עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המטרות העיקריות הן סרטים וסדרות, שיריץ כמו שצריך גם וידאו ב1080. לא משנה גודל המסך והרזולוציה, רצוי שהמשקל יהיה נמוך. זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לכונן כמה שיותר גדול (אני פיראט דגול ) אין העדפה לחברה, מערכת הפעלה אפשר להתקין גם בבית. אם יש אפשרויות טובות ביד 2 אפשרי, אבל תמיד עדיף חדש. תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. 1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  4. רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by yaron266,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה עם ביצועים טובים מאוד ויצליח להחזיק את הוינדוס ויסטה,משחקים ואינטרנט אני יצרתי לעצמי איזושהיא רשימה עם מפרט של מחשב ואני צריך עזרה כדי לדעת אם המחשב שלי יעמוד במשימות הנ"ל וגם עם החלקים שהרכבתי תואמים זה לזה מבחינת טכנולוגיה- DDR2 SATA2 וכו... שהחלקים שרשמתי יעבדו אחד עם השני ולא יהיו תקלות ובעיות בגלל טכנולוגיות שונות. המפרט הוא: מעבד אינטל:?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם למעבד אינטל:?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זיכרון פנימי:?1GB Kingston? תדר DD2 667HZ כרטיס מסך:?7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? - Point Of View כרטיס קול:CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח:Western Digital -?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורבDV…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by W4Rz,

שלום לכולם, האם תוכלו לעזור לי לבנות לי מפרט? . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3.5 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל חריגה מקסימלית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים כמו CRYSIS\GTAIV\CODMW2 וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך-רזולוציה מקסימלית-1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. היי בניתי 2 מפרטים למשחקים,אני יותר נוטה לכיוון הE4300 בגלל ה"אחריות לכול החיים" שלא כמו AMD שנותנת רק 3 שנות אחריות למעבדים שלה וגם בכדי לעשות לו C@ כשהוא "יזדקן" המפרטים עד 2500ש"ח ולא שקל אחד יותר מצ"ב מפרטים תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. לאחר בדיקה הגעתי למפרט הזה לשימוש לאינטרנט עיבוד תמונות בפוטושופ ועריכת סרטים ברמה ביתית הכי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט לחלוטין ולא יעלה מעבר ל 3500-4000 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤452 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 כונן ASUS DVD-E818AT X18 …

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  10. שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  11. המחשב הישן של ההורים מת סוף סוף לאחר 4-5 שנים. הם צריכים מחשב פשוט לאינטרנט/אופיס שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. אין צורך באפיק שדרוג. יש עדיפות לחלקים מהימנים שיחזיקו לאורך שנים. המחשב הקודם היה pentium 4 והיה די והותר לצרכים שלהם. תקציב: עד 2K, חריגה של עוד 200-300 אם לצורך חלקים אמינים במיוחד שיחזיקו מעמד לאורך שנים. ציוד היקפי: יש ברשותי את כל הציוד ההיקפי, המחשב יחובר למסך dell 2209wa. ציוד קיים: לא צריך צורב במפרט. שקט: לא חשוב. איזור: אשדוד עד ראשון. בקשות מיוחדות: - אם אפשרי אני אשמח להכניס במפרט מארז וספק כח איכותיים שאוכל למחזר בפעם הבאה שהמחשב ימות. במקום לקנות חדשים מעפנים כל פעם... - כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית בתקן 802.11g

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  12. דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. אשמח להצעות. מצפה לכרטיס מסך טוב ומעבד טוב. המחשב לא יהיה נועד ממש למשחקים כבדים אבל בכל זאת.. כרגע לא צפוי אוברקלוקינג אז אין טעם להתייחס לכך בלוח אם. אגב זה רק אני או שהמחירים בארץ יקרים מאוד לעומת ארה"ב, לדוגמא כרטיס GeForce 7900GS עולה בערך 200 דולר בארה"ב ובישראל מ1400 שקל. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by guyw,

היי, יש לי משחב Lenovo Thinkpad X61s כבר 3 שנים. הסוללה שלו בקושי מחזיקה שעה וחצי (במקור החזיקה כ 5 שעות). מחירי הסוללה מקורית של IBM ממש גבוהים לעומת הסוללות החליפיות. מה דעתכם על סוללה חליפית? האם ישנן חנויות \ חברות דרכן כדאי או מומלץ לרכוש סוללות כאלה? מה הסכנות בסוללה חליפית? איך אני יודע, אם אחליט לקנות סוללה כזו, שהיא איכותית ולא תתפוצץ, תעלה באש או תהרוס את המחשב? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by yoyoma,

אני מעוניינת לקנות מחשב קל בגודל 12.2". השימושים העיקרים קלים מאד: אופיס, אינטרנט. המשחקים לא דורישם יותר מסוליטר היום יש לי c100 של לנובו עם HDD של 40 GB וזה מספיק לי (במשך שנה שהוא אצלי, ה-HDD מלא כדי מחציתו בלבד). המעבר נעשה משיקולי משקל בעיקר - אני מסתובבת המון עם המחשב. אני לא ממש נלהבת מלעבור לויסטה, ומעדיפה לעשות את המעבר רק כאשר לא תהיה לי ברירה (גם ל-XP עברתי באיחור אופנתי של 3 שנים, אחרי שלצערי נאלצתי לזנוח את ה-98). יש לי שני מחשבים שעומדים על הפרק: האמילו 3205 של פוגי'טסו סימנס ב-5,800 ש"ח בערך (אני רוצה להגדיל לו את הזכרון ל-1G, מה שבטח ייקר אותו עד ל-6,000 ש"ח): http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463365 החסרון היחיד שלו בעיני זה שכשבבוא היום אאלץ …

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. היי חברה כן כן סוףסוף מחר אני לוקח את אבא שלי לאחר שנים לקנות תמחשב הציעו לי מחשב אחד פה באתר -מפרט מעולה אין מה להגיד אבל אני חייב דה מה יותר שווה....מבחינת הכל פה הבצעה הצאת יש לוח אם מיוחד עם יציאות מיוחדות-למי שמבין מפרט שני מ KSP כולל מסך!!!!דקקקקקק!! אז מה יותר שווה אחים שלי?.

17. מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by retlol,

מפרט למשחקים, לא מתוכנן OC/שדרוג. התקציב 5 אלף, 300 חריגה אם זה נורא ישנה. בקשר למסך - חשבתי על Dell 2209wa כי ראיתי עליו הרבה תגובות טובות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. שלום אני מעוניין בהמלצה למעבד AMD (שבאופן כללי מקביל ביכולותיו ל- Intel i5) וללוח אם למעבד AMD בעל 5 חיבורים לדיסקים קשיחים פנימיים. הבחירה במעבד AMD היא בעיקרה תקציבית ואני מקווה בדרך זו לחסוך כ- 300-400 ש"ח. אני מתכוון להתקין במערכת זו חלונות 8 כך שאני מבקש שההמלצה תיקח בחשבון תמיכה במערכת זו. המפרט שברשותי כיום (ואשר ענה על הצרכים שלי עד כה) הוא: מעבד Intel E6850 ולוח אם Intel DP35DP אשר איננו תומך בחלונות 8. אני צריך המלצה רק ללוח אם, מעבד, וקירור למעבד, שאר הרכיבים קיימים ברשותי. בתודה מראש רפאל

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים. זאת אומרת אינטרנט, תוכנות שונות, משחקים (שיריץ ברמה גרפית של פיפא נגיד) וכו'.. אין צורך בציוד היקפי, מסך או במערכת הפעלה, פרט לצורב סביר. תקציב עד 2000 ש"ח (זה כבר אחרי חריגה אז לא לחרוג יותר) אשמח גם אם אנשים יתנו חוות דעת על מפרטים שיציעו לי שאני לא אפול למפרט חובבני. תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by shaharo,

אני משדרג את המחשב שלי והרכבתי שתי מערכות מחשב ואיני יודע במה לבחור אני צריך מארז+לוח+מעבד+זכרון מערכת 1 מבוססת A64: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price + system assemly 2230 ¤ for payments 12 X 203 ¤ מערכת 2 מבוססת p4 775: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AS8 (865PE),soket 775 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 25…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. מטרות: תכנות ASSEMBLY הורדת תוכן אינטרנטי עבודה עם אופיס מחשב עם חיי סוללה ארוכים, מסך לא משנה, לא משנה כרטיס מסך... חשוב שיהיה 2GB זכרון במידה וASSEMBLY עובד עם ויסטה או 1GB במידה וASSEMBLY לא. תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by daniel_18,

קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד בקרוב והיא צריכה מחשב נייד, התקציב לוחץ ועדיף שהוא יהיה כמה שיותר זול.. מילאנו את השאלון אבל חשוב לי להדגיש כמה צרכים: אני יודע שבתקציב נמוך אין מה להתפנק אבל אם הוא יחזיק כמה שיותר זמן זה יהיה מבורך, וכן אם המשקל לא יהיה נורא מאוד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס, צרכים של לימודים ולא יותר מזה. * גודל המסך? 13.3-15.6... מה שנכנס בתקציב. אני יודע שה13.3 נוטים להיות לפעמים יותר יקרים, אבל מצד שני הם גם יותר קלים. אם יש משהו בגודל הזה שנכנס בתקציב אז אחלה, אם לא אז גם 15 זה בסדר. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. כנראה שהוא יהיה לפחות 3-4 שעות ללא טעינה אז אם …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים