ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קודם כל קבלו ח"ח על הפורומים כאן, אני לומד הרבה מכם.. אני סטודנט - ואני גם צריך מחשב נייד.. (אני דיי מבויית על ה DELL 1535.. מבחינת יישומים אני עובד רק עם אינטרנט ו-WORD .. כך שלא קריטי המעבד וכ'). אני עכשיו מחכה עם הקנייה של הנייד, בגלל שאני צופה ירידת מחירים כוללת במחירי הניידים, וזאת בעקבות המצב הכלכלי העולם. פחות חברות קונות מחשבים, פחות רכישות בעולם = ירידות מחירים להעלאת המכירות.. (אני אישית מוצא דרכים זמניות להסתדר ללא נייד). בכל מקרה, הבנתי שגם אינטל מתכננים להוציא עוד סדרת מעבדים חדשים, כך שלטווח החודשים הקרובים גם מהבחינה הזו תהיה ירידה. חשובה לי דעתכם פה בנושא.. אשמח ללמוד מכם. בתודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המרות , צפיה של סרטים בעיקר..הורדות וכל זה, משחקים גם כן קצת... לא מבין גדול, אבל מעדיף Intel על AMD אבל אם אתם חושבים ש AMD יתאים יותר אז סבבה אפשר לחרוג ל 4200 ש"ח.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צריך רק את מה שבתוך המארז, לא כולל מסך. מחשב למשחקים, שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה, כרטיס מסך טוב זכרון 4G, וזהו... כל השאר שיהיה רגיל סטנדרתי.. עד 3500 ש"ח, עם חריגה קטנה. בתודה רבה רבה יעקב. :nutty:
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה מפרט כדאי לי לקחת? זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1508 ההבדל ביניהם שווה את ה 300 שקל האלה? או שעדיף לקחת את היותר זול ולהוציא עוד על מסך?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מלבד הפתרון הטריויאלי של שימוש בעכבר חיצוני. האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה ליצור פס גלילה? או לחלופין צירוף מקשים כלשהו או כל דבר בסגנון? תודה רבה אריאל עריכה : כמובן, דגם המחשב הוא msi ex400x
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Compaq presario 2100 עם USB 1.1 ובלי כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לקנות כרטיס PCMCIA של USB2, השאלה היא אם יש הבדלים? או פשוט לקנות את ההכי זול? ולגבי כרטיס רשת אלחוטי, מה עדיף USB? או PCMCIA? אני יותר נוטה לשני, השאלה היא אם יש כרטיסים שלא בולטים? או שכולם בולטים? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעוניינת להגדיל את הHDD בנייד M912X גיגה בייט - תקציב אלפיים שקלים לאחרונה צפוף לי מאוד במחשב שלי, אני היום עם 160GB ויש לי בקושי 10GB פנוי, הייתי מעוניינת להגדיל את הHDD אצלי למקסימום האפשרי. i-pink
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שיש לי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-1286077955.JPG ואני רוצה לשדרג אותו קצת שיתאים יותר למשחקים החדשים שיוצאים תביאו בבקשה הצעות, עד 1200 שקל. עם כמה שפחות חריגה. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עם עכבר ומקלדת בלי רמקולים משו כללי שיסחוב את GTA IV חנות באיזור הצפון אזור נהריה - חיפה בלי OC השקט פחות חשוב
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט למחשב נייד עד 4K לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט. דגשים עיקריים על מסך ברור ולא מבריק , זמן סוללה ארוך , משקל עד 2.5K בערך , אחריות לשנתיים לפחות , ויכולת עיבוד המתאימה לשימוש בWord וגלישה באינטרנט. בעיקר ראיתי בפורום הצעות בכיוון הDell Inspiron 1525 , vostro-1510 , Lenovo N500 . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה ! מסך גדול הכי חשוב,סוללה חזקה גם מאוד חשובה מחשב קל - לא בעדיפות עליונה , ולגבי אחריות , אני חושב שתהיה בעיה כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש אלא משהו משומש בEBAY ולכן אני חושב שהאחריות כבר תפוג אבל כן חשוב שיהיה מיצרנית מוכרת כמו Dell או HP או יצרניות מכובדות אחרות. נתתי תקציב בכדי שתתנו לי מפרט מתאים, אני מאמין שמחשב נייד ישן יעלה בסביבות החצי מחיר ממה שהקצבתי ולכן אני רק רוצה בבקשה המלצות על שמ…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעזרה בבנית מפרט הכי טוב שיש למשחקים ב8K אפשרות חריגה של עד 400 ש"ח אם אפשר שהוא יכלול את SAPPHIRE ATI Radeon HD4870X2 2GB GDD כי שמעתי שהוא הכי טוב היום. גם אם אפשר שהמארז היה קריר ושקט תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני הולך לקנות כרטיס מסך (בעזרת ה'). ואני מתלבט בין כמה כרטיסים 9600gt או 9800gt או hd 4670. כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 500-750 שקל.כל הכרטיסים האלה תומכים בpci-e2.0. והלוח שלי תומך בpci-e ואני רוצה לדעת אם חוץ מהקנייה של הכרטיס מסך משתלמם לי גם לשדרג עוד חלק במחשב זה המפרט שלי: e6300 asus p5l-mx 2*1024 ram of Kingston 667mhz geforce 7300gt מסך samsung 203b 20 אינץ 250 gb hard disk
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בעקרון המחשב מיועד למשחקים, על הלוח אם, כרטיס מסך ומעבד אני דיי סגור, על השאר לא כ"כ. מפרט: כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME האם זכרון של 4 ג'יגה, 800 MHZ יספיק? והאם החברה שמייצרת את הזכרון טובה?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא 6000ש"ח מחשב ביתי אשר יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש הכי חלק אז הייתי רוצה שתעזור לי במפרט מחשב הככי טוב שאפשר לתקציב אשר ציניתי מקודם 6000ש"ח זה רק המחשב עצמו בלי שום מסכים או מקלדות וכדמוה המחשב בלבד!!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילדה בת 11 שמתשמת באופיס ,משחקים קלים(משחקים מהאינטרנט(walla,nana...)),מוזיקה ומסנג'ר...לא משהו מורכב מדיי בנוסף צריך גם מקלדת עכבר וצורב DVD(אין טעם לקנות כונן רגיל מבחינת כסף נכון?) אני לא יודע כמה בערך אמור לעלות אבל מקווה שלא יעבור את ה1300 ש"ח.זה מספיק בשביל צרכים כאלה,אולי אפילו פחות מזה. העדפה למפרט דרך החנות SKY PC(נמצאת לא רחוק מהבית פשוט) תודה:)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי חבר'ה ! שבוע הבא אני הולך לקנות מחשב כנראה בפנדה ויעלה בסביבות 12.7K **לפני שכולם מתנפלים עלי תקראו את המאמר הזה שמראה שגירסה ממומהרת של המותק הזה שווה פר שקל להרבה מחשבים אחרים שמציעים כאן, אז לא מדובר בביזבוז כסף רק כי בא לי** http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/11/intel-core-i7-cpu-value/13 בבקשה תעזרו לי עם המערכת קירור מי שמכיר ויכול לספר עליה, ועצות לגבי האל פסק שאני אצטרך. תודה ! ***והנה המפרט היפה שלי שאני רוצה לקנות*** Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache ASUS P6T DELUXE Intel X58 Chipset LGA 1366 OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 Corsair HX Series 1000W PSU Western Digital 300GB 10K RPM SATA II V…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים, צריבות פה ושם , אינטרנט ווידאו בתקציב גג של 4000 שח. לא משנה לי אם זה אינטל או אמד .לא מעוניין בהמהרה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-