ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב והרכבתי לו את המחשב הזה תגידו לי אם יש משהו שאפשר לשפר: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 590 590 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Supertalent 2 270 540 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1 1190 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Err…
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לאדם מבוגר. התכנון הוא אינטרנט וכדומה. וכפי שאתם יכולים לנחש הוא לא ישחק דום. הדרישות, מה המחשוב יכלול בטווח המחיר: מסך 19 אינץ. מערכת הפעלה WIN VISTA - כמובן שהמחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה התובענית הזאת בצורה חלקה לגמרי וללא בעיות. כרטיס מסך שיהיה בעל התאמה מלאה לממשק הארו. נפח אכסון לא גדול במיוחד. רמקולים סטנדרטים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי מפרטים של 2 מחשבים בהם אני מתלבט. ניסיתי להיכנס לכל מיני אתרי יצרן וכו' כדי לעמוד על ההבדלים, אולם בסוף החלטתי לפנות לעזרה ממקצוענים... המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, הורדות, עיצוב תמונות ועוד כנ"ל. מדובר במחשב ביתי ואני לא צריך בו גרפיקה יוצאת דופן או משהו כזה, אלא שיהיה מספיק עמיד בהרבה אפליקציות שעובדות ושיחזיק תחת שימוש נורמלי 3-4 שנים. בכל מקרה אני מעוניין במעבד של INTEL מסוג PENTIUM מתוך שמרנות (אני יודע שהרבה טוענים ש-AMD טוב ומעודכן יותר). אנא המליצו על המחשב המועדף וציינו מדוע אם תוכלו. מפרט מס' 1: מעבד Intel Prescott 3GHZ 800MHZ FSB 1M Cache 775 PIN לוח אם ASUS P5P800 - CHIPSET 865PE הכולל: * כ. קול 6 ערוצים - AD1985 זיכרון TWINMOS 2*256Mb DDR…
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד 13' ואני שם לב שלרובם אין כונן דיסקים השאלה היא איך ניתן להתקין עליהם ווינדוס ? (אם אני ארצה לשנות את המערכת שאיתה מגיע המחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-5000 ש"ח ואם באמת כדאית ההשקעה אז 6000 ש"ח. עדיף שיהיה בו חומרה "מהדור העדכני" איך שנקרא... שימושי המחשב: עבודות משרדיות ,אינטרנט,משחקים קלים,פוטושופ, צריך שיהיה בסביבות עד ה-3Kg מסך 15.4" ורצוי זמן סוללה ארוך, דיסק קשיח בסביבות ה120 גיגה יספיק, צורב DVD, כונן פלופי אם אפשרי, אין העדפה לחברה מסויימת העיקר שתיהיה חברה טובה, שירות טוב, איכות טובה, אממ ולפי מה שהבנתי תמיד עדיף לקחת אחריות ל-3 שנים. דבר נוסף, יש עכשיו את המבצע ב-012, וכמו שאני מכיר "מבצעים" של חברות כאלה...תמיד יש "קאצ'" איך שאומרים...המחיר הוא כמו באתרים מחירה ישראלים אך זה כולל ספק אינטרנט +נתב למשך שנתיים. http://www.012.net/updates/mail%5Flg/site/index.as…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11203 מה אתם חושבים על המחשב ? אני יכול לקנות אותו ב3.9. אתם חושבים שאני יוכל למצוא משו יותר טוב במחיר דומה ? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים הכי חזק שאפשר ליצור כולל מסך עדיף 24" 10K NIS
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט למחשב לעבודה משרדית אבל כמה סייגים. המשתמש עובד בעיקר עם אוטלוק ואינטרנט אבל בנפחים גדולים, מגיע ל15 חלונות אוטלוק פתוחים וסדר גודל זהה של טאבים באקספלורר. להלן המפרט החזק ביותר של Hwzone למחשב משרדי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 840 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580 כרטיס מסך Radeon HD4350 512MB - Sapphire - Passive cooling and HDMI Compliant (via dongle) 250 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח הא…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן חברים ! המפרט שיש לי כרגע : DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) MSI P45 Neo (MS-7519) 4x 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ST3750330AS ATA Device (750 GB, 7200 RPM, SATA-II) SAPPHIRE HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5 Antec Sonata Proto אני מתחיל לעסוק במוזיקה ברצינות וחייב מחשב שיתאים לי לעבודה כבדה עם Cubase וAbleton , והמחשב ישמש גם לצפייה בסרטים , אולי קצת אבל ממש קצת במשחקים . מה לשדרג איך לשדרג למה לשדרג וכמה זה יעלה לי ? נראה לי שאני לא אצטרך להחליף מארז , דיסק קשיח ואת הכרטיס מסך ! אלא אם כן משהו פה לא יהיה תואם . וחשוב שתהיה לי יציאה של USB 3 לחיבור כונן קשיח חיצוני ! תודה רבה חברים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 . 2. מה שימושי המ…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מיועד למשחקים כבדים . טוב לצפייה בסרטים . התקציב מיועד למסך וציוד היקפי. מסך - 21 אינץ' איכותי עד 1900 ש"ח. עכבר ומקלדת מקסימום 200 ש"ח. אני מטלבת בין כרטיס המסך : 8800 GT או 8800 GTS החדש ... חשוב מאוד !! שיהיה שקט ביותר ! תמליצו לי על מפרט .. לא מתכוון OC כי אני לא מבין בזה תודה ** בקשה אני צריך את זה דחוף ! יום שני אני הולך כדילקבל הצעת מחיר !
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (אינטרנט ואופיס וסרטי hd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לג'ימניג אבל יחובר למסך טלויזיה בגודל 25-26-27 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הדגמים הם: HP G6-2090EJ http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912510&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 5520 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=5520-6263&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ובכללי מבחינת איכות הגימור, אמינות והאם יש מחשבים אחרים טובים יותר בטווח מחירים הזה. (3500-4000) תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם, מעבד, זיכרון וספק כוח שיהיו מחוברים ביחד ללא מארז לשם עבודות רינדור. הרעיון הוא לעשות להם אוברקלוק גבוה ככל האפשר ולתת למחשב לרנדר סצנות שכבר סיימתי בזמן שאני ממשיך לעבוד על המחשב הראשי (core i7) שגם יצטרף לרינדור בלילות כאשר אני ישן. אז התקציב הוא עד 2000 שקל רכיבים: שיהיו כמה שיותר אמינים ויציבים לאוברקלוק תגידו לי מה טוב למטרה הזו, מצפיה בפורומים קראתי שהקירור אויר הכי טוב הוא mugen2 אבל אם יש קירור מים שהוא אפילו טוב יותר אז זה בהחלט אופציה סך הכול כל הדבר הזה יהיה על אידה מדף.החלקים יהיו מחוץ למארז ויופעלו רק לצורך רנדרינג. ד"א להפעיל עלייהם מאורר ריצפה יכול לשחוק את החלקים ? -רצוי שהמעבד יהיה 4 ליבות זה בעצם יותר חשוב מהאוברקלוק עצמו…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עדיפות לE6300 זיכרון 1GB וכרטיס מסך חזק.. כל השאר אתם תחליטו מקווה שזה יצא לפועל מתכנן לקנות מKSP ... אם יש חריגה מינימלית זה בסדר שימו את המפרטים.. תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל (גיימינג) ואני קצת מתקשה לבחור חלקים ואת כול הקטע של הבילד החלקים שחשבתי ללכת איתם הם I7 7700k Gtx 1080ti Asus maximus ix hero 16gb ram 250gb ssd 1Tb hdd Nzxt h440/ h340 כמו שאתם רואים אני יודע מה אני בערך רוצה אבל אני עדיין לא סגור על כמה דברים, אשמח לעזרה איתם. אני גם לא יודע מה יהיה כול הקטע של המחשב (לכול המחשבים המשוגעים יש קטע משלהם, צבעים תואמים ושם... בא לי גם), אני אשמח לעזרה גם בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב לנובו T61 עם ההארד דיסק 80 GB. אין לי כמעט שום דבר בעל נפח זכרון משמעותי שאמור לגרום לכך שישאר לי 2 גיגה פנוי. מדי פעם אני רואה שהמחשב מנסה לעשות גיבוי אבל אין לו מקום פנוי, השאלה שלי היא איך אפשר למחוק קבצי גיובי של המחשב שבוצעו עד עכשיו יש סיכוי שהם אלו שטוחנים לי את ההרד דיסק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-