני העשה לו את ה OC - מתון מאוד - קצת מעבד וקצת כרטיס מסך. את השילוב של המארז והספק אהבתי מאוד ואני מעדיף להמנע מאותם מארזים מצויינים כמו ה 300 ו 690 למרות שהם טובים באוורור אבל צריך לנקות אותם יותר. ודבר אחרון, האם ניתן להרכיב מפרט זול יותר בחנות אחרת? תודה רבה לעוזרים סוון Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  9. הרכבתי לאבא שלי מפרט, שכולל בתוכו A64 3000 בסוקט 939 עם ג'יפורס 6600GT של אלבטרון, לוח אם של ג'יגהבייט K8NF-9, הארד דיסק אחד של 80 ג'יגה, וכנראה צורב DVD או צורב רגיל + DVD (עוד לא החלטנו). המארז יהיה 6A19, כנראה שאני אשים לו שני מאווררי 120. עכשיו, האם הספק שמגיע עם הקומפיוקייס יספיק? (300 וואט) או שצריך להשקיע בכל זאת בספק חזק יותר? בתודה מראש, pMor אגב, זה די דחוף אני צריך עזרה מהר מהר

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by idit109,

שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by IdoRosen,

שלום לכם, אני חדש כאן בפורום ולא מבין יותר מידי בחומרה. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא שקיבלתי בעלות של 7000 שח: לוח: ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN מעבד: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון: Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR 2 80 כרטיס מסך: Gainward Geforce BLISS 7950GT 256MB DVI Video Card דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16 MB Buffer S-ATA2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W שונות: GlacialTech 120mm Fan Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CP המחשב מיועד לעבודה עם הרבה ישומים גראפים (לא תלת) ולמשחקים. תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by shahaff32,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב (כל עוד לא דוחפים סתם) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,COD,GW2 בעיקר (והבנתי שGW2 יושפע יותר מהמעבד מאשר הכ.מסך) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, אני מתכנן לקנות מסך רחב כנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by kryon,

פעם ראשונה שלי בפורום אז עמכם הסליחה על חוסר המקצועיות. לפני הכל, להלן המפרט שברשותי: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE מבוסס 865 מעבד INTEL P4 2.8 HT 1MB CACHE זכרון 2048 RAM DDR 400 כרטיס מסך E-VGA 6800 GT 256 MB , AGP כל השאר לא כל כך חשוב. ולשאלה: האם שווה לשדרג את כל המחשב ל - PCI EXPRESS, מעבד AMD רציני ולוח אם מבוסס NF4, או לחילופין, האם לדעתכם המפרט הנוכחי מספק כרגע וייתן ביצועים גבוהים במשחקים. הבעיה בשדרוג - החלפת כרטיס מסך לכזה המבוסס PCI-E. משהו ברמה שיש לי כרגע יעלה לפחות 2500 ש"ח. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by shabak,

בוקר טוב, גיליתי את המחשב שבנושא הלילה. המפרט שלו והביקורות שמצאתי (בעיקר מאתרים אוסטרליים והודיים), נראים די מבטיחים. נראה שיש לו גם אחלה עיצוב שלא נתקלתי בדגמים אחרים של Lenovo. קצת יותר אטרקטיבי מה thinkpad, לטעמי לפחות. ביקורת אוסטרלית + מפרט: http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/lenovo/ideapad_y430/257409#cb הבעיה שבארץ מצאתי שהוא משווק רק ע"י 2 חנויות (נראה לי חשוד קצת), עם מפרטים שונים בכל אחת. להלן: http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~3231U~11~0.htm http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4301&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=HE מישהו אולי מכיר ויודע למה לא משווק בצורה רחבה יותר בארץ, ואם יש סיכוי שזה יקרה בעתיד הקרוב? ראיתי ש…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. לא כולל מסך המחשב מיועד לשימושים פשוטים של אינטרנט ושימושי אופיס, לא צריך מעבר לזה, אולי הצגה של סרטי ילדים, אבל אין ממנו דרישות מיוחדות (המחשב הקודם היה פנטיום 3). אני מניח שיגידו לי שהתקציב נמוך, אז אם אפשר לא לחרוג יותר מידי. תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2300 , מעדיף כמה שפחות אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. הרצת אופיס. גלישה. Vmware אבל לא הרצה של מספר מערכות הפעלה בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד, אקסל. יכול להיות שגם אווטלוק. Vmware שימוש באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by factor,

בעיקר למשחקים.. חרגתי מעל ומעבר בתקציב אז אין אפשרות לחריגה :-\ סה"כ מחיר כמות מעבדי ?AMD? 930 930 1 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT 590 590 1 KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II סה"כ מחיר כמות זכרונות? DDR 400 270 270 1 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 סה"כ מחיר כמות כרטיסי מסך? Powercolor 1150 1150 1 X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E סה"כ מחיר כמות דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 510 510 1 160GB SATA II 7200RPM 8MB סה"כ מחיר כמות צורבים? DVD Recorders 240 240 1 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 סה"כ מחיר כמות מארזים? 270 270 1 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue סה"כ מחיר כמות מסכים?…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Forza Milan,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= מה דעתכם על המפרט הזה? ומה דעתכם על אייבורי? הבאתם לי פה לא מזמן מפרט ב-5000 ש"ח, אמרתי לכם שנאי מתכנן לקנות אחרי סוכות אבל מה לעשות שהתקציב לא מאפשר כרגע, וזה די דחוף מחשב חדש, התקציב סופי הוא גג 4000 ש"ח, ואני צריך מחשב שקט + מסך CRT + מקלדת ועכבר (לא צריך רמקולים) שיהיה שקט זה חשוב מאוד לעבודה שוטפת על המחשב, וגם למשחקים , אני לא גיימר כבד, אבל משחק או שניים זה הכל.

21. אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב שישמש לגיימנג\צפיית סרטים לשם כך אצטרך את המלצתכם. נתחיל ממה שיש לי כבר: מארז שיתאים כמעט להכל creative sound blaster recon3d pcie שיחובר לריסיבר של ימאהה (סרונד 5.1) עם כבל אופטי Samsung 16GB 2Rx4 PC4-2133P-RA0-10-DC0 DIMM כונן קשיח HP SATA של 4TB עם RPM של 7200 צורב DVD גם SATA אני הולך להתקין windows 10 64-bit home אשמח לשמוע את המלצתכם לגבי: כרטיס מסך 4GB (ללא האופציה של הסאונד) שיחובר בכבל DVI -HDMI לטלוויזית LG full HD 1080 (יחסית ישנה) מהכרטיס היציאה היא DVI הכניסה למסך היא HDMI מעבד (לפחות 3.4 GHZ) לוח אם בהתאמה לרכיבים שיצליח להכיל הכל ולפחות 3 יציאות sata ספק …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים