עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoahe,

שלום אני סטודנט ואני רוצה לקנות את המחשב הזה האם בעתיד אני יוכל לשים לו כרטיס מסך חזק יותר ולשדרג את המעבד? והאם הצפסט שלו משנה האם הוא צריך להיות אינטל עדיף http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  2. קניתי נייד חדש של חברת LG דגם R405 עם מעבד T7500 , דיסק קשיח 160, כרטיס מסך Nvidia 8400M. הנייד מגיע עם סוללת 6 תאים. הסוללה שלי נגמרת בקצב כזה: במצב ביצועים : שעתיים עבודה במצב רגיל : שעתיים וחצי עבודה. במצב חיסכון : 3 שעות עבודה. האם המצב סטנדרטי? זה משום מה מרגיש לי מעט מאוד זמן עבודה. תודה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by JonyPony,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB) 5. עד כמה חש…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by BarVaZ,

אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר..... ב-6000 שקל...... מחשב שיהיה לגימרים..... רק מחשב בלי ציוד היקפי =] תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  5. שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ללא תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעוניין במסך 19 אינץ' לפחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכי…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: שמתאים של אסוס זיכרון פנימי: 512 מהירות 400 של קינגסטון כונן קשיח: 120 של westran digital חיבור sata כונן דיסקים: צורב די וי די של אל ג'י כרטיס מסך: fx 5700 256mb ספק: 400 וואט עכבר ומקלדת של מיקרוסופט מסך של מאג 19 אינץ' שטוח ומארז סטנדרטי זהוא לא הבאתי סוגים מדוייקים כי זה לא ממש חשוב אני שואל בכלליות רק אם המחשב הזה חזק

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. אני מעוניין במחשב בכ 2000 ש"ח מבוסס INTLE(לא AMD) שיכלול בין היתר: זיכרון 1G, צורב DVDאמין ,ו HD 160 G המטרות של המחשב הם גלישה והורדות סרטים וצפייה בהם,עריכות תמונות ומשחקים בסיסים יחסית. אני רוצה לקנות השבוע אז אשמח לעזרה בהקדם(כולל מחיר הרכבה) עקרונית שתשאר אפשרות לשדרג עם הזמן הבנתי שבחנויות שבעיתונים מוכרים הרבה לוחות אם על הפנים אז תרשמו לי איזה דגם טוב בבקשה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אני צריך הכול חוץ מרמקולים, וסביר להניח שבשלב כלשהוא יהיה אוברקלוקים, די חשוב לי היופי אבל אם זה התפשרות ברכיבים אז לא אלא אם עם זה ירידה לא גדולה/משמעותית. ד"א שהיה קרור טוב, לא משנה אם אני אעשה אוברקלוקים עדיין חשוב לי שהוא יהיה קר (זה פטיש שלי ) תודה לעוזרים, ד"א אני צריך הכול כאילו מסך מקלדת הכול חוץץץ מרמקולים אם זה חשוב אני אהיה גמיש בתקציב (מה זה הבדל של 200 שקל על שיפור של איזה 20 אחוז, קטן עלי אבל לא סתם אם זה כלום שיפור)

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by zviya,

מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  10. שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…

12. Started by xpepx,

שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. תקציב: 2000+- ש"ח גודל מסך: 10-12" כונן קשיח: 250 ומעלה זקוק לזמן סוללה ארוך. מטרה: אינטרנט,סרטים,עבודות וורד. בנתיים מצאתי את הנייד של אסוס: asus eee pc 1215N האם יש לו מתחרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by brighi,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק (C2D במהירות 2.0Ghz לפחות) שיוכל להריץ מספר תוכנות במקביל (דוגמאות להלן) בלי לעשות בעיות, הנה הדרישות: * זכרון - 4GB אם יש כזה דבר במסגרת התקציב. * דיסק קשיח: לפחות 160GB * לא גדול מדי - אני אסחב אותו על הגב כל יום - עדיף מסך 14" ומחשב קל יותר - במילא בלימודים אני אתחבר למסך 19" שיש לי שם. * דוגמאות לתוכנות בשימוש (בדרך כלל כמה מהן בעת ובעונה אחת): , Photoshop, InDesign, ArcGIS, Matlab, MS Office * רצוי מארז קשיח (לא יודע מה הולך בשוק - טיטניום?) שהמחשב לא יקורקע עם כל דפיקה קטנה * מערכת הפעלה - עוד לא החלטתי - ראיתי וויכוחים מרים פה בפורום לגבי וויסטה לעומת XP. * אחריות ושירות בחשיבות גבוהה * אין משחקים! השימושים הגרפיים הם בתוכנות שרשומות לע…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by sh_idan,

מעבד amd athlon 64 bit 3000+ קירור של Tt לוח אם EPoX 8kda3j WD sata 120 GB ATi Radeon 9800 pro 128MB sappire מארז FOXCONN 3gta210 sony 1.44 מקלדת ועכבר אופטי מסך LG BH FLATRON 17 twinmos 512 MB ddr 400 fl2.5 5200

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. מחשב לחבר לא למשחקים כבדים בעיקר לעבודות ופה ושם GTA 4 וכאלה ... אשמח להצעות לשיפור ! תודה.... מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ₪298 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Dante_9,

אז ככה: מסך 17 אינץ LCD כלול, המחשב פחות מיועד למשחקים (אבל גם) ויותר לאינטרנט. הייעוד העיקרי של המחשב הוא שתהיה לו את היכולת להמיר את כל סרטי הוידיאו שלי שלי שנמצאים על קסטות על גבי DVD ואני לא יודע איזה כרטיסים צריך בשביל זה ואיזה צורב DVD מומלץ... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by lf10,

צריך חוות דעת על hp 6789ej . למה תמיד ששואלים על מחשב במחירים האלה וכרטיס מסך טוב אתם לא ממליצים על המחשב הזה?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אהלן, חבר ביקש ממני המלצה למחשב נייד, ומכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים אז נתתי לו לענות על השאלון שבדביק ואבקש את עזרתכם. *מטרות המחשב- חיבור מרחוק למשרד, גלישה באינטרנט *גודל המסך- גדול *משקל רצוי- לא צריך קל במיוחד *האם נדרש זמן סוללה ארוך- צריך שיהיו כמה שעות טובות של עבודה כי אני לא תמיד על יד חשמל. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות- חיבור לרשת *בלוטות'- לא *כונן DVD/CD צורב- כן *BluRay- לא *האם נדרשת אחריות בינ"ל- נדרשת אחריות כלשהי, לא צריך בינלאומית. *האם להכניס רישיון למערכת הפעלה בתקציב- כן *האם יש העדפה לחברה כלשהי- רק שיהיה משהו מוכר *תקציב- סביר, לא יודע מה המחירים. תודה רבה לעוזרים, אריאל.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by Insenx,

טוב אז זה המחשב שלי לעכשיו : ובעיקרון אני רוצה לחדש אותו כדי שייסחב את המשחק counter strike:source על איכות הכל HIGH ועל 150 FPS מינימום. ואני יודע שלא צריך מחשב הכי מטורף בשביל זה. אז בעיקרון מה שאני צריך אני חושב זה כרטיס מסך, לוח אם, [אולי מעבד], זיכרונות, וקצת איוורור וספק כח. /: אני חושב שזה הכל לא? תקציב עד 2500.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  23. קניתי את המחשב הבא. ASUS K55VM . הוא מגיע עם 4 גיגה של סמסונג 1600 MHZ DDR3. אני מעוניין להוסיף לו עוד פס של 4 גיגה. מה הייתם ממליצים מבין 3 אלו? הם אותו מחיר. http://ksp.co.il/?select=.1038..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ועוד שאלה, יש לי רשיון לWINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT במדבקה מאחור. עם מה עדיף לעבוד עם גירסת 32 או 64? מה יותר מומלץ? כמובן שעם 32 אי אפשר לנצל 8 גיגה, אבל אני מתעניין לגבי מהירות, אם אני מתכנן לעבוד עם אוטוקאד ותוכנת גרפיקה אחרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by Step,

היי חברים, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש VFM. הכל הולך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים סרטים כולל HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן, עריכת סרטים מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי כלום עד היום היה לי אסוס…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב (שולחני) עד 2000 ש"ח (עדיף בסביבות ה 1500). בלי מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, הרבה עבודה עם אינטרנט. אפשר לחסוך בכרטיס מסך, לא צריך כרטיס חזק במחשב הזה. עדיף להשקיע את הכסף על המעבד ו זיכרון.

• 12 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים