ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם, מעבד, זיכרון וספק כוח שיהיו מחוברים ביחד ללא מארז לשם עבודות רינדור. הרעיון הוא לעשות להם אוברקלוק גבוה ככל האפשר ולתת למחשב לרנדר סצנות שכבר סיימתי בזמן שאני ממשיך לעבוד על המחשב הראשי (core i7) שגם יצטרף לרינדור בלילות כאשר אני ישן. אז התקציב הוא עד 2000 שקל רכיבים: שיהיו כמה שיותר אמינים ויציבים לאוברקלוק תגידו לי מה טוב למטרה הזו, מצפיה בפורומים קראתי שהקירור אויר הכי טוב הוא mugen2 אבל אם יש קירור מים שהוא אפילו טוב יותר אז זה בהחלט אופציה סך הכול כל הדבר הזה יהיה על אידה מדף.החלקים יהיו מחוץ למארז ויופעלו רק לצורך רנדרינג. ד"א להפעיל עלייהם מאורר ריצפה יכול לשחוק את החלקים ? -רצוי שהמעבד יהיה 4 ליבות זה בעצם יותר חשוב מהאוברקלוק עצמו…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
4199 ש"ח fojitsu am1lo pro 4899 ש"ח lenovo c200 4lg 5292 ש"ח hp2129
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש לפי מפרט שהוא בין השאר גיבש בעזרת האנשים פה בפורום. דבר ראשון רציתי להודות לכולם פה. דבר שני, קצת בשביל להחזיר לקהילה הזאת על העזרה, הנה פידבק קצר שלי אחרי התרשמות קצרה מהמחשב (מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים בקנייה משלהם). המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975X/G G.Skill 2x1024 DDR2 800Ghz CL4 XFX 7900GT Gigabyte Triton silver Enermax Liberty 400W Creative SBS 390 Viewsonic VX922 Logitech Internet pro keyboard המחשב לא עבר איזשהו מאמץ כבד עד עכשיו, לא אוברקלוק, אבל התרשמות בסיסית מהרכיבים בתור משתמש שמשחק משחקי high-end. מעבד - עד עכשיו מתפקד מעולה. לא קרה פעם אחת שנוצר איזשהו רושם של תקיעונת שנובעת מעומס על המעבד. לוח אם+זכרונות - ביוס מגוון יח…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך המלצות\אזהרות לגבי מחשבים ניידים של דל (בעיקר לגבי התמיכה שלהם..) תודה !
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מטרות: תכנות ASSEMBLY הורדת תוכן אינטרנטי עבודה עם אופיס מחשב עם חיי סוללה ארוכים, מסך לא משנה, לא משנה כרטיס מסך... חשוב שיהיה 2GB זכרון במידה וASSEMBLY עובד עם ויסטה או 1GB במידה וASSEMBLY לא. תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אודה לכם על הצעות למפרט: התקציב–ללא ציוד היקפי 2500 - 2000₪ ; עם ציוד היקפי 4500 - 4000 ₪ שימושי המחשב- עבודה משרדית, עיבוד נתונים, עריכות , עיבוד קבצי קול. הכל בשימוש כבד ציוד היקפי - זקוקה גם לצורב, מסך (22), רמקולים, מקלדת ועכבר. שקט: מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8-9. OC - לא יש צורך בהרכבת מחשב בחנות , אך לא מערכת הפעלה חנות מועדפת - זיגזג או SkyPC בקשות מיוחדות : תמיכה ב FW [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:49:04 באופן כללי המפרט המוצע במומלצים - לסטודנט הזקוק לעיבודים כבדים נראה לי מתאים . שאלתי : האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / המלצה…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תראו את ההצעת מחיר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=1 מה אתם אומרים עליה שווה לקנות ? איך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DDR II - 800 לא החלטתי כמה ואיזה.. עכשיו הבעיה זה רק הלוח מה עדיף? GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 ASUS P5W DH אני לא צריך חיבור לרשת ולא שניי מסכים ולא כרטיס קול מתקדם מה שכן צריך לוח טוב וחזק לאוברקלוק תודה.
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה: MSI VR600 INTEL CORE DUO T2450 2.0GHz 1024MB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA השאלה שלי היא כזאת,אם אני ישנה את המעבד ל T5500 יהיה הבדל גדול? ואם אני ישנה ל T7200 יהיה הבדל עצום? אותו סיפור לראם אם אני ירחיב ל 2GB יהיה הבדל ממש גדול ואיפה הוא יורגש. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי! אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב למטרה הבאה: המחשב מיועד לשמש כתחנה רדיו באינטרנט (לא שרת). המארז, הקירור והספק צרכים להיות שקטים במיוחד! כמוכן, עריכת וודיאו וקול. אבקש גם שם חנות. בתודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב ....היום הזמנתי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם על המפרט : כי אני עדיין יכול לשנות דברים...מחשב זה מיועד לאמא שמאוד אוהבת מחשבים ..וגם מבינה יחסית טוב. יש לציין שזה מחשב ביתי אשר בקושי יריץ משחקים ,יותר מיועד לסרטים ומוזיקה,גלישה באינטרנט וכו'. AMD PHNENOM X3 8450 לוח אם :MSI K9A2MVFD עם RADEON 3100 עליו. זכרון :CEON 3GB 800MHZ מארז של THRMALTAKE SOPRANO VX ספק כוח THERMATAKE TR2 400 W VISTA PREMIUM הייתם משנים משהו? אני קצת מתלבט בקשר ללוח אם כי שמעתי שMSI לא משהו. בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר (יותר נכון אחותו) שלחוצה בכסף... אז ככה אני צריך מפרט לא כולל1.מסך 2. מקלדת+עכבר.. ב 2000-2200 שקל! רצוי שיהיה מאותה חנות .. תודה מראש לעוזרים השימושים הם לאינטרנט בעיקר.. אבל שתהיה אופציה להריץ משחקים קלילים וכו'..
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים שימושים : סרטים 720P ומשחקים ברזולוציה 1024X768 הערות: מארז יפה +ספק מספיק להוספת כרטיס מסך MID, הרד דיסק לפחות 1T , זכרון 4G OC לא יתבצע בשנה הקרובה (אפשר גם AMD ) מפרט לדוגמא : Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 2 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Antec P150 430Watt PSU, יחידות 1 ₪756 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1403 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪713 http://www…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 590 ש"ח XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF 1,288 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 483 ש"ח Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 258 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח האם כדאי לנצל את הורדת המחירים של amd ולקנות מפרט מבוסס על מעבד של amd (די דחוף לי המחשב...) או לחכות לקונרו. עוד שאלה שרציתי לשאול היא האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל7900 או למשהו אחר (האם יש הבדל משמעותי?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה בפורומים של HW לאחר זמן ארוך מאוד שרק קראתי אז מזל טוב ולעניין, אני מתכנן רכישת מחשב מאוד בקרוב, התקציב הוא כ 3500 ש"ח +- ללא מסך, כונן קשיח וצורב שאעביר מהמחשב הישן. גם למשחקים, גם לעבודה שוטפת.. אחרי שהגעתי בערך להחלטה אשמח לדעתכם ולעצות ולחוות דעת.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Asus P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45 DDRII 800 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-